[size=11pt]
Μία «συνάντηση θάνατος»[/size]
έλαβε χώρα στο καφενεδάκι, «εκεί που "σκάει" η Τροφωνίου», μεταξύ εμού και του ZeroTolerance˙ με τον οποίο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Λίγο αργότερα γνώρισα και τον xilnik μαζί με το ποδήλατό του.
Οι τρεις μας το λοιπόν ξεκινήσαμε για μία μίνι τσάρκα σε όσα σπιτάκια ήταν ανοιχτά εκείνη την ώρα.
21:37-22:30
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η Αννα˙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η Κορίνα˙ μία νεαρή ρουμάνα, με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό. Πληρώθηκε...
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η Τζούλια˙ μία καστανή μεταmilf, με το μαλλί της έως τις πλάτες, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Εκεί δούλευε μία άλλη Τζούλια˙ με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό επίσης.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σοφία. Μόλις είχε μπει δωμάτιο και φύγαμε για δίπλα.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Ρίτα˙ μία milf με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Απλό.
Βέργας 2: Η τσατσά μας είπε ότι έκλειναν. Δούλευε η ελληνίδα Νάντια˙ μία «ξανθιά, milf, με μεγάλη περιφέρεια» όπως μου είπε ο xilnik.
Λιοσίων 78 (ισόγειο): Η Μαργαρίτα, από τον όροφο στη Φυλής 109˙ ψηλή, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι σχεδόν τη μέση, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο ενισχυμένο στήθος, χυτές ποδάρες. Απλό.
Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η Ναταλία˙ μία αδύνατη νεαρή με καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος˙ και η προmilf Μελίνα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί. Αμφότερες σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Δούλευαν επίσης δύο κοπέλες, όμως με απλό πρόγραμμα: Η Αντζελα˙ μία χοντρούλα μελαχρινή˙ και η Ιζαμπέλα˙ μία καστανή αδύνατη .
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η Τάνια˙ με κατσαρό ξανθό μαλλί μέχρι τις πλάτες, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και «αφράτο κώλο» όπως είπε ο Zero. Απλό πρόγραμμα για την κοπέλα.
Σε αυτό το σημείο "η εξουσία" μας άφησε για να "τιμήσει" τη Μελίνα. Συνεχίσαμε οι δυο μας σε...
Λιοσίων 91: Δούλευαν δύο κοπέλες: Η Βικτώρια˙ με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, πολύ μικρό στήθος και πολύ αδύνατη˙ κι η Στέλλα˙ μία καστανή με το μαλλί της μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί. ΚΩΛΟΣ (για τη Βικτώρια σίγουρα, για τη Στέλλα δεν είπε κάτι η τσατσά)
Προύσης 22: Δούλευε η ψηλή, παχουλή milf Αλίκη που εργάζεται και πρωί στον συγκεκριμένο οίκο (πριν 3 χρόνια ήταν στο Περγάμου αφήνοντας καλές εντυπώσεις, σύμφωνα με τον xilnik)˙ με καρέ καστανό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, βαρύ κορμί (φορούσε μεσοφόρι) Σε απλό.
Κνίδου 18: Η Ελενα˙ μία μεταmilf με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, και στόμα με εξαιρετικά προβληματική οδοντοστοιχία, μεγάλο στήθος, καλοζωισμένο κορμί. Απλό.
Εξω από το καφενεδάκι μας βρήκε ο Zero και μετά από σύντομη συζήτηση χωρίσαμε: Εγώ πήγα για την Κορίνα, ο Xilnik προς Φυλής και ο Zero (μάλλον) σπίτι του.
Υστερόγραφη παρατήρηση: Τα παιδιά ζητάνε δημόσια συγγνώμη απ' τον Farkeli για το γεγονός ότι πίστευαν πως εκείνος και εγώ ήμασταν το ίδιο πρόσωπο.
Στερνά καλά, όλα καλά.
[...]
Υ.Γ (...) Σμιρνι,αμαντεους και φανουρης,τα σχολια περιττα οσον αφορα την ενημερωση
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου.
Tην ενημέρωση την ξαναγράφω [...]
Αυτό και μόνο λέει πολλά!
[...]
Ισότιμο μπράβο σε όλους του μέγιστους (Φανούρη,Σμύρνη,Ξιλνίκ,Αμαντέους,Προφεσορίξ)
[...]
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου.
«Αυτό το έγραψα και παραπάνω...>
Εντάξει μωρέ διαφέρουν! Στο πρώτο έβαλα ένα εμότικον.
»
Το να γράφεις ενημερώσεις και κριτικές για τους Οίκους του δεκάρικου και του εικοσάρικου, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Δεν σε κυνηγάνε να σε γαμήσουν οι νταβατζήδες.
[...]
Πάλι καλά! Μόνο αυτό θα μου έλειπε!
Πάντως (παλιότερα) είχα κάνει ενημερώσεις/κριτικές και για τα στούντιο, χωρίς ευτυχώς να εκδηλώσει κάποιος την επιθυμία να με "γαμήσει"˙ βέβαια δεν μπορώ να ξέρω τί θα γινόταν εάν συνέχιζα στα εν λόγω ιδρύματα...
Τελικά έχει και τα καλά της η μικρή κατηγορία.
[...]
Κολωνού 11Β: η τσαμπουκαλού Μαρία, γεματούλα, βγήκε με ζόρικη εμφάνιση (σκισμένο κοντό τζίν κ.α.)
[...]
Είναι τσαμπούκι, έτσι;
[...]
αυτά από εμένα φίλοι μου (...) (παίζει να μείνω άνεργος :o)
[...]
Ωραία ενημέρωση!
Οσο για το δεύτερο, εύχομαι να μην γίνει ποτέ.
[...]
Κολωνου 30 δεξια (ισογειο): (...) Αννα (...) την εχω σε εμπαργκο επειδη κραζει οταν σε βλεπει να μην μπαινεις
[...]
Εκτός και εάν είσαι μιας κάποιας ηλικίας...
Ωραία ενημέρωση.