Επισκέπτης
Καμια καλη προταση για 3βαρδια στη περιοχη της λιοσιων εκτος απο αννα απο χωματιανου παιζει?
kαλησπερα σε ολους χρησιμη η πληροφορια φιλε μου ωραιοςΗ καλή μας Πωλίνα πλέον θα είναι Καλύμνου 48 ισόγειο .....Πρωινές βάρδιες....
εμενα μου ειχε πει οτι δουλευει εναλλαξ πρωι / απογευμαΤί απέγινε η τερέζα με τα βυζόμπαλα από φυλής 74; Χτες και σήμερα το πρώι κλειστό,στο υπόγειο δεξιά.
μαλλον τη Ναντια πηρεςΟι καυλες ειχαν βαρεσει κοκκινο απο χθες.
Δεν μπορουσα να δω γυναικα στα ματια παρα μονο στο κωλο ...
Στο γραφειο το πρωι ηθελα να πιρφορισω οτι θηλυκο υπαρχει σε ακτινα 1 χιλιομετρου.
Και το απογευμα εφτασε επιτελους σχολασα...
Η επισκεψη εγινε αναμεσα πρωινη-απογευματινη βαρδια στην αλλαγη.
Φωκαιας 27 με τα 3 σκαλακια παλι δεν βρηκα την καρολινα αλλα την αντελινα καπως ετσι . μουφα εμφανισιακα ουτε δωρεαν .
Φωκαιας 27 οροφος ο αρης ειχε βαλει στη γωνια του καναπε μια μελαχροινη που ειχε καβαλησει ενα συναγωνιστη και μονο που δεν τον πηδηξε στο σαλονι... δεν την ειδα καλα γιατι ο αρης ηθελε να με βαλει και μενα να κατσω στο σαλονι και ηξερα οτι αν ανεβαινε θηλυκο πανω μου θα το πιρφοριζα οπως και να ηταν εμφανισιακα. εφυγα.
Φυλης 54 Βαλερια, δεν μ'αρεσε ουτε αυτη .
Απογοητευμενος βγηκα εξω το 56 κλειστο (μαλλον ηταν στην αλλαγη βαρδιας, αλλα που υπομονη εγω μεχρι να αναψει η λαμπα)...
Καρολινα στο κουβα
Πατριτσια στο κουβα
Δεν εβρισκα καμια που θα ηθελα...
Ξαφνικα θυμηθηκα συναγωνιστη εδω που ανεφερε νεο σπιτι φωκαιας και φυλης .. πηγα να δω τι γινεται. μετα την κυριος εισοδο, μεσα το εχουν χωρισει σε 2 μπουρδελακια. στο 1 ηταν μια ξανθια τα παντα ολα στο προγραμμα αλλα ουτε δωρεαν και εδω.
Στο αλλο δεν μπορω να θυμηθω το ονομα της ρε γαμοτο...
Προκειτε για νεα σε ηλικια με μικρο αλλα ομορφο στηθος, κωλαρα μεγαλη ωραια (σε 2-3 χρονια δεν θα βλεπεται αλλα τωρα ειναι οτι πρεπει, ειδικα πανω στα πορνοπαπουτσα που ανασηκωνει...φανταζει ιδανικο στα 4) και αλογοουρα πιασμενη.
Η τσα2 ελεγε για απλο προγραμμα + ελευθερο στοματικο.
Μπηκα. Με το που μπαινει και αυτη δεν ειχα προλαβει καν να γδυθω, τα πεταω και παω να τη πιασω. μου λεει ξαπλωσε με το προφ/κο στο χερι ... (ωχ λεω)
παει να το φορεσει για πιπα , της λεω αν ξεκινησεις ετσι δεν καυλωνεις ουτε ναυαγο που εχει να δει γυναικα χρονια.
παω να τη πιασω και καθεται σαν επιπλο ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ! πω ρε πουστη μου ...
Μου φοραει προφ/κο (εγω δεν ειχα θεμα γιατι ετσι το ηθελα , αλλα οι συναγωνιστες που ειναι CondomLess) να το ξερουν.
αδιαφορη πιπα, ισα ισα που καταφερε να μου τον σηκωσει (φαντασου να μην ειχα καυλες, ουτε με βιαγκρα)
μου λεει ελα πως θες , της λεω γυρνα πισω. ολοι στα 4 θελετε μου απανταει με ξυνισμενη μουρη.
της τον βαζω και αρχιζει οχι ετσι , οχι τοσο δυνατα , οχι το ενα οχι το αλλο.... την εγραψα στα αρχιδια μου και αδειασα γρηγορα-γρηγορα .
God Save The Queen aNd SaneXxX save Bourdeliarides.
Μιλαμε για την υπερτατη φολα ....
εμενα μου ειχε πει οτι δουλευει εναλλαξ πρωι / απογευμα
δεν μου ειπε συγκεκριμεναΌταν λες απόγευμα από τί ώρα μιλάμε μέχρι τί;
Κύριε farkeli, παρατηρούμε ότι αφυπνίζεσθε από το λήθαργο κάθε 21 ημέρες περίπου, μαζί με τις φάσεις της Σελήνης...Ο Λάζαρος πεθαίνει και ανασταίνεται ενίοτε ...
Ίσως κάποτε να υπήρχαν "άνθρωποι" ...
Καλά γαμήσια σύντροφοι
Αν επισημάνετε κάποια αξιόλογη πουτάνα, παρακαλώ για την ενημέρωση σας ...
ευχαριστώ
Παιδιά το βλέπετε... ο άνθρωπος είναι πιρφόρος...δεν τα βγάζω απ΄το μυαλό μου αυτά που λέω.Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σημερα εκανα ενα απ τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου με μια απ τις αγαπημενες μου κοπελες που ειχε εξαφανιστει εδω και λιγους μηνες και ξαναεπεστρεψε.
Δε σας λεω ομως ουτε ποια ειναι ουτε περιοχη ουτε τιποτα μεχρι να τη χαρω λιγο, πριν πλακωσουν οι πιρφοροι και μου τη χαλασουνε
Βλέπω το παρατηρήσατε!Κύριε farkeli, παρατηρούμε ότι αφυπνίζεσθε από το λήθαργο κάθε 21 ημέρες περίπου, μαζί με τις φάσεις της Σελήνης...
Στρατηγέ τα σέβη μου.Βλέπω το παρατηρήσατε!
Καλό σημάδι!
Ο Λάζαρος πεθαίνει και ανασταίνεται ενίοτε ...
Ίσως κάποτε να υπήρχαν "άνθρωποι" ...
Καλά γαμήσια σύντροφοι
Αν επισημάνετε κάποια αξιόλογη πουτάνα, παρακαλώ για την ενημέρωση σας ...
ευχαριστώ
Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σημερα εκανα ενα απ τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου με μια απ τις αγαπημενες μου κοπελες που ειχε εξαφανιστει εδω και λιγους μηνες και ξαναεπεστρεψε.
Δε σας λεω ομως ουτε ποια ειναι ουτε περιοχη ουτε τιποτα μεχρι να τη χαρω λιγο, πριν πλακωσουν οι πιρφοροι και μου τη χαλασουνε
Είναι αυτή τη στιγμή στο Φ69 ισόγειο.Καλήμερα κόσμε.
έχει κάποιος νεότερα για την Πειραιώτισσα Αθηνά - Ελένη ?