Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Για παθητική η ¨Ελλη είναι πολύ καλή.

George2523

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Α δεν με νοιάζει είτε είναι παθητική είτε ενεργητική αρκη να είναι καλή!! Και αν ξέρεις τι τιμές παίζουν στείλε μου ένα μυνημα σε παρακαλω!! Ευχαριστώ πολύ!!

manios986

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Δεν γραφει κανεις τπτ εδω και ας εχουν ερθει καμποσα τωρα στα μερη μας. Κανενα νεο να μας πει κανεις?

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481

Ξέρουμε κάτι για αυτή;;
Την δοκίμασα πριν 2 χρόνια, ξεκάθαρα κρος(τι πανδημία και αυτή να αυτοχαρακτηρίζονται όλες ΤΡΑΝΣ!!!), χώρος σε λίγο περίεργη γειτονιά κοντά στα JUMBO, καθαρή, ευγενική, φώτος αληθινές, αυτά...

manios986

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
0

Ξέρουμε κάτι για αυτή;;
Μια χαρα είναι ότι γράφει και ότι φαίνεται είναι!!

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Είχα διάβασει σε προηγούμενη κριτική πριν αλλάξει μορφή το site ότι είναι τσιγκανος ψιλοβρωμικη που κάνει τσαμπουκαδες και αγενής σε σπίτι στα Καμίνια και ότι παίζει και τσιγκανος άντρας μαζί στο χώρο σε άλλο δωμάτιο. Ισχύει κάτι τετοιο?
Καλημέρα, όταν πήγα εγώ ήταν σίγουρα μόνη, ευγενική...Τώρα τι να σου πω? Η πέριοχή της πάντως είναι "κάπως"...

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1
Καλημέρα, όταν πήγα εγώ ήταν σίγουρα μόνη, ευγενική...Τώρα τι να σου πω? Η πέριοχή της πάντως είναι "κάπως"...
Δηλαδή καπως?? Σε ποια περιοχη είναι ο χώρος? Είναι όπως φαινεται στις φωτο?

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Δηλαδή καπως?? Σε ποια περιοχη είναι ο χώρος? Είναι όπως φαινεται στις φωτο?
Κοίτα, είμαι από Θεσσαλονίκη, οπότε δεν ξέρω ακριβώς, θυμάμαι όμως ότι είμαι κάπου απέναντι από τα JUMBO, ο χώρος των φωτογραφιών δεν ήταν αυτός, εγώ είχα πάει σε ένα ισόγειο διαμέρισμα...

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Εμπειριες κανεις;
Κλασσική επιλογή, ωραίος καθαρός χώρος προς Αλικαρνασσό, μεγάλη σε ηλικία αλλά την ιδρώνει τη φανέλα, καθαρά παθητική, καυλώνει και χύνει φουλ! Εχει 2,5 χρόνια που τη συναντησα...

Neos989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0

Για αυτήν εδώ κάποιος φίλος?

Cdlover7

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Κλασσική επιλογή, ωραίος καθαρός χώρος προς Αλικαρνασσό, μεγάλη σε ηλικία αλλά την ιδρώνει τη φανέλα, καθαρά παθητική, καυλώνει και χύνει φουλ! Εχει 2,5 χρόνια που τη συναντησα...
Παιδιά, όπως τα λέει ο φίλος από πάνω. Παθητική είναι ήδη κοπέλα, αλλά καυλώνει κανονικά. Πήγα σήμερα, της πήρα πίπα(χωρίς καποτα), κάναμε 69 και μετά την γάμησα. Συμμετοχή 100% , ούτε βιασύνη, καθαρός χώρος, κάνεις και μπάνιο άμα θες. Για όποιον τον καλυβουν αυτά, είναι super η γκόμενα.

Evelina123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Είχα διάβασει σε προηγούμενη κριτική πριν αλλάξει μορφή το site ότι είναι τσιγκανος ψιλοβρωμικη που κάνει τσαμπουκαδες και αγενής σε σπίτι στα Καμίνια και ότι παίζει και τσιγκανος άντρας μαζί στο χώρο σε άλλο δωμάτιο. Ισχύει κάτι τετοιο?
Αυτή που τα γράφουν αυτά το κάνουν από ζήλια μόνο και μόνο να την σχολιάσουν όλα είναι ψέματα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom