lazarakos21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 2.391
Εννοείτε, έπρεπε να τις κάνεις καταγγελία να πάρεις αποζημίωσηόταν ήμουν 21 με βίαζε μια δεκαεξάχρονη. Μετράει;
Εννοείτε, έπρεπε να τις κάνεις καταγγελία να πάρεις αποζημίωσηόταν ήμουν 21 με βίαζε μια δεκαεξάχρονη. Μετράει;
Ρε τυπε στην Αυστραλία έγινε. Ποιο συνταγμα των ΗΠΑ γράφεις;Διαβασα τιτλο και λιγο στην αρχη
Μετα που το διαβασα ολο επιβεβαιωσα οτι εγραψα ως edit
Το συμβαν ξεκινησε απο τη μητερα του παιδιου
Αυτης τα ηθη "προσβληθηκαν" και κινητοποιησε μια διαδικασια που εξεθεσε το παιδι της στους συμμαθητες του κτλ
Αυτο μου εμεινε φιλε μου ως εντυπωση απο την 1η αναγνωση.Αλλωστε οι ΗΠΑ μας εχουν συνηθισει σε τετοια news.Επισης τα ονοματα των πρωταγωνιστων μοιαζουν αμερικανικα.Ρε τυπε στην Αυστραλία έγινε. Ποιο συνταγμα των ΗΠΑ γράφεις;
Ο άλλος που είναι;Ευχαριστω...που καταλαβες τη λακαμια που εγραψες...
Ο πιτσιρικας το ηθελε,η 14χρονη οχι..
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΟ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..Συγχαρητήρια που γνωρίζεις ποιός/ά θέλει τι, και ποιός/ά όχι. Χαραμίζεσαι στο bou. Έλα βομβάρδησέ μας τώρα με τόνους βαρβατίλας για τον τυχερό μικρό που πήδηξε.
Μη ξεχάσεις να κλάψεις όταν οι άντρες όμως τυγχάνουν διαφορετικής τύχης σε νομικές υποθέσεις.
Βιασμός είναι και στις δύο περιπτώσεις, ζώα όρθια.
Για εξήγησε στην τάξη το πρόβλημα.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΟ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
φετιχ με μαθητες.ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει οτι όλες αυτές είναι δυνατά κομμάτια τι πάει στραβά κ το ρίχνουν στα πιτσιρίκια