VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Φυλής 59 κάτω, σπανίως στο πάνω, και για ένα διάστημα Αγαθουπόλεως.
Ακόμα πιο παλιά, μετάξι που πέρασε το training.
και λιοσιων δουλευε καποτε μεταμεσονυχτια βαρδια
Φυλής 59 κάτω, σπανίως στο πάνω, και για ένα διάστημα Αγαθουπόλεως.
Ακόμα πιο παλιά, μετάξι που πέρασε το training.
και λιοσιων δουλευε καποτε μεταμεσονυχτια βαρδια
φ66 στο καινούργιο, Τατιανα: 23 ετών, μελαχρινό 'ρωσιδάκι' βυζάκια μικρά, ποπός στητός, μάτια αγγέλου, σχετικά πετίτ, συμμετοχή πολύ καλή.
τροφωνιου 11 πρωινα τυπεΣυναγωνιστές έχω χάσει τη Φωτεινή που έβγαινε απόγευμα στη Περγάμου 27Β,στο ίδιο μαγαζί που έβγαινε πρωί η Βίκυ.Μήπως την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά?Ηταν καυλιάρικο μιλφάκι για τρελλά γαμίσια.
Φχαριστώ ρε μαν....................................τροφωνιου 11 πρωινα τυπε
ρε παιδιά έχθες πριν την κατάθεση στην Τατιάνα 66νεο, πέρασα και έριξα μια ματιά και στο δίπλα. Ηταν ένας τύπος συμπαθής και η τσα2 τον έλεγε αγαπουλίνο, γλυκιέ μου κλπ λέτε να ήταν ο Μπακάλης?
Το λέω γιατί ο Πυραυλος έλεγε πως η συγκεκριμένη τσα2 του μιλά γλυκα και τον χουφτώνει
Ηλικιακά το είχε και δεν το είχε με την καθαρεύουσα
καλησπερα συναγωνιστες !! οποιος φιλος ξερει κατι καλο να προτεινει για σημερα μεταξουργειο απογευμα για κοπελες τολμηρες στο δωματιο με παρανομα εξτραδακια...ας μου στηλει πριβε..εχω και εγω να προτεινο καποιες καλες περιπτωσεις !! οσοι καταλαβαν και ενδειαφερονται ας στηλουν πριβε..ευχαριστω.
παλι για εξτραδακια ψαχνεις λιονταρη?καλησπερα συναγωνιστες !! οποιος φιλος ξερει κατι καλο να προτεινει για σημερα μεταξουργειο απογευμα για κοπελες τολμηρες στο δωματιο με παρανομα εξτραδακια...ας μου στηλει πριβε..εχω και εγω να προτεινο καποιες καλες περιπτωσεις !! οσοι καταλαβαν και ενδειαφερονται ας στηλουν πριβε..ευχαριστω.
παλι για εξτραδακια ψαχνεις λιονταρη?