You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΗΠΑ: 30χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονο μαθητή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 315
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
petroscat100
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Μου κανει εντυπωση που μιλανε για αποπλανηση ενω στην περιπτωση του προπονητη ελεγαν για βιασμο. Σιχαμενα ΜΜΕ
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ενταξει εδω ειναι ταμπου το θεμα.ακομα..
Σιγα σιγα....
Άμα ήταν δάσκαλος,θα τον βγάζαν αμέσως
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.680
- Πόντοι
- 4.546
Αντε επιτελους..
Ηρθε η μοδα και στα μερη μας...
Φώτο δε θα μας δείξουν;
Στην Αμερική τις βγάζουν κατευθείαν
Μακαρι να ειχαμε και εμεις τοτε τετοιες καθηγητριες....
Οι δικες μας ειχαν περασει εμμηνοπαυση πριν 20 χρονια
ειχα και εγω μια καθηγητρια που μολις εμαινε στην ταξη ανοιγε τα πανω κουμπια του πουκαμισου της.
δεδομενου οτι ετσι βλεπαμε τα βυζια της μπορω να θεωρησω οτι τιο εκανε επιτιδες και οτι ηταν σεξουαλικη παρενοχληση.
την πορνη!!!!!
ηταν και ενας καθηγητης μου που μια φορα μου επιασε κουβεντα οπως εγω ημουν καθιστος και αυτος ορθιος εβαλε το χερι του στην πλατη μου μεσα απο το μπλουζακι ας πουμε ως και λιγο πανω απο την μεση μου.
ωραιες εποχες!!
δεδομενου οτι ετσι βλεπαμε τα βυζια της μπορω να θεωρησω οτι τιο εκανε επιτιδες και οτι ηταν σεξουαλικη παρενοχληση.
την πορνη!!!!!
ηταν και ενας καθηγητης μου που μια φορα μου επιασε κουβεντα οπως εγω ημουν καθιστος και αυτος ορθιος εβαλε το χερι του στην πλατη μου μεσα απο το μπλουζακι ας πουμε ως και λιγο πανω απο την μεση μου.
ωραιες εποχες!!
ειχα και εγω μια καθηγητρια που μολις εμαινε στην ταξη ανοιγε τα πανω κουμπια του πουκαμισου της.
την πορνη!!!!!
Ηθελε να σας τραβηξει το ενδιαφερον στο μαθημα
Menelaos(3)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Γίνονται και στην Ελλάδα αυτά, είδατε εχτέσ στις ειδήσεις; Ήθελε λέει να τον κλέψει κιόλας να φύγουν στο εξωτερικό. Ωραία πράγματα!
Menelaos(3)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2021
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μακαρι να ειχαμε και εμεις τοτε τετοιες καθηγητριες....
Οι δικες μας ειχαν περασει εμμηνοπαυση πριν 20 χρονια
Είχαμε αλλά δεν μαθαίνονται ποτέ αυτά γιατί οι δικές μας είναι προνοητικές και παίρνουν μέτρα απο πριν για να μην μαθευτεί.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.374
- Πόντοι
- 34.538
Τι εχουμε εδω παλι?
Σοκ: Καθηγήτρια βίαζε 14χρονο μαθητή της και λέει πως η φυλακή «άξιζε τον κόπο» - Piraeuspress.gr
Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ! Η 24χρονη τού έστελνε φωτογραφίες με το στήθος και τον κόλπο της, προκειμένου να τον τυλίξει στον σεξουαλικό ιστό της, ενώ απαθανατίστηκε σε βίντεο να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός...
piraeuspress.gr
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Αυτο που το Αμερικανικο συνταγμα αποκαλει βιασμο αποτελει το ονειρο καθε εφηβου αγοριουΤι εχουμε εδω παλι?
Σοκ: Καθηγήτρια βίαζε 14χρονο μαθητή της και λέει πως η φυλακή «άξιζε τον κόπο» - Piraeuspress.gr
Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ! Η 24χρονη τού έστελνε φωτογραφίες με το στήθος και τον κόλπο της, προκειμένου να τον τυλίξει στον σεξουαλικό ιστό της, ενώ απαθανατίστηκε σε βίντεο να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός...piraeuspress.gr
Σιγα που του κατεστρεψε καθε πτυχη...
Τον εκανε ανδρα με αυτοπεποιθηση και γαμια απο τα 14 του...
Κατι που στη δικη μου εποχη(90s)καποιοι συμμαθητες μου το πραγματοποιησαν επι πληρωμη στην οδο Φυλης...
Κι εγω 2 χρονια μετα...
Κομπλεξικιες κοινωνιες ρε μλκ
Edit:Πιστευω πως το θεμα ξεκινησε επειδη καποιος απο τους γονεις καταλαβε κατι...τον πιτσιρικα σιγα που τον χαλασε...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.817
- Πόντοι
- 9.931
Δεν ξερω τη ειναι χειροτερο για εναν δεκατετράχρονο πιτσιρικά, να βλεπει ολοι μερα πουστηδες στην τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα η να τον τσιμπουκωνει μια 24 καθηγήτρια η μη;;;;
Τελευταία τροποποίηση:
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Ουτε το ειδες το αρθρο ε?Αυτο που το Αμερικανικο συνταγμα αποκαλει βιασμο αποτελει το ονειρο καθε εφηβου αγοριου
Σιγα που του κατεστρεψε καθε πτυχη...
Τον εκανε ανδρα με αυτοπεποιθηση και γαμια απο τα 14 του...
Κατι που στη δικη μου εποχη(90s)καποιοι συμμαθητες μου το πραγματοποιησαν επι πληρωμη στην οδο Φυλης...
Κι εγω 2 χρονια μετα...
Κομπλεξικιες κοινωνιες ρε μλκ
Edit:Πιστευω πως το θεμα ξεκινησε επειδη καποιος απο τους γονεις καταλαβε κατι...τον πιτσιρικα σιγα που τον χαλασε...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Διαβασα τιτλο και λιγο στην αρχηΟυτε το ειδες το αρθρο ε?
Μετα που το διαβασα ολο επιβεβαιωσα οτι εγραψα ως edit
Το συμβαν ξεκινησε απο τη μητερα του παιδιου
Αυτης τα ηθη "προσβληθηκαν" και κινητοποιησε μια διαδικασια που εξεθεσε το παιδι της στους συμμαθητες του κτλ
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Καμία αποζημίωση θα κοιτάει να πάρει η μάνα.
Η "βιαστής" όταν βγει από τα σίδερα θα κανει καμία καριέρα πορνοσταρ ως μιλφ με "μικρούληδες" και θα τα κονομήσει.
Ο μικρός περισσότερο κακό θα πάθει που θα του λένε ότι πρέπει να αισθάνεται άσχημα και από τους ψυχίατρους που θα το περάσουν "για το καλό του".
Η "βιαστής" όταν βγει από τα σίδερα θα κανει καμία καριέρα πορνοσταρ ως μιλφ με "μικρούληδες" και θα τα κονομήσει.
Ο μικρός περισσότερο κακό θα πάθει που θα του λένε ότι πρέπει να αισθάνεται άσχημα και από τους ψυχίατρους που θα το περάσουν "για το καλό του".
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
όταν ήμουν 21 με βίαζε μια δεκαεξάχρονη. Μετράει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 446
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις