Νέα

ΗΠΑ: 30χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονο μαθητή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Δεν είναι δυνατόν τα αγόρια να γαμάνε, αν τα κορίτσια μένουν παρθένες. Ο Άνθρωπος που θέλει τον γιό του γαμιά και την κόρη του παρθένα, έχει πρόβλημα με τους αριθμούς. Που θα βρει κορίτσια να γαμάει; εισαγωγή από άλλες χώρες; όταν υπήρχαν οι σκλάβες, ναι αυτή ήταν μια από τις δουλειές τους. Να αδειάζουν τις μπάλες όλων των αρσενικών του σπιτιού, όποτε αυτοί γούσταραν. Σήμερα δεν γίνεται αυτό και δεν είναι δυνατόν ένα νέο παιδί να έχει τόσα λεφτά για πόρνες
ε γιαυτο πρεπει να γαμανε τις καθηγητριες τους..

ετσι μενει και η κορη μας περθενα μεχρι τα 17-18
και ο γιος μας γινεται γαμικουλας
:2funny:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Ο Άνθρωπος που θέλει τον γιό του γαμιά και την κόρη του παρθένα, έχει πρόβλημα με τους αριθμούς. Που θα βρει κορίτσια να γαμάει;
φιλε μου, ο αριθμος των αντρων που γαμαει ειναι πιο μικρος απο των γυναικων που γαμιουνται.
δηλαδη ενας πηδηκουλας μπορει να γαμηθει με ποσες γκομενες τον χρονο; 5-7 -10 το πολυ πολυ.
δηλαδη λιγοι αντρες γαμανε πολλες γυναικες

μια γυναικα που εχει το μυαλο της στο σεξ με πολυ περισσοτερους.
ετσι γινεται και στην υπολοιποη φυση.τα θηλυκα εχουν παντα σεξ και κανουν παντα απογονους τα περισσοτερα  αρσενικα σε πολλα ειδη ζωων  πεθαινουν χωρις να εχουν κανει ποτε τους σεξ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
φιλε μου, ο αριθμος των αντρων που γαμαει ειναι πιο μικρος απο των γυναικων που γαμιουνται.
δηλαδη ενας πηδηκουλας μπορει να γαμηθει με ποσες γκομενες τον χρονο; 5-7 -10 το πολυ πολυ.
δηλαδη λιγοι αντρες γαμανε πολλες γυναικες
μια γυναικα που εχει το μυαλο της στο σεξ με πολυ περισσοτερους.
ετσι γινεται και στην υπολοιποη φυση.τα θηλυκα εχουν παντα σεξ και κανουν παντα απογονους τα περισσοτερα  αρσενικα σε πολλα ειδη ζωων  πεθαινουν χωρις να εχουν κανει ποτε τους σεξ.

Έγραψα.....Ο Άνθρωπος που θέλει τον γιό του γαμιά και την κόρη του παρθένα, έχει πρόβλημα με τους αριθμούς. Που θα βρει κορίτσια να γαμάει; ....
Πραγματικά πιστεύεις ότι η απάντησή σου έχει κάποια σχέση με την ερώτησή μου; Αν σε κύκλο παιδιών που πάνε σε Γυμνάσιο / Λύκειο / Φροντιστήριο / Ξένη Γλώσσα ΟΛΕΣ οι κοπέλες είναι παρθένες, που θα βρουν τα αγόρια γκόμενες να γαμήσουν; Αν λες ότι από τις 100 οι 90 θα είναι παρθένες κι οι 10 θα σκυλογαμιούνται με όλους τους αρσενικούς, είναι καθαρή φαντασίωση. Και γιατί να έχει κάποιος απαίτηση Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ να ανήκει στις παρθένες, κι όχι σε αυτές που καβαλάνε όλα τα αγόρια; πως έφτιαξες αυτό το σχήμα στο μυαλό σου και το θεωρείς λογικό;

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ερωτηση σε οσους θελουν τον γιοκα τους να εχει σεξουαλικες σχεσεις αν τον τρωει ο γιοκας απο τον καθηγητη τοτε τι θα πουν;
το προβλημα στο θεμα μας δεν ειναι οτι ενας νεαρος γαμουσε μια 30αρα αλλα οτι ενας μαθητης τα ειχε με μια καθηγητρια
μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα;

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
ερωτηση σε οσους θελουν τον γιοκα τους να εχει σεξουαλικες σχεσεις αν τον τρωει ο γιοκας απο τον καθηγητη τοτε τι θα πουν;
το προβλημα στο θεμα μας δεν ειναι οτι ενας νεαρος γαμουσε μια 30αρα αλλα οτι ενας μαθητης τα ειχε με μια καθηγητρια
μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα;

μα δεν γαμουσε! η καθηγητρια ειναι μια παιδοφιλη που βιαζε ενα ανηλικο αγορακι!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
αν ειναι 16 και ανω τοτε δεν παιζει παιδεραστια

Όχι, δεν είναι παιδεραστία, αλλιώς θα έτρωγε πολλά χρόνια. Θεωρείται σεξουαλική επίθεση σε μαθητή και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω θέσης. Θα κάτσει δυο χρόνια μέσα και θα την παρακολουθούν άλλα δύο 

Littlejohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
553
Πόντοι
291

Καθηγήτρια σε μαθητής horrorless
Καθηγητής σε μαθήτρια terrifying
Καθηγητής σε μαθητή oops
δεν έχει άλλη επιλογή θα μας δώσει στο τέλος και τον ... καθηγήτρια σε μαθήτρια ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1408926/i-filanthropos-37hroni-ekane-25-fores-sex-me-ton-16hrono-gio-toy-antra-tis-pics]http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1408926/i-filanthropos-37hroni-ekane-25-fores-sex-me-ton-16hrono-gio-toy-antra-tis-pics[/url]

Το παιδί σε ερώτηση της αστυνομίας, είπε ότι περνώντας δίπλα από την Εσποζίτο, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα, τον «ακούμπησε με τα οπίσθιά της τα γεννητικά του όργανα» λέγοντάς του να μην πει τίποτα στον πατέρα του.

Πέρασαν λίγες μέρες και η Εσπόζιτο τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε το παιδί στην αστυνομία. Αυτό συνέβη 25 φορές, με βάση τα λεγόμενα του παιδιού και τελικά η 37χρονη χώρισε από τον πατέρα του και έφυγε από το σπίτι με τον 12χρονο γιο της.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1408926/i-filanthropos-37hroni-ekane-25-fores-sex-me-ton-16hrono-gio-toy-antra-tis-pics]http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1408926/i-filanthropos-37hroni-ekane-25-fores-sex-me-ton-16hrono-gio-toy-antra-tis-pics[/url]

Το παιδί σε ερώτηση της αστυνομίας, είπε ότι περνώντας δίπλα από την Εσποζίτο, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα, τον «ακούμπησε με τα οπίσθιά της τα γεννητικά του όργανα» λέγοντάς του να μην πει τίποτα στον πατέρα του.

Πέρασαν λίγες μέρες και η Εσπόζιτο τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε το παιδί στην αστυνομία. Αυτό συνέβη 25 φορές, με βάση τα λεγόμενα του παιδιού και τελικά η 37χρονη χώρισε από τον πατέρα του και έφυγε από το σπίτι με τον 12χρονο γιο της.
Φιλανθρωπία έκανε στον μικρό;

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.192
Πόντοι
206

Cuck απο το παιδι σου.  :2funny: :2funny:

Να νιώσει υπερήφανος ο πατερας η ξεφτιλισμενος ? Δυσκολη απαντηση.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.868
Πόντοι
20.686
Εκει στο Αμερικα παιζει συχνα αυτο το σεναριο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Εκει στο Αμερικα παιζει συχνα αυτο το σεναριο.

Είναι πολύ φαρισαϊκή κοινωνία. Τίγκα στην τσόντα αλλά και στον καθωσπρεπισμό. Σε επαρχίες ενδιάμεσα στις ακτές ειδικά. Λυσσάνε από κάβλα για το απαγορευμένο εκεί.

Σπάνια τα μπουρδέλα και η βίζιτα ακριβή, για να γαμήσει ο έφηβος θέλει δουλειά πολύ.
Ζουν επικίνδυνα προκειμένου να εκπαιδεύσουν νεανικές ψωλές οι καθηγήτριες. Θέλει φυλακισμένες χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς θέλει και όσες ξέφυγαν να αρμέγουν το σπέρμα τους. Άξιες αληθινά η καθηγήτριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom