Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
οταν ειχε περασει η κριση δηλαδη το βραδυ που χασαμε τα παληκαρια μας ε μετα γιναν καποια πραγματακια απο Π.Ν και Π.Α..το τουρκικο ελικοπτερο με τους τουρκουε sat-sas(βατραχανθρωποι ) επεσα τυχαια η μοιπος τυχαια μεσα στο ελικοπτερο ηταν ο αρχηγος της αποστολης..επισης αλλοι δυο που δεν επεβαιναν στο ελικοπτερο σκοτωθηκαν σε τροχαιο...καμια φορα η δημοσιοτητα και οι τυμπανοκρουσιες κανουν κακο ιδιος για ατομα που κανουν αυτοι την δουλεια...οι χαρες λοιπον που εκαναν τα τουρκακια στον αξας τοθσ βγηκαν ξυνα

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις "πηδίκουλα". Αν δεν σε πειράζει, το ξαναγράφεις λιγότερο βιαστικά ώστε να βγαίνει νόημα;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μια μερα μετα οι τουρκοι σατ-σασ βγηκαν στον Αξας(τουρκικοσ ναυσταθμος(()
τους εδειξε η τηλεοραση να πανηγηριζουν για την μεγαλη νικη τους κρατοντασ πσυλα την τουρκικη σημαια.....μετα απο δυο μερες γιναν τα εξης..
τουρκικο agusta  κατεπεσε απο μηχανικη βλαβη μερικα ναυτικα μιλια εξω απο την ροδο,μεσα επεβαιναν τουρκοι κομαντος  και ο αρχηγος της αποστολης τον τουρκον κομαντο..σκοτοθηκαν ολοι ακαριαια(ειναι κατι παρομοιο με το δικο μας ελικοπτερο που εδειξαν και τισ τρυπεσ απο τα φυκια οπως ειπαν...ρε γαμοτο τοσο στρογγυλεσ τρυπες κανουν τα φυκια)δευτερον δυο τουρκοι κομαντο την ιδια μερα σκοτοθηκαν σε τροχαιο ηταν και αυτοι πανω στην βραχονησιδα..ποιο ατυχημα και που???? μεγαλα παιδια ειμαστε καταλαωαινουμε λοιπον μας εριξαν ελικοπτερο  τους ριξαμε ςλικοπτερο και μαλιστα το θεμα ειναι οτι ξεραμε και ποιοι ειναι φανηκαν εξαλου στην τηλεοραση να ζητοκραυγανουν και χορισ φουμο ευδιακτιτα προσωπα και εμ τα διακριτικα τους... εμεισ καναμε το λαθοσ να δειχνουμε το στολο να φευγει(εγκλημα) και αυτοι τουσ βατραχανθροπους τουσ να πανηγυριζουν...γιατι αραγε πανηγιριζαν μοιποσ γιατι εριξαν το ελληνικο ελικοπτερο...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μια μερα μετα οι τουρκοι σατ-σασ βγηκαν στον Αξας(τουρκικοσ ναυσταθμος(()
τους εδειξε η τηλεοραση να πανηγηριζου ν για την μεγαλη νικη τους κρατοντασ πσυλα την τουρκικη σημαια..... μετα απο δυο μερες γιναν τα εξης..
τουρκικο agusta  κατεπεσε απο μηχανικη βλαβη μερικα ναυτικα μιλια εξω απο την ροδο,μεσα επεβαιναν τουρκοι κομαντος  και ο αρχηγος της αποστολης τον τουρκον κομαντο..σκ οτοθηκαν ολοι ακαριαια(ειναι κατι παρομοιο με το δικο μας ελικοπτερο που εδειξαν και τισ τρυπεσ απο τα φυκια οπως ειπαν...ρε γαμοτο τοσο στρογγυλεσ τρυπες κανουν τα φυκια)δευτερον δυο τουρκοι κομαντο την ιδια μερα σκοτοθηκαν σε τροχαιο ηταν και αυτοι πανω στην βραχονησιδα..ποιο ατυχημα και που???? μεγαλα παιδια ειμαστε καταλαωαινο υμε λοιπον μας εριξαν ελικοπτερο  τους ριξαμε ςλικοπτερο και μαλιστα το θεμα ειναι οτι ξεραμε και ποιοι ειναι φανηκαν εξαλου στην τηλεοραση να ζητοκραυγαν ουν και χορισ φουμο ευδιακτιτα προσωπα και εμ τα διακριτικα τους... εμεισ καναμε το λαθοσ να δειχνουμε το στολο να φευγει(εγκλημα) και αυτοι τουσ βατραχανθροπους τουσ να πανηγυριζου ν...γιατι αραγε πανηγιριζαν μοιποσ γιατι εριξαν το ελληνικο ελικοπτερο. ..

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Και που θες να καταλήξεις; Γιατί εγώ κατάλαβα πως μερικά νέα παιδιά, έλληνες και τούρκοι, δεν κάνω διαχωρισμό, σκοτώθηκαν περίπου τσάμπα και βερεσέ. Τι ζητάμε λοιπόν; Να γενικευθεί αυτό;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Ειναι 2 παιδακια μικρα και παιζουμε σπιτι ο νικολακης παιζει με τα αυτοκινητακια του ο χακιμ με σπιρτα,..κανει το λαθος ο χακιμ και ενα σπιρτο του πεφτει κατω...δυστηχος και τα δυο παιδακια καικαν......αδελφε θελω να σου πω πως δεν ξυπνησαμε ενα πρωι και ειπα παμε να διεκδικισουμε την τενεδο αυτοι ηρθαν και εκαναν οτι εκαναν..επισης σκοτωσαν αδικα καποια παιδια παληκαρια εε οχι να κατσω με σταυρομενα τα χερια μετα και να πω εγω ευχαριστω 3 μου σκοτωσαν 10 θα φαω απο την κολοφαρα απεναντι και ας με πεις εθνικιστη η φασιστα..αν ερθεις σπιτι μου φιλε θα σε κερασω καφε θα σου δωσω νερο να πιεις και να φας αν ερθεις ομως να με κλεψεις η να με πειραξεις εμενα η την οικογενεια μου αν κανεις κακο τοτε θα σε σκοτωσω

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Δύο ερωτήματα τότε:
α. Μόνο οι Τούρκοι κάνουνε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου με τα αεροπλάνα η και εμείς;
β. Αν στο σπίτι σου έρθει κανένας απο την "κωλοφάρα" τους Τούρκους που λες, ειρηνικά, θα τον κεράσεις επίσης καφέ;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
κανουμε παραβιασεις γιατι μας κανουν ...στην αλβανια γιατι δεν κανουμε?
...
τωρα φιλε μου οχι σε τουρκο ποτε προτειμο να δωσω νερο σε φιδι εχει μεγαλυτερα μπεσα

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
α. Αν δεν κάνω λάθος, ένας τρελός 'Ελληνας (Σμήναρχος Βρακάς νομίζω) μπήκε μέσα στην Αλβανία με αεροπλάνο πετώντας προκηρύξεις, αλλά και μια ολόκληρη συμμορία ελλήνων παρακρατικών (ΜΑΒΗ λεγόταν, ψάξτο) μπήκε σε αλβανικό έδαφος και σκότωσε αλβανούς φαντάρους. Το επικροτείς;

β. Αν θεωρείς τους Τούρκους (ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ) χειρότερους απο φίδια, τότε γιατί μας είπες το συγκινητικό παραμυθάκι με το Νικολάκη και το Χακίμ που κάηκαν; Δεν θα έπρεπε να χαρείς γιατί "ένας Τούρκος λιγότερος" κλπ;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Φιλε το παραμυθακι που ειπα δεν ηταν για να μας πιασει συγκινιση ηταν για να σου πω με διαφορετικο τροπο πως μπορει ενας να κανει τις μαλακιες αλλα να την παθουν και οι δυο.οσο για την αλλη την ιστορια που λες την ξερω ναι μιλας τωρα για ενα και μονο παραδειγμα σε σχεση με τις χιλιαδες παραβιασεις των τουρκων στο αιγαιο... δε θα κατσω να το συγκινω και εμενα μου την βαραει αυριο παο σε ενα τουρκικο φυλακιο στον εβρο και δεν αφηνω κολιμπιθροξιλο τι θα πεις αμαν το παρακαναμε εμεις οι ελληνεσ η του βαρεσε

Ο.Υ.Κ

Επισκέπτης
Δηλαδή αποκλείεται τη μαλακία με τα σπίρτα να την κάνει ο Νικολάκης και εξ αιτίας αυτής της μαλακίας να καεί και ο Χακίμ;
Επίσης, δεν μου απάντησες και σ αυτά που σου είπα για τους Έλληνες που μπήκαν σε αλβανικό έδαφος και σκότωσαν αλβανούς φαντάρους. Το επικροτείς;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
εσυ...
συμφωνεις για τους ξυλοδαρμους και τις σφαγες βορειοηπειρωτων απο αλβανους?
συμφωνεις για την σφαγη των ποντιων?

η εχεις ακουσει πολλες φορες ελληνες να προκαλουν γειτονες χωρες για κυριαρχικα δικαιωματα?

Επισκέπτης
Όχι φίλε, δεν συμφωνώ με τις βιαιότητες Αλβανών κατά Βορειοηπειρωτών. Δεν συμφωνώ όμως και να σκοτώνουν κάποιοι ελληνάρες έναν πιτσιρικά Αλβανό στη Λευκάδα, επειδή πανηγύριζε που μας κέρδισαν στο ποδόσφαιρο. Αν ήταν έτσι, τι έπρεπε να κάνουν οι Πορτογάλοι που τους κερδίσαμε το 2004 μέσα στη χώρα τους και πήραμε και την κούπα;
Αλλά εξακολουθείς να μην απαντάς σ αυτό που σε ρώτησα!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ακου φιλε δεν συμφωνω με ακραια παραδειγματα και πραξεις ουτε οπως  αυτο που ειπες με την λευκαδα αλλα εχεις δει ελληνα να πανηγυριζει στην αλβανια?μαλλον οχι να πανηγυρισουν μπορουν ουτε να βγουν εξω απο τα σπιτια τους...με τους ιταλους που ειχαμε το 40 πολεμο τωρα γιατι δεν εχουμε προβλημα και ολα μια χαρα?
μοιπωσ κατι εξυπνα γειτονοπουλα τουρκοι-αλβανοι ξυνουν πληγουλες?
σε οποον λοιπον τον τρωει ο κολαρακος του ευχαριστως να του τον ξυσουμε

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Πως δηλαδή να του τον ξύσουμε το κολαράκο αν όχι με πόλεμο;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
:)
μα για πολεμο μιλαω φιλε μου η αν γινει καποια κριση πχ  οπως με τα ιμια να χτυπησουμε πρωτοι... να δεις μολις βυθιστει κανενα πλοιο πεσουν κανα 2 3 αεροπλανακια σκοτωθουν και καμια 10ρια ατομα απο τις επιλεκτες δυναμεις τους μετα θα κανουν να κουνιθουν τουλαχιστων για 50 χρονακια.αν γινει πολεμος φιλε μου θα κρατησει το πολυ 5 μερες αρα κατι σαν κριση θα ειναι το τηεμα ειναι να κινηθουμε σωστα και οι αλλοι μετα να  ξερουν πωσ δεν εχουν να κανουν με παθητικους ευρωπαιους αλλα με ΕΛΛΗΝΕΣ και ας κατσουν στα αυγα τους

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Δεν θα ήταν φρόνιμο όμως, πριν κάνεις αυτό τον πόλεμο που λες (και για τον οποίο δεν πιστεύω οτι είναι τόσο απλά τα πράγματα), να ρωτήσεις αν η πλειοψηφία των ελλήνων τον θέλει και ως εκ τούτου είναι πρόθυμη να πάει και να σκοτωθεί; Προσωπικά, και πες με ότι θέλεις, δεν έχω καμμία τέτοια πρόθεση, λυπάμαι.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
αδελφε ειναι απλα τα πραγματα
1ον δες πως ηταν η ψυχολογια κατα μεγαλο ποσοστο των ελληνων την περιοδο της κρισης των ιμιων (παμε να τους παρουμε)
2ον μην σε ανυσηχει φιλε μου σε περιοδο κρισης η στην επομενη εσυ θα πινεις το φραπεδακι σου αραχτος εγω αμα ειναι θα σκοτωθω το λεω  σε προσωπικο επιπεδο χωρις να θελω να θιξω αλλα παιδια γιατι σιγουροι καποιοι ειναι του φραπε και καποιοι τισ βραχονησιδας...παντως εγο αυτο που θελω πιο πολυ αδελφε μου ειναι ας παω εγω και ας βλεπω τα θυμαρακια αναποδα αρκει να ξερω πως πινεις το φραπεδακι σου και οχι τουρκικο καφε

Ο.Υ.Κ 143

Επισκέπτης
Αδερφέ, κάνε ότι θες με την πάρτη σου, αλλά όχι στο όνομά μου πληζ, και -κυρίως- όχι νομίζοντας οτι εκπροσωπείς την Ελλάδα, γιατί ...δεν την εκπροσωπείς (και ευτυχώς δηλαδή).

Καληνύχτα, την κάνω

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
δεν ειπα κατι για σενα εσυ το ειπες
ειναι απλα σε μια κριση εσυ δεν θες να πας εγω θα παω οπως υπαρχουν πολλοι που συμφωνουν μαζι σου και αλλοι μαζι μου,,,επισης δεν εκπροσωπω καμια ελλαδα απλα ειμαι ελληνας αυτοι που εκπροσωπουν την ελλαδα ειναι οι γνωστοι μεσα στην βουλη.............
τελικα ο λεωνιδας,ο θεμιστοκλης,ο κολοκοτρονης,ο καραισκακης,οι ηρωες του 40, ο σολωμος σολομου,ο γιαλοψος, ο βλαχακος και αλλοι αφανεις ηρωες ηταν ενα ματσο τρελοι βαρεμενοι εθνικιστες που νομιζαν οτι εκπροσωπουν την ελλαδα αλλα ρε γαμοτο χαρι σε αυτους εγω σημερα ειμαι ελευθερος

καληνυχτα φιλε μου

Ο.Υ.Κ 143

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom