Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Αυτά είναι βυζιά
Αυτης της ειχα στειλει dm στο insta για να περασω απεναντι στους μακαροναδες αλλα δεν απαντησε ποτε, τελευταια φορα που εψαξα δεν βρηκα τον λογαριασμο της..Δυστυχώς πρόπερσι (2021) χάσαμε την ΕΠΙΚΗ Άννα τη σοκολατένια που μετά από διάλειμμα 2 ετών λόγω κορωνοϊού εγκατέλειψε οριστικά το επάγγελμα για να παντρευτεί. Έκλεινε ραντεβουδάκια πονηρά στο χώρο της στη Ρώμη στο κινητό +393487643529.
Σου χω στειλει pm για info!Πόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
Διάβασα ότι τελευταία ελλείψει μεγάλων βυζιών στην πιάτσα πολλοί στρέφονται στο κυνήγι της σοκολάτας (βλέπε βυζαρούδες μαυρούλες). Το παιχνίδι το έχω παίξει όλα αυτα τα χρόνια, έφαγα πολλά άκυρα αλλά έφαγα και καλά. Όποιος θέλει μπορώ να του δώσω πληροφορίες αλλά θέλει προσοχή. Σας στέλνω την αγάπη μου και μια φωτό απο την προτελευταία μαυρούλα με μακρομαστία που έφαγα στην Αθήνα.
Έχετε γειά και πολλά βυζιά.
piderof
Τα σέβη μου συναγωνιστή. Σχετικά καινούριο μέλος αλλά καραβυζολάγνος. Γαμώ τα βυζιά πόσταρες.Πόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
Διάβασα ότι τελευταία ελλείψει μεγάλων βυζιών στην πιάτσα πολλοί στρέφονται στο κυνήγι της σοκολάτας (βλέπε βυζαρούδες μαυρούλες). Το παιχνίδι το έχω παίξει όλα αυτα τα χρόνια, έφαγα πολλά άκυρα αλλά έφαγα και καλά. Όποιος θέλει μπορώ να του δώσω πληροφορίες αλλά θέλει προσοχή. Σας στέλνω την αγάπη μου και μια φωτό απο την προτελευταία μαυρούλα με μακρομαστία που έφαγα στην Αθήνα.
piderof
Πόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
piderof
Ωραίος μεγάλεΠόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
piderof
κι εγω θελω ενημερωση για μακρομαστία στην αθηνα...Πόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
piderof
Σε έχω στείλει pm μύστη!Άλλη μια φωτό της προτελευταίας μαυρούλας με μακρομαστία που πήδαγα πριν κάτι χρόνια στην Αθήνα. Αχχχχ αναμνήσεις…
Κανε καμμια Piderofενημερωση γιατι πηξαμε στην κονσερβα,
εχει κατι νεους εδω που ακομα ποσταρουν συνταξιουχες Ναντιν και Μιλενα
..και δεν σε παω στα "Τεραστια Βυζια", εκει ειναι ολοι ασχετοι..
Dominiq Laya
23 years
Paphos
UK
Για βυζοσκαμπιλα...!