Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα πρώι έκανα μια βόλτα να δώ τι παίζει.
11:30
Μονής Προδρόμου 16: Ξανθιά μεγάλης ηλικίας με σώμα ανάλογο της ηλικίας και άσχημο πρόσωπο.20Ε
Φυλής 71 Δεξιά.Μια μικρούλα μέτρια σε γενικές γραμμές.20Ε
Φυλής 71 αριστερά πάνω.Επίσης νεαρή, κοντούλα, σχετικά αδύνατη αλλά πολύ χλαπάτσα σώμα.20Ε
Φυλής 67.ʼλλη μια μικρούλα και αδυνατούλα αλλά με ωραίο στητό βυζί και καλό πρόσωπο.20Ε
Φυλής 87.Και πάλι μια μικρούλα με γλυκό προσωπάκι και αδύνατη.20Ε
Φυλής 84.Επίσης μικρούλα, σκουρόδερμη με καλούτσικο πρόσωπο και σώμα.20Ε
Φυλής 66.Ψηλή, ξανθιά με αδύνατο σώμα και καλό πρόσωπο.20Ε
Φυλής 65.Ξανθιά, γεματούλα, τίποτα σπουδαίο.20Ε
Φυλής 83.Μια χοντρούλα για όσους αρέσουν κατα τα άλλα τιποτα σπουδαίο 20Ε.
Φυλής 59.Καλό πρόσωπο αλλά πολύ κρεμασμένο σώμα.25Ε
Φυλής 66Δ.Μια χοντρή μεγάλη σε ηλικία και με άσχημο πρόσωπο.20Ε
Φυλής 55.Μαύρη μέτρια γενικώς αλλά για όσους αρέσουν οι μαύρες πηγαίντε.Η τσατσά είχε πρόβλημα με το aircondition και μου ζήτησε να το ρυθμίσω.Όσο το έφτιαχνα αυτή έβριζε αυτούς που το χαλάσανε.Πολύ γέλιο.
Φυλής 54.Μια ψηλή, αδύνατη και μικρής ηλικίας με αρκετά καλό πρόσωπο.20Ε
Φυλής 40.Μια μικρούλα με γεμάτο σώμα και χλαπάτσα.20Ε
Διδύμου 5 δεξιά πάνω.Ξανθιά με κοτσίδια αρκετά μεγάλη σε ηλικία και το σώμα πού χλαπάτσα.25Ε
Διδύμου 5 αριστερά κάτω.Γεμάτη με μέτριο πρόσωπο.20Ε

Όσο για κρεβάτι μην ρωτάτε, εγώ είμαι ο ερευνητικός δεν πέρασα απλά είδα.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε παιδιά, είμαι καινούργιος στο site. Μήπως μπορεί να με πληροφορήσει κανείς για την Κλαίρη στη Βουλαιγμένης 83? Τί έγινε? Εδώ και καιρό είναι κλειστά. Που χάθηκε? Σταμάτησε? Αν έχετε λεπτομέρειες για νέα διεύθυνση ή σχόλια, ενημερώστε σας παρακαλώ. Συγχαρητήρια για το site. :dancing:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μια μικροκαμωμένη ξανθούλα που είναι στο φυλής 54β (το ισόγειο) τα απογεύματα είναι ακόμα; Σοφία την λένε νομίζω...

Ναι εκεί είναι η Σοφία (τουλάχιστον ήταν μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ)... ξανθιά, αδύνατη, καλό βυζάκι, όλες τις στάσεις, deep throat πίπα, 20Ε αλλά ο χώρος είναι άστα να πάνε...

Φίλε KOSTASF16 αν σε βγάλει ο δρόμος σου κανένα απόγευμα ? βραδάκι προς φυλής μεριά... κάνε μια βόλτα και από τη Σοφία στο 54Β... νομίζω ότι η κοπέλα πρέπει να είναι κοντά στα standards σου...!!!  :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι εκεί είναι η Σοφία (τουλάχιστον ήταν μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ)... ξανθιά, αδύνατη, καλό βυζάκι, όλες τις στάσεις, deep throat πίπα, 20Ε αλλά ο χώρος είναι άστα να πάνε...

ενδεχωμένος να είναι τα πρωινά αυτή την εβδομάδα γιατι αλλάζει μερικές φορές. Θα τσεκάρω άυριο.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πέρασα πρίν απο Λιοσίων 278 αλλά δεν βρήκα Μελινο-Σαμπρίνα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αν βρούν κάτι οι συμπολεμιστές και φανατικοί φάν της δεσποινίδας, οι αξιότιμοι κύριοι  sxsitegr και kokolongos ενημερώνουν αμέσως

εχω περασει και εγω πριν μια εβδομαδα και δεν την βρηκα και οταν ρωτησα τον κωστα τον τσατσο μου ειπε οτι θα την εχει αλλα δεν ηξερε ακομα ωρες και μερες.αν μαθω θα ενημερωσω

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
panosmpos εχω καιρο να παω στο 200, λογω απουσιας της ντανας, τωρα ομως εχω λογο...  1.65...
να σαι καλα για την ενημερωση, υπεθεσα οτι λογω global mod δεν εχεις χρονο για εξορμησεις... επεσα εξω.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε παιδια η σοφια στο 54β ειναι μια ελληνιδα με στενο προσωπο που λεει το προγραμμα μονη της και ειναι χρονια στη φυλης και καποτε και διδυμου?δεν την εχω παρει ποτε, δε μου γεμιζει το ματι ουτε το πουλι μου με αιμα..   νομιζω παλια ειχαν γραφτει κακες κριτικες γι αυτην.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πανο  η ντανα αν και μετρια στο πηδημα εως κακη ηταν πολυ sexy, με τα τακουνακια της και τη φωνουλα της..  ηταν η πρωτη τανα που ειχα παει συστημενος απο το site το 200 ουτε το ηξερα καν, με την ντανα ενιωθα κι εγω holmes, μου διπλασιαζε το "μηκος"

OP
OP
C

coibra

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
44
Πόντοι
0
ρε παιδια η σοφια στο 54β ειναι μια ελληνιδα με στενο προσωπο που λεει το προγραμμα μονη της και ειναι χρονια στη φυλης και καποτε και διδυμου?δεν την εχω παρει ποτε, δε μου γεμιζει το ματι ουτε το πουλι μου με αιμα..  νομιζω παλια ειχαν γραφτει κακες κριτικες γι αυτην.
>Για χρονια δεν ξερω, αλλα αρκετο καιρο και στα 2 μαγαζια. Τρελλο μπουκι και μπαλλες για ωρα, καθεται και απο πανω. Ειδικα αν πας παραπανω απο μια φορα και τη σφυριξεις τοτε ειναι λες και γαμας την γκομενα σου! Και η τσατσα ποτε δεν χτυπαει πορτες (σε εμενα τουλαχιστον, δεν ετυχε).

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
>Για χρονια δεν ξερω, αλλα αρκετο καιρο και στα 2 μαγαζια. Τρελλο μπουκι και μπαλλες για ωρα, καθεται και απο πανω. Ειδικα αν πας παραπανω απο μια φορα και τη σφυριξεις τοτε ειναι λες και γαμας την γκομενα σου! Και η τσατσα ποτε δεν χτυπαει πορτες (σε εμενα τουλαχιστον, δεν ετυχε).
Οχι φίλε. Αλλη αυτη η Σοφια. Πολυ καλυτερη. Δεν ρωτησα αν κανει 69

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
εχω περασει και εγω πριν μια εβδομαδα και δεν την βρηκα και οταν ρωτησα τον κωστα τον τσατσο μου ειπε οτι θα την εχει αλλα δεν ηξερε ακομα ωρες και μερες.αν μαθω θα ενημερωσω

Η κλασσική βάρδια πάντως, που δούλευε και παλιά, ήταν ΠΣΚ (edit: χωρίς Κ) μετά τις 12.

Πάντως μην την πατήσουμε αυτή τη φορά σαν βλάκες. Κάποιος που θα την πετύχει, να πάρει κανένα κινητό (μην πω να φυτέψει κανένα πομπό) για να την βρίσκουμε όταν χάνεται...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ενδεχωμένος να είναι τα πρωινά αυτή την εβδομάδα γιατι αλλάζει μερικές φορές. Θα τσεκάρω άυριο.

Να ξερετε οτι η Σοφια ειναι απιστευτα ευγενική και πολυ ναζιαρα.
Ειναι η πιο ευγενικη κοπελα που εχω δει γενικα (οχι μονο πουτανα δηλ.).
Την ειχα επισκευθει πριν καποιο καιρο. Ειναι αναλογα τη φαση. Τη πρωτη φορα που πηγα ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα. Ηταν απιστευτη. Την επομενη φαινεται ηταν κουρασμενη και ηταν αδιαφορη. Για κουλουρι ζητησε 80 ή 100 δε θυμαμαι ακριβως!!!!!!!!!!!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Πανο μεχρι τι ωρα θα ειναι εκει? 5?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Γεια σου ρε Πανο! πάντα στήν πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!Τι θα ηταν η ημερήσια ενημέρωση χωρίς εσένα και τον κώστα.. :dancing:
Οσον αφορά την περίφημη Σοφία του 54β μπορω να βεβαιώσώ κι εγώ που την πήρα προχτές οτι ήταν όντως πολύ ευγενική και υπάκουη,αν και η συνθήκες τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν και πολύ καλές.Οπότε πιστεύω οτι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα σε επόμενες φορές,επενδύστε άφοβα..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Γεια σου ρε Πανο! πάντα στήν πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!Τι θα ηταν η ημερήσια ενημέρωση χωρίς εσένα και τον κώστα.. :dancing:
Οσον αφορά την περίφημη Σοφία του 54β μπορω να βεβαιώσώ κι εγώ που την πήρα προχτές οτι ήταν όντως πολύ ευγενική και υπάκουη,αν και η συνθήκες τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν και πολύ καλές.Οπότε πιστεύω οτι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα σε επόμενες φορές,επενδύστε άφοβα..

ειναι αληθεια οτι ρουφαει και τις μπαλες το κοριτσι?να το δοκιμασουμε αν ειναι...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
ειναι αληθεια οτι ρουφαει και τις μπαλες το κοριτσι?να το δοκιμασουμε αν ειναι...
Οχι φίλε μου δεν έκανε κάτι τέτοιο :'(,αλλά την πήρα για πρώτη φορά οπότε επιφυλάσομαι.Αν ξέρει κάτι γι'αυτό κάποιος άλλος συναγωνιστής,ας το καταθέσει..

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ενημερωνω χθες απογευμα, μολις ειχε τελειωσει η λαικη στη φυλης, πηγα στο 200 για λαουρα, δεν ηταν εκει , ηταν κοντη ξανθια ρωσιδα, την ειχα παρει παλια , αμετοχη πληρως, συνεχιζω, στο 109 ελειπε η ντενιζ, στο 134 κατω η κατια, σκοπευω να της κανω προταση γαμου, τι κορμακι.... αντισταθηκα και δεν μπηκα. στο 134 ισογειο η σαρα, πολυ ψηλη..  στο 134 ανω η μελινα.  στο 71 ανω η ντιανα απο τουρκια με σιλικονη μπλιαχ και η τσατσα με πρασινη περουκα. στο κατω ηταν τσεχα που ηταν παλια στο 109 κοντη, την ειχα παρει μια φορα, δεν ειναι για δευτερη...  η αντελα στη φωκαιας στις επαλξεις παντα με αρετη και τολμη και παντα μουναρα,  στο φυλης 66 ηταν βουλγαρα κοντη μελαχροινη με τελειες βυζαρες κωλαρακι αλλα στο δωματιο αναγωγη και βιαστικη, κατεθεσα αλλα τελειωσα βιαιως..την ηξερα απο το μεταξουργειο οτι δεν "λεει" αλλα οι βυζαρες... οι λατρεις να πανε,  νομιζω την λενε ελενα.sorry δεν θυμαμαι καλα.
μετα απο 2 ωρες κατεβηκα παλι για καταθεση στην κατια, ενιωθα τυψεις που την απατησα,  στο δρομο ομως αλλαξα γνωμη και πηγα σε αλλη κοντη στο βρωμομεταξουργειο, στην κολωνου 27 πανω, κριστιν απο ρουμανια,
πανο παρε ενα CL415 CANADAIR με χλωρινη και ψεκασε το μεταξουργειο, βρωμαει πολυ.
στη φυλης 40 εννοεις την φαρδοκαπουλη μελαχροινη?
αρχες φλεβαρη παω THAI για κοντες, θα απεχω συνεπως απο τα δρωμενα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενημερωνω χθες απογευμα, μολις ειχε τελειωσει η λαικη στη φυλης, πηγα στο 200 για λαουρα, δεν ηταν εκει , ηταν κοντη ξανθια ρωσιδα, την ειχα παρει παλια , αμετοχη πληρως, συνεχιζω, στο 109 ελειπε η ντενιζ, στο 134 κατω η κατια, σκοπευω να της κανω προταση γαμου, τι κορμακι.... αντισταθηκα και δεν μπηκα. στο 134 ισογειο η σαρα, πολυ ψηλη..  στο 134 ανω η μελινα.  στο 71 ανω η ντιανα απο τουρκια με σιλικονη μπλιαχ και η τσατσα με πρασινη περουκα. στο κατω ηταν τσεχα που ηταν παλια στο 109 κοντη, την ειχα παρει μια φορα, δεν ειναι για δευτερη...  η αντελα στη φωκαιας στις επαλξεις παντα με αρετη και τολμη και παντα μουναρα,  στο φυλης 66 ηταν βουλγαρα κοντη μελαχροινη με τελειες βυζαρες κωλαρακι αλλα στο δωματιο αναγωγη και βιαστικη, κατεθεσα αλλα τελειωσα βιαιως..την ηξερα απο το μεταξουργειο οτι δεν "λεει" αλλα οι βυζαρες... οι λατρεις να πανε,  νομιζω την λενε ελενα.sorry δεν θυμαμαι καλα.
μετα απο 2 ωρες κατεβηκα παλι για καταθεση στην κατια, ενιωθα τυψεις που την απατησα,  στο δρομο ομως αλλαξα γνωμη και πηγα σε αλλη κοντη στο βρωμομεταξουργειο, στην κολωνου 27 πανω, κριστιν απο ρουμανια,
πανο παρε ενα CL415 CANADAIR με χλωρινη και ψεκασε το μεταξουργειο, βρωμαει πολυ.
στη φυλης 40 εννοεις την φαρδοκαπουλη μελαχροινη?
αρχες φλεβαρη παω THAI για κοντες, θα απεχω συνεπως απο τα δρωμενα...

καλα εσυ δεν παιζεσαι αγορι μου........τελικα ομως πηρες κανα γκρειπ φρουτ απο την λαικη γιατι εγω δε βρηκα στη δικια μου.....αν ειναι να βρεθουμε να μου το δωσεις κωστακη....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν πολυ μιλατε για κατια και νομιζω οτι δεν την πολυ γουσταρετε, ισως εγω την ανακαλυψα οταν εσεις τα "μαλαματα" την ειχατε βαρεθει. της δινω σε καθε μου εξορμηση το βραβειο της κοντης, και με το ζορι δεν την παιρνω παντα. θα την ηθελα cg για πολλη ωρα με ακαποτο κτλ. χαραμιζεται εκει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom