Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (23 μέλη και 220 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επιγραμματικά, ενημέρωση από όσους οίκους της Φυλής και Φωκαίας που ήταν ανοιχτοί πλην των μεγάλων νούμερων και του Φ.40  που δεν πήγα στην (3η) Βραδυνή/Μεταμεσονύχτια βάρδια (01:00-02:30 περίπου)...

Φυλής:

71. ισόγειο, Άντζελα (πρώτη φορά την βλέπω)
69A. Άννα είπε η τσατσά, η Χριστίνα η Καζακστανή έσκασε μύτη
67. Αντίνα
65Β. Εμμαλνουέλα και Ραμόνα
84Β. Αλιόνα
80. Μαίρη και Μαρία η "Πόντια" με πολλά κιλά
61. η Τζούλια με την αφάνα και άλλη μία πιο ωραία που δε μου 'ρχεται τώρα (νομίζω και πρώτη φορά που την είδα)
74. ανοιχτό το φως κλειστός όμως ο οίκος
66Α. Άννα/Ιλόνα, σε μελαχρινή version πλέον που για μένα δεν την προτειμώ έτσι και επίσης δεν κατάλαβα γιατί φόραγε ένα φισνετ, ούτε αυτό δεν υπήρχε λόγος να το φοράει να κρύψει τι; (κάνω και στυλιστική)
56. η Νταϊάνα (τι να πει κανείς γι αυτό το μώρό, όπως είπε και ο φίλος amaudeus να τις πάνε όλα καλά)
54Β. Ορόρα

(να πω πως στη Φυλής όπως είδατε και ανέφερα τα μισά ήταν κλειστά, κόσμος στον δρόμο πολύ λίγος αλλά στους πιο πολλούς οίκους κόσμος λίγος υπήρχε και τα δωμάτιο ήταν κατειλημμένα που σημαίνει πως για να δούμε κοπέλα ήμασταν στην αναμονή...)

Φωκαίας:

17. Ιζαμπέλα και Ελένη "Αιγύπτια"
19. κλειστό
24. κλειστό
25Α. Ελένη, ξανθό σάπιο μιλφ
25Β. Μόνικα "νιαου"
27Α. κλειστό
27Β (ισόγειο) δε θυμάμαι, κάποιο μπάζο μάλλον!
27Β (όροφος) η Άννα η γυμνή με το κρεμασμένο στήθος

Ιάσωνος:

19. κλειστό
20Α. κλειστό
20Β. κλειστό
20Γ. Τάνια και Ναόμι, 15ευρω αμφότερες

Λεωνίδου 28: υπερηψωμένο ισόγειο κλειστό με ανοιχτά τα φώτα και όροφος η Λέιλα

Κολωνού:
32 ισόγειο ένα μελαχρινό σπασμένο προμιλφ
32Β. (onlygreekadiko) μια μέτρια κοντοπούτανη μιλφ και μια αδύνατη ταϋλανδέζα (πρώτη φορά πετυχαίνω ταϋλανδεζα)
32 υπόγειο, κλειστό
30 όροφος, κλειστό επισης
30 ισόγειο, μπήκα και βγήκα καθώς δεν ήταν κανείς και βαριόμουν να περιμένω, υποθέτω η Άννα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επιγραμματικά, ενημέρωση από όσους οίκους της Φυλής και Φωκαίας που ήταν ανοιχτοί πλην των μεγάλων νούμερων και του Φ.40  που δεν πήγα στην (3η) Βραδυνή/Μεταμεσονύχτια βάρδια (01:00-02:30 περίπου)...

Φυλής:

69A. Άννα είπε η τσατσά, η Χριστίνα η Καζακστανή έσκασε μύτη

Η Άννα είναι,απλά μοιάζουν πολύ τώρα που αδυνάτισε............. ;)

Επισκέπτης
Σιμόνα για σήμερα στο Κολωνού 30 επάνω ενώ την Παρασκευή πήρα τη Ραφαέλα στο Κολωνού 15 αριστερά. Η Κορίνα σήμερα απουσίαζε από το Ιάσωνος 20 δεξιά. Και τα 3 αυτά κορίτσια θα μπορούσαν εμφανισιακά άνετα να σταθούν σε οποιοδήποτε μπουρδέλο της οδού Φυλής αλλά μας κάνουν την τιμή να γαμιούνται στο λαϊκό Μεταξουργείο για 10 μόλις ευρώ!

:rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
xΘεσινη απογευματινή τσάρκα στην φυλής μαζί με μπεμπα ιππότη σπουγκενα,ρεντμαν..
ΦΥΛΗΣ
56 η γνωστή νταιανα,νομίζω ότι δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις
54β η ντενισα,τα μαλλιά της χθες τα είχε καστανοξανθα ίσια λίγο πιο κάτω από τον ώμο της πήγαιναν ενώ φορούσε και ένα σεξυ σετ εσωρούχων...
69 όροφος η Χριστίνα η καζακστανη
74 το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμενη,νωρίτερα γύρω στις 7 το απόγευμα είδα δυο μπατσικα να παίρνουν την κοπέλα την οποία δεν την είχα ξαναδεί κάπου και την τσατσα...
84α η Τζούλια,είχε ένα πιρσινγκ στον οφαλο,ένα στο δεξί ρουθούνι και ένα πάνω από το χείλος της
86α κλειστό
86β το πεπινι ανδριαννα
59 κάτω η ιζαμπελλα,πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα με γαματο σώμα και κωλο μαύρα ίσια μαλλιά που έφταναν λίγο πιο κάτω από τον ώμο της συμπαθητική φάτσα με μονη παραφωνία την γαμψη μύτη της....
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 η ιζαμπελλα μελαχρινη μουναρα,καυλωφατσα είχε ένα πιρσινγκ αριστερά πάνω από το άνω χείλος,και στον οφαλο μαυριδερο σώμα μαύρα ίσια μαλλιά που έφταναν λίγο πιο κάτω από τον ώμο της και ένα τατουάζ στην κοιλιά της
27α η γνωστή βικτωρια που τα κάνει όλα μέσα στο δωμάτιο
27 β κάτω νέα παρουσία σύμφωνα με την τσατσα 2 ημερών,καστανοξανθα πολύ κοντά μαλλια μέτρια φάτσα αδύνατο σώμα στο όριο της νευρικής ανορεξιας και αδιάφορος κωλος,άκα ανακοινωθηκε,δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι
27β πάνω η Έλενα πρόκειται για ένα πεπινι 20-22 χρόνων με μαυριδερο σώμα καστανοξανθα μαλλια που τα είχε πιάσει κοτσο τούμπανο σώμα και κωλος και με 2-2.5 βυζια που ήταν εμφανής οι ουλες
ΔΙΔΥΜΟΥ
7α η ορορα πρόκειται για ένα πιπινι 20-22 χρόνων με άσπρο δέρμα κανονικό σώμα,γαματος κωλος κοντά μαύρα ίσια μαλλια και2-2.5βυζια....
7β κλειστό
8β δυο κοπέλες η Χριστίνα και η άνιτα,η Χριστίνα είναι ένα πιπινι κοκκαλοαρικο με μαύρα ίσια μακριά μαλλια άσπρο δέρμα και 1-1.5 μικρά βυζια,δυστυχώς την άνιτα δεν την είδα καλά και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από την εμφάνιση της....
ΛΙΟΣΙΩΝ
91 η Στέλλα η αλληθωρη με κωλο από φυλής 74

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε δεν είναι κάτι τρελό αλλά μου φάνηκε φιλότιμη και δεν βιαζόταν. Χώρια που το δέρμα της είναι βελούδο, λες και χώνεις τον μπούτσο σου σε ένα κεσεδάκι γιαούρτι.

Επίσης οι αχρείοι δεν μου πήραν τίποτα, άλλωστε δεν έχω τίποτα να πάρουν (χρυσαφικά, λεφτά, κινητά) αλλά τα 150 € που έσκασα στον κλειδαρά καθώς και οι τρείς ώρες δουλεία για να καθαρίσω το σπίτι ήταν αρκετά.

λές για την κοντή με την κινεζόφατσα; Σκατάνε. Με άγχωσες τώρα, θα πάω απο 'βδομάδα να βεβαιωθώ ότι η ορίτζιναλ Τζούλια είναι στην θέση της! :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: καλώς μας ξανάρθες!

Προφέσσορ δεν θέλω να σου κάνω παρατηρήσεις αλλά αυτές οι δύο ήταν 35 όταν βγήκε το "Lord of the Rings" το 2001...

Προφέσσορ και εγώ κατέθεσα εκεί αλλά δεν μου έκανε κόλπα για τον χρόνο. Πιθανών επειδή δεν είχα ξαναπεράσει μαζί της (με ρώτησε όταν μπήκε μέσα). Ευγενέστατη η τσατσά.
Να πω ότι άξιζες τον τίτλο του τιμημένου.... :boobies:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Άννα είναι,απλά μοιάζουν πολύ τώρα που αδυνάτισε............. ;)

πόσο πια να αδυνατίσει...Να τονίσουμε εδώ ότι όντως μοιάζουν πολύ στο στυλ, ομιλία, πρόσωπο (κάποιος είχε πει ότι είναι ξαδελφούλες, θα μπορούσε κιόλας) αλλά δυστυχώς όχι στις υπηρεσίες. Εκεί που η Χριστίνα "ιδρώνει την φανέλα" η 'Αννα (τις τελευταίες φορές που την πήρα πριν μήνες) γκρίνιαζε και βαριόταν.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πόσο πια να αδυνατίσει...Να τονίσουμε εδώ ότι όντως μοιάζουν πολύ στο στυλ, ομιλία, πρόσωπο (κάποιος είχε πει ότι είναι ξαδελφούλες, θα μπορούσε κιόλας) αλλά δυστυχώς όχι στις υπηρεσίες. Εκεί που η Χριστίνα "ιδρώνει την φανέλα" η 'Αννα (τις τελευταίες φορές που την πήρα πριν μήνες) γκρίνιαζε και βαριόταν.
Η Άννα που αναφέρεται έχει καστανοξανθα μαλλια??πριν από 4-5 μήνες δούλευε απογευματινή βάρδια???

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
xΘεσινη απογευματινή τσάρκα στην φυλής μαζί με μπεμπα ιππότη σπουγκενα,ρεντμαν..
ΦΥΛΗΣ
56 η γνωστή νταιανα,νομίζω ότι δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις
54β η ντενισα,τα μαλλιά της χθες τα είχε καστανοξανθα ίσια λίγο πιο κάτω από τον ώμο της πήγαιναν ενώ φορούσε και ένα σεξυ σετ εσωρούχων...
69 όροφος η Χριστίνα η καζακστανη
74 το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμενη,νωρίτερα γύρω στις 7 το απόγευμα είδα δυο μπατσικα να παίρνουν την κοπέλα την οποία δεν την είχα ξαναδεί κάπου και την τσατσα...
84α η Τζούλια,είχε ένα πιρσινγκ στον οφαλο,ένα στο δεξί ρουθούνι και ένα πάνω από το χείλος της
86α κλειστό
86β το πεπινι ανδριαννα
59 κάτω η ιζαμπελλα,πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα με γαματο σώμα και κωλο μαύρα ίσια μαλλιά που έφταναν λίγο πιο κάτω από τον ώμο της συμπαθητική φάτσα με μονη παραφωνία την γαμψη μύτη της....
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 η ιζαμπελλα μελαχρινη μουναρα,καυλωφατσα είχε ένα πιρσινγκ αριστερά πάνω από το άνω χείλος,και στον οφαλο μαυριδερο σώμα μαύρα ίσια μαλλιά που έφταναν λίγο πιο κάτω από τον ώμο της και ένα τατουάζ στην κοιλιά της
27α η γνωστή βικτωρια που τα κάνει όλα μέσα στο δωμάτιο
27 β κάτω νέα παρουσία σύμφωνα με την τσατσα 2 ημερών,καστανοξανθα πολύ κοντά μαλλια μέτρια φάτσα αδύνατο σώμα στο όριο της νευρικής ανορεξιας και αδιάφορος κωλος,άκα ανακοινωθηκε,δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι
27β πάνω η Έλενα πρόκειται για ένα πεπινι 20-22 χρόνων με μαυριδερο σώμα καστανοξανθα μαλλια που τα είχε πιάσει κοτσο τούμπανο σώμα και κωλος και με 2-2.5 βυζια που ήταν εμφανής οι ουλες
ΔΙΔΥΜΟΥ
7α η ορορα πρόκειται για ένα πιπινι 20-22 χρόνων με άσπρο δέρμα κανονικό σώμα,γαματος κωλος κοντά μαύρα ίσια μαλλια και2-2.5βυζια....
7β κλειστό
8β δυο κοπέλες η Χριστίνα και η άνιτα,η Χριστίνα είναι ένα πιπινι κοκκαλοαρικο με μαύρα ίσια μακριά μαλλια άσπρο δέρμα και 1-1.5 μικρά βυζια,δυστυχώς την άνιτα δεν την είδα καλά και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από την εμφάνιση της....
ΛΙΟΣΙΩΝ
91 η Στέλλα η αλληθωρη με κωλο από φυλής 74
ωραίος ο κινγκ!!! συνέχισε την καλή δουλειά... :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Άννα που αναφέρεται έχει καστανοξανθα μαλλια??πριν από 4-5 μήνες δούλευε απογευματινή βάρδια???

κατα 95% αυτή είναι. Η κοπέλα που αντικαταστάτησε την Χριστίνα όταν αυτή έφυγε. Ήρθε λίγο πριν φύγει η Χριστίνα για να αναλάβει την πρωϊνή βάρδια (καθότι η Χριστίνα είχε θέμα με την πρωϊνη βάρδια και έψαχνε κοπέλα να την αναλάβει) και όταν η Χριστίνα σταμάτησε ανέλαβε και την απογευματινή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κατα 95% 100% αυτή είναι. Η κοπέλα που αντικαταστάτησε την Χριστίνα όταν αυτή έφυγε. Ήρθε λίγο πριν φύγει η Χριστίνα για να αναλάβει την πρωϊνή βάρδια (καθότι η Χριστίνα είχε θέμα με την πρωϊνη βάρδια και έψαχνε κοπέλα να την αναλάβει) και όταν η Χριστίνα σταμάτησε ανέλαβε και την απογευματινή.

Λοιπόν για να τελειώνουμε.....είναι ότι ακριβώς σου είπα εγώ,σε βελτιωμένη έκδοση...λόγω αναδουλειάς.....
Είναι καλύτερη μέσα πλέον και αδυνατισμένη.....ξέρεις με ποιον μιλάς τώρα....
Μην αρχίσω να κράζω μερικούς άσχετους ακόμα δεν γύρισα(δεν εννοώ εσένα)..... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Τνχ λαγε,άντε να δώ ποτε θα πας σε κανένα μπουρδελακι μόνο ερωτήσεις εισαι..
πριν την αγορά, προηγείται ενδελεχής έρευνα...2 φορές που πήγα, πέρασα μια καλά(εβελύνα) και την άλλη πήρα τα αρχίδια μου(άντζελα...)...οπότε έχω καταλήξει σε 3 περιπτώσεις αλλά το ψιλοσκέφτομαι...για άλλους, προσωπικούς λόγους..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πριν την αγορά, προηγείται ενδελεχής έρευνα...2 φορές που πήγα, πέρασα μια καλά(εβελύνα) και την άλλη πήρα τα αρχίδια μου(άντζελα...)...οπότε έχω καταλήξει σε 3 περιπτώσεις αλλά το ψιλοσκέφτομαι...για άλλους, προσωπικούς λόγους..
Σου έχω πει με ποια θα περάσεις καλύτερα.  ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
74 το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμενη,νωρίτερα γύρω στις 7 το απόγευμα είδα δυο μπατσικα να παίρνουν την κοπέλα
Πάλι στο 74?..όλο ξεχνάνε να πληρώσουν το ρεύμα αυτοί...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λοιπόν για να τελειώνουμε.....είναι ότι ακριβώς σου είπα εγώ,σε βελτιωμένη έκδοση...λόγω αναδουλειάς.....
Είναι καλύτερη μέσα πλέον και αδυνατισμένη.....ξέρεις με ποιον μιλάς τώρα....
Μην αρχίσω να κράζω μερικούς άσχετους ακόμα δεν γύρισα(δεν εννοώ εσένα)..... ;)

αν έχει βελτιωθεί μέσα τότε θα την δοκιμάσω αν βρεθώ στην περιοχή τέτοια ώρα.  :rockon: Η τελευταία φορά που την είχα πάρει πριν μήνες ήταν χάλια. :fuck1:

Υ.Γ. λίγο επιθετικό το ποστ, δεν υπήρχε λόγος. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άσχετοι για τους οποίους μιλάς, αλλά και εγώ τον εαυτό μου άσχετο τον θεωρώ, σε σύγκριση με πολλούς εδώ μέσα.  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αν έχει βελτιωθεί μέσα τότε θα την δοκιμάσω αν βρεθώ στην περιοχή τέτοια ώρα.  :rockon: Η τελευταία φορά που την είχα πάρει πριν μήνες ήταν χάλια. :fuck1:

Υ.Γ. λίγο επιθετικό το ποστ, δεν υπήρχε λόγος. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άσχετοι για τους οποίους μιλάς, αλλά και εγώ τον εαυτό μου άσχετο τον θεωρώ, σε σύγκριση με πολλούς εδώ μέσα.  :grin:

Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου,εγώ πέρασα καλά τις προάλλες........αν βρεις κάποιο στανταράκι σου...να το προτιμήσεις...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
καλωσοριζω πάλι τους billy13 & king James στο φορουμ
χαιρομαι που σας βλέπω να κανετε ενημερωση και να μην υπαρχουν προβληματα στο εξής
αν και οι 2 βάζελοι θα κάνω τα στραβα μάτια..............

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου,εγώ πέρασα καλά τις προάλλες........αν βρεις κάποιο στανταράκι σου...να το προτιμήσεις...

η Άννα, πάντα μου άρεσε, ακόμα και όταν είχε γίνει ξεπέτα, μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, οπότε η κατάθεση δεν άφηνε τόσο πικρή γεύση. Δεν με παίρνεις στο λαιμό σου, ρε, όλα τα παλιά μέλη τα εμπιστεύομαι, άλλωστε ξέρω τι να περιμένω και σε κάθε κατάθεση υπάρχει κίνδυνος να μην περάσει κάποιος καλά. Πάντως δύσκολο να βρεθώ εκείνη την ώρα στην περιοχή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλωσοριζω πάλι τους billy13 & king James στο φορουμ
χαιρομαι που σας βλέπω να κανετε ενημερωση και να μην υπαρχουν προβληματα στο εξής
αν και οι 2 βάζελοι θα κάνω τα στραβα μάτια..............
........ :boobies:

η Άννα, πάντα μου άρεσε, ακόμα και όταν είχε γίνει ξεπέτα, μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, οπότε η κατάθεση δεν άφηνε τόσο πικρή γεύση. Δεν με παίρνεις στο λαιμό σου, ρε, όλα τα παλιά μέλη τα εμπιστεύομαι, άλλωστε ξέρω τι να περιμένω και σε κάθε κατάθεση υπάρχει κίνδυνος να μην περάσει κάποιος καλά. Πάντως δύσκολο να βρεθώ εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Και εμένα μου άρεσε,έχω φάει φόλα 1 φορά...αλλά τώρα αδυνάτισε και είναι πιο καύλα.... :s&m_2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom