και γω φιλοι μου εκει ημουν πεζικαριος στην Κω και μας ειχαν στειλει Kαλολημνο. Σαν μαλακες 3 μερες πανω στις βραχονησιδες ετοιμοι να περασουμε απεναντι και τελικα το μονο που καταφεραμε να γυρισουμε πιω οι μισοι με πνευμονια και οι αλλοι κρυωμενοι. Εβρεχε συνεχεια αν θυμαστε........Τελικα οι πολιτικοι μας τοσο μαλακες ειναι συνεχεια τουμπεκι κανουμε. Να δω ποτε θα τους ριξουμε και μεις κανενα ελικοπτερο η κανενα αεροπλανο....????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλοι,
Ψάχνω να βρω έναν (ΕΝΑΝ) Έλληνα, πέρα από τους ξεδιάντροπους και κατάπτυστους πολιτικούς υπεύθυνους εκείνων των ημερών, που να πιστεύει/λέι/έχει πει ότι "το ελικόπτερο έπεσε μόνο του και οι τρύπες στο πίσω μέρος της ατράκτου έγιναν από τις βίδες που έφυγαν με την πρόσκρουσή του στο νερό".
Ακόμα να βρω. Βοηθείστε!
Ψάχνω να βρω έναν (ΕΝΑΝ) Έλληνα, πέρα από τους ξεδιάντροπους και κατάπτυστους πολιτικούς υπεύθυνους εκείνων των ημερών, που να πιστεύει/λέι/έχει πει ότι "το ελικόπτερο έπεσε μόνο του και οι τρύπες στο πίσω μέρος της ατράκτου έγιναν από τις βίδες που έφυγαν με την πρόσκρουσή του στο νερό".
Ακόμα να βρω. Βοηθείστε!
Η ευκαιρια των ΙΜΙΩΝ χαθηκε για την Ελλαδα ανεπιστρεπτη. Ολοι συμφωνουμε (ειτε λογω σχεσης με το Π.Ν. ειτε οχι) οτι στα Ιμια ειχαμε μια καταπληκτικη ευκαιρια τουλαχιστον απο το πλεονεκτημα του ναυτικου μας. Εαν τους χτυπουσαμε με τον στολο τους εγλωβισμενο στα Στενα και στο Ναυσταθμο της Σμυρνης θα τους γυρνουσαμε 100 χρονια πισω. Το θεμα ομως ειναι κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι (και εμεις και οι τουρκοι) να εμπλακουμε σε ενα πολεμο εστω και ημερων.. Εαν χτυπαγαμε εμεις πρωτοι σιγουρα οι τουρκοι θα απαντουσαν μαζικα στη Θρακη, στα Νησια αλλα και με την Αεροπορια τους με αγνωστα, η τουλαχιστον υποθετικα αποτελεσματα.
Το σιγουρο ειναι ομως οτι ΑΝ οι Τουρκοι πιστευαν οτι μπορουσαν να μας νικησουν με ΑΝΕΚΤΕΣ Απωλειες θα το ειχαν κανει εδω και πολλα χρονια. Απλα τους συμφερει να διατηρουν την γενικη απειλη, την αβεβαιοτητα και τις ασαφεις διεκδικησεις τους.
Το σιγουρο ειναι ομως οτι ΑΝ οι Τουρκοι πιστευαν οτι μπορουσαν να μας νικησουν με ΑΝΕΚΤΕΣ Απωλειες θα το ειχαν κανει εδω και πολλα χρονια. Απλα τους συμφερει να διατηρουν την γενικη απειλη, την αβεβαιοτητα και τις ασαφεις διεκδικησεις τους.
Φίλοι,
Ακόμα να βρω. Βοηθείστε!
Αναζήτησε τον σε αυτούς που ψήφισαν τον Σημίτη και το παιντί στις δύο τελευταίες εκλογές..
πεδες οι τουρκοι δεν μπορουν να κανουν πολεμο!!!
αμα ξεκινησουν συραξη με την ελλαδα τοτε ολοι(συρια αρμενια κουρδοι κλπ)θα προσπαθησουν να αρπαξουν γη απο αυτους.
η μεγαλυτερη μαγκια που εκανε ο ανδρεας ηταν οτι τις μερες της κρισης εστειλε τους υπουργουσ του σε βουλγαρια και γιυγκοσλαβια για συμφονια μη επιθεσης
αμα ξεκινησουν συραξη με την ελλαδα τοτε ολοι(συρια αρμενια κουρδοι κλπ)θα προσπαθησουν να αρπαξουν γη απο αυτους.
η μεγαλυτερη μαγκια που εκανε ο ανδρεας ηταν οτι τις μερες της κρισης εστειλε τους υπουργουσ του σε βουλγαρια και γιυγκοσλαβια για συμφονια μη επιθεσης
Συμπαθείτε καθόλου τους Τούρκους ;
Γενικά μιλάω,ως λαό δηλαδή.Οχι εξαιρέσεις και τέτοια.
Θέλετε τη γνώμη μου.
Εναν λαό με θράσος, που γαμουσ_ τους προγόνους μου επι
400 χρόνια και σούβλιζε μεγάλες προσωπικότητες χωρίς ίχνος σεβασμού, σας διαβεβαιώνω οτι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να τους δω αλλιώς , αλλά δε Μπορώ !
Γενικά μιλάω,ως λαό δηλαδή.Οχι εξαιρέσεις και τέτοια.
Θέλετε τη γνώμη μου.
Εναν λαό με θράσος, που γαμουσ_ τους προγόνους μου επι
400 χρόνια και σούβλιζε μεγάλες προσωπικότητες χωρίς ίχνος σεβασμού, σας διαβεβαιώνω οτι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να τους δω αλλιώς , αλλά δε Μπορώ !
ρε φιλε υπερβαλης νομιζω απο ολες τις φυλες υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι.
πιστευεις οτι αμα ειχαμε την ευκαιρια εμεις δεν θα καναμε τα ιδια?
εγω μονο τους ηλιθιους δεν συμπαθω ειναι οι πιο επικινδυνοι ανθρωποι στη γη(δεν εννοω εσενα φιλε μην παρεξηγηθω)και απο αυτους δυστηχος εχουν ολες οι φυλες
πιστευεις οτι αμα ειχαμε την ευκαιρια εμεις δεν θα καναμε τα ιδια?
εγω μονο τους ηλιθιους δεν συμπαθω ειναι οι πιο επικινδυνοι ανθρωποι στη γη(δεν εννοω εσενα φιλε μην παρεξηγηθω)και απο αυτους δυστηχος εχουν ολες οι φυλες
Ο μεσος τουρκος ειναι σαν τον Ελληνα. Μετριοπαθης, φιλοξενος και φιλικος. Εμας μας βλεπουν με μια τεραστια επιφυλαξη αλλα και με μια περιεργη συμπαθεια - η ετσι νομιζω εγω. Αν γνωρισεις νεα παιδια τουρκους ειναι σαν και εμας - μονο που περιοριζονται απο τις συνθηκες που επικρατουν στην κωλοχωρα τους.
ΕΡΩΤΗΣΗ εαν (υποθετικα) μπορουσαμε με το πατημα ενος κουμπιου να εξαφανισουμε τα παντα και τους παντες στην τουρκια θα το ΠΑΤΑΓΑΤΕ???
ΕΡΩΤΗΣΗ εαν (υποθετικα) μπορουσαμε με το πατημα ενος κουμπιου να εξαφανισουμε τα παντα και τους παντες στην τουρκια θα το ΠΑΤΑΓΑΤΕ???
θα εξαφανιζονταν ολοι οι τουρκοι..... μετα θα παταγαμε ενα αλλο κουμπι να εξαφανιστουν οι αλβανοι μετα οι αμερικανοι μετα οι αγγλοι κοκ........
μετα οι ολυμπιακοι(εγω ειμαι αεκ) μετα οι παναθιναικοι και στο τελος θα μεναμε μονοι μας!!!!!!
μετα οι ολυμπιακοι(εγω ειμαι αεκ) μετα οι παναθιναικοι και στο τελος θα μεναμε μονοι μας!!!!!!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Όταν το 2020 γίνει ο γείτονας 100εκ και ο άλλος γείτονας 12εκ θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Εμείς θα είμαστε 12 εκ με τα 6 εξ'αυτών χούφταλα. Τι να σε πειράξει ό γείτονας για τόσο βλάκα τον έχεις? Απλά μια μέρα θα έρθει εκδρομή και θα μείνει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις