Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (46 μέλη και 306 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κύριε από τη Βαυαρία,

Μήπως η σωστή έκφραση δεν είναι "καταθεση" αλλά "επίθεση"?

Λέω, μήπως...

Γιατί "κατάθεση" είναι για κάτι που (όπως στην τράπεζα) το καταθέτεις, και μετά μπορείς να το ξαναπάρεις πίσω...

Εσύ τι μπορείς να ξαναπάρεις πίσω από την "κατάθεση" σου?

καταθέτω
(γενικότερα) τοποθετώ κάποιο αντικείμενο σε μνημείο σαν ένδειξη θαυμασμού ή εκτίμησης
(οικονομία) τοποθετώ χρήματα σε λογαριασμό
(νομικός όρος) δίνω κάποια μαρτυρία ή έντυπο σε δικαστική ή άλλη αρχή
κατέθεσε την παραίτησή του
πήγε στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του κατηγορούμενου
(συνεκδοχικά) δίνω ή υποβάλω σε κάποια δημόσια ή άλλη αρχή κάποιο έντυπο ή άλλο αντικείμενο που μου έχει δοθεί ή εντολή που μου έχει ανατεθεί, χάνοντας έτσι το αντίστοιχο δικαίωμα χρήσης του
κατέθεσαν τα σήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας
μετά από τα τελευταία γεγονότα ο Πρωθυπουργός κατέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Στο διπλανό, το δεξί, μου είχε τύχει μια φοβερή τσατσά, η οποία όταν διαμαρτυρήθηκα για το γεγονός ότι χτύπησε δυο φορές την πόρτα, μου είπε "Περίμενε..." και πήγε και έφερε το τεφτέρι της, στο οποίο μου έδειξε τις σημειώσεις της, εκ των οποίων προέκυπτε ότι είχα μείνει στο δωμάτιο "τόσα" λεπτά! Έμεινα κάγκελο!
Βεβαίως δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα των σημειώσεών της, αφού ήδη με το πρώτο χτύπημα της φώναξα, επομένως είχε ήδη το περιθώριο να προετοιμαστεί, γράφοντας περισσότερα.

.....μας φακελώνουν και στα μπουρδέλα πια?????Που οδηγούμεθα κύριοι.......!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πως δεν σου ήρθε με κάνα laptop τύπε!!

Συνημμένα

• glaptop.JPG
    glaptop.JPG
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μίνι στάρκα σήμερα...

Διδύμου 8Α η πετίτ Αλεξάνδρα. Φυσικά και πέρασα, άλλωστε για εκείνη κυρίως ήρθα αλλά η κατάθεση ήταν κάπως απογοητευτική. Την έχω πάρει τρείς φορές συνολικά και με εξαίρεση την πρώτη που ήταν πιο τρακαρισμένη τις άλλες δύο ήταν πολύ καλή. Τώρα μου φάνηκε κάπως μέτρια, σαν να ήθελε να κάνει αυτή πρόγραμμα και να μην αφήνει εμένα. Θα την βάλω λίγο στον πάγο να στρώσει.  :rockon:
Διδύμου 8Β η γνωστή γεματούλα πιτσιρίκα Ανίτα. Τιμήθηκε και αυτη.  :rockon: :rockon: Αρκετά καλή μέσα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, μοντελέ, με "ξυσμένο" μαλλί, πολύ αδύνατη, με ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7Β η πολύ όμορφη ξανθιά με τα πιασιματάκαι και το υπέροχο πρόσωπο. Την έχω δεί αρκετές φορές εκεί αλλά δεν έχω περάσει. Την επόμενη φορά όμως θα της κάνω το χατίρι.
Διδύμου 16 η Αλίνα η βυζαρού milf που είχα πάρει στο Αλκαμένους 113. Μέτρια μέσα, δεν το ευχαριστήθηκα.
Διδύμου 18Β η Χριστίνα με φούλ πρόγραμμα. Ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο, καστανό ίσιο μαλλί και γενικά ωραία παρουσία για pro-milf
Διδύμου 18A gilf Ανδριάννα γνωστή σε όλους φαντάζομαι.
Διδύμου 20 η Μίλα, προκλητικά σέξυ milf ξανθιά με ωραίο σώμα και μακρύ μαλλί. Τιμήθηκε και αυτή. :rockon: :rockon:
Διδυμου 27 στον πύργο του Φράκουλα, είδα την Φλώρα (ή κάπως έτσι) πιτσιρίκα ξανθιά με κοντό αγορίστικο μαλλί, ωραία παρουσία αν και κάπως ντροπαλή.
Έλλης 3 η θεία Όλγα milf-gilf μέτριας εμφάνισης, κοντή,γεματούλα, με μπουκλέ μαλλί, διατυμπάνιζε ότι δούλευε σε στούντιο και το πρόγραμμα της το πληρώνεις 80 € σε στούντιο αλλά 20 € εκεί...

κάπου εδώ τελείωσε απότομα η τσάρκα (είχα σκοπό να πάω και από Λιοσίων) γιατί με ενημέρωσαν ότι χτες θρασύδειλοι μου άνοιξαν το διαμέρισμα (δεν είχα κοιμηθεί εκεί), οπότε τώρα γράφω μέσα σε ένα αχούρι  :dancing:. Τρείς καταθέσεις, δύο εκ των οποίων άκρως απολαυστικές με αποζημίωσαν. Θα ακολουθήσουν κριτικές.

Να περνάτε καλά όλοι σας και καλές καταθέσεις σε όλους όσους κατέβουν στον στίβο μάχης το σ/κ! :rockon: :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγω εννοω καταθεση σπερματος.

Εγω προτιμω να το πεταω στα σκουπιδια  :grin:

Νομιζω η εκφραση καταθεση δεν ειναι απαραιτητα λανθασμενη  :think:

Αν μιλάμε για τα σκουπίδια, μήπως πιο σωστή είναι η "εναπόθεση" ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές 2η βάρδια.

Φυλής 66α Άννα
            65 Εμμανουέλα
            54 Λίζα
            56 Νταϊάνα (12η κατάθεση)

Διδυμου 7Α Ορορα (κατάθεση)
                7Β Αλινα

Αγκυρας 12Α Νικα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
νεο ενδιαφερον πλεον :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μίνι στάρκα σήμερα...

Διδύμου 8Α η πετίτ Αλεξάνδρα. Φυσικά και πέρασα, άλλωστε για εκείνη κυρίως ήρθα αλλά η κατάθεση ήταν κάπως απογοητευτική. Την έχω πάρει τρείς φορές συνολικά και με εξαίρεση την πρώτη που ήταν πιο τρακαρισμένη τις άλλες δύο ήταν πολύ καλή. Τώρα μου φάνηκε κάπως μέτρια, σαν να ήθελε να κάνει αυτή πρόγραμμα και να μην αφήνει εμένα. Θα την βάλω λίγο στον πάγο να στρώσει.  :rockon:
Διδύμου 8Β η γνωστή γεματούλα πιτσιρίκα Ανίτα. Τιμήθηκε και αυτη.  :rockon: :rockon: Αρκετά καλή μέσα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, μοντελέ, με "ξυσμένο" μαλλί, πολύ αδύνατη, με ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7Β η πολύ όμορφη ξανθιά με τα πιασιματάκαι και το υπέροχο πρόσωπο. Την έχω δεί αρκετές φορές εκεί αλλά δεν έχω περάσει. Την επόμενη φορά όμως θα της κάνω το χατίρι.
Διδύμου 16 η Αλίνα η βυζαρού milf που είχα πάρει στο Αλκαμένους 113. Μέτρια μέσα, δεν το ευχαριστήθηκα.
Διδύμου 18Β η Χριστίνα με φούλ πρόγραμμα. Ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο, καστανό ίσιο μαλλί και γενικά ωραία παρουσία για pro-milf
Διδύμου 18A gilf Ανδριάννα γνωστή σε όλους φαντάζομαι.
Διδύμου 20 η Μίλα, προκλητικά σέξυ milf ξανθιά με ωραίο σώμα και μακρύ μαλλί. Τιμήθηκε και αυτή. :rockon: :rockon:
Διδυμου 27 στον πύργο του Φράκουλα, είδα την Φλώρα (ή κάπως έτσι) πιτσιρίκα ξανθιά με κοντό αγορίστικο μαλλί, ωραία παρουσία αν και κάπως ντροπαλή.
Έλλης 3 η θεία Όλγα milf-gilf μέτριας εμφάνισης, κοντή,γεματούλα, με μπουκλέ μαλλί, διατυμπάνιζε ότι δούλευε σε στούντιο και το πρόγραμμα της το πληρώνεις 80 € σε στούντιο αλλά 20 € εκεί...

κάπου εδώ τελείωσε απότομα η τσάρκα (είχα σκοπό να πάω και από Λιοσίων) γιατί με ενημέρωσαν ότι χτες θρασύδειλοι μου άνοιξαν το διαμέρισμα (δεν είχα κοιμηθεί εκεί), οπότε τώρα γράφω μέσα σε ένα αχούρι  :dancing:. Τρείς καταθέσεις, δύο εκ των οποίων άκρως απολαυστικές με αποζημίωσαν. Θα ακολουθήσουν κριτικές.

Να περνάτε καλά όλοι σας και καλές καταθέσεις σε όλους όσους κατέβουν στον στίβο μάχης το σ/κ! :rockon: :rockon:

Στο κεντρο για δουλειες σημερα , ανοιγω το κινητο μηπως και πηγε κανεις σημερα και εχει ενημερωσει , διαβαζω τα παραπανω και παω...
Διδυμου 18Β Χριστινα, δεν μ'αρεσε
Διδυμου 7α Παλι δεν μ'αρεσε
Διδυμου 7β επισης δεν μ'αρεσε
Φυλης 54 Ντανιελα αν θυμαμαι καλα το ονομα. Τι μουναρα ειναι αυτη ;;;; πω πω ζημια επαθα αλλα δεν περασα
Επιστροφη Διδυμου 8Β Ανιτα, ξανθια γεματουλα αλλα next door girl . Περασα , τιμια συναντηση περασα καλα χωρις να εχουμε κατι το ξεχωριστο.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Διδυμου 7α Παλι δεν μ'αρεσε (καλά εδώ...
Διδυμου 7β επισης δεν μ'αρεσε              ...και εδώ; και αντιστρόφως, ούτε ένα από τα δύο;)
Φυλης 54 Ντανιελα Ντενίσα  αν θυμαμαι καλα το ονομα. Τι μουναρα ειναι αυτη ;;;; πω πω ζημια επαθα αλλα δεν περασα
Επιστροφη Διδυμου 8Β Ανιτα, ξανθια γεματουλα αλλα next door girl . Περασα , τιμια συναντηση περασα καλα χωρις να εχουμε κατι το ξεχωριστο.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
109α τζουλια,αλλα όχι η original.Στη θεση της εμφανιστηκε ένα κακο αντιγραφο της αννας pitsos,κοντοπουτανο μελαγχροινο
Ευτυχως βγηκε γρηγορα στο σαλονι,αλλιως θα ειχα δωσει ηδη το εικοσαρικο για να μπω μεσα και στη συνεχεια βεβαια μολις ανοιγε η πορτα  του δωματιου θα βρισκομουν απεναντι σε μια δυσαρεστη εκπληξη,καθως ηταν προγραματισμενη η καταθεση σημερα με τη τζουλια
66δ αντζελα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα πιθανον με φουλ,κανονικο σωμα με καποια μικρα πιασιματακια αν προσεξα καλα
Χτες το απογευμα δουλευε η μπιανκα από φυλης 69β,πολύ χαριτωμενη,τσιγγανορουμανα επισης με φουλ,ωραιο χαμογελο και σαφως καλυτερο σωμα
Εξαιρετος και πολυπειρος συναγωνιστης,o στρατηγος farkeli, μου ειπε ότι το δουλευει τo εικοσαρικο,αλλα ειδα και μια κριτικη του προφεσορα στο 69β για μια κοπελα με τα ονομα μπιανκα που είναι πολύ απογοητευτικη
56 η νταιανα του billy 13,καλως ηλθες ξανα billy
54β ντενισα
Διδυμου
7α ορορα
16α συλβια,πιθανον η ξανθια mlf,δεν την ειδα
20 νικα,αξιοπρεπεστατη εμφανισιακα και αρκετα σεξι καστανοξανθη mlf
Φωκαίας 27Β ισογειο ένα πολύ μετριο ξανθο κοντοπουτανο που βλεπω για πρωτη φορα
Αχιλλεως και μαραθωνος ρεβεκκα ,η ξανθια πληθωρικη ρουμανα κοπελα με γεροδεμενο σφριγηλο κορμι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν από λιγο στη φυλης
109α τζουλια,αλλα όχι η original.Στη θεση της εμφανιστηκε ένα κακο αντιγραφο της αννας pitsos,κοντοπουτανο μελαγχροινο
Ευτυχως βγηκε γρηγορα στο σαλονι,αλλιως θα ειχα δωσει ηδη το εικοσαρικο για να μπω μεσα και στη συνεχεια βεβαια μολις ανοιγε η πορτα  του δωματιου θα βρισκομουν απεναντι σε μια δυσαρεστη εκπληξη,καθως ηταν προγραματισμενη η καταθεση σημερα με τη τζουλια
66δ αντζελα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα πιθανον με φουλ,κανονικο σωμα με καποια μικρα πιασιματακια αν προσεξα καλα
Χτες το απογευμα δουλευε η μπιανκα από φυλης 69β,πολύ χαριτωμενη,τσιγγανορουμανα επισης με φουλ,ωραιο χαμογελο και σαφως καλυτερο σωμα
Εξαιρετος και πολυπειρος συναγωνιστης μου ειπε ότι το δουλςυει τι εικοσαρικο,αλλα ειδα και μια κριτικη του προφεσορα στο 69β για μια κοπελα με τα ονομα μπιανκα που είναι πολύ απογοητευτικη
56 η νταιανα του billy 13,καλως ηλθες ξανα billy
54β ντενισα
Διδυμου

7α ορορα
16α συλβια,πιθανον η ξανθια mlf,δεν την ειδα
20 νικα,αξιοπρεπεστατη εμφανισιακα και αρκετα σεξι καστανοξανθη mlf
Φωκαίας 27Β ισογειο ένα πολύ μετριο ξανθο κοντοπουτανο που βλεπω για πρωτη φορα
Αχιλλεως και μαραθωνος ρεβεκκα ,η ξανθια πληθωρικη ρουμανα κοπελα με γεροδεμενο σφριγηλο κορμι
Πέρασα εχθές με Νταϊάνα,Ορόρα.............καλές και οι 2,καλώς σε βρήκα και από εδώ...
Η Νταϊάνα έκατσε 20 λεπτά δωμάτιο με 20€ (δεν είχε κόσμο κατά τις 8 το βράδυ) και η μικρή Ορόρα,πλένεται τοπικά πριν περάσει στον επόμενο πελάτη...πολύ σημαντικό αυτό....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ναι,επέστρεψα παίδες....... :boobies:

Καλώς μας ήρθες.

Η ομάδα κρούσης πληθαίνει και φυσικά . . . . . ομορφαίνει.

Επί την ευκαιρία, χαιρετίζω όλους τους Συναγωνιστές και τους ευχαριστώ για τις ενημερώσεις τους.
(απλά δεν μου αρέσει να συγχαίρω έναν-έναν ξεχωριστά, μετά από κάθε ενημέρωση)

Αλλά όλοι αυτοί που προσφέρουν σε αυτό το νήμα αξίζουν ένα "μπράβο".

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom