ελπιζω να μου επιτρεπεις να σε ρωτησω το εξης επειδη και γω εχω παρομοιο προβλημα και σε αλλα σαιτς που το ανεφερα με κοροιδευαν λες και ειμαι ζωο.εχω ρινικο διφραγμα σε ενα απτα 2 ρουθουνια δλδ αναπνεο καλα απτο ενα αλλα απτο αλλο κατα ενα μικρο ποσοστο μονο.τι μου προτεινεις να κανω σε κλινικη με λειζερ που ειναι ενας γιατρος του ικα που δεν τον γνωριζω?η να κανω σε νοσοκομειο που εχω εναν καλο φιλο χειρουργο με τα νυστερια?πιο θα ειναι πιο ανωδυνο?και ποσο θα μου κοστισει με λειζερ?
επειδή δεν κατάλαβα καλά.
όταν λεες ότι έχεις ρηνικό διάφραγμα εννοείς πως το διάφραγμα σου φράζει το 1 από τα 2 ρουθούνια;
αν κατάλαβα καλά τότε δεν νομίζω να γίνεται με laser αλλά μπορεί να χρειαστεί νυστέρι.
όμως αν είναι στην κατηγορία των μικροεπεμβάσεων δηλαδή είναι ένα πετσάκι ή μία άλλη μικρή δυσμορφία φράζει το ένα ρουθουνι τότε μπορείς να την κάνεις με lazer με τοπική ανεσθησία και τελείωσες.
εγώ που είχα σοβαρό πρόβλημα και κυρίως στην βάση της μύτης με σπασμένα οστά δεν είχα πρόβλημα με ζαλάδες και λιποθημίες.
θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός μόλις πήγα να εξεταστώ: τρέχα να κάνεις την εγχείρηση γιατί δεν είναι τίποτα.
απλά πήγαινε σε έναν γιατρό ΩΡΛ με την ασφάλεια ΙΚΑ ΟΓΑ ότι έχεις και ρώτα τον τι έχεις. δεν θα πληρώσεις τίποτα και θα μάθεις και τι έχεις από πρώτο χέρι.
να βιαστείς λίγο γιατί αν ζεστάνει ο καιρός θα έχεις ενοχλήσεις λόγο ζέστης κατά την διάρκεια ανάρωσης.
από τιμές:
εγώ που πήγα με ασφάλεια ογά τα κάλυψε τα έξοδα όλα η ασφάλεια.
οι τιμές για ιδιωτικό γιατρό είναι αυτές
για το ΥΓΕΙΑ
πάντως θα την κάνεις θα ξεγνοιάσεις και δεν θα καταλάβεις σχεδόν τίποτα, είναι άλλοστε επεμβάσεις ρουτίνας.
ελπίζω να βοήθησα και να είναι περαστικά.