Ο πρωτος μου οργασμος, ηταν μεσα σε αιθουσα σχολειου στο τελευταιο θρανιο (πεμπτη δημοτικου). Δεν ηξερα καν οτι ο πουτσος βγαζει υγρα, οποτε απλα χαιδευα αδιαφορα την ημιστυση μου για μερικα λεπτα, ενιωθα μια ευφορια, και μολις μου κοπηκαν τα ποδια απο την ευχαριστηση, το εκανα συνεχεια. Το σπερμα πρεπει να ηταν ελαχιστο γιατι αργησα πολλες βδομαδες να παρω χαμπαρι τι παιζει.
βαραγα μεσα στη ταξη για κατι μιλφαρες δασκαλες (6/10 γαμευσιμες, στο φροντιστηριο αγγλικων μια 8/10 που τον εκανα λαστιχο). Καποιες ενδεχομενως να το πηραν χαμπαρι, παροτι ημουν διακριτικος, γιατι μερικες φορες βαραγα πανω απο μια ανα ημερα, αλλα καμια δεν μου ειπε κατι ποτε, ευτυχως.
Χρονια μετα, απο τα μεγαλυτερα λαθη της ζωης μου, το οτι δεν εκανα κινηση προς μια μιλφ καθηγητρια (λυκειο) που γουσταρε απειρα, αλλα το εδειχνε με πολυ διακριτικους/ρομαντικους/παλιομοδιτικους τροπους. Σκεπτομενος ως ενηλικας το ποσα σημαδια μου ειχε δειξει ως ενδιαφερον, κοβω τα αρχιδια μου οτι δεν ηταν η ιδεα μου. Ημουν καφρος τοτε και ειχα και πουτανακια να ασχολουμαι, οποτε ποτε δεν της εδωσα την δεουσα σημασια, και η αληθεια ειναι οτι την ξεφτυλιζα και λιγο μεσα στην ταξη (ενας κακος μαθητης απεναντι σε μια οχι αυστηρη καθηγητρια). Την τελευταια χρονια πηρε μεταθεση. Προσπαθησα να την εντοπισω οταν ημουν 20-21, χωρις μεγαλη επιτυχια (ειχε αλλαξει σχολειο).
2 χρονια πριν (2019) την εντοπισα Online στα σοσιαλ, σε καποια ακυρη εκδηλωση του τομεα της (δεν επεσα τυχαια πανω στη φωτο της. εσκεμμενα googlara απο περιεργεια να δω αν υπαρχει καπου), και δυστυχως εχει σιτεψει αρκετα, οταν μου εκανε μαθημα ηταν οριακα 40, τωρα στα 55+ δεν θα ελεγα οτι ειναι του γουστου μου για να επικοινωνησω. Αν η μοιρα μου την πεταγε στο δρομο τυχαια, εννοειται θα της μιλουσα, και επειδη υπαρχουν ψηγματα ρομαντισμου μεσα μου, νομιζω πως θα ενεδιδα σε οποιαδηποτε προταση της, ακομα κι αν η ηλικια/εμφανιση της δεν ειναι το δυνατο της σημειο. Απωθημενα ειναι αυτα αλλωστε.
Παντα να αδραζετε τις ευκαιριες που σας δινει η ζωη. Περισσοτερες σκεψεις με "βασανιζουν" για τα ρισκα που δεν πηρα, παρα για τις χυλοπιτες που εφαγα. Καλυτερα να παιξεις και να χασεις, παρα να μην παιξεις καθολου (στο ερωτικο/φλερτ κομματι παντα).
Πω τι τα θυμηθηκα τωρα, παλι στις 10ευρες πουτανες θα πνιξω τον πονο μου.