Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyber

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και γω φιλοι μου εκει ημουν πεζικαριος στην Κω και μας ειχαν στειλει Kαλολημνο. Σαν μαλακες 3 μερες πανω στις βραχονησιδες ετοιμοι να περασουμε απεναντι και τελικα το μονο που καταφεραμε να γυρισουμε πιω οι μισοι με πνευμονια και οι αλλοι κρυωμενοι. Εβρεχε συνεχεια αν θυμαστε........Τελικα οι πολιτικοι μας τοσο μαλακες ειναι συνεχεια τουμπεκι κανουμε. Να δω ποτε θα τους ριξουμε και μεις κανενα ελικοπτερο η κανενα αεροπλανο....????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλοι,

Ψάχνω να βρω έναν (ΕΝΑΝ) Έλληνα, πέρα από τους ξεδιάντροπους και κατάπτυστους πολιτικούς υπεύθυνους εκείνων των ημερών, που να πιστεύει/λέι/έχει πει ότι "το ελικόπτερο έπεσε μόνο του και οι τρύπες στο πίσω μέρος της ατράκτου έγιναν από τις βίδες που έφυγαν με την πρόσκρουσή του στο νερό".

Ακόμα να βρω. Βοηθείστε!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η ευκαιρια των ΙΜΙΩΝ χαθηκε για την Ελλαδα ανεπιστρεπτη. Ολοι συμφωνουμε (ειτε λογω σχεσης με το Π.Ν. ειτε οχι) οτι στα Ιμια ειχαμε μια καταπληκτικη ευκαιρια τουλαχιστον απο το πλεονεκτημα του ναυτικου μας. Εαν τους χτυπουσαμε με τον στολο τους εγλωβισμενο στα Στενα και στο Ναυσταθμο της Σμυρνης θα τους γυρνουσαμε 100 χρονια πισω. Το θεμα ομως ειναι κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι (και εμεις και οι τουρκοι) να εμπλακουμε σε ενα πολεμο εστω και ημερων.. Εαν χτυπαγαμε εμεις πρωτοι σιγουρα οι τουρκοι θα απαντουσαν μαζικα στη Θρακη, στα Νησια αλλα και με την Αεροπορια τους με αγνωστα, η τουλαχιστον υποθετικα αποτελεσματα.

Το σιγουρο ειναι ομως οτι ΑΝ οι Τουρκοι πιστευαν οτι μπορουσαν να μας νικησουν με ΑΝΕΚΤΕΣ Απωλειες θα το ειχαν κανει εδω και πολλα χρονια. Απλα τους συμφερει να διατηρουν την γενικη απειλη, την αβεβαιοτητα και τις ασαφεις διεκδικησεις τους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φίλοι,

Ψάχνω να βρω έναν (ΕΝΑΝ) Έλληνα, πέρα από τους ξεδιάντροπους και κατάπτυστους πολιτικούς υπεύθυνους εκείνων των ημερών, που να πιστεύει/λέι/έχει πει ότι "το ελικόπτερο έπεσε μόνο του και οι τρύπες στο πίσω μέρος της ατράκτου έγιναν από τις βίδες που έφυγαν με την πρόσκρουσή του στο νερό".

Ακόμα να βρω. Βοηθείστε!

Αναζήτησε τον σε αυτούς που ψήφισαν τον Σημίτη και το παιντί στις δύο τελευταίες εκλογές..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πεδες οι τουρκοι δεν μπορουν να κανουν πολεμο!!!
αμα ξεκινησουν συραξη με την ελλαδα τοτε ολοι(συρια αρμενια κουρδοι κλπ)θα προσπαθησουν να αρπαξουν γη απο αυτους.
η μεγαλυτερη μαγκια που εκανε ο ανδρεας ηταν οτι τις μερες της κρισης εστειλε τους υπουργουσ του σε βουλγαρια και γιυγκοσλαβια για συμφονια μη επιθεσης

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Συμπαθείτε καθόλου τους Τούρκους ;
Γενικά μιλάω,ως λαό δηλαδή.Οχι εξαιρέσεις και τέτοια.
Θέλετε τη γνώμη μου.
Εναν λαό με θράσος, που γαμουσ_ τους προγόνους μου επι
400 χρόνια και σούβλιζε μεγάλες προσωπικότητες χωρίς ίχνος σεβασμού, σας διαβεβαιώνω οτι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να τους δω αλλιώς , αλλά δε Μπορώ !

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι S-300 είναι εγκατεστημένοι όπως επίσης και αλλά συστήματα αντιαεροπορικής κάλυψης σε νησιά και παραμεθώριο.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε υπερβαλης νομιζω απο ολες τις φυλες υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι.
πιστευεις οτι αμα ειχαμε την ευκαιρια εμεις δεν θα καναμε τα ιδια?
εγω μονο τους ηλιθιους δεν συμπαθω ειναι οι πιο επικινδυνοι ανθρωποι στη γη(δεν εννοω εσενα φιλε μην παρεξηγηθω)και απο αυτους δυστηχος εχουν ολες οι φυλες

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ο μεσος τουρκος ειναι σαν τον Ελληνα. Μετριοπαθης, φιλοξενος και φιλικος. Εμας μας βλεπουν με μια τεραστια επιφυλαξη αλλα και με μια περιεργη συμπαθεια - η ετσι νομιζω εγω. Αν γνωρισεις νεα παιδια τουρκους ειναι σαν και εμας - μονο που περιοριζονται απο τις συνθηκες που επικρατουν στην κωλοχωρα τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ εαν (υποθετικα) μπορουσαμε με το πατημα ενος κουμπιου να εξαφανισουμε τα παντα και τους παντες στην τουρκια θα το ΠΑΤΑΓΑΤΕ???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε william ολα τα λεφτα!!!!!!!
ακριβος στο μυαλο μου εισε!!!
αν γινει ενα γκαλοπ πιστευω οτι θα παρει χουντικο ποσοστο στο υπερ!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φυσικά και θα το παταγα το κουμπί. Ούτως ή αλλως για καλό δικό τους θα ηταν. Γιατί ως γνωστόν...
"Τούρκος καλός μονο νεκρός" ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα εξαφανιζονταν ολοι οι τουρκοι..... μετα θα παταγαμε ενα αλλο κουμπι να εξαφανιστουν οι αλβανοι μετα οι αμερικανοι μετα οι αγγλοι κοκ........
μετα οι ολυμπιακοι(εγω ειμαι αεκ) μετα οι παναθιναικοι και στο τελος θα μεναμε μονοι μας!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
νομιζω οτι ο μεγας αλεξανδρος εκανε εκστρατια στην ανατολη για εκδικηση.
φιλε μου οποιος εχει την δυναμη την εφαρμοζη.
λες οτι οι ελληνες δεν χτυπανε πρωτοι αλλα οι περισοτεροι θα παταγαν το κουμπακι.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικά και ΔΕΝ θα το πάταγα. Δεν με ενοχλεί ο γείτονας, όσο δεν προχωράει την περίφραξή του στο δικό μου οικόπεδο... 
Stay alert  λοιπόν και όχι, δεν χρειάζεται να πατήσουμε κανένα κουμπί...

σωστος ο αισθηση!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όταν το 2020 γίνει ο γείτονας 100εκ και ο άλλος γείτονας 12εκ θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Εμείς θα είμαστε 12 εκ με τα 6 εξ'αυτών χούφταλα. Τι να σε πειράξει ό γείτονας για τόσο βλάκα τον έχεις? Απλά μια μέρα θα έρθει εκδρομή και θα μείνει...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σωστος ο tomito αν και συνηθως διαφωνουμε...:)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παντα ομως (θα) υπαρχουν θερμοπύλες!!!!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αρα για να μπουμε και στην φυση του αγαπημενου μας site
ΓΑ>>>ΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...και μην γελιεστε το κουμπακι το ειπα εγραψα πριν δεν υπαρχει....:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom