poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Πεμπτη βραδυ φυλης, στο 134 το πανω ηταν η Ελενη που πριν καμμια βδομαδα ηταν στο 134 στο υπογειο.Εγραψα για αυτη σε προηγουμενο ποστ.Πολυ ωραιο μουνι και οπως γινεται στη φυλης σε αυτες τις περιπτωσεις(και αν ριξει και καποιος συρμα μεσω του σαιτ)επρεπε να περιμενεις ουρα στο σαλονι. Η υπολοιπη φυλης δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο το υπογειο της προδρομου.Αυτο ειναι απεναντι απο το 71 που βγαινει αυτη η κοντοπουτανη τσατσα με τα τατουαζ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ με τις μαλακιες της για τα μπαζα(που συνηθως) πλασαρει.Στο υπογειο στη προδρομου επαιζε μια ρωσσα ονοματι Μαρια αρκετα ομορφη , περιπου 1.70, αδυνατο καλοφτιαγμενο σωμα, βαμμενο ξανθο μαλλι και μικρο βυζακι.Ακομα και για μενα- που δε παιζει πολυ ρολο η συμπεριφορα αλλα κυριως η ομορφια της πουτανας- μπορω να πω οτι ηταν πολυ βιαστικη σε σημειο που μου θυμησε τη γνωστη Βαλεντινα απο κολωνου.Σε αυτο βεβαια επαιζε ρολο και το γεγονος οτι ολοι κατεληγαν εκει αφου η περιοχη δεν ειχε τιποτα αξιολογο το συγκεκριμενο βραδυ και στο σαλονι περιμενε λαος με αποτελεσμα η γκομενα να βιαζεται να κονομησει.Ελλειψη προσφορας =Αυξηση ζητησης.
Υ.Γ. Μετα τη Βερονικα(που την εκανε για ιταλια) μαλλον αποχαιρετουμε οριστικα και τη Ντανα που απο οτι μου ειπε η τσατσα ισως μετα απο διμηνο ισως και καθολου.Η Νατασα που ρωταγε φιλος συναγωνιστης ηταν πριν κανα μηνα που την ειχα παρει στη διδυμου στο πανω.Πραγματικα ωραιο μουνι στην οψη,με αδυνατο σωμα και μεγαλα βυζια,αλλα πολυ χαλαρο κρεας στην αφη λογω ηλικιας που κινειται χαλαρα ανω των 35.Στα θετικα της η πολυ καλη διαθεση και ο χρονος που αφιερωνει στο καθε πελατη
Υ.Γ. Μετα τη Βερονικα(που την εκανε για ιταλια) μαλλον αποχαιρετουμε οριστικα και τη Ντανα που απο οτι μου ειπε η τσατσα ισως μετα απο διμηνο ισως και καθολου.Η Νατασα που ρωταγε φιλος συναγωνιστης ηταν πριν κανα μηνα που την ειχα παρει στη διδυμου στο πανω.Πραγματικα ωραιο μουνι στην οψη,με αδυνατο σωμα και μεγαλα βυζια,αλλα πολυ χαλαρο κρεας στην αφη λογω ηλικιας που κινειται χαλαρα ανω των 35.Στα θετικα της η πολυ καλη διαθεση και ο χρονος που αφιερωνει στο καθε πελατη