Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 17.828
- Πόντοι
- 4.636
ΠάνταΓια τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .
ΠάνταΓια τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .
Εκεί που είχα απελπιστεί μου έδωσες μια σωτήρια πνοή ! , σε υπερευχαριστώ !
Βρε τρολερ...έχει την ομοιότητα γυμνοσαλιαγκα με πεταλούδα...οποίος θέλει προλαβαίνει μέχρι 12 με Κάρλα Φωκαιας 19 αμφότερες Ρουμάνες και παρτουζα.Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και γράψεις για την σωσια της Μαριγκονα που βρήκαμε σημερα και ηταν πρωτη μερα στη δουλειά. Θα πεσουν και θα τη φανε ..
Ευχαριστήθηκα να το γλείφω το μωρό παντως....
Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.Στο 2024 είσαι όπου και να μπεις λατινα θα βρεις
Για δουλειά πήγε,δεν λέει ψέματαMαλλον ψεματα ελεγε. Πουτανα να λεει αληθεια υπαρχει?
Βιολέτα και ΡοζαλίαΕχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).
Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...Πριν το 1990 υπηρχαν υποθετω μονο Ελληνιδες.
ποια ρε ? η ταπα η λατινα ? η Κιρα τι ειναι δηλαδη ?Νικόλ θεομουνο Λιοσίων 73Β...τώρα μέχρι τις 12.
Προγράμματα μήπως θυμάσαι;H Κλασσικες Gilf της νυχτερινης βαρδιας..... Ιασωνος 20 ισογειο η Ξανθια Ελληνιδα με καταγωγη απο την Λευκαδα, Δανάη...Λεωνιδου 28 η επισης Ελληνιδα μελαχρινη Τζενη και Ιασωνος 43 ισογειο η πολυ αδυνατη ξανθια Ουκρανεζα gilf η Ελενη.....
Δεν είναι θεόμουνο, η Νικόλ. Μία νόστιμη, νεαρή, Λατίνα είναι, με baby face. Είναι σχετικά ψηλή, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και λαχταριστά βυζάκια. Τέτοιες υπερβολές γράφετε και μετά αναρωτιώμαστε, γιατί τα ρδέλα έχουν ουρές από ναυάγια, μισαωράκηδες και αγαπούληδες.Νικόλ θεομουνο Λιοσίων 73Β...τώρα μέχρι τις 12.
Φυγοπονο βουβό μοντελε κορμί...3 φορες την έχω πάρει χειρότερη η κάθε μια από την άλλη. Ίσως υπερέβαλα στον χαρακτηρισμό αλλά από όσες λατινες είδα μου κάνε περισσότερο το κλικ αυτή.ποια ρε ? η ταπα η λατινα ? η Κιρα τι ειναι δηλαδη ?
Δεν αντιλέγω, δεν πέρασα και μαζί της για να επιμείνω αν μου άρεσε τόσο αλλά συναγωνιστής πέρασε για δεύτερη πιστόλια μαζί της με το που βγήκε...αφού και η τσα2, η οποία ήταν τέρμα ειρωνική γενικότερα, του λέει καλά πάλι για Νικόλ;Δεν είναι θεόμουνο, η Νικόλ. Μία νόστιμη, νεαρή, Λατίνα είναι, με baby face. Είναι σχετικά ψηλή, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και λαχταριστά βυζάκια. Τέτοιες υπερβολές γράφετε και μετά αναρωτιώμαστε, γιατί τα ρδέλα έχουν ουρές από ναυάγια, μισαωράκηδες και αγαπούληδες.
Τώρα υπάρχουν Πολωνεζες στην περιοχή? Νομίζω μια είναι η Κατερίνα, χοντρούλα ξανθιά με φουλ. Άλλη?Τέλη 80's ήρθαν οι Πολωνέζες. Πιο πριν Ελληνίδες...