Και σήμερα πέρασμα από μερικά σπιτάκια στην (2η) απογευματινή βάρδια (18:15 - 19:30 περίπου)... καθότι περνάω από Αλεξάνδρας κάνοντας μία ελάχιστη παράκαμψη είπα να επισκεφθώ για πρώτη φορά Κωνσταντίνου Σχοινά 2 με αφορμή την προηγουμένως επίσκεψη/κατάθεση που έκανε ο Φανούρης, και φυσικά σημερινή παρθενική εισβολή στο
Κωνσταντίνου Σχοινά 2: η Αλεξάνδρα, έτσι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Φανούρης, καστανό μιλφ με το μαλλί πιασμένο κότσο, κανονικό κορμί ελαφρώς χαλαρωμένο, 2-2,5 περίπου βυζί με ωραίο κώλο και μέτριο πρόσωπο. Να πω ότι ο οίκος αυτός είναι αρκετά σκοτεινός και έχει 2 πόρτες πρωτού εισέλθει κανείς... εύχομαι να πέρασε(ς) ωραία (ο) Φανούρη(ς), η τσατσά ok ήταν κάπως ψυχρή και απότομη αλλά δυστυχώς την ίδια εικόνα μου έβγαλε και η Αλεξάνδρα... μέσα ίσως αλλάζει το πράγμα, ας κάνουμε υπομονή να μας ενημερώσει και ο εμπλεκόμενος, χεχε!
Κωνσταντινουπόλεως 166Β: η Άννα την οποία κάπου πρέπει να την έχω ξαναδεί αλλά έλα που δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα, τελοςπάντων, γύρω στα 30+ ψιλά την υπολογίζω με μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα, πολύ ωραίο κορμί, με 2,5-3 βυζί και ωραίο κώλο και αδιάφορο για μένα πρόσωπο,
Κωνσταντινουπόλεως 166Α: η Γιούλια που είχε επισκεφθεί προσφάτως ο Προφέσορας, πρόκειται για μιλφ που δεν θυμάμαι καν η Ντιάνα ή Νταϊάνα ξανθό με μπούκλες λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων ψηλό γκιλφ με βυζάρες μάλλον σιλικονάτες και γενικά καλό κορμί για την ηλικία της, φορούσε μαύρο κομπινεζόνι,
Κολοκυνθούς 38Β: η Άντζελα, μελαχρινό κοντοπούτανο με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, ελαφρώς άκωλη, 1-1,5 βυζί, με καλούτσικο χαμογελαστό προσωπάκι,
Ιάσωνος 20Α:κλασσικά η Λαρίσα, ξανθό πιπίνι με μικρό βυζί και ωραίο κώλο, από τις καλές επιλογές της περιοχής και σταθερή στην απόδοσή της, σήμερα φορούσε ωραία μπεζ εσώρουχα!
Ιάσωνος 20Β:βαριόμουν να ανέβω τα σκαλιά αλλά φαντάζομαι πως θα δούλευε η Αλβανίδα Άντζελα που δίνει απλόχερα των κώλο της τον οποίον έχω πάρει και τον κατευχαριστήθηκα!
Ιάσωνος 20Γ: η Τάνια που πρώτη φορά είδα, νεαρή καστανόξανθη στο ύψος των ώμων μαλλί, κοντοπούτανη ομορφούλα μάλλον αθίγγανη αλλά όχι τόσο μελαμψή, με τούμπανο βυζάρες και ωραίο κώλο,
Ιάσωνος 19: νεαρή κοντοπούτανη και αυτή που δεν θυμάμαι όνομα αλλά την έχω ξαναπετύχει, αδιάφορο πρόσωπο και λίγο φακιδομούρα, αδύνατη, με καλό βυζάκι και κωλαράκι,
Ιάσωνος 33:η καυλιάρα η Μαρία με το πλούσιο στήθος και την υπέροχη κωλάρα, γλυκό πρόσωπο, μελαχρινή με ίσιο μαλλί,
Ιάσωνος 36:κλασσικά η όμορφη στο πρόσωπο μιλφ μελαχρινή Αλεξάνδρα με τα λίγα παραπανίσια κιλά από την μέση και πάνω, βυζί 3αρι περίπου και καλός κώλος. Πάντα φοράει κάτι σαν μεσοφόρι για να κρύψει την τοπική κακοτοπιά της κοιλιάς της. Να σημειώσω πως πάντα σε αυτόν τον οίκο όποτε μπαίνω οι εκδιδόμενες και η συγκεκριμένη είναι δωμάτιο και περιμένω! όσο αφορά αυτήν κάθετα αρκετά μέσα κάτι που το διαφημίζει κάθε φορά και νομίζω πως απευθύνεται σε άβγαλτα πιτσιρίκια! για μένα πάντως αυτός ο οίκος είναι από τους πιο τρομακτικούς!
Κολωνού 47 ισόγειο: το ξανθό γκιλφ Ζάνα, μπουκλέ μαλλί με μαύρο μεσοφόρι, βυζί μεγάλο, κώλος και μπούτια επίσης αλλά όχι τόφαλος, πρόσωπο όμορφο να πω; για γκιλφ μιλάμε,
Κολωνού 47 όροφος:H Εύα, προμιλφ, τραχύ αδιάφορο πρόσωπο με κανονικό κάπως σώμα, ξανθιά με μαλλί στο ύψος των ώμων και η Τζένη, τρομακτική σοκολάτα κοντόχοντρη ανάξια αναφοράς,
Κολωνού 48: Η Βαλέρια, ξανθιά με πλούσιο μπούστο και κορμάκι λευκό ολόσωμο αλλά δεν θυμάμαι και τόσο καθώς χάζεψα με την Ντιάνα, κοκκινομαλλούσα, ωραίο κορμί με κωλάρα και πρόστυχο όμορφο πρόσωπο!
Κολωνού 53:η Ελένη, ψηλή κάπως με μέτριο πρόσωπο, βυζάρες και κωλάρα και η Φωτεινή πιο νταρτανοειδές και πληθωρική συνολικά κατώτερης εμφάνισης της πρώτης...αμφότερες αδιάφορες!
καλό (ξ)ημέρωμα...