- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.136
- Πόντοι
- 42.697
το ξανθό δουλεύει τα πρωινά και στην Ρεμούνδου...
Θενκς ;-)
το ξανθό δουλεύει τα πρωινά και στην Ρεμούνδου...
ειναι η ιδια απ το φωκαιας 17α.....Καλοκαίριασε για τα καλά.
Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο, το ίδιο και οι καύλες μου ! ! 1
Μετά από τις κολασμένες αναφορές περί ζουζουνιών, δεν μπορούσα παρά να πάω να τα "ψεκάσω" . . . .
Φωκ. 27: η σέξυ και γλυκιά Εμανουέλα, με το θηλυκό κορμί της να το στριφογυρίζει γύρω από την μπάρα . . .
Αυτά
αν κρίνω από την σειρά που τα γράφει φαντάζομαι πως μπερδεύτηκε και αντί για 17 έγραψε 27...ειναι η ιδια απ το φωκαιας 17α.....
ρε παιδες η ντανιελα απο φυλης ποτε θα γυρισει????
αν κρίνω από την σειρά που τα γράφει φαντάζομαι πως μπερδεύτηκε και αντί για 17 έγραψε 27...
Χωμ. 11 ισ.: η Άννα μια νεαρή με κανονικό σώμα, λευκή επιδερμίδα και εσώρουχα, μακρύ μαλλί πιασμένο/πλεγμένο κοτσίδα.
Έχει δοκιμαστεί και έχει βαθμολογηθεί αρνητικά: Δεν αφήνει πολλά φιλάκια στο σώμα της γιατί γαργαλιέται, δυσανασχετεί στην εναλλαγή στάσεων, το 5(7)/λεπτο το τηρεί ευλαβικά, έχει δυσάρεστη αναπνοή.
Χωμ 11 1ος: η ξανθούλα Λόλα. Ένα απίθανο χαδιάρικο λουκουμάκι. Προσέχτε ρεμάλια μην το κατσιάσετε το μπουκουκάκι . . .
τωρα κολωνου 11 υπογειο
η ασιατοειδης που ανεφερε ο δυσκολος
25αρα ομορφουλα και ωραιο σωμα
οντως φερνει σε εξευρωπαισμενη ασιατισα
Ωραία ενημέρωση δύσκολε, εύγε!Πρωινη βαρδια στο Μεταξι:
Ωραία ενημέρωση δύσκολε, εύγε!
Σκούμπι, μπαγιάτικα τα γλυκά ταψιού στο ζαχαροπλαστείο ΜΑΛΑΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 124 ΕΝΑΝΤΙ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ μεταξύ Κοδριγκτώνος και Μαγνησίας. Το λαμόγιο είπε οτι είναι χθεσινής ημέρας και δεν έκοψε απόδειξη.
Τον τακτοποίησα καταλλήλως. Με τον σωστό τρόπο.
ΔΑΣΚΑΛΕ περίμένουμε ημερήσιά ενημέρωση από μπουρδέλα στήν ΠΑΡΟ...οντως πολυ ζουζουνι στο αριστερό και ντροπαλο στο σαλοναρισμα του....η τσατσα μου ειπε οτι ειναι απ την πορτογαλια...οταν γυρισω απ τις διακοπες πρέπει να το τιμήσω....
Εγώ πάντως όταν τύχει να πάρω είναι καλός.Σκούμπι, μπαγιάτικα τα γλυκά ταψιού στο ζαχαροπλαστείο ΜΑΛΑΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 124 ΕΝΑΝΤΙ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ μεταξύ Κοδριγκτώνος και Μαγνησίας. Το λαμόγιο είπε οτι είναι χθεσινής ημέρας και δεν έκοψε απόδειξη.
Τον τακτοποίησα καταλλήλως. Με τον σωστό τρόπο.
Πάντως όπως όλα τα πράγματα στην ζωή όταν ρωτάς για κάτι
μετά θα αναλαμβάνεις την ευθύνη όταν θα πηγαίνεις.
Μια χαρα ειναι ο Μαλαμος,man..οποιος γουσταυρει αποδειξουλα,ας κουβαλαει μαζι του..ειδικα η σερανο του μετα απο τσιμπουκακι Αλιονας,ειναι αλλο πραμα..Εγώ πάντως όταν τύχει να πάρω είναι καλός.
Τι να σου πω τώρα;ας σε πάω σε άλλη περιοχή στους πολύ "δυνατούς" πιά.
Ανδριάς στην Φιλοθέη (νομίζω έχει και στους Αμπελόκηπους)
και Αλέα στο Ψυχικό (πολύ ακριβά).
Αν και εκεί απογοητευτείς τότε κόψε τα γλυκά. ;)
Σόρρυ για το
Πάντως όπως όλα τα πράγματα στην ζωή όταν ρωτάς για κάτι
μετά θα αναλαμβάνεις την ευθύνη όταν θα πηγαίνεις.
Προς jaygatsby:Υπήρξε και καλύτερο.Μια χαρα ειναι ο Μαλαμος,man..οποιος γουσταυρει αποδειξουλα,ας κουβαλαει μαζι του..ειδικα η σερανο του μετα απο τσιμπουκακι Αλιονας,ειναι αλλο πραμα..