mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
και το Νταμπο το ελεφαντακι...
Αναρωτιεμαι πώς δεν εχουν ξεσηκωθει τιποτα οργανωσεις φεμιναζί με αιτημα να κοπουν απο τις ελληνικες ταινιες αυτα τα απαραδεκτα σεξιστικα σχολιαΕπειδη μου αρεσει πολυ ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος, να παραθεσω δυο παραδειγματα σχετικα.
Στη ταινια "Ο Ηλιας του 16ου, λεει η γυναικα του στον Γαβριηλιδη αφου πρωτα τα εχει κανει θαλασσα, <Εσυ εισαι ο αντρας.> Δηλαδη βγαλτα περα. Και στο αστυνομικο τμημα, λεει ο αστυνομος <Καλα η γυναικα, εχει δικαιολογια. Αλλα εσυ, αντρας;>
Στη ταινια "Η κορη μου η σοσιαλιστρια." λεει ο Σταυρος Ξενιδης στον Κωνστανταρα <Ο αντρας ειναι ον αυτεξουσιον. Η γυναικα ειναι αλλιως.>
Και ενω ισχυαν αυτα, ηρθε η ισοτητα. Καλως, κακως, νομικως, κοιωνικως, ηρθε. Και ενω επηλθε υποτιθεται η ισοτητα, μοιαζει οι γυναικες να επωφεληθηκαν απο αυτο, απο τα δικαιωματα, αλλα να αρνουνται να δεχτουν τις υποχρεωσεις.
Τελικά δεν μάθαμε το βασικότερο.
Έδωσε κώλο στον πιτσιρικά;
Τελικά δεν μάθαμε το βασικότερο.
Έδωσε κώλο στον πιτσιρικά;
Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ακόμα και μη εκδιδόμενη να είναι, αν το κουμάντο το έχει αυτή στο γαμήσι του στυλ "γλύψε με" και ο άλλος πέφτει με τα μούτρα με τη μία, μετά από λίγο καιρό θα τον βλέπει σαν την κατουρημένη κιλότα της. Πολλές βέβαια τους κρατανε κάτι τέτοιους ειδικά στις μικρές ηλικίες, την βγάζουν πιο ανώδυνα και ξεπερνούν και οι ίδιες σταδιακά την απειρία τους.Πριν από πολλά χρόνια κάποια παλιά πουτάνα ιδιοκτήτρια αρκετών οίκων ανοχής μου είχε πει ότι από τότε που οι άντρες άρχισαν να γλύφουν το μουνί των γυναικών οι γυναίκες έχασαν κάθε σεβασμό που είχαν για αυτούς και τους καβάλησαν κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Τα λεγε ο Sadman. Πάρτε τα!Βάλε και τα σκυλιάTελικά τείνω να πιστέψω ότι πολλές από τις αγάμητες είναι ή κρυφολεσβίες ή κρυφοπαιδεράστριες όπως αυτή,γι'αυτό και δεν ασχολούνται με κανέναν άντρα.
Στο νοσοκομείο γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλοΗ "θερμόαιμη κυρία". Δηλαδή κοινωνικά αποδεκτή η κτηνοβασία για τις γυναίκες, σωστά;Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.
γυναικεια αλληλεγγυη κατι που δεν υπάρχει μεταξυ ανδρώνΘα θελα ν'ακούσω τα επιχειρήματα της εισαγγελέως που θέλει να την αφήσει ελεύθερη
Αναρωτιεμαι πώς δεν εχουν ξεσηκωθει τιποτα οργανωσεις φεμιναζί με αιτημα να κοπουν απο τις ελληνικες ταινιες αυτα τα απαραδεκτα σεξιστικα σχολια
Ξέρει κανείς που μένει η κυρία? Νομίζω επαγγελματικα αν το δει, θα έχει πέραση το σπίτι της για στούντιο.Λοιπόον... Κατ οίκο περιορισμό η κυρία..στα μαλακά, και αν θα δικαστεί για να μπεί μέσα.. Την κόβω με ένα συγνώμη θα καθαρίσει..
Ενώ αν ήταν στην θέση της κάποιος καθηγητής που θα αποπλανούσε 13χρονη, θα τον είχαν στην πυρά και μέσα στην ψειρού
Που είναι η ισότητα..;;
Θα θελα ν'ακούσω τα επιχειρήματα της εισαγγελέως που θέλει να την αφήσει ελεύθερη