Νέα

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tteautteau231996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 446
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μαλάκες δείτε εδώ ρε:
:2funny: :2funny: :2funny: η τύπισσα ήταν τρελή ρε:

- «Σε σκέφτομαι γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου»
- «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ.»
- «Θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις.»
Η μανα του πιτσιρικα τον ηθελε πουστη μαλλων

Δίκιο έχεις. Τι πιο φυσιολογικό, από το να είναι ο 12χρονος γιός σου με μία γυναίκα με τα τριπλάσια χρόνια του, η οποία να θέλει να τον πάρει από την Ελλάδα και να πάνε να ζήσουν στο Εξωτερικό τον έρωτά τους μόλις τελειώσει ο Κορονοιός. Το όνειρο κάθε γονιού είναι μια γυναίκα με αυτές τις προδιαγραφές

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Μαλάκες δείτε εδώ ρε:
:2funny: :2funny: :2funny: η τύπισσα ήταν τρελή ρε:

- «Σε σκέφτομαι γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου»
- «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ.»
- «Θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις.»
Η μανα του πιτσιρικα τον ηθελε πουστη μαλλων

Δίκιο έχεις. Τι πιο φυσιολογικό, από το να είναι ο 12χρονος γιός σου με μία γυναίκα με τα τριπλάσια χρόνια του, η οποία να θέλει να τον πάρει από την Ελλάδα και να πάνε να ζήσουν στο Εξωτερικό τον έρωτά τους μόλις τελειώσει ο Κορονοιός. Το όνειρο κάθε γονιού είναι μια γυναίκα με αυτές τις προδιαγραφές

Η σωστή μάνα θα τον άφηνε αρκεί να έπαιρνε μαζί του ζακέτα :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δίκιο έχεις. Τι πιο φυσιολογικό, από το να είναι ο 12χρονος γιός σου με μία γυναίκα με τα τριπλάσια χρόνια του, η οποία να θέλει να τον πάρει από την Ελλάδα και να πάνε να ζήσουν στο Εξωτερικό τον έρωτά τους μόλις τελειώσει ο Κορονοιός. Το όνειρο κάθε γονιού είναι μια γυναίκα με αυτές τις προδιαγραφές [/quote]

Η σωστή μάνα θα τον άφηνε αρκεί να έπαιρνε μαζί του ζακέτα :confused: [/quote]

Ναι, το μοναδικό πρόβλημα στη φάση είναι ότι στο εξωτερικό κάνει περισσότερο κρύο, οπότε με μια ζακέτα θα ήταν εν τάξει

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Tελικά τείνω να πιστέψω ότι πολλές από τις αγάμητες είναι ή κρυφολεσβίες ή κρυφοπαιδεράστριες όπως αυτή,γι'αυτό και δεν ασχολούνται με κανέναν άντρα.
Βάλε και τα σκυλιά :grin:

Στο νοσοκομείο γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.
Η "θερμόαιμη κυρία". Δηλαδή κοινωνικά αποδεκτή η κτηνοβασία για τις γυναίκες, σωστά;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.555
Πόντοι
2.306
Tελικά τείνω να πιστέψω ότι πολλές από τις αγάμητες είναι ή κρυφολεσβίες ή κρυφοπαιδεράστριες όπως αυτή,γι'αυτό και δεν ασχολούνται με κανέναν άντρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.
Η "θερμόαιμη κυρία". Δηλαδή κοινωνικά αποδεκτή η κτηνοβασία για τις γυναίκες, σωστά;

:confused::confused::confused::confused::confused: Έχουν σαλτάρει οι νεοφεμιναζι μαλακα....Στο άμεσο μελλον θα απαιτειται διδακτορικό στην εφαρμοσμενη ψυχιατρική για να μπλεξει καποιος με γυναικα..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Η γυναίκα αυτή προφανώς και έχει ψυχολογικά. Αντίστοιχα ψυχολογικά θα είχε και ένας άντρας που την έπεφτε σε ενα 13χρονο κοριτσάκι. Στα μάτια μου, το φύλο δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία. Προφανώς και κάποιοι το βλέπουν σαν ευκαιρία διάκρισης φύλων και αντιμετώπισης από την κοινωνία. Στο μπου, αν κάποιος δεν πει το στερεότυπο "αχ και να την είχα εγώ καθηγήτρια στα 13 μου..." είναι ο παράλογος.

Αλλού θέλω να σταθώ. Αυτού του είδους η ανωμαλία δε γεννήθηκε σήμερα, ούτε εισήχθη σήμερα από το εξωτερικό. Υπήρχε παντού και εκδηλωνόταν ανάλογα με τον συντηρητισμό κάθε περιοχής/τοπικής κοινωνίας. Έρχομαι στην ερώτησή μου λοιπόν:

-Πόσο έχει παίξει το ρόλο της η τεχνολογία με την εύκολη επικοινωνία και την 1-προς-1 αμεσότητα; Στα σχολικά μας χρόνια, πόσες και ποιες ήταν οι ευκαιρίες για τέτοιου είδους επικοινωνία με εκπαιδευτικούς;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μάλλον ήθελε να γίνει η ελλεεινίδα Mary Kay Letourneau.Δεν ξέρω βέβαια αν ο δικός της είναι ομορφόπαιδο σαν αυτόν :sunglasses:

URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

ΦΥΣΙΚΑ. Αν ήταν άντρας, θα ήταν ανθρωπόμορφο κτήνος

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
και θα πήγαινε μέσα για κακούργημα :2funny:
Τώρα θα πει κάποιος άλλο να "το δίνει" και άλλο να "το παίρνει". Αν όμως εμφανιζόταν κάποιος στο νοσοκομείο που το είχε "πάρει" πάλι για κακούργημα δεν θα κατηγορούνταν; Άρα κάποια άλλη αιτία είναι που ο νόμος εφαρμόζεται διαφορετικά.

• Like
Αντιδράσεις: obi1
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τώρα θα πει κάποιος άλλο να "το δίνει" και άλλο να "το παίρνει". Αν όμως εμφανιζόταν κάποιος στο νοσοκομείο που το είχε "πάρει" πάλι για κακούργημα δεν θα κατηγορούνταν; Άρα κάποια άλλη αιτία είναι που ο νόμος εφαρμόζεται διαφορετικά.

Ακόμα και από εδώ αποδείχτηκε πως η Κοινωνία θα κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει τις γυναίκες. Σκότωσε το βρέφος που γέννησε; είχε κατάθλιψη. Σκότωσε το γκόμενό της; σίγουρα την κακοποιούσε. Έριξε βιτριόλι στην άλλη επειδή νόμιζε πως θα της έτρωγε τον γκόμενο; παρασύρθηκε από τις καφετζούδες. Οι γυναίκες είναι άκακα αγγελουδάκια ανίκανα για βία στα μάτια της Κοινωνίας

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σημερινά νέα από Αμέρικα...

Καθηγήτρια έκανε σεξ με ανήλικη μέσα στο σχολείο

Δασκάλα αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά δημοτικού σχολείου

Κι εσεις πέσατε να φάτε την δασκαλίτσα :2funny:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86

Ακόμα και από εδώ αποδείχτηκε πως η Κοινωνία θα κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει τις γυναίκες. Σκότωσε το βρέφος που γέννησε; είχε κατάθλιψη. Σκότωσε το γκόμενό της; σίγουρα την κακοποιούσε. Έριξε βιτριόλι στην άλλη επειδή νόμιζε πως θα της έτρωγε τον γκόμενο; παρασύρθηκε από τις καφετζούδες. Οι γυναίκες είναι άκακα αγγελουδάκια ανίκανα για βία στα μάτια της Κοινωνίας

