μπακάλης.respectΑἱ Ἀθῆναι ἦσαν αἱ ΗΠΑ τοῦ Ε΄ π.χ. αἰῶνος, ὁπότε ἐνυπάρχει λογικὴ εἰς αὐτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Χτες το απόγευμα στη Φυλής ενώ έσπρωχνα μια πουτάνα , διεξήχθη ο παρακάτω διάλογος μεταξύ μας :
- Θα τα καταπιείς ?
- Τιιιι ? Οχι βέβαια . Τι με πέρασες , καμιά δεν το κάνει αυτό !!!
- Ελα λέγε πόσα .
- 100 .
Για να επαληθευτεί ακόμα μια φορά πως καταπιόλες υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
χαχα....δηλαδή αν της έλεγες εντάξει και τα έπινε και μετά δεν την πλήρωνες τι θα γινόταν? θα σου έκανε μήνυση?
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Εκεί έπρεπε να της πείς συναγωνιστά Ψωριάρη,ότι ή τα πίνεις γιατί κάνει και καλό στην υγεία της σύμφωνα με νέες μελέτες,με τα λεφτά που έδωσες ή με τα λεφτά που ζητάει,δηλαδή τα 100 θα την πηδήξεις και άλλες 5 φορές και μάλιστα απο κώλο...Χτες το απόγευμα στη Φυλής ενώ έσπρωχνα μια πουτάνα , διεξήχθη ο παρακάτω διάλογος μεταξύ μας :
- Θα τα καταπιείς ?
- Τιιιι ? Οχι βέβαια . Τι με πέρασες , καμιά δεν το κάνει αυτό !!!
- Ελα λέγε πόσα .
- 100 .
Για να επαληθευτεί ακόμα μια φορά πως καταπιόλες υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
67 ευα,ξανθια ζουμερη και προσχαρης κοπελα
80 αννα μαρια με φουλ,η ξανθια τσεχα
134α οροφος νατα(λι),η μελαγχροινη mlf με τα μαυρα μακρια μαλλια από αλκιβιαδου 16 και φωκαιας 24 και 27β ισογειο
134 ισογειο τζεσικα
136 η ελενα με τα τατουαζ
Αγ πετρου 7 συλβια κοντοπουτανη ξανθια,όχι κοπελιτσα
Αγκυρας
12α ελενη,η ξανθια mlf,με πολλα πιασιματα πια
12β ελις
Βεργας
3 δεξια νταιανα,μελαγχροινο κοντοπουτανο μ εξαιρετικα αξιοπρεπες σωμα και παρουσιαστικο.Η κοπελα δουλευε και χτες το απογευμα στο αριστερο
3 αριστερα μαρια,μελαγχροινη αρκετα πληθωρικη κοπελα
134α οροφος νατα(λι),η μελαγχροινη mlf με τα μαυρα μακρια μαλλια από αλκιβιαδου 16 και φωκαιας 24 και 27β ισογειο
134 ισογειο τζεσικα
Αγκυρας
12β ελις
Βεργας
3 δεξια νταιανα,μελαγχροινο κοντοπουτανο μ εξαιρετικα αξιοπρεπες σωμα και παρουσιαστικο.Η κοπελα δουλευε και χτες το απογευμα στο αριστερο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.363
- Πόντοι
- 46.232
εγώ είδα την Ντενίσα.Τωρα το μεσημερι στη φυλης
134 ισογειο τζεσικα
Αγκυρας
12β ελις
Βεργας
3 δεξια κλαουντια,μελαγχροινο κοντοπουτανο μ εξαιρετικα αξιοπρεπες σωμα και παρουσιαστικο.Η κοπελα δουλευε και χτες το απογευμα στο αριστερο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αγ πετρου 7 συλβια κοντοπουτανη ξανθια,όχι κοπελιτσα --Δηλαδη τρανς...,,,τιμη τυπε μου ;;Τωρα το μεσημερι στη φυλης
134 ισογειο τζεσικα
Αγκυρας
12β ελις
Βεργας
3 δεξια κλαουντια,μελαγχροινο κοντοπουτανο μ εξαιρετικα αξιοπρεπες σωμα και παρουσιαστικο.Η κοπελα δουλευε και χτες το απογευμα στο αριστερο
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Νταιανα τελικα smirni,ετσι μου αναφερθηκε χτες το απογευμα,το διορθωσαεγώ είδα την Ντενίσα.
Ενννουσα οχι τοσο μικρη σε ηλικια,κανονικη κοπελα ητανΑγ πετρου 7 συλβια κοντοπουτανη ξανθια,όχι κοπελιτσα --Δηλαδη τρανς...,,,τιμη τυπε μου ;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.363
- Πόντοι
- 46.232
όχι είναι γύρω στα 30Αγ πετρου 7 συλβια κοντοπουτανη ξανθια,όχι κοπελιτσα --Δηλαδη τρανς...,,,τιμη τυπε μου ;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.363
- Πόντοι
- 46.232
περιμένουμε κριτικές μπέμπα μου....Συναγωνιστες σημερα εγινε καταθεση στη Νικολ 2η βαρδια στο Φωκαιας 24. Ειναι η Νικολ που εχω γραψει στις τελευταιες ενημερωσεις μου οτι πετυχα στο Διδυμου 27 και Διδυμου 8Β.
ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πραγματικα προσπαθω να θυμηθω αν ποτε εχω φαει χειροτερη φολα και δεν μου ερχεται κατι.
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΚΛΑΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
Θα γραψω αυριο κριτικη για την μαλακισμενη
Θα ανεβασω και για Λαρισα Ιασωνος20, Νανσυ Φυλης74 και για Αντζελα Φυλης66Δ που εχω αμελησει
για την Λαρίσα μην γράψεις ότι δίνει γλωσσόφιλα και βγεί ο hardcoras/mounitsos και χτυπιέται ότι δεν δίνει ο έρωτας της ζωής του
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Συναγωνιστες σημερα εγινε καταθεση στη ...
Κύριε από τη Βαυαρία,
Μήπως η σωστή έκφραση δεν είναι "καταθεση" αλλά "επίθεση"?
Λέω, μήπως...
Γιατί "κατάθεση" είναι για κάτι που (όπως στην τράπεζα) το καταθέτεις, και μετά μπορείς να το ξαναπάρεις πίσω...
Εσύ τι μπορείς να ξαναπάρεις πίσω από την "κατάθεση" σου?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.363
- Πόντοι
- 46.232
και εγώ κατάθεση λέω..καταθέτω τον πούτσο μου στο μουνί της κοπέλας και μετά κάνω ανάληψη τον παίρνω πίσω και φεύγω
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αυτό δεν είναι κατάθεση, αγαπητέ.και εγώ κατάθεση λέω..καταθέτω τον πούτσο μου στο μουνί της κοπέλας και μετά κάνω ανάληψη τον παίρνω πίσω και φεύγω
Είναι παρακαταθήκη.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.363
- Πόντοι
- 46.232
παρακαταθήκη....με το εμπόριο ασχολείστε?
kareklokentauros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Αντε Μπεμπα!!! Γραψε επιτελους κριτικη για τη Λαρισα!! περιμενω πως και πως!! χθες που την ειδα ημουν στο τσακ να μπω αλλα ηταν ολα τα δωμάτια πιασμενα, και ηταν και λιγο βιαστικη στο σαλοναρισμα, οποτε λεω να περιμενω πρωτα να γραψει κριτικη ο Μπεμπας και μετα να τη δοκιμασω!
kareklokentauros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Παρασκευή βράδυ δεν είναι η καλύτερη ώρα για Μεταξουργείο. θα σε ξεπεταξει σε 7 λεπτά.
αν πας άλλη ώρα/μέρα πιστεύω θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος για 10 ευρώ, χωρίς βέβαια να είναι κάτι το συγκλονιστικό
Βραδυ Πεμπτης, Ξημερωματα Παρασκευης ημουν, και οταν σου λεω οτι γινοταν χαμος.... δε φανταζεσαι. Ακομα και σε αλλα μπουρδελα που μπηκα, οι συναγωνιστες μιλουσαν για τη Λαρισα που τους ειχε τρελανει!
Η απορροια μου ειναι, θα με ξεπεταξει;;; η θα με αφησει με το πουλι στο χερι;;; ιδου η απορια
μερσί μεσιέ ;-)ακαποτο τσιμπούκι
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Άρτι αφιχθείς από το Βεργ. 3.
Στο δεξί ήταν μια αδιάφορη ξανθιά στρογγυλοπρόσωπη με κοιλίτσα.
Στο αριστερό ήταν ένα καυλάκι μαυρομάλικο καλλίγραμο η Ντενίσα.
Ήταν αρκετά διαχυτική στο σαλόνι, οπότε δεν με άφησε ασυγκίνητο.
Οι τελικές εντυπώσεις όμως τίνουν προς τις αρνητικές, μιας και παρόλο που τα ζουζουνίσματα, τσαχπινιές συνεχίστηκαν και στο δωμάτιο, παρόλο που έχει γαμώ τα σωματάκια, στο 10' λεπτο που η τσα2 χτύπησε την πόρτα, έφυγε τρέχοντας, αφήνοντάς με με την πούτσα στο χέρι.
Θα μπορούσε κάλλιστα, ή να περιορίσει τα προκαταρκτικά για να προλάβουμε, ή να περιμένει 2-3 λεπτά ακόμα μέχρι να τελειώσω.
Βγαίνοντας, έκραξα φυσικά την τσα2, που επέμενε ότι έκατσα πάνω από 20 λεπτά . . . .
Η κοπελίτσα είναι λουκούμι, παιχνιδιάρα και τσαχπίνα.
Όμως έχει την τσα2 κλεψύδρα, και δεν καταλαβαίνει την εξίσωση: ανικανοποίητος πελάτης = χαμένος πελάτης.
Τι να τις κάνω τις ζουζουνιές αν μένω άσφαιρος ? ? ?
Όποιος όμως δεν έχει θέμα χρόνου και είναι ο Λούκι Λούκ, τότε προτείνεται . . . .
Στο δεξί ήταν μια αδιάφορη ξανθιά στρογγυλοπρόσωπη με κοιλίτσα.
Στο αριστερό ήταν ένα καυλάκι μαυρομάλικο καλλίγραμο η Ντενίσα.
Ήταν αρκετά διαχυτική στο σαλόνι, οπότε δεν με άφησε ασυγκίνητο.
Οι τελικές εντυπώσεις όμως τίνουν προς τις αρνητικές, μιας και παρόλο που τα ζουζουνίσματα, τσαχπινιές συνεχίστηκαν και στο δωμάτιο, παρόλο που έχει γαμώ τα σωματάκια, στο 10' λεπτο που η τσα2 χτύπησε την πόρτα, έφυγε τρέχοντας, αφήνοντάς με με την πούτσα στο χέρι.
Θα μπορούσε κάλλιστα, ή να περιορίσει τα προκαταρκτικά για να προλάβουμε, ή να περιμένει 2-3 λεπτά ακόμα μέχρι να τελειώσω.
Βγαίνοντας, έκραξα φυσικά την τσα2, που επέμενε ότι έκατσα πάνω από 20 λεπτά . . . .
Η κοπελίτσα είναι λουκούμι, παιχνιδιάρα και τσαχπίνα.
Όμως έχει την τσα2 κλεψύδρα, και δεν καταλαβαίνει την εξίσωση: ανικανοποίητος πελάτης = χαμένος πελάτης.
Τι να τις κάνω τις ζουζουνιές αν μένω άσφαιρος ? ? ?
Όποιος όμως δεν έχει θέμα χρόνου και είναι ο Λούκι Λούκ, τότε προτείνεται . . . .
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.917
- Πόντοι
- 3.091
Άρτι αφιχθείς από το Βεργ. 3.
...
Στο διπλανό, το δεξί, μου είχε τύχει μια φοβερή τσατσά, η οποία όταν διαμαρτυρήθηκα για το γεγονός ότι χτύπησε δυο φορές την πόρτα, μου είπε "Περίμενε..." και πήγε και έφερε το τεφτέρι της, στο οποίο μου έδειξε τις σημειώσεις της, εκ των οποίων προέκυπτε ότι είχα μείνει στο δωμάτιο "τόσα" λεπτά! Έμεινα κάγκελο!
Βεβαίως δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα των σημειώσεών της, αφού ήδη με το πρώτο χτύπημα της φώναξα, επομένως είχε ήδη το περιθώριο να προετοιμαστεί, γράφοντας περισσότερα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
όχι είναι γύρω στα 30
Παρόμοια θέματα