σε πλαίσια χθες μεγαλης στουντιοτσαρκας περασα απο καποια μπουρδελακια..
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
59Α στο σαλονι βγήκε μια μαυριδερή κοπέλα με κανονικο σωμα με ωραιο αχλαδωτο κωλο συμπαθητικο προσωπο με μαυρα μαλλια που εφταναν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της που τα ειχε πιασει με μια στεκα.στο στυλ μου θυμισε πολυ την εμμανουελα και την μπιανκα απο φυλης,μαλλον και αυτη τσιγγανορουμανα θα ειναι.ονομα δεν ρωτησα αλλα ενας συναγωνιστης μου ειπε οτι μαλλον ειναι μια αλεξανδρα απο λιοσιων
ΑΧΙΛΛΕΩΣ
48Β εκεινη την ωρα δουλευε η αλινα η λινα δεν ακουσα καλα την τσατσα.προκειται για μια ψηλη νεαρη κοπελα αρκετα αδυνατη με αντισεξουαλικο σωμα αλλα με ωραιο προσωπο.τα μαλλια της ηταν μαυρα ισια μακρια,τα ειχε πιασει αλογουρα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
166Β καινουρια κοπελα οπως μας ειπε η τσατσα.η χριστινα,αρκετα ελκυστικη παρουσια με ενα ροζ διχτυωτό φορεμα που εφτανε μεχρι τον κώλο της που τα αποκαλυπτε ολλα.τα βυζια της ηταν 2αρια στητα,ειχε ωραιο ερωτικό σώμα και κωλο γλυκια φατσα.τα μαλλιά της ηταν μαυρα σε στυλ καρε.
166α δυο κοπελες.η πρωτη που μου παρουσιαστηκε δεν την θυμαμαι καθολου επειδη μου ηταν εντελως αδιαφορη,η δευτερη ήταν η αννα,πρόκειται για μια 30αρα ετσι οπως την εκοψα με στητα 3αρια βυζια τα οποια τα τόνιζε μέσα απ το μίνι φόρεμα της κανονικο σωμα μετρια φατσα.τα μαλλια της ηταν μαυρα μακρια και τα ειχε πιασει αλογουρα...