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο θεωρητικό το θέμα. Πάρε για παράδειγμα αυτό το περιστατικό: Προφανώς επειδή επρόκειτο για γυναίκα, οι αρμόδιοι δεν πήραν αρκετά στα σοβαρά τα διάφορα ανησυχητικά δείγματα που είχε δώσει στο παρελθόν, ίσως γιατί κανείς δεν περίμενε ότι «μια γυναίκα μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα». Και ορίστε τι έγινε τελικά. Έχει άδικο ο τραγικός πατέρας που λέει ότι το σύστημα υγείας της Αγγλίας είναι άχρηστο; Και κατά πόσο το φύλλο της δολοφόνου έπαιξε ρόλο ώστε να πέφτει ξανά και ξανά στα μαλακά και να μην δίνεται η δέουσα προσοχή στο άτομό της; Αν ένας άντρας έδινε αντίστοιχα δείγματα είναι εξίσου πιθανό να ήταν έξω ελεύθερος και να κόβει βόλτες όπως αυτή;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο θεωρητικό το θέμα. Πάρε για παράδειγμα αυτό το περιστατικό: Προφανώς επειδή επρόκειτο για γυναίκα, οι αρμόδιοι δεν πήραν αρκετά στα σοβαρά τα διάφορα ανησυχητικά δείγματα που είχε δώσει στο παρελθόν, ίσως γιατί κανείς δεν περίμενε ότι «μια γυναίκα μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα». Και ορίστε τι έγινε τελικά. Έχει άδικο ο τραγικός πατέρας που λέει ότι το σύστημα υγείας της Αγγλίας είναι άχρηστο; Και κατά πόσο το φύλλο της δολοφόνου έπαιξε ρόλο ώστε να πέφτει ξανά και ξανά στα μαλακά και να μην δίνεται η δέουσα προσοχή στο άτομό της; Αν ένας άντρας έδινε αντίστοιχα δείγματα είναι εξίσου πιθανό να ήταν έξω ελεύθερος και να κόβει βόλτες όπως αυτή;

τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αν ένας άντρας είχε ένα τόσο βίαιο ιστορικό, αν είχε συλληφθεί τόσες φορές, θα είχε αφεθεί ελεύθερος να τριγυρνάει; θα τον είχαν σουτάρει. Οι γυναίκες πάντα την γλυτώνουν

• Like
Αντιδράσεις: obi1

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν κλείνουν μέσα όλους τους επικίνδυνους, θα πρέπει για κάθε δολοφόνο , να κλείνουν μέσα άλλους 1000 που ποτέ δεν θα έκαναν έγκλημα.
Πάλι κάποιοι θα διαμαρτύρονταν . Και το κόστος της περίθαλψης όλων αυτών θα τσάκιζε κάθε προϋπολογισμό , αφού είναι πολύ μεγάλο,
αν δεν θες να τους έχεις σε συνθήκες λέρου ... ή κούβας ....

Δεν βγαίνει άκρη λοιπόν .

Μία εύκολη λύση για να μη γίνονται τέτοια εγκλήματα είναι η υπεύθυνη οπλοφορία.

Οι έλληνες είναι ανίκανοι για οπλοφορία ;;; Πιθανόν. Ανίκανοι όμως είναι και για μοτοσυκλέτες, αλλά τους τις επιτρέπουν και ας προκαλεί αυτό εκατόμβες.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Ναι, αλλά άλλο λέμε.
Αν στην θέση της συγκεκριμένης ήταν ένας άντρας θα θεωρούνταν εκ προοιμίου πιο επικίνδυνος από όσο θεωρούνταν εκείνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης με αυτήν την αφορμή ανοίγουν και άλλα θέματα, όπως πχ το ότι η συγκεκριμένη ήταν οπλισμένη με ένα μαχαίρι. Ένα αποδεδειγμένα άρρωστο άτομο δηλαδή είχε ένα μαχαίρι στην τσέπη και έκοβε βόλτες ανενόχλητο. Τι είναι όμως αυτό που αποθαρρύνει κάποιον να κουβαλάει μαχαίρι και να κόβει βόλτες έξω; Η πιθανότητα αστυνομικού ελέγχου. Τι πιθανότητα έχει μια γυναίκα που περπατάει μόνη της στον δρόμο να σταματηθεί για αστυνομικό έλεγχο; 0,0001%. Τι πιθανότητες έχει ένας άντρας στην ηλικία της δολοφόνου και με αντίστοιχη σκατόφατσα που επίσης κινείται μόνος του να σταματηθεί για αστυνομικό έλεγχο; Όλοι ξέρουμε την τεράστια διαφορά.

Συμπέρασμα: Ποιος από τους δύο αποθαρρύνεται περισσότερο να κουβαλάει όπλο;
Αν ήταν άντρας δεν θα είχε την ίδια ελευθερία κινήσεων, να κόβει βόλτες στο πάρκο με ένα μαχαίρι στην τσέπη το οποίο προφανέστατα ένα τέτοιο σεσημασμένο άτομο δεν θα το είχε μόνο εκείνη την συγκεκριμένη μέρα μαζί. Ήξερε όμως ότι δεν θα της δώσει κανείς σημασία ούτε και θα την ελέγξει κανείς, όπως και έγινε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επειδη μου αρεσει πολυ ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος, να παραθεσω δυο παραδειγματα σχετικα.
Στη ταινια "Ο Ηλιας του 16ου, λεει η γυναικα του στον Γαβριηλιδη αφου πρωτα τα εχει κανει θαλασσα, <Εσυ εισαι ο αντρας.> Δηλαδη βγαλτα περα. Και στο αστυνομικο τμημα, λεει ο αστυνομος <Καλα η γυναικα, εχει δικαιολογια. Αλλα εσυ, αντρας;>
Στη ταινια "Η κορη μου η σοσιαλιστρια." λεει ο Σταυρος Ξενιδης στον Κωνστανταρα <Ο αντρας ειναι ον αυτεξουσιον. Η γυναικα ειναι αλλιως.>
Και ενω ισχυαν αυτα, ηρθε η ισοτητα. Καλως, κακως, νομικως, κοινωνικως, ηρθε. Και ενω επηλθε υποτιθεται η ισοτητα, μοιαζει οι γυναικες να επωφεληθηκαν απο αυτο, απο τα δικαιωματα, αλλα να αρνουνται να δεχτουν τις υποχρεωσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη μου αρεσει πολυ ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος, να παραθεσω δυο παραδειγματα σχετικα.
Στη ταινια "Ο Ηλιας του 16ου, λεει η γυναικα του στον Γαβριηλιδη αφου πρωτα τα εχει κανει θαλασσα, <Εσυ εισαι ο αντρας.> Δηλαδη βγαλτα περα. Και στο αστυνομικο τμημα, λεει ο αστυνομος <Καλα η γυναικα, εχει δικαιολογια. Αλλα εσυ, αντρας;>
Στη ταινια "Η κορη μου η σοσιαλιστρια." λεει ο Σταυρος Ξενιδης στον Κωνστανταρα <Ο αντρας ειναι ον αυτεξουσιον. Η γυναικα ειναι αλλιως.>
Και ενω ισχυαν αυτα, ηρθε η ισοτητα. Καλως, κακως, νομικως, κοιωνικως, ηρθε. Και ενω επηλθε υποτιθεται η ισοτητα, μοιαζει οι γυναικες να επωφεληθηκαν απο αυτο, απο τα δικαιωματα, αλλα να αρνουνται να δεχτουν τις υποχρεωσεις.
Αναρωτιεμαι πώς δεν εχουν ξεσηκωθει τιποτα οργανωσεις φεμιναζί με αιτημα να κοπουν απο τις ελληνικες ταινιες αυτα τα απαραδεκτα σεξιστικα σχολια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.170
Πόντοι
5.006
ηδη στο αμερικα απαγορευουν τον πιτερ πατ και την λαιδη με τον αλητη...:2funny:

οποτε οσο προλαβαινεις δες κανα χατζηχρηστο και αυλωνιτη γιατι στο μελλον θα τις βλεπουμε στη ζουλα οπως τις τσοντες στο φιλμνετ...:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom