Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.722
Κριτικές
90
Like
36.389
Πόντοι
25.467
Έως ένα σημείο! Άγιος γαρ, θα συμφωνήσετε... Εξόν και σας απώλεσε την κρίση η ιερόδουλος Ρομπέρτα.... :S

Φρονώ ότι δίδετε στο συγκεκριμμένο περιστατικό μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία από όση πραγαμτικά αξίζει, φίλτατε.
 

Επισκέπτης
Φιλαράκο πήγες σοκολατάκια στη Μπάρμπαρα ;
Επειδή θέλεις να τη πηδήξεις ,πρέπει να πάθει διαβήτη ; :2funny: :2funny:

Κατά τη γνώμη μου η Μπάρμπορα είναι ένα μπάζο και μισό και δεν την έχω γαμήσει ποτέ και ούτε πρόκειται να την γαμήσω ποτέ ... φιλαράκο!
Έχεις μπερδευτεί λίγο, ε, φιλαράκο;  :2funny:
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.216
Πόντοι
34.267
Φρονώ ότι δίδετε στο συγκεκριμμένο περιστατικό μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία από όση πραγαμτικά αξίζει, φίλτατε.
Δε με λαμβάνετε καλώς....Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα εκ των πολλών, που λαμβάνουν χώρα στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο κουτσομπόληδες είμεθα οι αρσενικοί. Ένας χώρος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων έχει γίνει αρένα εκδήλωσης των πιθηκίσιων καταβολών μας....Σημεία των καιρών; Ενδεχομένως.... Η τοποθέτησή μου είναι συγκεκριμένη. Στην προσβολή των ΘΕΙΩΝ! Φορέστε το μονόκλ σας, παρακαλώ! :woldman:
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Προς τον admin,
Mήπως πρέπει να δοθεί κάποια προσόχή στα γραφόμενα ορισμένων φίλων ,για να μην έχουμε αναγούλες με την δικαιοσύνη. Καί όχι μόνο. Ας προσέξουν οι διοικούντες το site ,για να μην το χάσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ χαρη σε μερικούς ....................κυρίους που τα έβαλαν με τα Θεία. SERAPIS.
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μπεμπα, ο Μιστιριους έχει δίκιο.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χαιρετίζουμε το σφιχτό αιδοίο της Αλεξάνδρας, Διδύμου 8 ανώγειο.

Βελτιούται διαρκώς, καθιστάμενη σημαντική μονάς εις την υπηρεσίαν του ανδρός...

:rockon: :rockon: :rockon:
την θυμήθηκα τώρα και καύλωσα. Πρέπει να πάω να την ζουζουνίσω για πολλοστή φορά. Σε προτείνω να την τσιμπήσεις στα πλευρά και να την γαργαλίσεις. Ζουζουνίζεται υπερ-καυλωτικά.

Αλεξάνδρα το μουνάκι γάλακτος.  :kissass2:
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Παλικάρι μου, θα σε παρακαλέσω θερμά να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ την ύβρη σου ΣΤΑ ΘΕΙΑ!
Οφείλουμε να έχουμε αυτόν τον σεβασμό, ακόμη και αν δεν πιστεύουμε. Δεν χρωστάει τίποτε η Παναγία (με Π κεφαλαίο) να την πιάνουμε στο στόμα μας με αυτό τον τρόπο. Καταλαβαίνεις πως στο λέω... Δεν τοποθετούμαι στα γραφόμενά σου και την αντιπαράθεσή σου με άλλο μέλος. Απλά ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να βρίζεις τα ΘΕΙΑ, ακόμη και αν βράζεις απ'το δίκιο σου.
Σωστος.Μα,εχω την περιεργεια να μαθω,πως θα το καταφερνε αυτο ο BMW..
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για να επανέλθουμε λίγο στα "δικά" μας, μετά την στοχευμένη επιδρομή προς δοκιμή προ-επιλεγμένων κορασίδων . . .

Μπήκα σε ελάχιστα, εφόσον έψαχνα συγκεκριμένες κοπέλες (π.χ.: Τζούλια, Έλενα, ...)

Λοιπόν:

Φυλ 61: καινούργια κοπελίτσα, καλλίγραμμη, ξανθιά, θα μπορούσα να πώ ότι μοιάζει στην μικρή ξαδέρφη της Άννας Μολδαβής από Φ.66Α.
Φυλ. 66α: η αυθεντική Άννα

Φωκ. 27 ισ.: το γλυκούλι γυφτορουμανάκι Αντελίνα
Φωκ. 27 1ος: η βυζομπόμπα Έλενα. Ο στόχος ευρέθει. Η κοπελιά έχει ομορφύνει επικίνδυνα. Έχει ένα αμυγδαλωτό μάτι, που σε λιώνει. Ήρθε στο δωμάτιο μετά από λίγο. Αφού έβγαλε τα περιττά, ξεκίνησε μια ευχάριστη περιποίηση σχεδόν όλου του σώματος με φιλάκια, χαδάκια, υπό τους ήχους καυλιάρικων αναστεναγμών. Ωραίο λείο καθαρό δερματάκι, νινάκι με μια φυσική φουντίτσα από πάνω, μαστάρια να λησμονείς τα βρεφικά σου χρόνια. . . .. Λόγω μεγέθους & ανάλογης ευαισθησίας, ήμουν αρκετά προσεκτικός & τρυφερός μαζί τους. Υπήρχε από την πλευρά της μια διάθεση να έχει τον έλεγχο, αλλά με τον τρόπο μου, επέβαλα τελικά τον ρυθμό μου. Τ ψεύτικα μακρυά νύχια της, ξέρει να τα χρησιμοποιεί επαρκώς, προσπαθώντας να μην πονέσει, αλλά και ούτε να αφήσει κάποιο σημάδι στον πελάτη. Ήταν μια ευχάριστη συνουσία, που θα επαναληφθεί.

Φεύγοντας, πέρασα & από
Φωκ. 17: για να δώ την μουνάρα παγοκολόνα Ιζαμπέλα.

Αυτά  
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Tελος παντων..χθες το μεσημερακι,εδοκιμασθη η κοπελα στο Αλκαμενους 113 ονοματι Βανεσσα..καστανομελαχροινη σπαστο μαλλι,λιγο κατω απ'τους ωμους,καλο υψος για γυναικα,ωραια ποδια και στηθος,οχι τοσο το κωλαρακι..κορμοστασια βιδωτικη..στο δωματιο,απλα διεκπεραιωτικη.
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σύντομο πέρασμα στην (2η) απογευματινή βάρδια (18:00-19:00 περίπου) από Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου...

Φυλής 74 αριστερό: η Στέλλα που πρώτη φορά είδα και ίσως πρόκειται για νέα άφιξη, κανονικό κορμί, 2-2,5 βυζί, ωραίος κώλος με εντυπωσιακή στρινγκία, ερωτικό αλλά μέτριο πρόσωπο και νομίζω αλλήθωρη,
Φυλής 74 δεξιά: η Νάνση, κοντοπούτανο με ψηλά πορνοπάπουτσα, μέτρια μάπα, βυζάρες (4αρια και λίγα λέω) και καστανόξανθο βαμμένο ίσως κοντό μαλλί λόγο λακ προφανώς. κάνει full νομίζω,
Φυλής 56: η Τζούλια, ένα μωρό σκέτη κάυλα, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων με κορμί λαμπάδα, απίστευτο κώλο σαν της απεχούσας σήμερα Νταϊάνας, και ωραίο στητό βυζί με απλό,
Φωκαίας 19: Μαρίνα, το καυλιάρικο μελαχρινό μιλφ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, ωραία μάπα και κώλος και σιλικονάτο βυζί όπως έχουν διακρίνει οι πιο γνώστες συναγωνιστές, σαλονάρισμα πολύ ψυχρό και μόλις εμφανίστηκε έφυγε σφαίρα πάλι μέσα όποτε φολίτσα μυρίζει,
Φωκαίας 27Β υπερηψωμένο ισόγειο: δεν είδα γιατί πήγαινα να δω την Έλενα την περιβόητη (που δεν έτυχε να δω ακόμα) στον όροφο αλλά συναγωνιστής που ρώτησα βγαίνοντας μου είπε πως δούλευε η Αντ(ζ)ελίνα, από όσο θυμάμαι την μία και τελευταία φορά που την είδα ήταν ένα κοντοπούτανο ντροπάλο κάπως και αδιάφορο εντέλως,
Φωκαίας 27Β όροφος: εντυπωσιακότατη η Έλενα (τυχερός που την πέτυχα γι αυτήν άλλωστε έφτασα ως εκεί) καυλιάρικο μωρό vol.2 για σήμερα, ωραία μάπα με 3αρες βυζάρες, κανονικό κορμί και ωραίος κώλος. Το σαλονάρισμά της γρήγορο αλλά πολύ ερωτικό και ίσως υποσχόμενο και μέσα,
Διδύμου 7Α: Ορόρα, κοντοπούτανο μελαχρινό επίσης με μαλλί στο ύψος των ώμων καλό κορμάκι με λίγη κοιλίτσα, ωραίο κωλαράκι και βυζάκι επίσης αλλά σε πρόσωπο η Τζούλια για μένα με διαφορά καλύτερη, με απλό επίσης,
Διδύμου 7Β:επιτέλους είδα την Αλίνα, ωραία γλυκιά παρουσία και πρόσχαρη στο σαλονάρισμα, σπαστά ξανθά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, με κανονικό κορμί, ωραίο κανονικό βυζί και ωραίο κώλο με απλό και αυτή,
Διδύμου 8Α (όροφος): ο τσάτσος εδώ που μοιάζει με κάποιον που έλεγε κάποιος αλλά δεν θυμάμαι ποιος και με ποιον έμοιαζε είναι ο ορισμός της τρέλας αλλά και πολύ βαρύς, μας παρουσίασε ένα μέτριο προς καλό σε πρόσωπο πιπίνι με κανονικό κορμι, σε ερώτηση προς αυτόν για το πως την λένε με απαξίωσε αυτός πολύ άσχημα και τον μαυρίζω άσχημα επ' αόριστο, την κοπέλα πάντως πρώτη φορά την είδα,
Διδύμου 8Β (ισόγειο): η μέτρια συνολικά και ψυχρή καστανόκανθη με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, Τάνια! και αυτήν πρώτη φορά την βλέπω!
Διδύμου 16Α: η μιλφ προς γκιλφ Νίκη, με λευκά εσώρουχα μαλλί καρέ κάπως και χαλαρό κορμί, έμπειρη σίγουρα πάντως και γλυκιά στην προσέγγιση στον πελάτη,
Διδύμου 18Α: Αλιόνα το εντυπωσιακό γκράνυ μεν αλλά ψεύτικο και συνάμα πρόστυχο δε, πιο σιλικονάτα βυζιά πεθαίνεις αλλά το κορμί της φωνάρα!!!
Διδύμου 18Β: η Άννα νομίζω, μελαχρινή με μαλλί ως την πλάτη μιλφ με λίγη κυτταρίτιδα σε κώλο και μπούτια, γυμνόστηθο κρεμασμένο βυζί με πολύ μέτρια μάπα έως αδιάφορη,
Διδύμου 20: η από τις πιο συμπαθητικές υπηρεσίες μόνιμα σε αυτόν τον οίκο γυναίκα με τα κοντά μαύρα μαλλιά και τα γυαλάκια αφού μας έπιασε και την κουβέντα για κάποια ανθρώπινα ζητήματα μέχρι να βγει από το δωμάτιο η πόρνη μας παρουσίασε την γνωστή πλέον και από Άγκυρας 12 Μίλα, πολύ εντυπωσιακή παρουσία, ένα μωρό μιλφ με πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί με ωραίες αναλογιές, πρέπει να τιμηθεί μόλις βρω διάθεση και κυρίως δουλειά!
Διδυμου 27 ή το σπίτι του Δράκουλα: κλειστό!

Καλό βράδυ και ο Θεός να μας συγχωρέσει, ευλόγησον!
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τσάρκα με δύο...[/size]

9676530912_49413d2a71_c.jpg


Ηταν γραμμένο στη Λιοσίων, κοντά στο Ξανθίππης 2


20:20-21:27

Μιας και έφτασα λίγο πιο νωρίς έκανα ένα πέρασμα από:

Λεωφ. Ιωνίας 12: Η αψηλή θηριώδης milf Ολγα˙ με κοντό κοκκινωπό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) χοντρά πόδια με κυτταρίτιδα. Σε απλό πρόγραμμα.

Στις 20:30 μ' εντόπισε ο farkeli απέναντι απ' το:

Ξανθίππης 2: και εισήλθαμε μαζί και να δούμε τη νεαρή Αλεξάνδρα, απ' το ισόγειο στο 8 της Διδύμου, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι με «περίεργα ρουθούνια» σύμφωνα με τον πορνοσυνοδοιπόρο, μεσαίο ωραίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Απλό με ισπανική και 69.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Δούλευε η Σόνια˙ μία αψηλή προmilf με ίσιο ξανθό μαλλί, καλό πρόσωπο μ' ένα καρφωτό κόσμημα στη μύτη, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί και ωραίο κώλο με λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η όμορφη Κορίνα, από τον όροφο της Φυλής 109, με καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η milf Τζούλια «Στα όρια της εμμηνόπαυσης»˙ με ίσιο καστανό με ανταύγειες μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Μία σαφώς πιο νέα Τζούλια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη («εξτένσιονς»), μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, σαφώς πιο χοντρή με καλοζωισμένο σώμα. Σε απλό επίσης.
Κνίδου 18: Εκεί συναντήσαμε τη ρωσίδα Αλίνα. Μία milf με ίσιο κατάξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο με «βλέμμα σταθεροποιημένο» στον πελάτη, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε κομπινεζόν) γεμάτο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Μας είπε και τ' όνομα της γκόμενας του Πούτιν!: Αλίνα Καμπάεβα.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Δούλευε μία όμορφη νεαρή η Ντενίσα˙ με ίσιο κοντό μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με τρίμπαλ στη μέση, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η λιθουανή Μόνικα, από το ημιυπόγειο της Αχιλλέως 48, ξανθιά με το μαλλί της πιασμένο σε κότσο, μάλλον μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή μ' ένα τίμπαλ στην οσφύ. Απλό.
Σημείωση: Οι κοπέλες (από αυτά τα δύο σπιτάκια) έκαναν και παρτούζα (οι δυο τους με πελάτη/ες).
Βέργας 2: Η milf Νάντια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη («εξτένισονς»), μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) "τετράγωνο" κορμί. Μας είπε: «ΟΛΑ εκτός από κωλο!»
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Μία ψηλή ξανθιά milf με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλοταϊσμένο κορμί. Απλό.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Εκεί δούλευε η Σοφία η κοκκινομάλλα˙ όπως μας είπε ότι είναι γνωστή στην πιάτσα. Επρόκειτο για μία θεριακωμένη milf με κατσαρό καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, κοιλιά, φαρδιά μέση και χοντρά μπούτια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Μία ξανθιά μέ ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ομορφούλα, με μικρό στήθος, κι αδύνατο κορμί˙ και μία ξανθιά με φουντωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, πιο γεμάτο κορμί. Ο farkeli μου είπε ότι η τελευταία δούλευε και στον όροφο στο 109 της Φυλής. Σε απλό αμφότερες.
Εξηκίου 18 αριστερά (όροφος): Ανεβαίνοντας την κατακκόκινη φωτιζόμενη σκάλα συναντήσαμε την ευγενική Κωνσταντίνα. Μία κοντοφάρδουλη milf με «μητρικό πάχος», που συνήθως εκτελεί χρέη υπηρεσίας, με αιθησιακή φωνή, καλό έκφυλο προσωπάκι, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη. Σε απλό.
Εξηκίου 20: Δούλευε η Αννα σε απλό επίσης.
Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο): Η ψηλόλιγνη Μαργαρίτα απ' τον όροφο της Φυλής 109. Σε απλό αλλά και με μασάζ.
Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Η Μελίνα˙ μία προmilf με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Παραλειπόμενο: Η τσατσά με θυμήθηκε απ' τις τσάρες μου στο Μεταξουργείο (εγώ δεν τη θυμόμουν) και φεύγοντας μας είπε: – Πάντα ρωτάτε και δεν περνάτε! Για να της απαντήσει ο farkeli: – Ε τί να κάνουμε, εμείς καυλώνουμε με τις ερωτήσεις!
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Δούλευε η Λόι˙ μία κακοδιάθετη ομορφούλα καστανή, μέ ωραίο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η ευγενική (μιας και «ο βουνίσιος γελαδάρης νταβατζής της δεν της άφηνε περιθώρια παρεκκλίσεων») Αντζελα˙ μία χαμογελαστή, σχετικά νεαρή, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
:(
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Το ποστ μου γιατι μεταφερθηκε?
Προφανως ειναι αυτο που ειχα υποπτευθει απο τη πρωτη φαση συγκρουσης με Βελουχιωτη..οτι υπαρχει καποιου ειδους συνδεση μελων ,βελουχιωτη,scooby και ουτω καθεξης με την διοικηση του σαιτ
Παντως να βριζομαστε ειτε εγω ειτε ο μπεμπας και να μην υπαρχει αντιδραση απο πλευρας του σαιτ,δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ετσι,ουτε μια στο εκατομυριο
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εκτιμώ ότι οι κρατούντες του ιστοτόπου θα αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι τά όσχεά τους έχουν αντοχή δέρματος κροκοδείλου και ότι οι όρχεις τους έχουν αντοχή μαρμάρου.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.478
Κριτικές
61
Like
42.727
Πόντοι
22.785
Ωιντάαααααα εδώ βλέπωω ύπάρχουν συνταγές καί μεθοδολογικές όδηγίες άνεξάρτητα
άπό τήν άτομική ποιότητα, τού κάθε μέλλους.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.135
Κριτικές
491
Like
37.466
Πόντοι
41.447

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Δούλευε μία όμορφη νεαρή η Ντενίσα˙ με ίσιο κοντό μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με τρίμπαλ στη μέση, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.


Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Η Μελίνα˙ μία προmilf με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Παραλειπόμενο: Η τσατσά με θυμήθηκε απ' τις τσάρες μου στο Μεταξουργείο (εγώ δεν τη θυμόμουν) και φεύγοντας μας είπε: – Πάντα ρωτάτε και δεν περνάτε! Για να της απαντήσει ο farkeli: – Ε τί να κάνουμε, εμείς καυλώνουμε με τις ερωτήσεις!
Την Ρουμάνα Ντένισα την είδα και εγώ προχθές για πρώτη φόρα όπως και την ανέφερα στην ενημέρωση που έκανα, είχα αναφέρει μάλιστα πως είναι η 3η καλή και το έχει το όνομα, φαίνεται... από τα πιο ωραία μώρα της περιοχής και αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας γράψει εντυπώσεις!


Ζωγράφισε ο ποιητής!!!


Υ.Γ. Μπράβο για άλλη μια φόρα στην πολύ ωραία ενημέρωσή σου!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
ρε μάγκες η Νικολέτα απο φ.66 και Διδύμου που έχει εξαφανιστεί? :think: :think:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Πριν από λιγο το μεσημερι στη φυλης
59 ιζαμπελα,το λεπτο ψηλο μελαγχροινο αλογο,καταθεση επειτα από πολύ καιρο
Μια χαρα περασα,λιγα προκαταρκτικα στα ορθια,πισωκολλητο στα ορθια για πολλη ωρα,ιεραποστολικα για λιγο και τελειωμα με τη κοπελα από πανω
65β μπιανκα,νέο μωρο σε πρωτη φαση το τελευταιο διαστημα,και ισως τ ωραιοτερο πλασμα στη φυλης.Καστανη,λεπτη με πανεμορφο προσωπο.
Στη πορεια,επειδη κατι μου θυμιζε,σκεφτηκα ότι μπορει να είναι το γλυκο πιπινι μπιανκα από φυλης 80 και ξανθιπης 2,πιο αδυνατισμενο και σαφως πιο προσεγμενο
67 αλισια
71β η μαιρη με αρκετα κιλα περισσοτερα σε σχεση με τη πρωτη φορα που ειχε εμφανιστει στη φυλης
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Η προσωπική μου άποψη για τις κυρίες:

Ορόρα: [size=14pt]Διεκπεραιωτική και ευχάριστα πιεστική στον χρόνο.[/size] Επιτίθεται με τους βύζους της για να σε καυλώσει και να σε τελειώσει γρήγορα. Δεν αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς, γιαυτό και σε προειδοποιεί κατά την συνουσία να είσαι τρυφερός μεν, αλλά γρήγορος δε.

Πολιτική της αλυσίδας;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom