Νέα

Η καθηγήτρια της χρονιάς: Έκανε στοματικό σεξ σε μαθητή μέσα στην τάξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Μπορεί να τους γουστάρουν αλλά μόνο στην Αμερική γαμιούνται μαζί τους.Εδώ και να τους γουστάρουν,τις φρενάρει το κοινωνικό στίγμα οπότε το πνίγουν.

Μην το λες ...Μην το λες... Και εδώ πάει σύννεφο το σεξ..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.921
Πόντοι
1.406
:wanker: :wanker:

https://[URL unfurl="true"]www4.esc13.net/uploads/hr/images/2019-TOY/Randi_Chaverria.jpeg[/img[/URL]]
[img]https://cdn.extra.ie/wp-content/uploads/2019/11/28120358/Randi-Chaverria-2.jpg

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Παντως κι ο νεαρος αρχιδακι του κερατα είναι ,για μπατσες.
Η δασκαλα είναι μουρη για gangbang και pissing .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Αν γινόταν από καθηγητή σε 16χρονη μαθήτρια θα λέγανε όλοι ανώμαλος και παιδεραστής.. Τώρα όλοι επικροτούν την δασκάλα και τον πιτσιρικα ..Έτσι είναι δομημενη απλά η αντίληψη δεν είναι θέμα λογικής.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τρελό κοκκινόμαλλο μιλφάκι πάντως.Άνετα έπαιζε και σε τσόντα

Redhead teacher seduces virgin student

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Συνημμένα

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 29

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
α ρε αμερικα .... η  χωρα της ελευθεριας ! :wanker:

Λημναίος

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ολα τα καλα συμβαινουν αλλου και οχι στα σχολεια που φοιτησαμε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Α ρε πατέρα δεν με έκανες στο Τέξας.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τι λέτε ρε μάγκες σαν μαθητές παρακαλούσαμε να μας κάτσει τέτοια φάση και τώρα την βάζουν και μέσα τη γυναίκα;
Έλεος πια με αυτή την σοβαροφάνεια.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Αν γινόταν από καθηγητή σε 16χρονη μαθήτρια θα λέγανε όλοι ανώμαλος και παιδεραστής.. Τώρα όλοι επικροτούν την δασκάλα και τον πιτσιρικα ..
Aκριβώς. Αν ένας καθηγητής συνάψει σχέση με μαθήτρια, θα ζητήσουν όλοι την κεφαλή του επί πίνακι. Αν μία καθηγήτρια συνάψει σχέση με μαθητή θα πουν όλοι "Γιατί να μην είχα κι εγώ τέτοια καθηγήτρια όταν ήμουν μαθητής" "Πόσο τυχερός είναι αυτός ο μαθητής" και άλλα τέτοια καλλιτεχνικά.

Τέτοια λιμοτάγαρα είμαστε όλοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), που όταν η αποπλάνηση ανηλίκου προέρχεται από άντρα σε ανήλικη κοπέλα την καταδικάζουμε, ενώ όταν προέρχεται από γυναίκα σε ανήλικο αγόρι την επικροτούμε, προβάλλοντας τις δικές μας φαντασιώσεις και τα δικά μας απωθημένα, πάνω στον οποιονδήποτε ανήλικο πιτσιρικά, που στην τελική μπορεί και να μην είχε την δική μας σεξουαλική πείνα και να μην γούσταρε την οποιαδήποτε λυσσάρα καθηγήτριά του.

Γεια σου ρε Ελλαδάρα αθάνατη με τις αγαμίες σου. Όποιος είπε ότι η Ελλάδα, είναι παράδεισος για τις γυναίκες, είχε πάρα πολύ δίκιο.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Aκριβώς. Αν ένας καθηγητής συνάψει σχέση με μαθήτρια, θα ζητήσουν όλοι την κεφαλή του επί πίνακι. Αν μία καθηγήτρια συνάψει σχέση με μαθητή θα πουν όλοι "Γιατί να μην είχα κι εγώ τέτοια καθηγήτρια όταν ήμουν μαθητής" "Πόσο τυχερός είναι αυτός ο μαθητής" και άλλα τέτοια καλλιτεχνικά.

Τέτοια λιμοτάγαρα είμαστε όλοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), που όταν η αποπλάνηση ανηλίκου προέρχεται από άντρα σε ανήλικη κοπέλα την καταδικάζουμε, ενώ όταν προέρχεται από γυναίκα σε ανήλικο αγόρι την επικροτούμε, προβάλλοντας τις δικές μας φαντασιώσεις και τα δικά μας απωθημένα, πάνω στον οποιονδήποτε ανήλικο πιτσιρικά, που στην τελική μπορεί και να μην είχε την δική μας σεξουαλική πείνα και να μην γούσταρε την οποιαδήποτε λυσσάρα καθηγήτριά του.

Γεια σου ρε Ελλαδάρα αθάνατη με τις αγαμίες σου. Όποιος είπε ότι η Ελλάδα, είναι παράδεισος για τις γυναίκες, είχε πάρα πολύ δίκιο.
Στους 100 οι 5 θα ειχαν τέτοια άποψη όλοι το βλέπουν σαν αστείο ή σαν σκηνή από τσόντα.. Δεν έχει διαφορά με το αν γίνονταν το αντίθετο από καθηγητή σε μαθήτρια.. Αλλά σάπια νοοτροπία ελληνική λέγεται αυτό  .

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

(μετά συγχωρήσεως) αλλα λιγο φλωρικο το σκεπτικο σου...

υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα μεταξυ μιας δεκαεξαχρονης κι ενος 16χρονου: η σωματικη ρωμη... συνεπως απ αυτη την αποψη η 16χρονη ειναι πολυ πιο αδυναμη κι ευαλωτη απενταντι σε ενηλικα αντρα, σε αντιθεση με τον 16χρονο που μπορει οχι μονο να αμυνθει αλλα ακομα και να βιασει μια ενηλικη γυναικα....

βεβαια, η αλλη πτυχη -και στην οποια εμπιπτει περισσοτερο η αποπλανηση- ειναι η διανοητικη, όπου εν δυναμει υπολειπονται και οι δυο εναντι των ενηλικων....

προσωπικα στα 16 τον εχωνα και σε πριζες απ τις καυλες!
και ηταν διακαης μου ποθος να βιωσω μια σεξουαλικη εμπειρια με μια μιλφαρα καθηγητρια αγγλικων που ειχα...υπο αυτο το βιωμα δεν βρισκω κατακριτεο αυτο το "κακο" που συνεβει στον πιτσιρικα, εφοσον ειναι κατι που θα ηθελα να συμβει και σ εμενα... τωρα αν εσεις τοτε προτιμαγατε τον αυνανισμο απο το να τον χωνατε σε "πραγματικες τρυπες", ουδεν λογος!  :)      

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
(μετά συγχωρήσεως) αλλα λιγο φλωρικο το σκεπτικο σου...

υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα μεταξυ μιας δεκαεξαχρονης κι ενος 16χρονου: η σωματικη ρωμη... συνεπως απ αυτη την αποψη η 16χρονη ειναι πολυ πιο αδυναμη κι ευαλωτη απενταντι σε ενηλικα αντρα, σε αντιθεση με τον 16χρονο που μπορει οχι μονο να αμυνθει αλλα ακομα και να βιασει μια ενηλικη γυναικα....

βεβαια, η αλλη πτυχη -και στην οποια εμπιπτει περισσοτερο η αποπλανηση- ειναι η διανοητικη, όπου εν δυναμει υπολειπονται και οι δυο εναντι των ενηλικων....

προσωπικα στα 16 τον εχωνα και σε πριζες απ τις καυλες!
και ηταν διακαης μου ποθος να βιωσω μια σεξουαλικη εμπειρια με μια μιλφαρα καθηγητρια αγγλικων που ειχα...υπο αυτο το βιωμα δεν βρισκω κατακριτεο αυτο το "κακο" που συνεβει στον πιτσιρικα, εφοσον ειναι κατι που θα ηθελα να συμβει και σ εμενα... τωρα αν εσεις τοτε προτιμαγατε τον αυνανισμο απο το να τον χωνατε σε "πραγματικες τρυπες", ουδεν λογος!  :)      
τώρα τα εννοείς αυτά που λες?
Κυκλοφορείς να δεις τις 16χρονες κ 17χρονες πώς κυκλοφορούν έξω πως παίζουν κ πως σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί πριν το καταλάβεις?
Ξέρεις πόσα βλενε ψεύτικη ηλικία κ λόγο ντυσίματος βαψιματος δεν τα παίρνεις χαμπάρι?
Ξέρεις πόσα βλέπουν  μεγαλύτερο κ τρέχουν?
Δεν ξέρω αν το έχεις συνηδητοποιησει αλλά πλέον έχουν ξεφύγει ΟΛΕΣ το γεγονός ότι το πολιτικά κορεκτ λέει ότι ο άντρας είναι κακός  δεν υσχιει
είτε αγόρι είτε κορίτσι είναι το ίδιο πράγμα κτην ίδια βαρύτητα έχει
Άσχετα ότι όπως λέει ο φίλος αν πιδηξεις αγόρι μεγάλη λέμε κοίτα ο αντρακλας μου ενώ την κόρη ούτε σκέψη να μας την γαμησουν γιατί έχουμε υπόληψη...
Μια χαρά τα λέει ο φίλος από πάνω αυτά που λες ίσως ήταν τις εποχές του παππού μου γιατί σήμερα πιο πολύ κινδυνεύεις να βιαστείς από 16χρονο παρά να το βιασεις χωριά ότι αν του το ξεκόψεις μια κ έξω δεν ξέρεις αν στραβωσει κ σε κάνει κ θα τρέχεις  με μια μαλακιά που θα πει στην αστυνομία κ τώρα τελευταία έχουν γίνει τέτοια σκηνικά με άδικες κατηγορίες
Αλλά σε τρέχουν γιατί είσαι άντρας... Με Ρώμη.... Ικανός για βιασμό...
Κατάλαβες μεγάλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom