Νέα

Ιωάννα Κουσκουση. Μπαινατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι η Κουσκούση η λαϊκή ήρωας που θα ξεσηκώσει τον λαό κατά του Παγκόσμιου Κατεστημένου;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 35 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 44,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63
OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Συνημμένα

• WeightyHonoredElver-size_restricted.gif
    663,1 KB · Εμφανίσεις: 227

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
232
Πόντοι
21
Μου λένε: Την παίρνεις για ένα βράδυ να της κάνεις (συναινετικά πάντα) ό,τι θες, να βγάλεις όλα σου τα βίτσια. Αλλά το πρωί έχεις 50-50 πιθανότητες να μην ξυπνήσεις. Ε, το ρισκάρω

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μου λένε: Την παίρνεις για ένα βράδυ να της κάνεις (συναινετικά πάντα) ό,τι θες, να βγάλεις όλα σου τα βίτσια. Αλλά το πρωί έχεις 50-50 πιθανότητες να μην ξυπνήσεις. Ε, το ρισκάρω
Ριψοκινδυνος.
Ρεσπέκτ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Xμμμμ... ρισκάρεις την ζωή σου για αυτή? :think:
Εγώ ούτε τη Μόνικα Μπελούτσι πάντως, όχι για 50-50 αλλά για ούτε 90-10 να ξυπνήσω! :grin:

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
232
Πόντοι
21
Xμμμμ... ρισκάρεις την ζωή σου για αυτή? :think:
Εγώ ούτε τη Μόνικα Μπελούτσι πάντως, όχι για 50-50 αλλά για ούτε 90-10 να ξυπνήσω! :grin:

Μπελούτσι δε διατρέχεις τέτοιο κίνδυνο, ούτε βίτσια θες να της βγάλεις, η γυναίκα είναι ο ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς. Θεά διαχρονική. Η "παρουσιάστρια" όμως, είναι ένα ρίσκο, σαν να μου πεις ανέβα στο Panigale V4 και στρίψε καρπό

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μπελούτσι δε διατρέχεις τέτοιο κίνδυνο, ούτε βίτσια θες να της βγάλεις, η γυναίκα είναι ο ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς. Θεά διαχρονική. Η "παρουσιάστρια" όμως, είναι ένα ρίσκο, σαν να μου πεις ανέβα στο Panigale V4 και στρίψε καρπό

Τέσπα ΟΚ, εγώ γενικά δεν θα ρίσκαρα την ζωή μου για οποιοδήποτε μουνί/γαμήσι!!! Διότι θέλω να γαμήσω κι άλλα στην πορεία της ζωής μου :cheesy:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Τύπε μου, εδώ μέσα μην στρίβεις λίγο καρπό  :effemine:
Οι μπαχαλάκηδες θα σε κακολογήσουν.  :S

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 0_o.jpg
    0_o.jpg
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 129

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
και οτι θα ρωτουσα αν θα μπορουσαμε να μαθουμε το ονομα του ψυχιατρου που την ξαμολησε παλι στους δρομους
ωραιος...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.835
Πόντοι
10.411
Εδω σε μια παλιότερη συνέντευξη με αθλητικογράφο της Βορείου Ελλάδος.

Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.Τελικά είναι αριστερή ή δεξιά?Την μια βγάζει selfie με Τσίπρα και την άλλη βρίζει Χαρδαλιά ότι κατέστρεψε την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες  :S  :think:  :think:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.835
Πόντοι
10.411
:new_shocked:
Το βιογραφικό της, όπως το παρουσίασε πέρυσι η Εσπρέσσο:

Γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι σήμερα, και λατρεύει τη γυμναστική, το καλό φαγητό, τους φίλους της, τη φύση και τα ζώα. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει πάντα με τον εξάχρονο γιο της, τον Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, τελικά την κέρδισε η showbiz. Έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Τώρα παρουσιάζει στο STAR Βορείου Ελλάδος το «Ζήσε με αγάπη» με την επί 22 χρόνια κολλητή της Φωτεινή Μάντζιου. ΣΠΟΥΔΕΣ: Πληροφορικής σε Τεχνικό Λύκειο, Αεροπορικών Εταιριών σε ΙΕΚ, Αεροσυνοδού σε ιδιωτική σχολή και Υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς». ΣΤΌΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πάρει αυτό που της αξίζει στη δουλειά της και να συνδυάσει επιτυχημένα καριέρα και οικογένεια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λέει σε όλους ότι τους αγαπάει (γνωστούς και αγνώστους). ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της ως μητέρα. ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ενέργεια και το πάθος της για ό,τι κάνει. ΣΤΕΚΙ: Για τον καφέ της επιλέγει συνήθως το Tribeca στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ για τις νυχτερινές εξόδους της προτιμά το Casper στα Λαδάδικα. ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει το φλερτ, της αρέσει το παιχνίδι και, ως Ταύρος στο ζώδιο, δεν ζει χωρίς έρωτα στη ζωή της… ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θα πρέπει να είναι εξίσου δημιουργικός με εκείνη, να συγχρονίζεται μαζί της και φυσικά να είναι τζέντλεμαν και ευγενικός. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Μπάσκετ -μικρή ήταν σε ομάδα-, γυμναστική, crossfit και, φυσικά, κολύμβηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να είναι υγιές και ευτυχισμένο το παιδί της, να καταπολεμηθεί ο καρκίνος και να υπάρχουν μόνο αγάπη και αλληλεγγύη στον κόσμο. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Κρήτη!

Συνημμένα

• kouskousi.jpg
    kouskousi.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 95

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
:new_shocked:
Το βιογραφικό της, όπως το παρουσίασε πέρυσι η Εσπρέσσο:

Γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι σήμερα, και λατρεύει τη γυμναστική, το καλό φαγητό, τους φίλους της, τη φύση και τα ζώα. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει πάντα με τον εξάχρονο γιο της, τον Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, τελικά την κέρδισε η showbiz. Έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Τώρα παρουσιάζει στο STAR Βορείου Ελλάδος το «Ζήσε με αγάπη» με την επί 22 χρόνια κολλητή της Φωτεινή Μάντζιου. ΣΠΟΥΔΕΣ: Πληροφορικής σε Τεχνικό Λύκειο, Αεροπορικών Εταιριών σε ΙΕΚ, Αεροσυνοδού σε ιδιωτική σχολή και Υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς». ΣΤΌΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πάρει αυτό που της αξίζει στη δουλειά της και να συνδυάσει επιτυχημένα καριέρα και οικογένεια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λέει σε όλους ότι τους αγαπάει (γνωστούς και αγνώστους). ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της ως μητέρα. ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ενέργεια και το πάθος της για ό,τι κάνει. ΣΤΕΚΙ: Για τον καφέ της επιλέγει συνήθως το Tribeca στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ για τις νυχτερινές εξόδους της προτιμά το Casper στα Λαδάδικα. ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει το φλερτ, της αρέσει το παιχνίδι και, ως Ταύρος στο ζώδιο, δεν ζει χωρίς έρωτα στη ζωή της… ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θα πρέπει να είναι εξίσου δημιουργικός με εκείνη, να συγχρονίζεται μαζί της και φυσικά να είναι τζέντλεμαν και ευγενικός. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Μπάσκετ -μικρή ήταν σε ομάδα-, γυμναστική, crossfit και, φυσικά, κολύμβηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να είναι υγιές και ευτυχισμένο το παιδί της, να καταπολεμηθεί ο καρκίνος και να υπάρχουν μόνο αγάπη και αλληλεγγύη στον κόσμο. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Κρήτη!

44 ειναι συμφωνα με την δικογραφια και το τρελλοχαρτο!

elecman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
5
Like
219
Πόντοι
280
Ο τύπος την έβγαλε μα βίντεο κλήση ....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Την έχει τώρα ο Ραπτόπουλος  :2funny:

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Κάτι τέτοιες συνήθως είναι βρώμικες. Όσες έχω γνωρίσει από σπόντα βέβαια οι οποίες είναι σαλεμενες, είναι βρώμικες. Μάλλον επειδή το έχουν χαμένο όλη μέρα. Μια θυμάμαι δεν έπλενε τα πόδια της, είχε βάλει κάλτσες που σε αυτές είχε ξεράσει σε πάρτυ το προηγούμενο βράδυ. Άλλη έτρωγε κάτι αηδίες σα ζώο, μια άλλη είχε γενικά μια κακοσμία στο στόμα.

Κόβω το πουλί του Δημήτρη/φωνή της λογικής, ότι και αυτή είναι βρωμίλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom