You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα irakleio_psaxnw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 403
- Εμφανίσεις 103K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
George2523
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Α δεν με νοιάζει είτε είναι παθητική είτε ενεργητική αρκη να είναι καλή!! Και αν ξέρεις τι τιμές παίζουν στείλε μου ένα μυνημα σε παρακαλω!! Ευχαριστώ πολύ!!
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Sania Dior
Browse listings and information of seller Sania Dior
kanesex.com
για αυτη ξερουμε λεπτομεριες;
emmmanosemm
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Εχεις τηλ ..απο τιμη?Για παθητική η ¨Ελλη είναι πολύ καλή.
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Έχουμε τίποτα καλό αγοροκόριτσο στην πόλη;
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Την δοκίμασα πριν 2 χρόνια, ξεκάθαρα κρος(τι πανδημία και αυτή να αυτοχαρακτηρίζονται όλες ΤΡΑΝΣ!!!), χώρος σε λίγο περίεργη γειτονιά κοντά στα JUMBO, καθαρή, ευγενική, φώτος αληθινές, αυτά...ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΡΗΔΕΣ!!!
πανέμορφη τρανσέξουαλ αναλογίες μοντελου απαλό δέρμα μυρίζω πάντα ωραία σε περιμένω αισθησιακό μασάζ ενεργό παθητικό πρόγραμμα πάρε με 6906532851 Όχι αποκρύψει μόνο σοβαρές προτάσεις εχεμύθεια και καθαριότητα απόλυτη προσέχω την υγεία μου και τον άλλον ..... μοναδική εμπειρία ζηστο !!!!! Σε...kanesex.com
Ξέρουμε κάτι για αυτή;;
Μια χαρα είναι ότι γράφει και ότι φαίνεται είναι!!ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΡΗΔΕΣ!!!
πανέμορφη τρανσέξουαλ αναλογίες μοντελου απαλό δέρμα μυρίζω πάντα ωραία σε περιμένω αισθησιακό μασάζ ενεργό παθητικό πρόγραμμα πάρε με 6906532851 Όχι αποκρύψει μόνο σοβαρές προτάσεις εχεμύθεια και καθαριότητα απόλυτη προσέχω την υγεία μου και τον άλλον ..... μοναδική εμπειρία ζηστο !!!!! Σε...kanesex.com
Ξέρουμε κάτι για αυτή;;
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα, όταν πήγα εγώ ήταν σίγουρα μόνη, ευγενική...Τώρα τι να σου πω? Η πέριοχή της πάντως είναι "κάπως"...Είχα διάβασει σε προηγούμενη κριτική πριν αλλάξει μορφή το site ότι είναι τσιγκανος ψιλοβρωμικη που κάνει τσαμπουκαδες και αγενής σε σπίτι στα Καμίνια και ότι παίζει και τσιγκανος άντρας μαζί στο χώρο σε άλλο δωμάτιο. Ισχύει κάτι τετοιο?
Δηλαδή καπως?? Σε ποια περιοχη είναι ο χώρος? Είναι όπως φαινεται στις φωτο?Καλημέρα, όταν πήγα εγώ ήταν σίγουρα μόνη, ευγενική...Τώρα τι να σου πω? Η πέριοχή της πάντως είναι "κάπως"...
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Κοίτα, είμαι από Θεσσαλονίκη, οπότε δεν ξέρω ακριβώς, θυμάμαι όμως ότι είμαι κάπου απέναντι από τα JUMBO, ο χώρος των φωτογραφιών δεν ήταν αυτός, εγώ είχα πάει σε ένα ισόγειο διαμέρισμα...Δηλαδή καπως?? Σε ποια περιοχη είναι ο χώρος? Είναι όπως φαινεται στις φωτο?
Για τις φωτο εννοουσα αυτή εάν είναι ότι βλεπειςΔηλαδή καπως?? Σε ποια περιοχη είναι ο χώρος? Είναι όπως φαινεται στις φωτο?
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Συγνώμη, ναι αυτή είναι!Για τις φωτο εννοουσα αυτή εάν είναι ότι βλεπεις
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
ΤΡΑΝΣ ΕΛΛΗ ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6976765884
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ..
kanesex.com
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Κλασσική επιλογή, ωραίος καθαρός χώρος προς Αλικαρνασσό, μεγάλη σε ηλικία αλλά την ιδρώνει τη φανέλα, καθαρά παθητική, καυλώνει και χύνει φουλ! Εχει 2,5 χρόνια που τη συναντησα...Εμπειριες κανεις;ΤΡΑΝΣ ΕΛΛΗ ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6976765884
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ..kanesex.com
PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Ενεργώ παθητική Κορίνα τρανς μοντέλο
Γεια σου μωράκι με λένε Κορίνα ξανθιά με γαλάζιο μάτια ενεργό παθητική στον όμορφο χώρο σπίτι Αθήνα Καλλιθέα 6947805990
kanesex.com
jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές έχει πάει κάποιος; https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-transsexual/nantia-kayla_i1327587
⭐⭐⭐⭐⭐ Anastasia hot tranny.⭐
⭐ ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐ ⭐⭐ ΤΡΑNS ΑΛΗΘΙΝΗ.!..!.!.. ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ... ΘΗΛΥΚΗ ,ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ , ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ,ΣΤΗΘΟς 8ΝΟΥΜΕΡΟ DD, ΚΟΡΜΑΡΑ ...... ❤️❤️ ⭐⭐⭐ ΑΝΑSTASIA⭐ ❤️❤️ ⭐⭐⭐ ⭐ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΤΑΝΟ...... ................. *ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ***** ΣΟΥ ΑΡΜΈΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ...
kanesex.com
Για αυτήν εδώ κάποιος φίλος?
Παιδιά, όπως τα λέει ο φίλος από πάνω. Παθητική είναι ήδη κοπέλα, αλλά καυλώνει κανονικά. Πήγα σήμερα, της πήρα πίπα(χωρίς καποτα), κάναμε 69 και μετά την γάμησα. Συμμετοχή 100% , ούτε βιασύνη, καθαρός χώρος, κάνεις και μπάνιο άμα θες. Για όποιον τον καλυβουν αυτά, είναι super η γκόμενα.Κλασσική επιλογή, ωραίος καθαρός χώρος προς Αλικαρνασσό, μεγάλη σε ηλικία αλλά την ιδρώνει τη φανέλα, καθαρά παθητική, καυλώνει και χύνει φουλ! Εχει 2,5 χρόνια που τη συναντησα...
Evelina123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτή που τα γράφουν αυτά το κάνουν από ζήλια μόνο και μόνο να την σχολιάσουν όλα είναι ψέματα........Είχα διάβασει σε προηγούμενη κριτική πριν αλλάξει μορφή το site ότι είναι τσιγκανος ψιλοβρωμικη που κάνει τσαμπουκαδες και αγενής σε σπίτι στα Καμίνια και ότι παίζει και τσιγκανος άντρας μαζί στο χώρο σε άλλο δωμάτιο. Ισχύει κάτι τετοιο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις