Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (34 μέλη και 279 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Ακολουθει ενημερωση 2η βαρδια Φυλης

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισως  να ειναι και η τελευταια μου σαυτο το σαιτ μιας και ειμαι πληρως απογοητευμενος απο αντμιν και μοντερατορες(οχι μονο προς εμενα αλλα και προς αλλα μελη)
Δεν γινεται να γραφουν στα παπαρια τους μελη σαν εμενα μετα απο τοση προσφορα εδω μεσα(πληροφοριες, ενημερωσεις, κριτικες)

Γραφω ανιδιοτελως, αφιλοκερδως, για να βοηθησω και να δωσω πληροφοριες(οπως παιρνω και επαιρνα τοσα χρονια σαν επισκεπτης) για να περναω καλα να κανω χαβαλε και να ξεχναω τα προβληματα μου.
Ουδεποτε συστηθηκα με το νικ μου σε ιεροδουλη η απαιτησα καλυτερες υπηρεσιες η οτιδηποτε, ουδεποτε προμοταρισα η οτιδηποτε τετοιο
Μαλιστα προσπαθω να κρυψω τοσο το δυνατον καλυτερα το νικ μου και γι αυτο το λογο πλεον γραφω και κριτικες ετεροχρονισμενα για να μην προδιδομαι.

ΑΠΑΙΤΩ σεβασμο εδω μεσα και δεν ανεχομαι να μου τη λενε θλιβερα απαξιωμενα κλωναρια οπως ο Πουσταρης Βελουχιωτης χωρις να τρωνε ΜΠΑΝ σε λιγοτερο απο 5 λεπτα μιας και με βαση καποια πμ που ανταλαξα με τον Αντισθενη μου ειπε οτι γινονται σοβαρες προσπαθειες κλωνοεκκαθαρισης. Μαλιστα μου διεγραψε και 2 δικους μου κλωνους που εκανα καθαρα για χαβαλε μαυτη τη δικαιολογια.

Πριν συνεχησω να πω στους καθυστερημενους που μου λενε να παω να κανω εξετασεις οτι ειμαι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ
Εχω κανει 3 αιματολογικες εξετασεις απο τοτε που εκανα αυτα τα αισχη που εγραψα.
Ναι εκανα τη μαλακια και πηγα με 3 ιεροδουλες(μια στη Φυλης και 2 στουντιοκοριτσα) χωρις προφυλαξεις αυτο εγινε πριν 2 χρονια και εκανα τη μαλακια και το εγραψα.
Να τονισω οτι δεν το επιχειρησα εγω, ουτε πληρωσα παραπανω ουτε τιποτα, αυτες μου το προσφεραν απο μονες τους(δεν ξερω γιατι) και απλα πανω στην καυλα δεν εφερα αντιρηση.(για μια απο αυτες πηγα παραπανω απο μια φορες ναι ημουνα μαλακας νομιζα οτι με ερωτευτηκα η κατι τετοιο δεν ξερω τι σκεφτομουνα.
Ημουνα πιο μικρος, πιο αμυαλος πιο μαλακας. Το εκανα, το εγραψα, τελος
Οποιος ξανααναφερθει σαυτο το θεμα (αν βεβαια θελει ο διαχειρηστης να συνεχισω να γραφω) θα τρωει αμεσως μπαν,μιουτ δεν ξερω και γω τι σκατα..
Αν δεν θελει στα παπαρια μου υπαρχουν και αλλα σαιτ που οι διαχειρηστες ενδιαφερονται για τα μελη που προσφερουν

ΠΟΥΣΤΑΡΗΣ/ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ  2 ΣΕΝΑΡΙΑ

1 σεναριο : ΡΟΚΑΒΛΟΝ (95%). Αυτος ο παντελως αποτυχημενος, κακασχημος, γλοιωδης, βρωμερος μεσηλικας που δεν χωνευει τις ομορφες νεαρες βαλκανιες πορνες(και τις βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει) γιατι τον απαξιωνουν τελειως καθως δεν αντεχουν τη βρωμια και την ασχημια του και τον ξεπετανε.
Επισης ζηλευει απιστευτα οσους δεν ειναι βρωμεροι, ασχημοι και γλοιωδεις σαν και αυτον και απολαμβανουν καλες υπηρεσιες, με ομορφες γυναικες σε χαμηλο κοστος.
Το θεωρει τοσο απιθανο καποιος να περασει καλα με μια μικρη ομορφη κοπελα που κατευθειαν τον αποκαλει Προμοτορα ο καθυστερημενος.
Εκθειαζει τα σοβιετικα γκρανια γιατι ειναι οι μοναδικες που ανεχονται τη βρωμια και την ασχημια του και επισης του παρεχουν τις υπηρεσιες που απεγνωζμενα αποζηταει για να μπορεσει να χυσει(στραποναρισματα, δαχτυλιασματα, ακαποτα γαμησια, ακαποτες πιπες, γλωσσοφιλα κλπ)
Κατηγορει εμενα ο βλακας, αλλα για κακη του τυχη τον γνωριζουν καποιο εγκυροι συναγωνιστες(αν θελου να βγουν να πουν οι ιδιοι ποιοι ειναι) που μου αποκαλυψαν οτι πηγαινε με λουλουδια και σοκολατακια στην Μπαρμπορα που την ειχε τρελη καψουρα για να μπορει να την βγαλει γκομενα και να την γαμαει ακαποτα με την ησυχια του το αρρωστακι ο συφιλιαρης. Φυσικα ακομα και η Μπαρμπορα τον απαξιωσε τον γλιτσα. Εντομεταξυ εμπαινε και εβριζε οσους πηγαιναν με την Μπαρμπορα επειδη ηταν η καψουρα του και ζηλευε

Ειναι τοσο δυστυχησμενος επειδη δεν μπορει να βρει ικανοποιηση πουθενα στη ζωη του, ακομα και στιν πληρωμενο ερωτα τρωει ακυρα.. Για κανονικη γυναικα δεν το συζηταμε καν, ουτε κατσικα δεν του καθεται  :2funny:
Απετυχε παταγωδως το θλιβερο σαιτ που εφτιαξε, τον απαξιωσανε ακομα και τα ελαχιστα μελη που τους εκανε την τιμη  :jerking: να προσκαλεσει, τωρα καθεται και γραφει μονος του εκει και επειδη βαριεται μπαινει και εδω να βριζει τους τιμημενους και να βγαλει τα κομπλεξ του επειδη τον εχουν απαξιωσει ολοι.

Του εχω στειλει π.μ. του βρωμερου χεστη να βρεθουμε ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ θελει να του γαμησω την παναγια, αλλα προφανως επειδη καταλαβε οτι δεν αστειευομαι δεν εχει απαντησει..
Αμα θελει του στελνω και το τηλεφωνο μου.
Εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο, γνωριζομαι και κανω παρεα με παρα πολυ κοσμο απ το σαιτ και ανα πασα στιγμη μπορει να με βρει. Αλλα δεν το κανει ο χεστης, κανει το μαγκα πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Για μενα ειναι πολυ δυσκολο να τον βρω, αλλα θα τον βρω καποια στιγμη και θα τον γαμησω. Και οχι μονο εγω, και αλλα μελη οπως ο Χιλνικ και ο Ν.Σμυρνη και ο Χλεχλεκιας του τα χουμε μαζεμενα του καριολη.

2o σεναριο : Κλωνος καποιου μοντ(5%) . Δεν εχω καποια απαδειξη, αλλα αυτο το σεναριο ειναι λιγο πιθανο λογο της μεγαλης ανοχης που δειχνουν ολοι οι μοντ σαυτο το σκουπιδι.

Ελπιζω να μην περασει απαρατηρητο(η να σβηστει) αυτο το σεντονι γιατι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να διαγραφω απο ενα σαιτ που αγαπαω γιατι εκτος απο πληροφοριες, απο δω μεσα γνωρισα φοβερους τυπους με αρκετους απο αυτους γιναμε καλοι φιλοι και ζησαμε πολυ καλτ καταστασεις.

Γιατί κάθεσαι ρε παλληκάρι και σπάς τα μπομπόλια σου με τον καθένα;Βλέπεις,εδώ μέσα πέρα απο αρκετά και ισορροπημένα άτομα,υπάρχουν και άλλοι που τα βάζουν με άλλους,γιατί δεν αντέχουν τον εαυτό τους.Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι κάνουν μαλακίες,όπως όλος ο κόσμος απο ανέκαθεν άλλωστε,αλλά έχουνβ και τον σχετικό εγκέφαλο για να καταλάβουν τα λάθη τους.Κάποιοι πιστεύουν ότι εδώ μέσα υπάρχουν μόνο παρακμιακά και underground άτομα ΜΟΝΟ.Λάθος!Εδώ μέσα θα βρείς ιατρούς,δικαστικούς,επιχειρηματίες,εφοριακούς,εκπαιδευτικούς,μπετατζήδες,λιμενεργάτες και κάθε καρυδιάς καρύδι.Και αυτό γιατί δικαίωμα και συμμετοχή στον αγοραίο έρωτα έχουμε όλοι μας.Αλλά όπως είπα ο καθένας εξ ιδίου κρίνει τα αλλώτρια...Ο Βελουχιώτης ή Ροκαβλόν ή μοντερέιτορ ή ο Πάπας Ιωάννης Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.Κομπλέ.Αλλά γιατί του δίνεις αξία;Και δίνεις και αξία σε ποιόν;Σε έναν πορνοαγαπούλη...Εσύ το είπες...Έλεος.Γράψε του στα παπάρια σου τύπε και προχώρα.Ο Λαός θέλει ενημέρωσει Μπέμπα Style...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Kαταλαβα καλα συνοδοιπορε? η τζενη πρωην νταιανα.....τσατσα?

καλησπερα σε ολους και ειρηνη μην πολυ ενταση επικρατει τελικα εδω ο χωρος ειναι μια μικρη κοινωνια ναι φιλε η τζενη πρωην νταιανα δυστυχως σταματησε τωρα τι να πω αν στο μελλον αλλαξει γνωμη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ό,τι off-topic γράφτηκε, γράφτηκε. Τέλος με τις κοκορομαχίες και τα άσχετα στο topic της ενημέρωσης.

Επισκέπτης
Ό,τι off-topic γράφτηκε, γράφτηκε. Τέλος με τις κοκορομαχίες και τα άσχετα στο topic της ενημέρωσης.

Είσαι πολύ δίκαιος ...  >:(
Τον αφήνεις και βρίζει για να ανεβαίνει η ακροαματικότητα και δεν μου δίνεις την δυνατότητα να του απαντήσω!
Σβήσε και το δικό του μέρος από το χθεσινό μήνυμα που είναι σχετικό με εμένα και άσε την Ενημέρωση που κάνει άθικτη!Ή ανέβασε την απάντησή μου, που έσβησες.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χαιρετίζουμε το σφιχτό αιδοίο της Αλεξάνδρας, Διδύμου 8 ανώγειο.

Βελτιούται διαρκώς, καθιστάμενη σημαντική μονάς εις την υπηρεσίαν του ανδρός...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
παντως το ξενερωμα ειναι απιστευτο και μετα απο την αποχωρηση της μιλφαρας τζενης απο φυλης136η πρωην νταιανας απο αλκιβιαδου η οποια δουλευει πλεον σαν υπηρεσια στο πιπινου65 την πετυχα πρωι σε μια απο τις πολλες γυρες που εκανα απο τα μαγαζια αυτα για να την βρω και μου ειπε οτι σταμαμτησε κριμα ολα τα ωραια καποτε ληγουν τι να κανουμε

Αναρωτιέμαι τι έχει συμβεί...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τι εγινε ρε πδια γιατι τσακωνενστε σινεβει κατι ??
τωρα μπηκα και ειδα την φασαρια!για πεστε και μασ να ξεροθμε τι εγινε! :think: :think: :think: :S :S
μην πινετε πολλοθσ καφεδεσ και βαρανε στα νεβρα με τη ζεστη κανα χημο καλθτερα και να τρωτε και φροθτα! :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Λυπάμαι όταν σβήνονται υβρεολόγια και χυδαιολόγια.
Κι αυτά έχουν την αξία τους.
Ορισμένα δε, είναι τόσο γλαφυρά, που προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

Προτείνω να μη σβήνονται, αλλά να μεταφέρονται στο thread "Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων" ή σε άλλο thread.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αντισθενη τα μηνυματα του bakalh και του Πυραυλου γιατι σβηστηκανε?
Η παρεμβαση τους ειχε τεραστια σημασια,ο πρωτος ανεφερε ως σχολιο μια λεξη <<Υπερβαλετε>>,που ειχε  τη σημασια του, και ο δευτερος σχολιασε με μια λογοτεχνικη νοτα το ποστ του μπεμπα
Κοινως μεταξυ των δυο ανδρων υπηρχε μια διασταση αποψεων και υποψιαζομαι ρηγμα στις σχεσεις τους..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η παρεμβαση τους ειχε τεραστια σημασια,ο πρωτος ανεφερε ως σχολιο μια λεξη <<Υπερβαλετε>>,που ειχε  τη σημασια του, και ο δευτερος σχολιασε με μια λογοτεχνικη νοτα το ποστ του μπεμπα
Κοινως μεταξυ των δυο ανδρων υπηρχε μια διασταση αποψεων και υποψιαζομαι ρηγμα στις σχεσεις τους..

Φαίνεται ότι κάποιος εύθικτος του 'σπασε τ' αρχίδια...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Η παρεμβαση τους ειχε τεραστια σημασια,ο πρωτος ανεφερε ως σχολιο μια λεξη <<Υπερβαλετε>>,που ειχε  τη σημασια του, και ο δευτερος σχολιασε με μια λογοτεχνικη νοτα το ποστ του μπεμπα
Δε σβήστηκαν. Μιά σελίδα πίσω είναι.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αυτο με κανει να πιστευω τοτε,πως τ αφησατε επιτηδες,για να ενταθει η κοντρα μεταξυ τους
Αφηνουμε δηλαδη την πρωτη κοντρα,αφου εχει αυξηθει η επισκεψιμοτητα,και σιγα σιγα προετοιμαζουμε την δευτερη,μεταξυ Πυραυλου και bakalh η οποια σε πνευματικο επιπεδο,ειναι μια κοντρα κορυφης
Τελος παντων..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Λυπάμαι όταν σβήνονται υβρεολόγια και χυδαιολόγια.
Κι αυτά έχουν την αξία τους.
Ορισμένα δε, είναι τόσο γλαφυρά, που προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

Προτείνω να μη σβήνονται, αλλά να μεταφέρονται στο thread "Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων" ή σε άλλο thread.
Ok. Συνέχεια εκεί λοιπόν:

Αυτο με κανει να πιστευω τοτε,πως τ αφησατε επιτηδες,για να ενταθει η κοντρα μεταξυ τους
Αφηνουμε δηλαδη την πρωτη κοντρα,αφου εχει αυξηθει η επισκεψιμοτητα,και σιγα σιγα προετοιμαζουμε την δευτερη,μεταξυ Πυραυλου και bakalh η οποια σε πνευματικο επιπεδο,ειναι μια κοντρα κορυφης
Τελος παντων..
:grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Είσαι πολύ δίκαιος ...  >:(
Τον αφήνεις και βρίζει για να ανεβαίνει η ακροαματικότητα και δεν μου δίνεις την δυνατότητα να του απαντήσω!
Σβήσε και το δικό του μέρος από το χθεσινό μήνυμα που είναι σχετικό με εμένα και άσε την Ενημέρωση που κάνει άθικτη!Ή ανέβασε την απάντησή μου, που έσβησες.

Φιλαράκο πήγες σοκολατάκια στη Μπάρμπαρα ;
Επειδή θέλεις να τη πηδήξεις ,πρέπει να πάθει διαβήτη ; :2funny: :2funny:

Ενημέρωση : Η Ανκα ,το απόγευμα στη Φωκαίας 25 Β ( ισόγειο-2 σκαλάκια ) είναι η ωραιότερη με διαφορά στα μπουρδέλα .Πηγαίνετε να τη δείτε .Αν περάσετε πρεπει να πληρώσετε .Να τη δειτε
είναι δωρεάν  ! :2funny: :2funny:

Ψάχνω τη " Σόνια " από Φωκαιας 27,ισόγειο και δεν τη βρίσκω.
Ούτε ο Xilnik δεν τη βρήκε ,που αυτός την ανακάλυψε .
ΑΥΤΗ είναι καλή μέσα !  :rockon:

Επισκέπτης
Τσάρκα στο Μετάξι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, 1-2 τη νύχτα. Μου αρέσει η ησυχία του Μεταξουργείου τις ώρες αυτές, αν και συνήθως το επισκέπτομαι μέρα.

Η πιο όμορφη της περιοχής ήταν η Ρόζα στο Κολωνού 15 δεξιά, την οποία και διάλεξα. Η κοπέλα είναι άσπρη Ρουμάνα με μοιραίο μαύρο μαλλί και πολύ γλυκό πρόσωπο. Εμφανίζεται και στο Κολωνού 32 όροφος, εκεί όμως με 15 ευρώ.

edit: Αυτό το γυφτομπαζάκι τη Λαρίσα στο Ιάσωνος 20 δεξιά πώς γίνεται κάποιοι να τη θεωρούν μουνάρα? Κάτι γούστα που έχουν μερικοί...  :rolleyes:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Του εχω στειλει π.μ. του βρωμερου χεστη να βρεθουμε ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ θελει να του γαμησω την παναγια,

Παλικάρι μου, θα σε παρακαλέσω θερμά να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ την ύβρη σου ΣΤΑ ΘΕΙΑ!
Οφείλουμε να έχουμε αυτόν τον σεβασμό, ακόμη και αν δεν πιστεύουμε. Δεν χρωστάει τίποτε η Παναγία (με Π κεφαλαίο) να την πιάνουμε στο στόμα μας με αυτό τον τρόπο. Καταλαβαίνεις πως στο λέω... Δεν τοποθετούμαι στα γραφόμενά σου και την αντιπαράθεσή σου με άλλο μέλος. Απλά ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να βρίζεις τα ΘΕΙΑ, ακόμη και αν βράζεις απ'το δίκιο σου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μysterius χιλια μπραβο γι αυτο το ποστ!
Μπεμπα θερμη παρακληση και απο μενα να το αποσυρεις αμεσα ειτε εσυ,ειτε αν δεν γινεται,που δεν γινεται,οι υπευθυνοι του σαιτ

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Οφείλουμε να έχουμε αυτόν τον σεβασμό, ακόμη και αν δεν πιστεύουμε. Δεν χρωστάει τίποτε η Παναγία (με Π κεφαλαίο) να την πιάνουμε στο στόμα μας με αυτό τον τρόπο. Καταλαβαίνεις πως στο λέω... Δεν τοποθετούμαι στα γραφόμενά σου και την αντιπαράθεσή σου με άλλο μέλος. Απλά ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να βρίζεις τα ΘΕΙΑ, ακόμη και αν βράζεις απ'το δίκιο σου.
σωστός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

Υβρεις, παλικαρισμοί όπως και άλλες μεγαλήγορες φράσεις, χρησιμοποιούνται από τον συντάκτη δια να δώσουν μια νότα λυρισμού, όπως άλλωστε παρατήρησε και ο κ. ΠΥΡΑΥΛΟΣ.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Υβρεις, παλικαρισμοί όπως και άλλες μεγαλήγορες φράσεις, χρησιμοποιούνται από τον συντάκτη δια να δώσουν μια νότα λυρισμού, όπως άλλωστε παρατήρησε και ο κ. ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
Έως ένα σημείο! Άγιος γαρ, θα συμφωνήσετε... Εξόν και σας απώλεσε την κρίση η ιερόδουλος Ρομπέρτα.... :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom