συνάντηση σήμερα το βραδάκι σε παραδοσιακό καφενέ επι της Λιοσίων με δυο Τιτάνες της ενημέρωσης :o :o
τον Καζανόβα [size=12pt]ΧΙLNIK[/size] και τον φοβερό προνοσκάουτερ [size=12pt]ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ[/size]!!!
σε αυτό εδω το σημείο να ζητήσω δημόσια συγγνώμη απο τον Στρατηγο έταιρο πορνοσκάουτερ ΦΑΡΚΕΛΙ γιατί λανθασμένα νόμιζα τόσο καιρό οτι Φανουρης Τζουρας = Φαρκελι....
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!! :-
πριν πώ για την συνάντηση να αναφέρω 2 λόγια για την μοναχική και στοχευμένη - επιλεκτική τσάρκα που εκανα μόνος το απόγευμα πριν την συνάντηση.
Αγκυρας 12 το δεξί οπως τα κοιταμε.
Λώρα Η Ρωσιδα μιλφ που μένι στην Τσεχια και μιλαει γερμανικα...
Ειναι στανταράκι μου. Μετριο αναστημα, ωραιος κωλος και πόδια, καρε καστανοξανθο μαλλι, ομορφουτσικο προσωπακι, λιγο μαυρισμενη. Εχει αδυνατισει αρκετα απο την περασμενη φορα που ηταν εδω το Μαιο αλλα αυτο εμενα δεν μου αρεσει,, την προτιμουσα με μερικα κιλα παραπανω της πηγαιναν. Καταθεση με εγγυημενο αποτελεσμα και σημερα. Πολυ καλη για μιλφ-γκιλφ λοβερς που προτιμουν το αισθησιακο σεξ με αγκαλιες, φιλια, χαλαρο τεμπο...
Μαγνησιας 1 Η γκιλφ Ρωσιδα
Ντιάνα. Πρεπει να ναι 60 ετων...κρατιεται καλα, και κανει τα παντα αδιαμαρτυρητα στο 20 (και κωλο), καλη περιπτωση, την εχω τιμήσει στο παρελθόν αλλα πολυ μεγαλη...
Καλυμνου 48 Α & Β-ισογειο και όροφος Δεν μου έκαναν την τιμή να μου ανοίξουν αν και το φωτακι ηταν ανοιχτο...τσαμπα καει η λαμπα.....
Καλύμνου 36Α. καινουργια απογευματινη κοπελα στη θεση της βετερανου Νανάς που ειναι σε αδεια. Η Ρωσιδα
Ιρίνα. μετριο ανάστημα, λευκη επιδερμιδα, ξανθιά, 35 αρα, με σχετικα καλο σωμα και μιλρο στηθος. Μαλλι καπως φουντωτο μακρυ. Εσπαγα το κεφαλι μου που την ξερω και μετα θυμηθηκα...την ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου σε ενα μασατζιδικο στην οδο Φερων...και ειχα μεινει τοτε πολυ ευχαριστημενος. Ελευθερο στοματικο , στο προγραμμα.
Κανω στροφη και κατευθυνομαι στα μιλφαδικα της Αλκιβιαδου.
Απο εξω συναντω τυχαια φιλο συναγωνιστη που δεν γραφει στο σαιτ ομως τον
τρισμεγιστο αδερφό Γιωργο Μαλλιά ή αλλιως γνωστο Γιωργο Τραβελά!
μπαινουμε μαζι στο
Αλκιβιαδου 16ακοπελα η γνωστη Ρουμανα μιλφ
Πατριτσια με φουλ προγραμμα στο 20αρι (και κωλο). Ξανθο κοντο μαλλι, σαπια δοντια, πεσμενα βυζια, γενικα ενα μιλφ οχι του τυπου μου αν και το εχω τιμησει στο παρελθον με οχι καλα αποτελεσματα.
στο Αλκιβιαδου 16Β ειχε καινουργια κοπελα, αλλα μόλθις ειχε μπει στο δωμάτιο και βαριομασταν να περιμενουμε
Αλκιβιαδου 16Γ Η
Ντανα. Ψιλη μελαχρινη νεαρη κοπέλα. Δεμενο σωμα, μιλρο σχετικα στηθος, αδιαφορο προσωπο. κριμα γιατι σε αυτο το σπιτι εχουν περασει κοπελες με ιστορια οπως Σονια , Κατερινα κτλ...
Προυσης 22Η μολδαβεζα γκιλφ
Αλινα. Νταρντάνα, με μικρο στηθος, γλυκο προσωπο και καρέ μαλλι καστανο, πολυ καλο σερβις στο 20 αρικο με ελευθερο στοματικο. Αλλα μονο για γκιλφ λοβερς....Παλιοτερα δουλευε και αυτη σε μασατζιδικα.
Γενικα ολα τα μαγαζια σημερα βαραγανε μυγες....
Στη συνεχεια οπως ειπα παραπανω συναντησα xilnik & Φανουρη Τζουρα στον καφενέ της οδου Λιοσιων.
Αφου ηπιαμε αφθονα υγρα λογω ζέστης , οπως φαινεται και στη φωτό, ξεκινησαμε τσαρκα όλοι μαζι στα σπιτακια πέριξ της οδου Λιοσιων.
www.imagebam.com/image/eb65c1268034490]
[/URL]
Θα μπει αργότερα ο Φανουρης να κανει πληρη ενημερωση της τσάρκας και περιγραφές των κορασίδων.
Εγω απλα να πω 2 πράγματα που μου εκαναν εντυπωση.
1) παντου δεν ειχε δουλεια..
2) Στο Τροφωνιου 11 όροφος ειδαμε ενα υπεροχο νεαρο πλασμα την Κορινα. Αψογο κορμι και ομορφο προσωπο, καστανι με μακρι ισιο μαλλι, θα μπορουσε λογω εμφανισης για εμενα να δουλευει και σε στουντιο. Η συγκεκριμενη ηταν μια οαση σημερα μπροστα στις αλλες που ειδαμε
3) στο Λιοσιων 76 οροφος ειχε 2 κοπελες. Εδω εκανα 2 καταθεση με καλο αποτελεσμα στην προμιλφ Βουλγαρα Μελινα. λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω αργοτερα.
Αυτα , καλοβραδυ