Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χωρίς να θέλω να κυνδυνολογώ είμαστε από τις τελευταίες γενιές ελλήνων...
Σταθήκαμε -μάλλον- όλοι κατώτεροι των περιστάσεων.
Και οπως είπε και ο ποιητής ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...

cyber

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
To οτι καποτε θα γινει το μπαμ θα γινει δε τη γλιτωνουμε. Οποτε το θελησουν αλλοι θα γινει. Οπως μας λεει και ο φιλος απο το ναυτικο στην Κω σε 5 ωρες ειχαν αδειασει ολες οι αποθηκες πυρομαχικων απο τα βουνα και ειμασταν ετοιμοι. Εβλεπες ακομα και Ταγματαχρη να κουβαλαει ξυλοκιβωτιο. Εμας σαν λοχιες βαρυοπλιτες μας ειχαν μοιρασει εκτος απο τα συνηθη σφαιρες νεα fn οπλα χειροβομβιδες και πυραυλους low αυτους τους μιας χρησης. Σαν αστακοι ημασταν....

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Πάρτε και κάτι άλλο, σχετικά με την "σύγκρουση" των πολεμικών αεροσκαφων το καλοκαίρι.
Αποτέλεσμα??
ʼντε καμμια οδός Ηλιάδη....(και καμμια διπλωμένη σημαία στους γονείς)
ΑΙΣΧΟΣ

(είναι φόρουμ, χαμηλά είναι το ζουμι...)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Θελω να ελπιζω οτι και προ των θερμοπυλων και πριν το 1453 και πριν του 1821 και πριν το 1912 και πριν το 1940, υπηρχαν οι ιδιοι προβληματισμοι. Ειναι ικανοι οι Θεσπιεις να πολεμησουν στις θερμοπυλες οι θα λακισουν, μπορουν οι γκιαουρηδες να επαναστατησουν εναντιον μιας αυτοκρατοριας, μπορουν οι Ελληνες να αντιταχθουν στα μισα βαλκανια και στην μιση Ευρωπη αργοτερα?

Τελικα ομως σε ολες τις περιπτωσεις (και προσφατα στα Ιμια) δειξαμε οτι παρα τις αμφιβολιες μας, παρα την μαλακίαση μας και το βολεματάκι μας ΠΑΝΤΑ θα ειμαστε στις επαλξεις. Με τα timberland και τα multitones κινητα μας ισως. Αλλα θα ειμαστε εκει!
Το πιστευω ειλικρινα αυτο! ισως απo τραγουδακι που μας μαθαιναν στο δημοτικο : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ήμουν 40 μέρες πολίτης τότε. Ακόμη περιμένω το επιστρατευτικό...
Να κάνω το καθήκον μου όπως οι παπούδες μου στην Πίνδο, γιατι φίλοι δεν νομίζω ότι έχω λιγότερα κιλά φρύδια από αυτούς. Και ενώ ήμουνα πανέτοιμος να συναντήσω τους αξιωματικούς και τις σειρούλες που άφησα στον έβρο οι καταραμένοι πολιτικάντηδες τα κατάφεραν...
Λίγα πράγματα με έχουν σημαδέψει τόσο...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φιλοι ais8hsh & tomito coolαρετε βρε.. με πηρε απο κατω!
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ που λεει και ο tomito. Αν ρωτησουμε στο site , δρομο τους φιλους και τους γνωστους μας, ολοι το ιδιο θα πουμε: «Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ΄, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νυν υπέρ πάντων αγών».

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ειπωθηκε οτι δεν εχουμε τιποτα με το γειτονα αρκει να μη θελησει να παρει κομματι απο το δικο μου οικοπεδο. Συμφωνω απολυτα.Ομως εχει ΗΔΗ παρει κομματι απο το δικο μου οικοπεδο. Και οχι μονο αυτος ο γειτονας. Βορεια Ηπειρος , Βορεια Μακεδονια, Β. Κυπρος, Σμυρνη , ΚΠολη,Τραπεζουντα, Σαμψουντα,Σινωπη στεναζουν απο τον ζυγο. Στα αρχαια θεατρα της Εφεσου που οι πινακιδες ειναι Ελληνικες γινονται καμηλοδρομίες και κυνομαχιες. Οι ελληνικοι πληθυσμοι στεναξαν και τα χωματα αυτα ποτιστηκαν με το αιμα των ελληνων. Ενδεικτικο οτι στην Τραπεζουντα τους Ελληνες τους πεταλωσαν(!!!) και τους εβαζαν να περπαταν στην ερημο μεχρι που να πεθανουν. Κατα την (προσωρινη) Αλωση του 1453 οι Τουρκοι ασελγουσαν στα ιερα  λιψανα των Ελληνικων ιερων. Το 1922 κατεστρεψαν μεχρι και τα ελληνικα νεκροταφεια!Ομοιως και το 1955.!! Στη Σμυρνη το 1922 κοβαν τις ρωγες απο τα στηθη των Ελληνιδων και τα εκαναν κομπολοι!!!! Νομιζω τετοιος λαος δεν πρεπει να εχει ξαναβγει. Φυσικα ομως οι σημερινοι ξεφτιλες Γραικυλοι πολιτικοι μας υποστηριζουν την ενταξη της Τουρκιας στην Ευρωπη . Ο πρωθυπουργος Σημιτης ειπε οτι η Οθωμανικη Αυτοκρατορια προσεφερε στην Ευρωπαικη Ιστορια(τί αραγε?). Το βραδυ των Ιμιων ειπε το αμιμητο « ειναι τοσο σημαντικη η σημαια?».  Φυσικα «Δε διεκδικουμε τιποτα» για να μη χαρακτηριστουμε «ξενοφοβικοι».
Και δυστυχως βαδιζουμε προς αφανισμο. Οντως ειμαστε οι τελευταιες γενιες των Ελληνων. Και αυτο γιατι αν και περασαμε πολλες φορες μεγαλους κινδυνους ποτε δεν κινδυνεψαμε στον τομεα της εσωτερικης αλλοιωσης. Σημερα ο εχθρος ειναι Εντος των Τειχων! Ξεπουλημενοι και αχρηστοι πολιτικοι που κοιμουνται και ξυπνουν με μοναδικο ενδιαφερον το πώς θα παει καλα το κομμα. Και η Ελλαδα οδευει (μαζι με τη Γαλλια) προς μια Ισλαμικη Δημοκρατια !!!! Αλλα οι πολιτικοι ας θυμουνται οτι ουδεις γνωριζει τί τους επιφυλασσει το μελλον. Θελω να πιστευω μια κρεμαλα!
Εσεται ημαρ!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Φιλε νικ ξέρω ποίος ήταν ο αετός...δνε πρόσεξες ότι είπα για αρματαγωγό...μας το είχαν δώσει οι αμερικάνοι εμτά το βιετναμ....από ιστορίες για φαντάσματα στα πλοία άλλο τίποτα το ναυτικό......τώρα επειδή βλέπω πως η συζήτηση ξεφεύγει από το ΠΝ και πάει σε εθνικά θέματα και για να μην παραξηγούμε προσωπικά.....συμφωνώ με τον φίλο πως το ΠΝ μας έχει μεν πολλά προβλήματα - και αυτό λόγω έλειψης χρημάτων ή καλυτερα κακοδιαχείρησης- αλλά δεν υπολείπεται σε ετοιμότητα....και αλίμονο αν ήταν έτσι ύστερα από τόσα γυμνάσια και τόσες ασκήσεις κτλ...πάντως εγώ από το ναυτικό έφυγα μεν κουραμσένος στο τέλος και μπουχτισμένος αλλά ίσως έτυχα έκτίμησης που λίγες φορές θα συναντήσω......υπαξιοματικοί και λοιποί θα μου είναι πάντα αρεστοί αν και θα συνεχίζω να διαφωνώ με πολλά χαρακτηριστικά στην νοοτροπία....τι να κάνεις όμως έτσι είανι το σύστημα.....

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ο εχθρος ειναι Εντος των Τειχων! Ξεπουλημενοι και αχρηστοι πολιτικοι που κοιμουνται και ξυπνουν με μοναδικο ενδιαφερον το πώς θα παει καλα το κομμα. Και η Ελλαδα οδευει (μαζι με τη Γαλλια) προς μια Ισλαμικη Δημοκρατια !!!! Αλλα οι πολιτικοι ας θυμουνται οτι ουδεις γνωριζει τί τους επιφυλασσει το μελλον. Θελω να πιστευω μια κρεμαλα!
Εσεται ημαρ!!
Συμφωνώ απόλυτα εκτος από αυτο "πώς θα παει καλα το κομμα"
Το κόμμα μονο σαν μεσο για να παει καλα ο τραπεζικός λογαριασμος στην Ελβετία. Εξάλλου εκεί θα πάνε διακοπές όταν γίνουμε "επαρχία"....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες στο μονο που ολοι συμφονουμε ειναι οτι οι πολιτικοι μας ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι!!!!!
απορω πως σε καθε εκλογικη αναμετρηση τα 3 κομματα παιρνουν95%(εγω ποτε δεν εχω ψηφιση)
περιμενω την μερα που μετα τις εκλογες θα εχουν παρει το πολυ 20%!!!!

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
σωστος εγω το πηρα αποφαση φετος μαυρο σε ολους!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αντε να δουμε........
εγω αυτο που κοιταω στα απουελεσματα ειναι την αποχη τα ακυρα και τα πολυ μικρα κομματα!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αφού όλοι είναι βυσματίες του στρατού και παρακαλάνε τους πολιτικούς να τους πηγαινουν σε πόλεις,
ποίος θα μείνει στα νησιά.
Ολοι την καλοπέραση κοιτάνε.
Απο τη μία κατηγορούν τους πολιτικούς, αλλά όταν αυτοί βολεύουν
τα παιδάκια τους με μεταθέσεις στο στρατό ,σε δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π
Τότε φυσικά δεν τρέχει τίποτα.
Λοιπόν να αναλάβουμε σιγά σιγά τις ευθύνες μας και να μην τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς.
Εμείς φταίμε γιατί έχουμε μάθει στο Βόλεμα.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Αφού όλοι είναι βυσματίες του στρατού και παρακαλάνε τους πολιτικούς να τους πηγαινουν σε πόλεις,
ποίος θα μείνει στα νησιά.
Ολοι την καλοπέραση κοιτάνε.
Απο τη μία κατηγορούν τους πολιτικούς, αλλά όταν αυτοί βολεύουν
τα παιδάκια τους με μεταθέσεις στο στρατό ,σε δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π
Τότε φυσικά δεν τρέχει τίποτα.
Λοιπόν να αναλάβουμε σιγά σιγά τις ευθύνες μας και να μην τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς.
Εμείς φταίμε γιατί έχουμε μάθει στο Βόλεμα.

συμφωνώ συναγωνιστή έχεις απόλυτο δίκιο, όλοι για το βόλεμα

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε ais8hsh - σωστο. Το πλοιο της Αλικης στο ναυτικο - τραβα μπρος κλπ.
Ειναι τοσο μαγικο που ο Κωστανταρας εχασε τα γυαλια του αν θυμασαι ..βρισκανε φορεματα μεσα στις λεμβους κλπ κλπ

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ηταν επι σειρα ετων παροπλισμενο στην Αμφιαλη - διπλα στα δεξαμενοπλοια, στην βαση ταχεων σκαφων

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Νομίζω πως τον "Αετό" τον ζήτησε και τον πήρε πίσω το ΠΝ των ΗΠΑ μετά την απόσυρσή του και το έχει σε μουσείο σαν δείγμα αντιτορπιλλικού από την κλάση αυτή.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ALFA291

ΑΕΤΟΣ:
Ένα από τα τέσσερα που παραχωρήθηκαν στο πλαίσιο της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας και αποτέλεσαν τα νεώτερα "Θηρία". Του ιδίου τύπου: ΙΕΡΑΞ, ΛΕΩΝ και ΠΑΝΘΗΡ. Έτος ναυπηγήσεως 1944. Παρελήφθη στις 15 Μαρτίου 1951 από τον Ανπχο Αθ. Αθανασίου. Από τα πιο χρήσιμα και δραστήρια πλοία του Ναυτικού. Χρησιμοποιήθηκε εντατικά για περιπολίες στο Ανατολικό Αιγαίο και την Δωδεκάνησο, όπως και για την εκπαίδευση των Ν. Δοκίμων. Ανήκε στη δύναμη της Διοικήσεως Αντιτορπιλικών. Παροπλίσθηκε στις 5 Ιουλίου 1991. Σήμερα, βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και λειτουργεί ως μουσείο.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ο Αετος οντως βρισκοταν για πολλα χρονια στην Νεα Υορκη, παραβεβλημενος στο αεροπλανοφορο-μουσειο Intrepid, το οποιο ομως εκλεισε την 1η Οκτωβριου για ανακαινιση.Αν δεν κανω λαθος, ο Αετος ειχε μεταφερθει πριν δυο χρονια σε αλλη Πολιτεια, απο το Destroyermens' Association.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε Williams,

Δύο φιλαράκια και ένας ξάδελφος είχαν την "τύχη" να γνωρίσουν για τα καλά την περιπολία "ΞΙΦΙΑΣ" με τα "θηριόπλοια"

Thanx για το link

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom