Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (33 μέλη και 222 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Kαλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν είναι σήμερα Η Νικολέττα στο ΦΥΛΗΣ 69Α, αν γνωρίζει η αν παει καποιος ας μου πει γιατι θέλω να παω και μενω μακριά.Ευχαριστώ!!!

νομιζω οτι η νικολετα δουλευει στο Φ 66 με την ασπρη αλουμινενια πορτα. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
166Β καινουρια κοπελα οπως μας ειπε η τσατσα.η χριστινα,αρκετα ελκυστικη παρουσια με ενα ροζ διχτυωτό φορεμα που εφτανε μεχρι τον κώλο της που τα αποκαλυπτε ολλα.τα βυζια της ηταν 2αρια στητα,ειχε ωραιο ερωτικό σώμα και κωλο γλυκια φατσα.τα μαλλιά της ηταν μαυρα σε στυλ καρε.
...

Πρόκειται για αλλοδαπό νεαρότατο γυφταριό, που αστειεύεται και χαριεντίζεται, από την αρχή έως το τέλος της συνουσίας.

Κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων, η ατμόσφαιρα δεν έχει καθόλου ερωτισμό, παρά μόνο παιγνιώδη χροιά.

Κοινώς, αναπαύεται επάνω στη δόξα των νιάτων της, λειτουργώντας χαριτωμένα, ανέμελα, περιπαιχτικά, ανεύθυνα, πρόστυχα...

Οι στιγμές που σοβάρεψε, μαζεύτηκε και συγκεντρώθηκε, ήταν όταν οι στροφές είχαν πιάσει κόκκινο, προ του επικείμενου οργασμού...
 

VZK

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2010
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0

VZK

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2010
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3:
Πιθανοτατα τωρα και μεχρι τις 11κ30 ειναι στο Διδυμου 7.
Αν κατεβεις αργα μετα τις 12 στην 3η βαρδια ψαξτην στο 66Α η στο 56 η στο 54. Αν και χθες το βραδυ που κατεβηκα δεν ηταν πουθενα

Ευχαριστω φιλαράκι να εισαι καλα...
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.158
Κριτικές
150
Like
2.901
Πόντοι
6.925
Σήμερα βόλτα στην Φυλής μετά από πολύ καιρό μια και λόγω οικονομικής δυσχέρειας όλο Μετάξι πάω.
Τέτοια αναδουλειά δεν έχω ξαναδεί. Ούτε σε ένα μαγαζί δεν ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο (11:00 το πρωί)

ΦΛ 40 μία Αντριάννα με πλήρες πρόγραμμα
ΦΛ 54, 56 δεν θυμάμαι αδιάφορες
ΦΛ 56 μία ξανθιά μου την έπεσε με χάδια
ΦΛ 80 Αννα Μαρία
ΦΛ 65Β μία όμορφη ξανθιά με μικρό στήθος και περιφέρεια
ΦΛ 84Α Τζούλια 84Β κλειστό
ΦΛ 86Α κλειστό 86Ν συμπαθής μελαχρινή
ΦΛ 71Α ρουμανογυφτάκι
Φ69Β κλειστό 69Α η Χριστινούλα - αδυνάτισε πολύ νομίζω όπως και τότε που είχε εμφανιστεί μόνο που το στηθος πια δειχνει πόσο ξένο είναι
ΦΚ 19 Ρωξάνα - κρέμασαν κιαλλο τα στηθη της
ΦΚ 17 μελαχρινή με μικρό στηθάκι
ΦΚ 25  δύο κοπέλες μία ξανθιά Milf και μικρή μελαχρινή
Δ7Β η Αντριάννα μου έφραξε τον δρόμο πέσαν αγκαλιές κλπ χουφτώματα έτοιμοι είμασταν να ξεκινήσουμε εκεί στο σαλόνι, έφυγα όμως - θα επανέλθω


 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Χθες τη νύχτα στο Φυλής 74 το αριστερό ήταν η Νανσούλα :tits: από φ40...
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι τυπε,που το καταλαβες?
URL]]
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.135
Κριτικές
491
Like
37.466
Πόντοι
41.447
συνάντηση σήμερα το βραδάκι σε παραδοσιακό καφενέ επι της Λιοσίων με δυο Τιτάνες της ενημέρωσης  :o :o

τον Καζανόβα [size=12pt]ΧΙLNIK[/size] και τον φοβερό προνοσκάουτερ [size=12pt]ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ[/size]!!!
:rockon:

σε αυτό εδω το σημείο να ζητήσω δημόσια συγγνώμη απο τον Στρατηγο έταιρο πορνοσκάουτερ ΦΑΡΚΕΛΙ γιατί λανθασμένα νόμιζα τόσο καιρό οτι Φανουρης Τζουρας = Φαρκελι.... :grin:  :uglystupid:
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!! :-

πριν πώ για την συνάντηση να αναφέρω 2 λόγια για την μοναχική και στοχευμένη - επιλεκτική τσάρκα που εκανα μόνος το απόγευμα πριν την συνάντηση.

Αγκυρας 12 το δεξί οπως τα κοιταμε. Λώρα Η Ρωσιδα μιλφ που μένι στην Τσεχια και μιλαει γερμανικα...
Ειναι στανταράκι μου. Μετριο αναστημα, ωραιος κωλος και πόδια, καρε καστανοξανθο μαλλι, ομορφουτσικο προσωπακι, λιγο μαυρισμενη. Εχει αδυνατισει αρκετα απο την περασμενη φορα που ηταν εδω το Μαιο αλλα αυτο εμενα δεν μου αρεσει,, την προτιμουσα με μερικα κιλα παραπανω της πηγαιναν. Καταθεση με εγγυημενο αποτελεσμα και σημερα. Πολυ καλη για μιλφ-γκιλφ λοβερς που προτιμουν το αισθησιακο σεξ με αγκαλιες, φιλια, χαλαρο τεμπο...
Μαγνησιας 1 Η γκιλφ Ρωσιδα Ντιάνα. Πρεπει να ναι 60 ετων...κρατιεται καλα, και κανει τα παντα αδιαμαρτυρητα στο 20 (και κωλο), καλη περιπτωση, την εχω τιμήσει στο παρελθόν αλλα πολυ μεγαλη...
Καλυμνου 48 Α & Β-ισογειο και όροφος Δεν μου έκαναν την τιμή να μου ανοίξουν αν και το φωτακι ηταν ανοιχτο...τσαμπα καει η λαμπα..... :cussing:
Καλύμνου 36Α. καινουργια απογευματινη κοπελα στη θεση της βετερανου Νανάς που ειναι σε αδεια. Η Ρωσιδα Ιρίνα. μετριο ανάστημα, λευκη επιδερμιδα, ξανθιά, 35 αρα, με σχετικα καλο σωμα και μιλρο στηθος. Μαλλι καπως φουντωτο μακρυ. Εσπαγα το κεφαλι μου που την ξερω και μετα θυμηθηκα...την ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου σε ενα μασατζιδικο στην οδο Φερων...και ειχα μεινει τοτε πολυ ευχαριστημενος. Ελευθερο στοματικο , στο προγραμμα.
Κανω στροφη και κατευθυνομαι στα μιλφαδικα της Αλκιβιαδου.
Απο εξω συναντω τυχαια φιλο συναγωνιστη που δεν γραφει στο σαιτ ομως τον τρισμεγιστο αδερφό Γιωργο Μαλλιά ή αλλιως γνωστο Γιωργο Τραβελά! :rockon:
μπαινουμε μαζι στο
Αλκιβιαδου 16ακοπελα η γνωστη Ρουμανα μιλφ Πατριτσια με φουλ προγραμμα στο 20αρι (και κωλο). Ξανθο κοντο μαλλι, σαπια δοντια, πεσμενα βυζια, γενικα ενα μιλφ οχι του τυπου μου αν και το εχω τιμησει στο παρελθον με οχι καλα αποτελεσματα.
στο Αλκιβιαδου 16Β ειχε καινουργια κοπελα, αλλα μόλθις ειχε μπει στο δωμάτιο και βαριομασταν να περιμενουμε
Αλκιβιαδου 16Γ Η Ντανα. Ψιλη μελαχρινη νεαρη κοπέλα. Δεμενο σωμα, μιλρο σχετικα στηθος, αδιαφορο προσωπο. κριμα γιατι σε αυτο το σπιτι εχουν περασει κοπελες με ιστορια οπως Σονια , Κατερινα κτλ...
Προυσης 22Η μολδαβεζα γκιλφ Αλινα. Νταρντάνα, με μικρο στηθος, γλυκο προσωπο και καρέ μαλλι καστανο, πολυ καλο σερβις στο 20 αρικο με ελευθερο στοματικο. Αλλα μονο για γκιλφ λοβερς....Παλιοτερα δουλευε και αυτη σε μασατζιδικα.

Γενικα ολα τα μαγαζια σημερα βαραγανε μυγες....
TYYT_5243_s.jpg



Στη συνεχεια οπως ειπα παραπανω συναντησα xilnik & Φανουρη Τζουρα στον καφενέ της οδου Λιοσιων.
Αφου ηπιαμε αφθονα υγρα λογω ζέστης , οπως φαινεται και στη φωτό, ξεκινησαμε τσαρκα όλοι μαζι στα σπιτακια πέριξ της οδου Λιοσιων.
www.imagebam.com/image/eb65c1268034490] [/URL]

Θα μπει αργότερα ο Φανουρης να κανει πληρη ενημερωση της τσάρκας και περιγραφές των κορασίδων.
Εγω απλα να πω 2 πράγματα που μου εκαναν εντυπωση.
1) παντου δεν ειχε δουλεια..
2) Στο Τροφωνιου 11 όροφος ειδαμε ενα υπεροχο νεαρο πλασμα την Κορινα. Αψογο κορμι και ομορφο προσωπο, καστανι με μακρι ισιο μαλλι, θα μπορουσε λογω εμφανισης για εμενα να δουλευει και σε στουντιο. Η συγκεκριμενη ηταν μια οαση σημερα μπροστα στις αλλες που ειδαμε
3) στο Λιοσιων 76 οροφος ειχε 2 κοπελες. Εδω εκανα 2 καταθεση με καλο αποτελεσμα στην προμιλφ Βουλγαρα Μελινα. λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω αργοτερα.

Αυτα , καλοβραδυ

 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πέρασμα στην 2η (απογευματινή βάρδια) με αφορμή να δω τον "νέο" οίκο της Διδυμου 27 (Σπίτι του Δράκουλα όπως πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί) και να ευχηθώ καλές δουλειές, οπότε πέρασα και σε λίγα με την σειρά που ακολουθούν:

Διδυμου 27 εδώ είδα την Κλαούντια την οποία έχω ξαναδεί καιρό πριν νομίζω στο Φ.136 ισόγειο, μελαχρινή νεαρή κανονικό ύψος με μαύρα εσώρουχα, πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμί με πολλά πιασίματα που δεν την κολακεύουν αλλά σε πολλούς ίσως να λειτουργεί θετικά..
Φ.71 ισόγειο η Νταρντάνα Στεφανία και τα τρέντυ κουνήματά της..
Φ.71 όροφος η Μπιάνκα, μελαμψή μελαχρινή πιτσιρίκα, πιθανώς αθίγγανη, skinny με ωραίο κορμί λαμπάδα, στο πρόσωπο μέτρια προς καλή κατ' εμέ πάντα..
Φ.67 ο γκέι τσάτσος κλασσικά στεκόταν έξω στην πόρτα οπότε επειδή βαριόμουν να μπω και να κατέβω από το παπί τον ρώτησα ποια κοπέλα έχει και μου 'πε την Αλίσια την οποία δεν ξέρω καν..
Φ.65Βστο δωμάτιο ήταν η Εμμανουέλα..
Φωκαίας 17 η άλλη Εμμανουέλα η καινούρια, ψιλό νταρντάνα καλή από σώμα και μάπα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανησιακά..
Φωκαιάς 19 η Μαρίνα, μιλφ να πώ; έτσι μου φάνηκε, μελαχρινή με μακριά ψιλό ίσια μαλλιά και κάπως χαλαρό το σώμα της αλλά όμορφο ελαφρώς τραχύ πρόσωπο. συναγωνιστής βγαίνοντας από το δωμάτιο τον ρώτησα έξω για το τί έλεγε μέσα και μου κούνησε το χέρι λέγοντας μου μέτρια πράγματα!
καλό βράδυ!

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.639
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.639
Πόντοι
46.232
σε πλαίσια χθες μεγαλης στουντιοτσαρκας περασα απο καποια μπουρδελακια..
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
59Α στο σαλονι βγήκε μια μαυριδερή κοπέλα με κανονικο σωμα με ωραιο αχλαδωτο κωλο συμπαθητικο προσωπο με μαυρα μαλλια που εφταναν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της που τα ειχε πιασει με μια στεκα.στο στυλ μου θυμισε πολυ την εμμανουελα και την μπιανκα απο φυλης,μαλλον και αυτη τσιγγανορουμανα θα ειναι.ονομα δεν ρωτησα αλλα ενας συναγωνιστης μου ειπε οτι μαλλον ειναι μια αλεξανδρα απο λιοσιων
ΑΧΙΛΛΕΩΣ
48Β εκεινη την ωρα δουλευε η αλινα η λινα δεν ακουσα καλα την τσατσα.προκειται για μια ψηλη νεαρη κοπελα αρκετα αδυνατη με αντισεξουαλικο σωμα αλλα με ωραιο προσωπο.τα μαλλια της ηταν μαυρα ισια μακρια,τα ειχε πιασει αλογουρα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
166Β καινουρια κοπελα οπως μας ειπε η τσατσα.η χριστινα,αρκετα ελκυστικη παρουσια με ενα ροζ διχτυωτό φορεμα που εφτανε μεχρι τον κώλο της που τα αποκαλυπτε ολλα.τα βυζια της ηταν 2αρια στητα,ειχε ωραιο ερωτικό σώμα και κωλο γλυκια φατσα.τα μαλλιά της ηταν μαυρα σε στυλ καρε.
166α δυο κοπελες.η πρωτη που μου παρουσιαστηκε δεν την θυμαμαι καθολου επειδη μου ηταν εντελως αδιαφορη,η δευτερη ήταν η αννα,πρόκειται για μια 30αρα ετσι οπως την εκοψα με στητα 3αρια βυζια τα οποια τα τόνιζε μέσα απ το μίνι φόρεμα της κανονικο σωμα μετρια φατσα.τα μαλλια της ηταν μαυρα μακρια και τα ειχε πιασει αλογουρα... 
ωραία ενημέρωση  ;)
και εις ανώτερα...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom