mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
παρακαταθήκη....με το εμπόριο ασχολείστε?
Όχι.
Με πουτσοθήκες.
Είναι σχετικές έννοιες
παρακαταθήκη....με το εμπόριο ασχολείστε?
Κύριε από τη Βαυαρία,
Μήπως η σωστή έκφραση δεν είναι "καταθεση" αλλά "επίθεση"?
Λέω, μήπως...
Γιατί "κατάθεση" είναι για κάτι που (όπως στην τράπεζα) το καταθέτεις, και μετά μπορείς να το ξαναπάρεις πίσω...
Εσύ τι μπορείς να ξαναπάρεις πίσω από την "κατάθεση" σου?
Στο διπλανό, το δεξί, μου είχε τύχει μια φοβερή τσατσά, η οποία όταν διαμαρτυρήθηκα για το γεγονός ότι χτύπησε δυο φορές την πόρτα, μου είπε "Περίμενε..." και πήγε και έφερε το τεφτέρι της, στο οποίο μου έδειξε τις σημειώσεις της, εκ των οποίων προέκυπτε ότι είχα μείνει στο δωμάτιο "τόσα" λεπτά! Έμεινα κάγκελο!
Βεβαίως δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα των σημειώσεών της, αφού ήδη με το πρώτο χτύπημα της φώναξα, επομένως είχε ήδη το περιθώριο να προετοιμαστεί, γράφοντας περισσότερα.
Εγω εννοω καταθεση σπερματος.
Εγω προτιμω να το πεταω στα σκουπιδια
Νομιζω η εκφραση καταθεση δεν ειναι απαραιτητα λανθασμενη
Όχι.
Με πουτσοθήκες.
Είναι σχετικές έννοιες
συμπασχω μαζι σου,καθως ειμαι παθων...με ενημέρωσαν ότι χτες θρασύδειλοι μου άνοιξαν το διαμέρισμα (δεν είχα κοιμηθεί εκεί
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σε ξεμπαναρανε μυστη μου????????
Ναι χύστη......ο νο1.....
.....σιγά-σιγά......θα ανέβουν κριτικές..........
μίνι στάρκα σήμερα...
Διδύμου 8Α η πετίτ Αλεξάνδρα. Φυσικά και πέρασα, άλλωστε για εκείνη κυρίως ήρθα αλλά η κατάθεση ήταν κάπως απογοητευτική. Την έχω πάρει τρείς φορές συνολικά και με εξαίρεση την πρώτη που ήταν πιο τρακαρισμένη τις άλλες δύο ήταν πολύ καλή. Τώρα μου φάνηκε κάπως μέτρια, σαν να ήθελε να κάνει αυτή πρόγραμμα και να μην αφήνει εμένα. Θα την βάλω λίγο στον πάγο να στρώσει.
Διδύμου 8Β η γνωστή γεματούλα πιτσιρίκα Ανίτα. Τιμήθηκε και αυτη. Αρκετά καλή μέσα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, μοντελέ, με "ξυσμένο" μαλλί, πολύ αδύνατη, με ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7Β η πολύ όμορφη ξανθιά με τα πιασιματάκαι και το υπέροχο πρόσωπο. Την έχω δεί αρκετές φορές εκεί αλλά δεν έχω περάσει. Την επόμενη φορά όμως θα της κάνω το χατίρι.
Διδύμου 16 η Αλίνα η βυζαρού milf που είχα πάρει στο Αλκαμένους 113. Μέτρια μέσα, δεν το ευχαριστήθηκα.
Διδύμου 18Β η Χριστίνα με φούλ πρόγραμμα. Ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο, καστανό ίσιο μαλλί και γενικά ωραία παρουσία για pro-milf
Διδύμου 18A gilf Ανδριάννα γνωστή σε όλους φαντάζομαι.
Διδύμου 20 η Μίλα, προκλητικά σέξυ milf ξανθιά με ωραίο σώμα και μακρύ μαλλί. Τιμήθηκε και αυτή.
Διδυμου 27 στον πύργο του Φράκουλα, είδα την Φλώρα (ή κάπως έτσι) πιτσιρίκα ξανθιά με κοντό αγορίστικο μαλλί, ωραία παρουσία αν και κάπως ντροπαλή.
Έλλης 3 η θεία Όλγα milf-gilf μέτριας εμφάνισης, κοντή,γεματούλα, με μπουκλέ μαλλί, διατυμπάνιζε ότι δούλευε σε στούντιο και το πρόγραμμα της το πληρώνεις 80 € σε στούντιο αλλά 20 € εκεί...
κάπου εδώ τελείωσε απότομα η τσάρκα (είχα σκοπό να πάω και από Λιοσίων) γιατί με ενημέρωσαν ότι χτες θρασύδειλοι μου άνοιξαν το διαμέρισμα (δεν είχα κοιμηθεί εκεί), οπότε τώρα γράφω μέσα σε ένα αχούρι . Τρείς καταθέσεις, δύο εκ των οποίων άκρως απολαυστικές με αποζημίωσαν. Θα ακολουθήσουν κριτικές.
Να περνάτε καλά όλοι σας και καλές καταθέσεις σε όλους όσους κατέβουν στον στίβο μάχης το σ/κ!
Διδυμου 7α Παλι δεν μ'αρεσε (καλά εδώ...
Διδυμου 7β επισης δεν μ'αρεσε ...και εδώ; και αντιστρόφως, ούτε ένα από τα δύο;)
Φυλης 54ΝτανιελαΝτενίσα αν θυμαμαι καλα το ονομα. Τι μουναρα ειναι αυτη ;;;; πω πω ζημια επαθα αλλα δεν περασα
Επιστροφη Διδυμου 8Β Ανιτα, ξανθια γεματουλα αλλα next door girl . Περασα , τιμια συναντηση περασα καλα χωρις να εχουμε κατι το ξεχωριστο.
Ναι χύστη......ο νο1.....
ελα ρε τυπεΝαι χύστη......ο νο1.....
ελα ρε τυπε
welcome back billy....ξεροχυνουμε...
Πέρασα εχθές με Νταϊάνα,Ορόρα.............καλές και οι 2,καλώς σε βρήκα και από εδώ...Πριν από λιγο στη φυλης
109α τζουλια,αλλα όχι η original.Στη θεση της εμφανιστηκε ένα κακο αντιγραφο της αννας pitsos,κοντοπουτανο μελαγχροινο
Ευτυχως βγηκε γρηγορα στο σαλονι,αλλιως θα ειχα δωσει ηδη το εικοσαρικο για να μπω μεσα και στη συνεχεια βεβαια μολις ανοιγε η πορτα του δωματιου θα βρισκομουν απεναντι σε μια δυσαρεστη εκπληξη,καθως ηταν προγραματισμενη η καταθεση σημερα με τη τζουλια
66δ αντζελα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα πιθανον με φουλ,κανονικο σωμα με καποια μικρα πιασιματακια αν προσεξα καλα
Χτες το απογευμα δουλευε η μπιανκα από φυλης 69β,πολύ χαριτωμενη,τσιγγανορουμανα επισης με φουλ,ωραιο χαμογελο και σαφως καλυτερο σωμα
Εξαιρετος και πολυπειρος συναγωνιστης μου ειπε ότι το δουλςυει τι εικοσαρικο,αλλα ειδα και μια κριτικη του προφεσορα στο 69β για μια κοπελα με τα ονομα μπιανκα που είναι πολύ απογοητευτικη
56 η νταιανα του billy 13,καλως ηλθες ξανα billy
54β ντενισα
Διδυμου
7α ορορα
16α συλβια,πιθανον η ξανθια mlf,δεν την ειδα
20 νικα,αξιοπρεπεστατη εμφανισιακα και αρκετα σεξι καστανοξανθη mlf
Φωκαίας 27Β ισογειο ένα πολύ μετριο ξανθο κοντοπουτανο που βλεπω για πρωτη φορα
Αχιλλεως και μαραθωνος ρεβεκκα ,η ξανθια πληθωρικη ρουμανα κοπελα με γεροδεμενο σφριγηλο κορμι
Ναι,επέστρεψα παίδες.......