Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.262
- Πόντοι
- 201
Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...
Μετά το 2010 σχεδόν όλες οι Ελληνίδες πουτάνες μετανάστευσαν στο εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Εμιράτα κ.α)
Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...
Καλημέρα έχεις υπόψη που είναι η σοφία από διδύμου 22 και χωμάτιανου 11 που ήταν τελευταία εξαφανίστηκε και από εκείΤίμια η Συλβια, έχει χάσει και πολλά κιλά
Σε φτύνει διαδικτυακά Διευθυντάρα μου ?Δεν απαντάει ρε τύπε.
θα χει και ωραια μυρωδατα πατουσακια με τετοια παπουτσια...
Ναι φίλε μου, είναι μεγάλη, πεταχτή και αντιαισθητική!Φίλε Μήτσο αυτή η Σοφία όντως έχει μεγάλη κωλαρα; Έχω αδυναμία στις κωλάρες αλλά τις τεράστιες κωλάρες. Για αυτό ρωτάω
πάντα....παλιά στομα και έπειτα στήθος (και με έξτρα χρήματα στομα)Έκανε η Τζέσικα τελειωτικό;
Ξεροχύνω με μαγαζιά που προτιμούν ρεμπέτικα και λαϊκά από τις αηδίες ραπ,τραπ και όλον αυτόν τον συρφετό...live update επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα η ξανθιά πετίτ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το cult σκηνικό της ημερας, την ώρα που από τα ηχεία ακουγόταν το Έδιωξα κι εγώ μια γάτα(Έδιωξα κι εγώ μια γάτα που 'χε γαλανά τα μάτια)η γάτα του οίκου έκοβε βόλτες στο σαλόνι ανάμεσα στα πόδια μας...
η Αλεξάνδρα είναι μία μελαμψή ελάχιστα τσουπωτή με βυζάρες που μοιάζει λίγο με αιγύπτια;;;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπογειο & 13 ισόγειο κλειστά.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Μόνικα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 19 25α ,25β & 27α κλειστά.
Φωκαίας 27Β κάτω Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Ναι, με έντονο βάψιμο στα μάτιαη Αλεξάνδρα είναι μία μελαμψή ελάχιστα τσουπωτή με βυζάρες που μοιάζει λίγο με αιγύπτια;;;