Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ευτυχως τελικα που ολοι αυτοι οι ηρωες που ειπα παραπανω δεν εκπροσωπουν την ελλαδα και την εκπροσωπουν οι 300 που επιλεγεις εσυ (γιατι εγω ριχνω ακυρο) παλι καλα αδελφε τωρα μπορω να κοιμαμαι ηρεμος...........

Ο.Υ.Κ 143

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
οσο σε αυτο που ειπες φιλε μου ευτυχως που δεν εκπροσωπω την ελλαδα την ιδια αποψη εχω εγω για σενα ετσι διοτι αν οντος την εκπροσωπουσες στην πρωτη κριση που θα συνεβαινε θα την εκανες για εξωτερικο και να εδινες απο εκει τον αγωνα σου..τελος επειδη δεν σε προσβαλα ουτε μιλησα μειονεκτικα για σενα ουτε ειρωνευτικα σου στελνω μια μεγαλη καληνυχτα μιας και κοιμασαι ηρεμος ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

Ο.Υ.Κ 143

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
παντως η αφορμη για τα ιμια ηταν ο δημαρχος της καλυμνου  με τον παπα που πηγαν και εβαλαν τη σημαια.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ειναι αφορμη να βαλεις αλληνικη σημαια σε ελληνικο εδαφος?
ΕΛΕΟΣ σε λιγο θα ειναι προκληση και αφορμη η ελληνικη σημαια στο λυκαβυτο..........

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
αφου πριν δεν υπηρχε και ειχε προηγηθει και το συμβαν με το πλοιο που ειχε προσαραξει,σαφως και ειναι.αλλωστε η κυριοτητα της βραχονισιδας ειναι ελληνικη και κατοχυρωνεται καθημερινα με αλλους τροπους(εχει μεριμνησει το π.ν γι'αυτο).

Επισκέπτης
Ρε πηδίκουλα, εντάξει. Εγώ είμαι αγωνιστής του Φραπέ κι εσύ ο Αϊ- Γιώργης που πάει να σκοτώσει το φίδι. Ένας τόσο μεγάλος πατριώτης σαν και σένα όμως, πριν πάει να πολεμήσει και να σκοτωθεί (συ είπας), δεν είναι καλύτερα να αποφεύγει ορθογραφίες του τύπου "Λυκαβυτός"; Η λέξη δεν βγαίνει απο το λύκο και το βύσμα!

Επισκέπτης
Επίσης: Ο "Στρατηγός" Γρίβας- Διγενής (δηλαδή ο αρχηγός της φασιστικής συμμορίας Χ στην Κατοχή και τον Εμφύλιο, που αργότερα ήταν και ο αρχηγός της ΕΟΚΑ-Β στην Κύπρο) περιλαμβάνεται ανάμεσα στη λίστα αυτών που χάρη σ' αυτούς κοιμάσαι εσύ (κι εγώ, ο αγωνιστής του φραπέ, κι ας πίνω καπουτσίνο) ελεύθερος; Γιατί εξ όσων γνωρίζω, όταν έκανε την περιβόητη μαλακία να ρίξει το 1974 τον Μακάριο, το μόνο που κατάφερε ήταν ...να μπεί ο Αττίλας στην Κύπρο!

Επισκέπτης
Μήπως έχεις διαβάσει τι έκανε ο Κολοκοτρώνης σε κάτι χιλιάδες άμαχους Τούρκους όταν το 1821 πήραμε την Τριπολιτσά;

Επισκέπτης
Κι εγώ θέλω να γαμήσω τη Μόνικα Μπελούτσι!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν το ήξερα ότι συνέβησαν αυτά. Είναι καταγεγραμμένα κάπου, ή είναι πληροφορίες εκ των έσω ?
Βεβαίως φίλε ειναι γνωστότατο. Έχει αναφερθεί πολλάκις σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μην πιστευετε και οτι ακουτε,κυκλοφορει και ραδιο αρβυλα.

Επισκέπτης
Τότε γιατί να μη θέλουν και οι Τούρκοι να βγάλουν το άχτι τους επάνω μας, μετά απ' αυτά που τους έκανε στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Ναι αλλά οι Τούρκοι είχανε έρθει εδώ για να εκδικηθούν τον Μέγα Αλέξανδρο...
Καλα οτι οι Τουρκοι κατεκτησαν την Ελλαδα για να εκδικηθουν τον Μεγα Αλεξανδρο δεν το χω ξανακουσει.Καλα θα τρελαθουμε τελειως???Τι σχεση ειχαν οι Οθωμανοι και παλιοτερα οι Σελτζουκοι με τους Περσες???Ελεος ρε παιδια.Δηλαδη φτασαν μεχρι την Βιεννη για να εκδικηθουν τον Καρλομαγνο???

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ναι αλλά οι Τούρκοι είχανε έρθει εδώ για να εκδικηθούν τον Μέγα Αλέξανδρο...
Όχι και τον Μεγαλέξανδρο....
Αν δεν κάνω λάθος, όταν αλώνιζε ο Μεγαλέξανδρος οι πρόγονοι των Τούρκων ήταν ακόμη τετράποδα...

Αργότερα άρχισαν οι ʼραβες να πηδάνε τις καμήλες τους (κλεμμενο)

Επισκέπτης
Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα ερωτηθεί κανείς μας. Θα γίνει απλά επιστράτευση και θα πρέπει να παρουσιαστούμε, θέμε δεν θέμε. Εκτός από ορισμένους που θα προλάβουν να την κάνουν με τα ιδιωτικά lear jet. Ας μην αναφέρω ονόματα. Εσύ και εγώ, υποθέτω πως δεν ανήκουμε σε αυτούς και εκτός απροόπτου θα παρουσιαστούμε.

Γι' αυτό σου λέω, μην το κακομελετάς!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ναι αλλά είχανε επαναστατήσει οι πόλεις μας στην Ιωνία πρώτα.
Είδατε τι κακοί είμαστε εμείς οι Έλληνες...?
Εμείς μιλάμε για τα Ίμια και στην κουβέντα μπήκε ο Γρίβας, η Κοκκινη Μηλιά και ο Κολοκοτρώνης...
Συνήθης τακτική των γνωστών αγνώστων
Να μπούμε στην λογική να απαντάμε για πράγματα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε και οπωσδήποτε δεν τα υιοθετούμε κιόλας. Σε λίγο θα μπεί στην κουβέντα η Χρυση Αυγή, ο Παπαθεμελής, ο Ψωμιάδης ο Χίτλερ και ο Φράνκο.
Μην μασάτε...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους!
1. το link που μασ εδωσε ο petros13 ειναι εντυπωσιακο αν και δεν ξερω κατα ποσο τα στοιχεια που δινει το Site ειναι αληθινα.
2. στην Αγ.Σοφια δεν θα λειτουργηθεις φιλε ais8hsh μιας και ο Κεμαλ την εκανε απο τζαμι - μουσειο. Σε μια επισκεψη μου ανοιξα μια βυζαντινη σημαια μεσα και εγινε σουσουρο. (για να λεμε την αληθεια η σημαια ηταν της ΑΕΚαρας.
3. παρακαλω ολους να μην λετε και πολλα-πολλα για τη Μονικα.  Μπορει να τα χαλασαμε αλλα την αγαπω ακομα.

Επισκέπτης
Δηλαδή ο Γρίβας δεν κάνει να συζητιέται; Ίσα-ίσα, που ήταν κι αυτός θερμοκέφαλος και πολεμοχαρής στην Κύπρο το 1974, με τα γνωστά αποτελέσματα. Όσο για την κόκκινη μηλιά, ο φίλος μας δήλωσε πως θέλει να "εκκλησιαστεί" στην Αγιά Σοφιά, όχι εγώ. Και ελπίζω να μη μας απαγορεύεις να μιλάμε και για τον Κολοκοτρώνη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom