Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (17 μέλη και 277 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
και λιοσιων δουλευε καποτε μεταμεσονυχτια βαρδια

Thanks for the add.

φ66 στο καινούργιο, Τατιανα: 23 ετών, μελαχρινό 'ρωσιδάκι' βυζάκια μικρά, ποπός στητός, μάτια αγγέλου, σχετικά πετίτ, συμμετοχή πολύ καλή.

Τύπε την πήρα προ δυο ημερών. Δεν έμεινα ευχαριστημένος.

---

Σημερινή περαντζάδα στο δρόμο της ακολασίας. Τίμησα την Τζενούλα που με κάτι (αρκετό) έξτρα, πήρα κουλούρι σε 2 στάσεις.

Στα υπόλοιπα:

Φυ84κα: ξανθιά φάκαμπλ
Φυ84πα: μελαχροινή φάκαμπλ και ξανθιά πολύ μέτρια με ακά
Φυ86πα: Ξένια η γνωστή. Φεύγοντας άκουσα το κλατς που κάνουν τα χέρια στην μούντζα, συνεπώς μπαίνει στην μαύρη λίστα.
Φυ86κα: Σαμπρίνα η γνωστή (Φυ59, Κο11ισ) με ακά

Φυ71υπ: Αλεξία
Φυ71ισ: περίμενα επτά λεπτά, δεν εμφανίστηκε κανένας, και έφυγα ήσυχα
Φυ67: καστανή μέτρια
Φυ65κα: Νέλλη που πνίγει το κουνέλι
Φυ65πα: μελαχροινή που έχει δουλέψε και ως Μαρία στο Φυ67
Φυ74δε: Τάνια η οπισθογεμής
Φω17κα: Μελαχροινό μπάζο με ακά
Φω22πα: Τζένη

bruno31

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό milf/gilf σε μπουρδέλο; Ποιες είναι οι ομορφότερες ώριμες πουτάνες σε μπουρδέλα αυτή την εποχή; Με ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και όχι οι υπηρεσίες, ιδίως να έχει καλό σώμα, όχι παχουλές/χοντρές κλπ. Π.χ. τύπου Εύα από Φυλής 92 που ήταν ωραία σαραντάρα ή Εμανουέλα από κάτι studio.

Ποιες παίζουν αυτό τον καιρό; Αλίκη/Περγάμου και Αλιόνα/Διδύμου είναι καλές εμφανισιακά;

Ευχαριστώ./

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά έχθες πριν την κατάθεση στην Τατιάνα 66νεο, πέρασα και έριξα μια ματιά και στο δίπλα. Ηταν ένας τύπος συμπαθής και η τσα2 τον έλεγε αγαπουλίνο, γλυκιέ μου κλπ λέτε να ήταν ο Μπακάλης? :think:
Το λέω γιατί ο Πυραυλος έλεγε πως η συγκεκριμένη τσα2 του μιλά γλυκα και τον χουφτώνει :2funny:
Ηλικιακά το είχε και δεν το είχε με την καθαρεύουσα

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Συναγωνιστές έχω χάσει τη Φωτεινή που έβγαινε απόγευμα στη Περγάμου 27Β,στο ίδιο μαγαζί που έβγαινε πρωί η Βίκυ.Μήπως την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά?Ηταν καυλιάρικο μιλφάκι για τρελλά γαμίσια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστές έχω χάσει τη Φωτεινή που έβγαινε απόγευμα στη Περγάμου 27Β,στο ίδιο μαγαζί που έβγαινε πρωί η Βίκυ.Μήπως την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά?Ηταν καυλιάρικο μιλφάκι για τρελλά γαμίσια.
τροφωνιου 11 πρωινα τυπε

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ρε παιδιά έχθες πριν την κατάθεση στην Τατιάνα 66νεο, πέρασα και έριξα μια ματιά και στο δίπλα. Ηταν ένας τύπος συμπαθής και η τσα2 τον έλεγε αγαπουλίνο, γλυκιέ μου κλπ λέτε να ήταν ο Μπακάλης? :think:
Το λέω γιατί ο Πυραυλος έλεγε πως η συγκεκριμένη τσα2 του μιλά γλυκα και τον χουφτώνει :2funny:
Ηλικιακά το είχε και δεν το είχε με την καθαρεύουσα

Αν φόραγε ομματοϋάλια - πατομπούκαλα, από αυτά που παρέχουν τα Δημόσια Ταμεία, τότε αυτός ήταν, μετά βεβαιότητος!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Εύρηκα την Έρικα

Ερικα από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά όπως βλέπουμε τις δυο πορνο-πορτες (καλοκαίρι του 2010), Τουρκάλα (κατά δήλωση της) τότε είχε βαπτισθεί Έλλη με το προσωνύμιο (μου) alatourka μελαχρινά μαλλιά κάτω από το κατώτατο άκρο του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως γεματούλα με χορταστικά κρεμαστά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο.
Έχει μάθει πλέον αρκετά Ελληνικά και λύσαμε αρκετές απορίες

Ανταποδοτική πίπα
Συμμετοχική συμπεριφορά και καλή απόδοση στις διάφορες στάσεις
Κάνει και ακάπωτο (αλλά δεν το κάνουμε ποτέ, ούτε και το συνιστούμε)

Κατά την διάρκεια της πίπας νόμιζα ότι έτρωγα σάμαλι πολίτικο. Θυμήθηκα το συνεμά ΟΜΟΝΟΙΑ με τα σάμαλι, τα κοκ και όλα τα άλλα και μπερδεύτηκαν μέσα στην πορνο-σκέψη μου : ιδέες, αποφάσεις και η συγκατοίκηση με το Μπαχ που ήταν ασφυκτική

Πριν μπω στο μπουρδελο-δωμάτιο συναντήθηκα τυχαία με τον Pitsilistis κα GangstaX που (ομολογουμένως) περπατούσαν τυχαία στη Φυλής όπως εξάλλου και εγώ
Επίσης, κατά διαβολική σύμπτωση και σε απόλυτο πλαίσιο βγήκε τυχαία ο Ιππότης από το Φυλής 86 ισόγειο που συζήτησε ιδιαίτερα με την Σαμπρίνα

Ο πρεζάκιας που εξιστορούσε την πονεμένη ιστορία του δεν είχε προγραμματισθεί για το σενάριο
Παρόλα αυτά συζητήσαμε μαζί του ... ή μάλλον μας είπε τον πόνο του
ΤΕΙ,
Κέρκυρα, ενοικιαζόμενα δωμάτια,
Χαροκαμένη μάννα,
Μια γυναίκα (πάντα) που (μας) πουλάει
Και στην μέση ο «πρωταγωνιστής»
Έμπλεξα με ναρκωτικά (μας λέει)
Προχώρα μεγάλε (του λέω) ... είσαι σε καλό δρόμο ... κάνε αυτό που γουστάρεις… αντέχεις

Ο Pitsilistis κοίταζε τον ουρανό της Φυλής και γελούσε ενώ ο GangstaX τον κοίταζε προσεκτικά με (αξιο)περίεργο  σεβασμό. Σε αυτόν εξάλλου απευθύνονταν, συνεχώς, ο πρεζάκιας

Νεαρέ μην γελάς (λέω στον  Pitsilistis) τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και τότε ο GangstaX εγκαταλείπει την σοβαρότητα του και διαλύεται η ασταθής ισορροπία της «παρέας»

Ο πρεζάκιας κατευθύνεται στο βάθος της Φυλής ...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κατά την διάρκεια της πίπας νόμιζα ότι έτρωγα σάμαλι πολίτικο. Θυμήθηκα το συνεμά ΟΜΟΝΟΙΑ με τα σάμαλι, τα κοκ και όλα τα άλλα και μπερδεύτηκαν μέσα στην πορνο-σκέψη μου : ιδέες, αποφάσεις και η συγκατοίκηση με το Μπαχ που ήταν ασφυκτική
===

μετά από αυτήν την ιστορική αναφορά
δεν μπορώ  παρα να συμπληρώσω , ότι αντιστοίχως και στο  σινε Αλάσκα  :o  δροσιά- ψύξις  :cheesy: , εκει  που ειναι τώρα ο Glou, υπήρχε ο μουστακαλης καφετζης
που γέρασε 24h/ day εκει μέσα- και σε αυτά που σέρβιρε, διεπιστούτο, ότι εκει μέσα, ήταν το μονο μέρος όπου : το  σάμαλι και η καρυδόπιτα  ήταν ακριβώς το ίδιο γλυκό ,
μονο που  απλά  είχαν ..διαφορετικό χρώμα   !   :o :o :o :headbang:  το ένα κιτρινο- το άλλο καφε (κουραδί) , αντιστοιχα... :dancing:
that's history ...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
12/5  17:30-18:00 ανταπόκριση από το μέτωπο (κυριολεκτικά).

Δροσοπούλου 97.
 Κατερίνα. Ενα αδιάφορο  ευτραφές milf εκ Ρωσσίας μέσα σε κόκκινο δίχτυ χωρίς κιλότα. Καστανόξανθη, μέσο ανάστημα με αρκετά πάχη και κυτταρίτιδα. Αδειο το σπίτι.
Φυλής 134 υπόγειο. Αναστασία εκ «Ιταλίας»... Νεαρή, καλό πρόσωπο,  με μελαχροινά μακρυά μαλλιά,  μέτριο ύψος με πολύ καλο κορμί, φορούσε μαυρο σετ σουτιέν και εσώρουχο. Fuckable αλλά με άκεφο βλέμμα. Κανείς πελάτης.
Φυλής 134 υπερυψωμένο ισόγειο. Κατερίνα. Μελαχροινό κοντοπούτανο, ομορφούλα, με καλό κορμί. Με μαύρο σετ εσωρούχων, εκάνε ένα αστραπιαίο πέρασμα απ΄το σαλόνι και δεν πρόλαβα να την «κόψω». 2 πελάτες στα δωμάτια.  
Φυλής 73. Κι άλλο Ρωσσικό milf μέσα σε μαύρο δίχτυ. Με ξανθά κοντά μαλλιά, σιλικονάτα τουμανιασμένα βυζιά και αρκετή χαλάρωση στο πίσω σύστημα. Αδειο το σπίτι και εδώ.
Φυλης 71 ισόγειο. Αννα η ρουμάνα που έγινε ρωσσίδα, μάλλον για να κλέψει κανα πελάτη από την μολδαβή πρώιν ξανθή υπερμουνάρα, Αννα. Καστανά μακρυά μαλλια, μετρίου  ανάστηματος, ωραίο πρόσωπο, εξαιρετικό κορμί, με ένα τατοο τράιμπαλ πίσω στη μέση.  

Φωκαίας & Φυλής ένας μεσήλικας ημιδαπός πάνω σε ποδήλατο επιτίθετο με βρισιές σε περαστικόυς μαυριδερούς. Συννέχισε ανάποδα στη Φωκαίας, όπου φώναζε στους αλλοδαπους που κοίταγαν απ’ τα μπαλκόνια να μπούν μέσα στα σπίτια τους.  Σκηνές απείρου κάλους.

Φωκαίας 22 ισόγειο. Μια νεαρή, πολύ αδύνατη, με ελάχιστο βυζί,  με πολύ κοντά ξανθά μαλλιά βγήκε απ’ το δωμάτιο εργασίας  με το τζελ ανά χείρας.
Οσο περίμενα, άρχισαν να ακούγωνται απ’ έξω υπόκωφες εκρηξεις από κροτίδες. Αποφάσισα να διακόψω,  μην φάει καμία αδέσποτη το άτι μου.

Η Χεϋδεν, γεμάτη με ακροριστερούς.
3ης Σεπτεμβρίου, στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου πατέρα,  πολίτες και ακροδεξιοί.
Οπουδήποτε αλλού τριγύρω, όλων των ειδών μπάτσοι.

Επισκέπτης
:thumbsup:
Επικίνδυνη αποστολή στα  πεδία Φυλής! :ak:
Διερχόσουν με την μηχανή και είπες να κάνεις μία στάση;

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το τελευταίο 3ημερο, οι πορνο-ρεπορτερ πρέπει να πάρουν τον τίτλο του πολεμικού ανταποκριτή !!

http://[URL unfurl="true"]www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/10948690/2/istockphoto_10948690-us-vietnam-war-helmet.jpg[/img[/URL]]

Προσοχή εκεί έξω παιδιά !

Επισκέπτης
Χθες το πρωί στο Φώκαιας 22 κάτω εξεδίδετο καινούργια καστανή κοπέλα "της Αναγεννήσεως".
Κανονικού πάχους, φυσικό στήθος μεσαίου προς μικρού μάλλον μεγέθους, κότσο-τρούφα το μαλλί και όμορφο αινιγματικό πρόσωπο.
Άννα.Κώλος.20 ευρώ.Δεν ξέρει ούτε  Ελληνικά ούτε αγγλικά.Αμήχανη και χαμογελαστή στο σαλόνι.
[size=14pt]Αποστολή bakalhs... [/size]

Φώκαιας 25 άνω-Άννα η Πολωνέζα είπε η γνωστή Ελληνίδα ιδιόρυθμη υπηρέτρια.Ευχαρίστησα και έφυγα.
Καθώς άφηνα την πόρτα να κλείσει, άκουσα την υπηρέτρια να λέει μέσα στην ασφάλεια της μουσικής ραδιοφωνικής επένδυσης:"Άντε και γαμήσου!"

Φώκαιας 27 υπόγειο-Χριστίνα η ΦΟΛΑ - ΑΠΑΤΗ από Διδύμου 8άνω, Αγαθουπόλεως 54LCD TV.
Ξανθιά ρωσσοειδής μεσήλικη κανονικού πάχους.

Φυλής 59 άνω-Σάντρα=Μαρινέλα από Φυλής 84-86.
Φυλής 59 κάτω-Σορένα.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 16-Εύα.Ξανθιά ψηλή, milf προς gilf κανονικού πάχους.Έμοιαζε σε μία που δούλευε στο Διδύμου 20 πριν 3-4 χρόνια με την τσάτσο Άρη.
Διδύμου 18 άνω-Αντριάννα

Διδυμου 27 κάτω-Καπετάν Αντρέα Ζέππο...
Διδύμου 25-Χριστίνα.Ενδιαφέρον μελανούρι.Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.

Διδύμου 8 άνω-Κάρμεν.Έχει τύπο...
Πιάτσα την θυμάσαι από στούντιο;

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες !! οποιος φιλος ξερει κατι καλο να προτεινει για σημερα μεταξουργειο απογευμα για κοπελες τολμηρες στο δωματιο με παρανομα εξτραδακια...ας μου στηλει πριβε..εχω και εγω να προτεινο καποιες καλες περιπτωσεις !! οσοι καταλαβαν και ενδειαφερονται ας στηλουν πριβε..ευχαριστω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλησπερα συναγωνιστες !! οποιος φιλος ξερει κατι καλο να προτεινει για σημερα μεταξουργειο απογευμα για κοπελες τολμηρες στο δωματιο με παρανομα εξτραδακια...ας μου στηλει πριβε..εχω και εγω να προτεινο καποιες καλες περιπτωσεις !! οσοι καταλαβαν και ενδειαφερονται ας στηλουν πριβε..ευχαριστω.

Λιονταρι εγω λεω να κοψεις τις παρανομες μαλακιες
γιατι βλεπω να σε κανουν απο λιονταρι καπως ετσι
τυπε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• dog-lion-mane.jpg
    dog-lion-mane.jpg
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 27

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλι για εξτραδακια ψαχνεις λιονταρη? :2funny:

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Διδυμου 16 γυρισε η γνωστη ευα απο αλκαμενους ή άλλη ειναι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι για εξτραδακια ψαχνεις λιονταρη? :2funny:

τετοια αλητρα που ειναι τι θα θελες να ψαχνει τυπε?
για νομιμαδακια?  :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλο μουτρο ο δικος σου και θελει και πριβε να γινοντε
οι ενημερωσεις περι αυτων  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom