Χθές το μεσημέρι είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο και είπα να τον αφιερώσω σε μπουρδελότσακα, στα πλαίσια της οποίας μπήκα για πρώτη φορά σε ένα σπιτάκι στην οδό Έλλης, κάτω από την Αχαρνών. Η πρώτη εντύπωση, χώρος σχετικά καθαρός (καθαρότερος από πολλά της Φυλής). Ο τσάτσος μου είπε να περιμένω να δώ τη Χριστίνα, 25 ευρώ, δεν βιάζεται, ελεύθερα πιασίματα, κλπ., και πίπα χωρίς προφυλακτικό.
Το τελευταίο με χάλασε. Πάντοτε προσπαθώ να ελαχιστοποιώ το ρίσκο. Δηλαδή αν μια γυναίκα που κάνει οτιδήποτε χωρίς προφυλακτικό δεν με τραβήξει ιδιαίτερα τότε δεν πηγαίνω μαζί της ούτε με προφυλακτικό. Συνήθως φεύγω μόλις το ακούσω. Όμως επειδή εκείνη την ώρα ήμουν ο μόνος πελάτης στο μαγαζί, είχα χρόνο στη διάθεσή μου και την περιέργεια να δώ τη Χριστίνα, κάθησα και περίμενα. Και περίμενα πραγματικά πολύ ώρα, ένα γεμάτο εικοσάλεπτο. Κάποια στιγμή βγήκε από ένα δωμάτιο και έφυγε ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης. Το χαμόγελό του έλεγε πολλά. Επίσης ήρθε ένας κύριος πάνω από 60 χρονών που φαινόταν ότι ήξερε καλά γιατί ήρθε. Όσο περνούσε η ώρα και περίμενα άρχισα να σκέφτομαι ότι πραγματικά εδώ μπορεί να έχουμε κάτι καλό. Σίγουρα δεν βιάζεται καθόλου, οι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι και μάλιστα έρχονται και τακτικοί. Σκέφθηκα ότι μπορεί και να έπαιρνα (πάντα με προφύλαξη). Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι περιμένοντας προσπάθησα σαν παιχνίδι να οργανώσω στο μυαλό μου τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζουμε αν θα μπούμε ή όχι σε μια κοπέλλα που είδαμε για ελάχιστη ώρα με χαμηλό φωτισμό. Πέρα από την εμφάνιση είναι πράγματα όπως ο τρόπος που θα κινηθεί, προς τα πού θα κοιτάξει, πώς θα κοιτάξει, αν θα χαμογελάσει, αν θα πεί κάτι, με ποιό τρόπο θα το πεί ή δεν θα πεί τίποτε.
Για να μη μακρυγορώ, εντέλει δεν πέρασα, γιατί όταν βγήκε η Χριστίνα, έχοντας μείνει παραπάνω από 20λεπτά στο δωμάτιο, η εικόνα της, όπως έφυγε βιαστικά προς τα ενδότερα χωρίς να μας ρίξει ούτε μια ματιά, δεν μου ικανοποίησε τα κριτήρια που προανέφερα. Ο παππούς βεβαίως πέρασε.
Κάνω αυτό το post γιατί πιστεύω πως άν κανείς συνάδελφος ενδιαφέρεται, σίγουρα αξίζει τον κόπο να πάει να ελέγξει γιατί είναι καλό value for money.