Επι της ουσιας πού διαφωνεις?
Στην παρακαμψη του νομου μηπως?
Στην ηλικια του θυματος μηπως?
Στη θεση εξουσιας του θυτη εναντι του θυματος?
Στο οτι τελος παντων δεν ειναι δυνατον να χρειαζεται πτυχιο νομικης για να καταλαβετε οτι η παραπανω περιπτωση ειναι 1/1000 και οτι στις υπολοιπες 999/1000 ο θυτης οντως αποπλανησε το θυμα, που λογω της ηλικιας του αυτο συνιστα βιασμο ή οντως χρησιμοποιησε τη θεση εξουσιας για να παρακαμψει τις αντιστασεις του θυματος. Αντιθετως ακομα και με πτυχιο νομικης δεν αντιλαμβανεστε οτι πρεπει να προστατευθουν αυτες οι αλλες 999 περιπτωσεις που το θυμα συμμετειχε σε κατι παρα τη θεληση του. Αν η 34χρονη δασκαλα ηταν 34χρονος δασκαλος τι θα λεγατε? Αν ηταν 34χρονη δασκαλα με 16χρονη μαθητρια? Αν ηταν 64χρονη δασκαλα? Αν ηταν 64χρονος δασκαλος? Αν ηταν 12χρονος μαθητης? Αν ηταν 12χρονη μαθητρια? Αν δεν μπορει να δηλωσει ο 16χρονος την απεχθεια του προς την πραξη λογω σχεσεων εξουσιας? Δεν εχει δικαιωμα ο 16χρονος προστασιας απο το νομο μονο και μονο επειδη ειναι αγορακι? Τρικυμια εν κρανιω λεω εγω. Ο νομος ειναι νομος. Δεν τον παρακαμπτεις αν ειναι καβλα η αλλη. Pussy pass λεμεεε. Μην ανησυχειτε καθολου για την τυχη της.
Ξερετε οι αποψεις σας μου θυμιζουν υπαναπτυκτες ισλαμικες χωρες οπου η ομοφυλοφιλια μεταξυ γυναικων ειναι ελευθερη, ενω η ομοφυλοφιλια μεταξυ ανδρων τιμωρειται βαρια. Τραζικ.
Τελος παντων δεν εχω το χρονο να κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Αυτα ειναι βασικα πραγματα, που απ'οτι φαινεται σε τριτοκοσμικες χωρες ειναι υπο αμφισβητηση απο νομικους.