σημερα το πρωι ξυπνησα χωρις ορεξη για δουλεια αλλα με ανειπωτες καβλες,το επαιξα λοιπον αρρωστος στο αφεντικο και ξεχυθηκα για τσαρκα.
πρωτη σταση στην φυλης στο 134 υπογειο οπου πετυχα το γνωστο ξανθο κοντοπουτανο κατια,δεν μπορεσα να αντισταθω στο σφιχτο κωλαρακι της και περασα...τιμη 20Ε με πολυ καλο τσιμπουκι και ελευθερα πιασιματα,την πηρα στα 4 για να χαζευω το απαιχτο πατο της...εχυσα ομως ευκολα και ηθελα και αλλο...
ετσι εκανα και δευτερη σταση στο ετερο κοντοπουτανο που ακουει στο ονομα μιρελλα και ειναι στην φωκαιας στο 25Α.20Ε και εκει το τιμημα.το μιρελλακι εχει ακομα πιο τρελο πατο και απο την κατια αφου ειναι εξισου σφιχτος αλλα πιο πεταχτος και μεγαλος.χαδακια μεχρι να σηκωθει το εργαλειο και μετα μετρια πιπα.το καλο ειναι οτι το κοριτσι αντεχει σε πολυ σκληρο σφυροκοπημα οταν την βαλεις στα 4 παρα τις μικρες της διαστασεις...
μετα ειπα να κανω ενα διαλειματακι για να αναπληρωσω τις χαμενες δυναμεις μου.Χτυπησα΄λοιπον 2 μπουγατσουλες και ενα χυμο και συνεχισα για το τριτο μπαλακι...
...τριτη σταση στην διδυμου 88 πανω οπου βρηκα αυτο που περιμενα...το μαρακι
επισης ξανθο κοντοπουτανο οχι ομως τοσο ομορφο οσο τα προηγουμενο και ελαφρως σιτεμενο,35 περιπου.κανει ομως γαμησι απιστευτο με φιλια και χαδια στην αρχη,προσπαθεια για ισπανικη παρολο τα μικρα βυζια και τρελη πιπα με γλειψιμο στα αρχιδια χωρις δυστυχως να τα ρουφαει...οπως ειναι φυσικο τριτο γαμησι σε μια περιπου ωρα μου επεσε βαρυ και το κουρασα το κοριτσι για να χυσω αλλα γκρινια 0,καθε αλλο θα ελεγα.
επειτα πεταχτηκα κολωνακι για ενα καφε και στον δρομο για τον γυρισμο κατι με τραβαγε προς το
μεταξουργειο στην ιασωνος 19πανω...να λοιπον ο καβλωμαγνητης το κορινακι...απιστευτα ομορφο πετιτ πιπινακι με ξανθο μαλλι αδυνατο σφιχτο κορμιι και υπεροχα ματια...εκπληκτικο τσιμπουκι οπου σε κοιταει στα ματια ενω σε γλυφει και σε στελνει εντελως.δεν ειχε κοσμο οταν πηγα και μου αφιερωσε αρκετη ωρα αφου δεν μπορουσα να χυσω με τιποτα...με τα πολλα και με πολυ σκληρο καρφωμα τα καταφερα...
μετα λοιπον απο αυτες τις κραιπαλες περασα σε ενα γιατρο να με κοταξει...οταν του περιεγραψα την συμπεριφορα μου σαστισε.πιθανολογει οτι εχω την νοσο των αλεπουδιαρηδων κατα την οποια πας συνεχως σε μπουρδελα σε συνδυασμο με το συνδρομο του KOSTASF16 που προκαλει ακατασχετη πιπινολατρεια κατω του 1,60.μου εδωσε αντικαβλωτικα χαπια και μου συνεστησε να να διαγραφω απο το
οσο πιο γρηγορα μπορω...τον εστειλα στον διαολο και εφυγα...
Υ.Γ τα παραπανω ειναι αληθινα εκτος της επισκεψης στον γιατρο...αληθινα ειναι επισης και τα περιπου 100Ε που μου εφυγαν για τα 4 κοντοπουτανα και τους ανεφοδιασμους σε υγρα.ακριβο χομπι το μπουρδελινγκ τελικα