iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Ακολουθει ενημερωση 2η βαρδια Φυλης
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ισως να ειναι και η τελευταια μου σαυτο το σαιτ μιας και ειμαι πληρως απογοητευμενος απο αντμιν και μοντερατορες(οχι μονο προς εμενα αλλα και προς αλλα μελη)
Δεν γινεται να γραφουν στα παπαρια τους μελη σαν εμενα μετα απο τοση προσφορα εδω μεσα(πληροφοριες, ενημερωσεις, κριτικες)
Γραφω ανιδιοτελως, αφιλοκερδως, για να βοηθησω και να δωσω πληροφοριες(οπως παιρνω και επαιρνα τοσα χρονια σαν επισκεπτης) για να περναω καλα να κανω χαβαλε και να ξεχναω τα προβληματα μου.
Ουδεποτε συστηθηκα με το νικ μου σε ιεροδουλη η απαιτησα καλυτερες υπηρεσιες η οτιδηποτε, ουδεποτε προμοταρισα η οτιδηποτε τετοιο
Μαλιστα προσπαθω να κρυψω τοσο το δυνατον καλυτερα το νικ μου και γι αυτο το λογο πλεον γραφω και κριτικες ετεροχρονισμενα για να μην προδιδομαι.
ΑΠΑΙΤΩ σεβασμο εδω μεσα και δεν ανεχομαι να μου τη λενε θλιβερα απαξιωμενα κλωναρια οπως ο Πουσταρης Βελουχιωτης χωρις να τρωνε ΜΠΑΝ σε λιγοτερο απο 5 λεπτα μιας και με βαση καποια πμ που ανταλαξα με τον Αντισθενη μου ειπε οτι γινονται σοβαρες προσπαθειες κλωνοεκκαθαρισης. Μαλιστα μου διεγραψε και 2 δικους μου κλωνους που εκανα καθαρα για χαβαλε μαυτη τη δικαιολογια.
Πριν συνεχησω να πω στους καθυστερημενους που μου λενε να παω να κανω εξετασεις οτι ειμαι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ
Εχω κανει 3 αιματολογικες εξετασεις απο τοτε που εκανα αυτα τα αισχη που εγραψα.
Ναι εκανα τη μαλακια και πηγα με 3 ιεροδουλες(μια στη Φυλης και 2 στουντιοκοριτσα) χωρις προφυλαξεις αυτο εγινε πριν 2 χρονια και εκανα τη μαλακια και το εγραψα.
Να τονισω οτι δεν το επιχειρησα εγω, ουτε πληρωσα παραπανω ουτε τιποτα, αυτες μου το προσφεραν απο μονες τους(δεν ξερω γιατι) και απλα πανω στην καυλα δεν εφερα αντιρηση.(για μια απο αυτες πηγα παραπανω απο μια φορες ναι ημουνα μαλακας νομιζα οτι με ερωτευτηκα η κατι τετοιο δεν ξερω τι σκεφτομουνα.
Ημουνα πιο μικρος, πιο αμυαλος πιο μαλακας. Το εκανα, το εγραψα, τελος
Οποιος ξανααναφερθει σαυτο το θεμα (αν βεβαια θελει ο διαχειρηστης να συνεχισω να γραφω) θα τρωει αμεσως μπαν,μιουτ δεν ξερω και γω τι σκατα..
Αν δεν θελει στα παπαρια μου υπαρχουν και αλλα σαιτ που οι διαχειρηστες ενδιαφερονται για τα μελη που προσφερουν
ΠΟΥΣΤΑΡΗΣ/ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ 2 ΣΕΝΑΡΙΑ
1 σεναριο : ΡΟΚΑΒΛΟΝ (95%). Αυτος ο παντελως αποτυχημενος, κακασχημος, γλοιωδης, βρωμερος μεσηλικας που δεν χωνευει τις ομορφες νεαρες βαλκανιες πορνες(και τις βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει) γιατι τον απαξιωνουν τελειως καθως δεν αντεχουν τη βρωμια και την ασχημια του και τον ξεπετανε.
Επισης ζηλευει απιστευτα οσους δεν ειναι βρωμεροι, ασχημοι και γλοιωδεις σαν και αυτον και απολαμβανουν καλες υπηρεσιες, με ομορφες γυναικες σε χαμηλο κοστος.
Το θεωρει τοσο απιθανο καποιος να περασει καλα με μια μικρη ομορφη κοπελα που κατευθειαν τον αποκαλει Προμοτορα ο καθυστερημενος.
Εκθειαζει τα σοβιετικα γκρανια γιατι ειναι οι μοναδικες που ανεχονται τη βρωμια και την ασχημια του και επισης του παρεχουν τις υπηρεσιες που απεγνωζμενα αποζηταει για να μπορεσει να χυσει(στραποναρισματα, δαχτυλιασματα, ακαποτα γαμησια, ακαποτες πιπες, γλωσσοφιλα κλπ)
Κατηγορει εμενα ο βλακας, αλλα για κακη του τυχη τον γνωριζουν καποιο εγκυροι συναγωνιστες(αν θελου να βγουν να πουν οι ιδιοι ποιοι ειναι) που μου αποκαλυψαν οτι πηγαινε με λουλουδια και σοκολατακια στην Μπαρμπορα που την ειχε τρελη καψουρα για να μπορει να την βγαλει γκομενα και να την γαμαει ακαποτα με την ησυχια του το αρρωστακι ο συφιλιαρης. Φυσικα ακομα και η Μπαρμπορα τον απαξιωσε τον γλιτσα. Εντομεταξυ εμπαινε και εβριζε οσους πηγαιναν με την Μπαρμπορα επειδη ηταν η καψουρα του και ζηλευε
Ειναι τοσο δυστυχησμενος επειδη δεν μπορει να βρει ικανοποιηση πουθενα στη ζωη του, ακομα και στιν πληρωμενο ερωτα τρωει ακυρα.. Για κανονικη γυναικα δεν το συζηταμε καν, ουτε κατσικα δεν του καθεται
Απετυχε παταγωδως το θλιβερο σαιτ που εφτιαξε, τον απαξιωσανε ακομα και τα ελαχιστα μελη που τους εκανε την τιμη να προσκαλεσει, τωρα καθεται και γραφει μονος του εκει και επειδη βαριεται μπαινει και εδω να βριζει τους τιμημενους και να βγαλει τα κομπλεξ του επειδη τον εχουν απαξιωσει ολοι.
Του εχω στειλει π.μ. του βρωμερου χεστη να βρεθουμε ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ θελει να του γαμησω την παναγια, αλλα προφανως επειδη καταλαβε οτι δεν αστειευομαι δεν εχει απαντησει..
Αμα θελει του στελνω και το τηλεφωνο μου.
Εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο, γνωριζομαι και κανω παρεα με παρα πολυ κοσμο απ το σαιτ και ανα πασα στιγμη μπορει να με βρει. Αλλα δεν το κανει ο χεστης, κανει το μαγκα πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Για μενα ειναι πολυ δυσκολο να τον βρω, αλλα θα τον βρω καποια στιγμη και θα τον γαμησω. Και οχι μονο εγω, και αλλα μελη οπως ο Χιλνικ και ο Ν.Σμυρνη και ο Χλεχλεκιας του τα χουμε μαζεμενα του καριολη.
2o σεναριο : Κλωνος καποιου μοντ(5%) . Δεν εχω καποια απαδειξη, αλλα αυτο το σεναριο ειναι λιγο πιθανο λογο της μεγαλης ανοχης που δειχνουν ολοι οι μοντ σαυτο το σκουπιδι.
Ελπιζω να μην περασει απαρατηρητο(η να σβηστει) αυτο το σεντονι γιατι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να διαγραφω απο ενα σαιτ που αγαπαω γιατι εκτος απο πληροφοριες, απο δω μεσα γνωρισα φοβερους τυπους με αρκετους απο αυτους γιναμε καλοι φιλοι και ζησαμε πολυ καλτ καταστασεις.
Γιατί κάθεσαι ρε παλληκάρι και σπάς τα μπομπόλια σου με τον καθένα;Βλέπεις,εδώ μέσα πέρα απο αρκετά και ισορροπημένα άτομα,υπάρχουν και άλλοι που τα βάζουν με άλλους,γιατί δεν αντέχουν τον εαυτό τους.Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι κάνουν μαλακίες,όπως όλος ο κόσμος απο ανέκαθεν άλλωστε,αλλά έχουνβ και τον σχετικό εγκέφαλο για να καταλάβουν τα λάθη τους.Κάποιοι πιστεύουν ότι εδώ μέσα υπάρχουν μόνο παρακμιακά και underground άτομα ΜΟΝΟ.Λάθος!Εδώ μέσα θα βρείς ιατρούς,δικαστικούς,επιχειρηματίες,εφοριακούς,εκπαιδευτικούς,μπετατζήδες,λιμενεργάτες και κάθε καρυδιάς καρύδι.Και αυτό γιατί δικαίωμα και συμμετοχή στον αγοραίο έρωτα έχουμε όλοι μας.Αλλά όπως είπα ο καθένας εξ ιδίου κρίνει τα αλλώτρια...Ο Βελουχιώτης ή Ροκαβλόν ή μοντερέιτορ ή ο Πάπας Ιωάννης Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.Κομπλέ.Αλλά γιατί του δίνεις αξία;Και δίνεις και αξία σε ποιόν;Σε έναν πορνοαγαπούλη...Εσύ το είπες...Έλεος.Γράψε του στα παπάρια σου τύπε και προχώρα.Ο Λαός θέλει ενημέρωσει Μπέμπα Style...