Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.184
- Πόντοι
- 19.236
Πάντα έτσι ήταν...Φωκ 7 υπόγειο Ενζτι.. χάλασε αποτομα αυτη. Έχει πρεζονοποιηθει η ειναι ιδεα μου ?
Πάντα έτσι ήταν...Φωκ 7 υπόγειο Ενζτι.. χάλασε αποτομα αυτη. Έχει πρεζονοποιηθει η ειναι ιδεα μου ?
Αυτό με τα πιτόγυρα το χω πάθει, αλλά μέχρι να φτάσω στους δρόμους της ηδονής με μετρό προχωράει η χώνεψη, και με τη βοήθεια - γυμναστική με το Ναομάκι ήμουν έτοιμος για περπάτημα μετά!Πάνω κάτω τύπε... ειναι η μεζονέτα της ακολασίας
Πάντα μετά τις 11 το βράδυ τύπε... τότε μαζευόμαστε τα ζόμπι της κάβλας
πιο πρίν χωνεύουμε τα πιτόγυρα και τις μπύρες ενώ τρέχουμε και στα στοιχήματα.
@kostakis27
Αυτό με τα πιτόγυρα το χω πάθει, αλλά μέχρι να φτάσω στους δρόμους της ηδονής με μετρό προχωράει η χώνεψη, και με τη βοήθεια - γυμναστική με το Ναομάκι ήμουν έτοιμος για περπάτημα μετά!
Να συμπληρώσω ότι είναι κοντή.Καλημέρα σε όλους! Όπως πήγαινα δουλειά λέω δεν κάνω μια στάση να δω αν παίζει η ειρήνη Αλκαμένους 113; Σταματάω απέξω όπου ήδη περίμεναν κάτι μπαρμπάδες αδημονώντας να ανάψει η πολυπόθητη λάμπα! Με το που παρκάρω περνάει ένα γκρουπ Κινέζων που αρχίζουν να βγάζουν φωτό την πορτοκαλιά και τον οίκο λες και είναι ο παρθενωνας! Που ξέραν τι πολιτισμός εξάγεται εκεί μέσα! Στον finish line του αγώνα που άναψε η λάμπα με προλαβαίνει μπάρμπας τρέχοντας και τερματίζω δεύτερος όπου δηλώνω ότι θέλω ειρήνη! Αναμονή κάνα 20λεπτο και η λύτρωση ήρθε! Για μένα το χα πει από την πρώτη φορά που την πήρα ότι είναι τοπ! Φρέσκια πολύ ωραίο φυσικό σώμα ωραία μάτια και στις υπηρεσίες φουλ δοτική! Χαλαρή μέσα πολλά φιλάκια χαδακια με τα νύχια της καποτα και πίπα όπου την σταμάτησα γιατί ήθελα να ανέβει πάνω μου! Εκεί έδωσε ρέστα με φωνούλες και κάτι ζουμιά να κατέβουν! Ξαναλέω ότι ίσως να παίζει ρόλο η ηλικία μου η εμφάνιση ή απλά είναι έτσι με όλους πραγμα που θα ήταν το ευτυχές! Μετά ντογκυ όπου στήθηκε εξαιρετικά και εγώ σφαλιαριζα κωλι τραβούσα κοτσίδα και έδινα δυνατά ώσπου και κατέληξα! Σηκώθηκε με πήρε αγκαλιά φιλακι και μου είπε ότι θα είναι κάθε μέρα εδώ. Επίσης παρατήρησα μια κοτρονιτσα στο δάχτυλο οπότε ίσως παίζει κάποιος αγαπητικός (το λέω για τους αγαπουληδες που ίσως ενδιαφέρονται). Εν ολίγοις για μένα το κορίτσι αξίζει φουλ! Οχι βέβαια για αναμονή μιας ώρας κλπ αλλά αν την βρείτε κενή περάστε! Επίσης κάτι τελευταίο νομίζω ότι καποιααααα στιγμή θα κλατάρει γιατί απότι κατάλαβα δεν παίρνει ανάσα!
Υ.Γ ίσως να ήταν κι ιδέα μου αλλά νομίζω ότι το μουνακι της σαν να έγινε λίγο πιο ευρύχωρο από την πρώτη φορά! Τι πιο σύνηθες θα έλεγε βέβαια κανείς αυτά από μένα καλές τσάρκες!
Τι γαμήσια είχα ρίξει σ' αυτά τα μαγαζιά
Δυστυχώς, τα απομονωμένα αρχίζουν ένα προς ένα να εγκαταλείπουν τη μάχη
Στα Bodyline κέντρα αδυνατίσματος...Καμία χοντρούλα καυλιάρα που θα βρούμε;
Βάλε αγγελία και που ξέρεις, μπορεί να βγάλεις χρήμαΚι αυτό μου φέρνει τη σκέψη - απορία... Πόσα βγάζουν ρε φίλε; Διότι αυτό πάνω κάτω κάνα 300άρι θα κάνει..
Έτσι εξηγείται και το ότι όποτε γουστάρει κάνει αποχή ρεπό. Και πάντα (σαν σωστή μαύρη) φτιάχνει νύχια σχεδόν κάθε βδομάδα
Γιατί εμείς να μη βγάζουμε τόσα; Να πληρωνόμαστε για να γαμάμε όποια το έχει ανάγκη
Βικτώρια και Τάνια δεν είναι χοντρούλες, μόνο η Ελένη. Εγώ θα έλεγα Πάολα, Κολωνού 48.Τανια Βικτωρια Ελενη Διδυμου 27 Οι δυο πρωτες πρωι η αλλη απογευμα.Τα παντα εκτος πρωκτικου προθυμα και με ανεση χρονου.Επισης κοιτα Αγκυρας 9 και 12.ςχουν αρκετες κοπελες με αυτο το σωματοτυπο.
Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.Εγώ πήγαινα σε αυτά της Κεραμεικού το 2012-2015.
Δεν θυμάμαι τίποτα το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο πάντως...
Στο Κεραμεικού 13 ήταν μία μελαχρινή, νομίζω Αννέτα, που δούλευε για πολλά χρόνια. Όποτε πήγαινα την πετύχαινα, κάτι σαν την Ιονέλα στη Λεωνίδου. Την είχα πάρει μία φορά και δεν ήταν τόσο κακή. Αλλά είχε μαύρα δόντια.
Στο υπόγειο (ίδιες εποχές) είχα πάρει μία skinny Άννα. Αυτή που λες είχε τα μεγαλύτερα μουνόχειλα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κρέμονταν κυριολεκτικά!
Στο γαμήσι ήταν υπέρτατη φόλα.
Στο Κεραμεικού 15 είχα πάρει μία Αντζέλικα(;). Ήταν μια δοτική βυζαρού που παρά την αγαρμποσύνη της περνούσα καλά.
Παίζει να λες την Άννα το μαιμουδακι!Εγώ πήγαινα σε αυτά της Κεραμεικού το 2012-2015.
Δεν θυμάμαι τίποτα το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο πάντως...
Στο Κεραμεικού 13 ήταν μία μελαχρινή, νομίζω Αννέτα, που δούλευε για πολλά χρόνια. Όποτε πήγαινα την πετύχαινα, κάτι σαν την Ιονέλα στη Λεωνίδου. Την είχα πάρει μία φορά και δεν ήταν τόσο κακή. Αλλά είχε μαύρα δόντια.
Στο υπόγειο (ίδιες εποχές) είχα πάρει μία skinny Άννα. Αυτή που λες είχε τα μεγαλύτερα μουνόχειλα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κρέμονταν κυριολεκτικά!
Στο γαμήσι ήταν υπέρτατη φόλα.
Στο Κεραμεικού 15 είχα πάρει μία Αντζέλικα(;). Ήταν μια δοτική βυζαρού που παρά την αγαρμποσύνη της περνούσα καλά.
η ίδια Ιονέλα με του Μαραθώνος;;Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.
Είχα πάρει κι άλλες κατά καιρούς, αλλά κυμαίνονταν σε μέτρια επίπεδα...
Γκιλφονι ΦινέτσατοΚαυλωσα με τσατσα
Δεν πας να βγάλεις καμιά φώτο ή βίντεο και τη Ναόμι στο Φλπδ11; Τη λατρεία μου ΧαχαχαΚαυλωσα με τσατσα
Αν είναι στο Κολωνού 48 πρέπει να είναι η αφεντικινα, δεν φαίνεται πολύ καλά. Κρατιέται καλά πάντωςΚαυλωσα με τσατσα
ναι αυτή είναι με καυλωσε η άτιμη σήμεραΑν είναι στο Κολωνού 48 πρέπει να είναι η αφεντικινα, δεν φαίνεται πολύ καλά. Κρατιέται καλά πάντως
Σε απογευματινή βάρδια από 5 και μετά βρίσκουμε άλλη σοκολάτα κάπου; Κάτω από 80 κιλά ξέρω γω, νορμάλ ή αδύνατηναι αυτή είναι με καυλωσε η άτιμη σήμερα