Νέα

Ιωάννα Κουσκουση. Μπαινατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι η Κουσκούση η λαϊκή ήρωας που θα ξεσηκώσει τον λαό κατά του Παγκόσμιου Κατεστημένου;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 35 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 28 44,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Αυτή ρε πούστη μου είναι τόσο τσόλι, τόσο δευτεροτρίτη γκόμενα... τόσο ζώον όρθιο ρε παιδί μου που όχι μόνο τον μπουγέλωσε έτσι επειδή δεν τον γουστάρει αλλά το έκανε και μπροστά στην κόρη του!  :uglystupid:
Οσο ασχολουνται μαζι της θα συνεχιζει. Και παντα με κινητο να τραβαει το ψωνιο.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Θα φάω όλο το φαγητό μου, μακρυά

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Μέτρια και τρελή !!!!!
Για την εμπειρία μόνο χαχαχα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Αυτή είναι ικανή να είσαι μέσα της και να σου μιλάει για άσχετα θέματα όπως το σοπινγ σταρ, για τον Μπέλο του μάστερσεφ, για την Σπυροπούλου, την Καγιά και τον Σκουλό, κλπ κλπ... Δεν βρίσκω και πολύ ερωτικό το όλο σκηνικό!!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Για κατούρημα μόνο κ γαμήσι από κώλο

MixabrA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
30
Πόντοι
0
Δεν ξέρω... Θα έμπαινα θα την ξεπάτωνα και μετά θα το μετάνιωνα που λέρωσα την τσουτσου μου για πάρτη της. Αλλά έμπαινα! Ακούγομαι πιο ψυχανώμαλος και απο αυτήν!

darth_sith

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
κόβεται μόνο από τη φωνή......άσε που με το τικ που έχει και κατεβάζει κεφάλι σου κάνει κανενα άγαρμπο και να σε "αποκεφαλίσει" στη πιπίλα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θεσ/νικη: Στο Ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια»

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα.

Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο
Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

:tooth:

Peterorthios

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καιρος ηταν να την κλεισουνε στο ψυχιατρειο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.757
Πόντοι
3.656

τυπε τι να μας πει το γατακι με ενα απλο μπουγελο;    :2funny: :2funny: :2funny:

Karolos.Dim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να την πλησιάσω, αλλά μια χαρά τον έπαιξα για πάρτη της...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483596/horis-sovari-psyhiki-noso-i-thessalonikia-paroysiastria-poy-petaxe-nero-ston-hardalia]https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483596/horis-sovari-psyhiki-noso-i-thessalonikia-paroysiastria-poy-petaxe-nero-ston-hardalia[/url]

Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση  και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός».

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και  υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από  ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα  ψυχολογικής υποστήριξης.

Αφού την βγάλανε νορμάλ οι ψυχίατροι,ανοίγει ο δρόμος να κατέβει και με τον τσίριζα  :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483596/horis-sovari-psyhiki-noso-i-thessalonikia-paroysiastria-poy-petaxe-nero-ston-hardalia]https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483596/horis-sovari-psyhiki-noso-i-thessalonikia-paroysiastria-poy-petaxe-nero-ston-hardalia[/url]

Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση  και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός».

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και  υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από  ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα  ψυχολογικής υποστήριξης.

Αφού την βγάλανε νορμάλ οι ψυχίατροι,ανοίγει ο δρόμος να κατέβει και με τον τσίριζα  :2funny:
Πω μαλακά!
Εγκληματίες!
Σκεφτείτε τι έχει τραβήξει και τι πρόκειται να τραβήξει ο γιος της!
Να σε μεγαλώνει μια ψεκασμενη παρανοϊκή νυμφομανης χυσοτρυπα!

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Εδώ έχει βάλει τον γιο της να την τραβάει φώτο με το μαγιό και τον κώλο έξω και να του λέει δείξε τον κώλο.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μολις κόπηκε από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμένα μ' αρέσει, έχει ... έχει... έχει το κάτιτις της, δε ξέρω  :helpplea:

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Προσέθεσα ψηφοφορία.

Είναι, άραγε, η Ιωάννα Κουσκούση η λαϊκή ηρωϊδα που θα ξεσηκώσει το Λαό κατά του Παγκόσμιου Κατεστημένου -που θέλει του Έλληνες διωκώμενους και ταπεινωμένους- ώστε να μη μπορέσουν να καταλύσουν την Αυτοκρατορία των Νεφελίμ;

Σκεφτείτε, λογαριάστε όλα τα δεδομένα και ψηφίστε  :)

Θάντερ, θάντερ, θαντερκατς!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μωρέ για μια πούτσα ΟΚ είναι...