Επισκέπτης
Όνειρα γλυκά, αλλά πότε θα μου απαντήσεις σ αυτά που λέω για το 1922 και το 1974; (Για να αφήσω απ έξω την Κατοχή, όταν οι "υπερπατριώτες" ...απλώς την κάνανε)
Να αρχίσουμε να φερόμαστε ώς υπευθυνοι ενεργοί πολίτες και όχι ως ιδιώτες (idiots). Ίσως τότε το κράτος αρχίσει να φέρεται ως ένα σοβαρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και κόβει την φούρια σε κάθε επίβουλο γείτονα ή μη.Στην πράξη τι προτείνεις tomito;
Τα ίδια θα λεμε? Δεν είμαι δικηγόρος των όποιων υπερπατριωτων στο δικαστήριο που παριστάνεις τον εισαγγελέα...Όνειρα γλυκά, αλλά πότε θα μου απαντήσεις σ αυτά που λέω για το 1922 και το 1974; (Για να αφήσω απ έξω την Κατοχή, όταν οι "υπερπατριώτες" ...απλώς την κάνανε)
Εχω ήδη τοποθετηθεί. Οσο και αν τον θέλω δεν πρόκειται να συμβεί.Και τελικά, θες πόλεμο η όχι; Πέστο καθαρά, δεν δαγκώνουμε!
Και επειδή το να κάνω την... τσίτα... δεν με πολυεμπνέειΠολύ τσιτάτο βρε παιδάκι μου, αλλά και πολύ παλιά επιχειρήματα!
Όχι, και ο Γρίβας έφταιγε και ο Βενιζέλος, αλλά από τότε μας έχουν γαμήσει. Για τέτοιες αιτίες οι Τούρκοι άρχισαν τον πόλεμο, η Ελλάδα για τα Ίμια έκατσε στα αυγά της.