Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (11 μέλη και 291 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σήμερα μετά της 3 και 20 το μεσημέρι στην Ιάσωνος 20α έπαιζε Ρωσίδα,λεπτοκαμωμένη,με ξανθό μαλλί. Γλυκιά αρκετά θα έλεγα και χαμογελαστή. Μέσα πολύ καλή παπί και συμμετοχή επίσης καλή.Μάλιστα όπως ήμουν ξάπλα ανεβαίνει απο πάνω μου και χοροπήδαγε στην τσαπού μου και φώναζε. Τιμή 20 ? και ο χώρος μέσα αρκετά καθαρός.

Υ.Γ. Για ΚώσταF16 μόνο. Το ύψος της είναι 1,60 ακριβώς χωρίς τακούνι (την ρώτησα  :grin:)
Σήμερα μετά της 3 και 20 το μεσημέρι στην Ιάσωνος 20α έπαιζε Ρωσίδα,λεπτοκαμωμένη,με ξανθό μαλλί. Γλυκιά αρκετά θα έλεγα και χαμογελαστή. Μέσα πολύ καλή παπί και συμμετοχή επίσης καλή.Μάλιστα όπως ήμουν ξάπλα ανεβαίνει απο πάνω μου και χοροπήδαγε στην τσαπού μου και φώναζε. Τιμή 20 ? και ο χώρος μέσα αρκετά καθαρός.

Υ.Γ. Για ΚώσταF16 μόνο. Το ύψος της είναι 1,60 ακριβώς χωρίς τακούνι (την ρώτησα  :grin:)
με κοτσιδες , σωστα? και λιγο ασχημουλα, δεν πηρα, πηγα καρινα

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
λες η μπουγατζα να βοηθαει  :knockinb: :knockinb: ?

αλλα απο τα λεγομενα σου συναδελφε πρεπει  :dancing: :dancing: :dancing:

ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα (χαχαχαχαχαχαχαχαχ)

πλακα κανω , μπραβο σου παντως , ετσι ειναι τα ωραια πρωινα   :dancing: :dancing: :dancing:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μιλάνα, η Σόνια του 20ευρου! Την πέτυχα χθες το μεσημέρι Φυλής 79. Παίζει και 80 και 134.Μέτρια προς καλή εμφάνιση, 22 ετών, ξανθιά με τατου στο λοκο και λίγα έξτρα πιασίματα. Αν δεν την πέτυχα απλός  σε κέφια, προβλέπω να γίνει χαμός!!!!! 
Μιλάνα, η Σόνια του 20ευρου! Την πέτυχα χθες το μεσημέρι Φυλής 79. Παίζει και 80 και 134.Μέτρια προς καλή εμφάνιση, 22 ετών, ξανθιά με τατου στο λοκο και λίγα έξτρα πιασίματα. Αν δεν την πέτυχα απλός  σε κέφια, προβλέπω να γίνει χαμός!!!!! 
θεωρω οτι εχασα το 20αρικο μαζι της.. καλο βυζι, ως εκει ομως , δεν εχυσα negative φαση

aristocat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χθές το μεσημέρι είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο και είπα να τον αφιερώσω σε μπουρδελότσακα, στα πλαίσια της οποίας μπήκα για πρώτη φορά σε ένα σπιτάκι στην οδό Έλλης, κάτω από την Αχαρνών. Η πρώτη εντύπωση, χώρος σχετικά καθαρός (καθαρότερος από πολλά της Φυλής). Ο τσάτσος μου είπε να περιμένω να δώ τη Χριστίνα, 25 ευρώ, δεν βιάζεται, ελεύθερα πιασίματα, κλπ., και πίπα χωρίς προφυλακτικό.
Το τελευταίο με χάλασε. Πάντοτε προσπαθώ να ελαχιστοποιώ το ρίσκο. Δηλαδή αν μια γυναίκα που κάνει οτιδήποτε χωρίς προφυλακτικό  δεν με τραβήξει ιδιαίτερα τότε δεν πηγαίνω μαζί της ούτε με προφυλακτικό. Συνήθως φεύγω μόλις το ακούσω. Όμως επειδή εκείνη την ώρα ήμουν ο μόνος πελάτης στο μαγαζί, είχα χρόνο στη διάθεσή μου και την περιέργεια να δώ τη Χριστίνα, κάθησα και περίμενα. Και περίμενα πραγματικά πολύ ώρα, ένα γεμάτο εικοσάλεπτο. Κάποια στιγμή βγήκε από ένα δωμάτιο και έφυγε ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης. Το χαμόγελό του έλεγε πολλά. Επίσης ήρθε ένας κύριος πάνω από 60 χρονών που φαινόταν ότι ήξερε καλά γιατί ήρθε. Όσο  περνούσε η ώρα και περίμενα άρχισα να σκέφτομαι ότι πραγματικά εδώ μπορεί να έχουμε κάτι καλό. Σίγουρα δεν βιάζεται καθόλου, οι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι και μάλιστα έρχονται και τακτικοί. Σκέφθηκα ότι μπορεί και να έπαιρνα (πάντα με προφύλαξη). Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι περιμένοντας προσπάθησα σαν παιχνίδι να οργανώσω στο μυαλό μου τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζουμε αν θα μπούμε ή όχι σε μια κοπέλλα που είδαμε για ελάχιστη ώρα με χαμηλό φωτισμό. Πέρα από την εμφάνιση είναι πράγματα όπως ο τρόπος που θα κινηθεί, προς τα πού θα κοιτάξει, πώς θα κοιτάξει, αν θα χαμογελάσει, αν θα πεί κάτι, με ποιό τρόπο θα το πεί ή δεν θα πεί τίποτε. 
Για να μη μακρυγορώ, εντέλει δεν πέρασα, γιατί όταν βγήκε η Χριστίνα, έχοντας μείνει παραπάνω από 20λεπτά στο δωμάτιο, η εικόνα της, όπως  έφυγε βιαστικά προς τα ενδότερα χωρίς να μας ρίξει ούτε μια ματιά, δεν μου ικανοποίησε τα κριτήρια που προανέφερα. Ο παππούς βεβαίως πέρασε.
Κάνω αυτό το post γιατί πιστεύω πως άν κανείς συνάδελφος ενδιαφέρεται, σίγουρα αξίζει τον κόπο να πάει να ελέγξει γιατί είναι καλό value for money.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλη ηταν, δεν την πετυχα πανο, το νου σου ομως για τη ντενιζ

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος νούμερα. Την πηρα στο 71 με τη καβλομαλακισμενη τσατσα. Δουλέυει και στο δίπλα με τις σκάλες και στο 134.Χθές πέρασα πάντως απο 71 και δεν την πέτυχα. Το δίπλα ήταν κλειστό. 

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
τι παιζει αλκαμενους 117 ξερει κανεις συναγωνιστης

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδες η Νετνιζ  ειναι ξανθια ?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Συφιλη,κονδυλωματα,μυκητες.............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δεν βλέπω και πολύ ενδιαφέρον για ημερήσιες ενημερώσεις οπότε θα κατέβω δευτέρα πρωί φυλής και θα κρατήσω σημειώσεις.Και την προηγούμενη βδόμαδα το έκανα αλλά έχασα το χαρτί που έγραφα ο μαλάκας!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
εχθες βραδυ στην Διδυμου 8,  στο ισογειο μαυρη οποτε  :badair: την εκανα αμεσως, στο διπλα (8 Β)  σ αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια  ηταν η Νατασα απο Ρωσια με σιλικονατο μετριο στηθος , ψηλη και τρυφερη..25 ευρώ. στο κρεβατι καλη οχι κατι ιδιαιτερο, αφηνει τα πιασηματα και σε προτρεπει συνεχεια να την  :knockinb:. χωρος καλος και καθαρος χωρις μυρωδιες..
βαθμος->7.5

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μια μικροκαμωμένη ξανθούλα που είναι στο φυλής 54β (το ισόγειο) τα απογεύματα είναι ακόμα; Σοφία την λένε νομίζω...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Μια μικροκαμωμένη ξανθούλα που είναι στο φυλής 54β (το ισόγειο) τα απογεύματα είναι ακόμα; Σοφία την λένε νομίζω...
Λογικά ναι εκτός αν κάνει κανένα ρεπό σήμερα..
αν πας ενημέρωσε..

Επισκέπτης
Σήμερα δοκίμασα μια Ρωσίδα στο 134 στο επάνω ονόματι Σάρα.Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,τόσο εμφανισιακά όσο και στις υπηρεσίες της.ʼφηνε και πιάσιμο στο μουνί!Πάντως καλό είναι όσοι την αρχίσουν στο χάιδεμα να έχουν μαζί τους οινόπνευμα ή αντισηπτικό!

Επισκέπτης
Παιδια μετα απο μικρη βολτα στη πλατια αττικης εχω να πω πως στα τρια στη Ρεμουνδου στο μονοτου επαιζε μωρο πολλων κυβικων οτι πρεπει για τους λατρεις, σε εκεινο με το κουδουνι επαιζε καλο μαυρακι το οποιο με θυμοταν με το ονομα μου ενω εγω ουτε που μου θυμιζε κατι, και τελος στο αλλο ψυλο μελαχρινο ρωσακι που απο οτι ξερω ειναι πολυ κρυο και αμετοχο...Εγω κατεθεσα σε εκεινο με το κουδουνι....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Λογω "αστοχιας"-δεν ειχε εμφανιστει ακομα η κοπελα- στο στουντιο Αχαρνων 106, κατεθεσα την Κυριακη, 21/01,γυρω στις 11.30', στο μπουρδελο Πιπινου και Φυλης.Ξανθια, μπαλκονατη, Ελληνιδα, +30 ετων, προθυμοτατη, με + Ε 20 "εξτρα" σλουρρρρρρρρρπππ......!!!!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σήμερα δοκίμασα μια Ρωσίδα στο 134 στο επάνω ονόματι Σάρα.Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,τόσο εμφανισιακά όσο και στις υπηρεσίες της.Άφηνε και πιάσιμο στο μουνί!Πάντως καλό είναι όσοι την αρχίσουν στο χάιδεμα να έχουν μαζί τους οινόπνευμα ή αντισηπτικό!
τι ωρα και τι υψος?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Λογω "αστοχιας"-δεν ειχε εμφανιστει ακομα η κοπελα- στο στουντιο Αχαρνων 106, κατεθεσα την Κυριακη, 21/01,γυρω στις 11.30', στο μπουρδελο Πιπινου και Φυλης.Ξανθια, μπαλκονατη, Ελληνιδα, +30 ετων, προθυμοτατη, με + Ε 20 "εξτρα" σλουρρρρρρρρρπππ......!!!!!!!

Τι εξτρα ρε φιλε? Κουλουρι εννοεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom