Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (26 μέλη και 244 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
Αλκαμένους 113
20241120_130917.jpg

Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα 20 ευρώ, όποιος θέλει και πρωκτικο στα 30 ευρώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
Καλύμνου 36
20241120_132453.jpg

ιστορικό μπουρδελακι κλειστό πολύ καιρό, μεγαλουργησε η θρυλική ρομαντική πορνη Νανά.

Καλύμνου 48α
20241120_133059.jpg

έχει μείνει εδώ και καιρό μόνη της η Όλγα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 48β
20241120_133110.jpg

της Πωλινας κλειστό.

Μαγνησίας 1
20241120_133211.jpg

Εβελινα/Ειρήνη και η Άννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Μαγνησίας 11
20241120_133956.jpg

κλασικά χρόνια τώρα η Σοφία, σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
live update επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα η ξανθιά πετίτ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το cult σκηνικό της ημερας, την ώρα που από τα ηχεία ακουγόταν το Έδιωξα κι εγώ μια γάτα(Έδιωξα κι εγώ μια γάτα που 'χε γαλανά τα μάτια)η γάτα του οίκου έκοβε βόλτες στο σαλόνι ανάμεσα στα πόδια μας...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
live update επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα η ξανθιά πετίτ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το cult σκηνικό της ημερας, την ώρα που από τα ηχεία ακουγόταν το Έδιωξα κι εγώ μια γάτα(Έδιωξα κι εγώ μια γάτα που 'χε γαλανά τα μάτια)η γάτα του οίκου έκοβε βόλτες στο σαλόνι ανάμεσα στα πόδια μας...
Ξεροχύνω με μαγαζιά που προτιμούν ρεμπέτικα και λαϊκά από τις αηδίες ραπ,τραπ και όλον αυτόν τον συρφετό...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο & 13 ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Μόνικα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19 25α ,25β & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
η Αλεξάνδρα είναι μία μελαμψή ελάχιστα τσουπωτή με βυζάρες που μοιάζει λίγο με αιγύπτια;;;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
η Αλεξάνδρα είναι μία μελαμψή ελάχιστα τσουπωτή με βυζάρες που μοιάζει λίγο με αιγύπτια;;;
ακριβώς ,δουλεύει αρκετά καιρό Φώκαιας 17α ,πριν δούλευε πάλι σαν Αλεξάνδρα στο Φώκαιας 13 ισόγειο και είχε ξεκινήσει σαν Αγγελα/Άντζελα στο Διδυμου 22.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Απεργιακή ακινητοποίηση, σήμερα και αποφάσισα να δώσω και εγώ το στίγμα μου, στον "αγώνα", κατεβαίνοντας στην πιάτσα. Παραμέρισα, όλα αυτά τα σαπάκια, τα οποία συστήνονται ως συνδικαλιστές και διαχρονικά διαδηλώνουν και απεργούν για εμάς, αλλά χωρίς εμάς. Κάπου πήρε το μάτι μου, τις προάλλες, στην τηλεόραση, τον Λυμπέρη. Αν είναι δυνατόν, ο συγκεκριμένος είναι πρόεδρος των ταξιτζήδων, από τότε που ήμουν μαθητής Δημοτικού. Ο Παναγόπουλος είναι πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το 2006. Ο Βασιλακόπουλος, της ΕΟΚ, μόλις πριν από κάνα δύο χρόνια παρέδωσε την καρέκλα του, αγγίζοντας ρεκόρ μούμιας, τύπου Μαμ Ρα. Ο δε Μαυροειδάκος, συνεχίζει να είναι πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, από το 2000, όταν και συστάθηκε το Σώμα. Μα καλά, δεν υπάρχουν άλλοι να διεκδικήσουν την θέση τους και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους; Γίνονται εκλογές, στα σωματεία; Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή, όταν δεν αλλάζουν τα πρόσωπα και η θητεία, του κάθε είδους προέδρου, αγγίζει, χρονικά, τα όρια τύπου Πινοσέτ. Κατέβηκα στην Ομόνοια και διέσχισα την οδό Ζήνωνος, η οποία είναι πλέον παράρτημα του Ισλαμαμπάντ. Παντού Πάκια και Μπάγκλα, άντε και κάνας Αλβανιάρης-λαμόγιο.

Ιάσωνος 44Β: Σοφία, πρώην Σοβιετικό milf, πολύ μέτριας εμφάνισης. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 46: Κατερίνα, ένα μπάζο και μισό. Ψηλή, με οβάλ πρόσωπο, σαλονάρισε φορώντας ένα κόκκινο mini φουστάνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Μία αρκετά εμφανίσιμη νεαρή. Μελαχρινή, αδύνατη, με νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες, Σανέλ αρκετά εμφανίσιμη, ξανθιά, milf, σε νορμάλ πρόγραμμα και Ελένη, 75χρονη μεσόκοπη γραία, σε φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Τσάτσος, η γνωστή αλοίθωρη, gay, πρώην τηλεπερσόνα.

Ιάσωνος 30Α: Μία εμφανίσιμη, ψηλή, με τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32(ευθεία): Η πρώην Λίλιαν, του Ιάσωνος 1Γ. Μελαχρινή πατσαβούρα gilf, η οποία μοιάζει πλέον με πρεζόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28(υπόγειο): Μία ΤΡΑΓΙΚΗ milf, με πολλά κιλά και τεράστια βυζιά. Έφυγα τρέχοντας και δεν άκουσα το πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Μία πατσαβούρα milf. Ενώ ήταν μπάζο, το πρόσωπο της με καύλωσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λεωνίδου 28: Δύο γυναίκες, η Ελένη, ένα τετράμπαζο με φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Μαζί της η Ουκρανή Χριστίνα, ένα ξανθό εμφανίσιμο milf, σε απλό πρόγραμμα. Ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, ήταν κάτω στο δρόμο και εκτελούσε χρέη κράχτη. Από θέμα στυλιστικής άποψης, το είχε τερματίσει. Φορούσε καπέλο, τζιν σωλήνα, παντόφλες με κάλτσα και ένα μπλουζάκι, το οποίο είχε στάμπα δυο παντόφλες, με κορδόνια τα οποία κρέμονταν. Μεταξουργείο ή αλλιώς welcome to the jungle!

Πήρα το Μετρό και κατευθύνθηκα στο Αλκιβιάδου 16Γ, όπου δούλευε η Ειρήνη, ένα αξιόλογο milf, Ρωσικής προέλευσης. Ψηλή, νόστιμο πρόσωπο, μεσαίο βυζί και κώλος με πιασίματα. Πέρασα μαζί της, όπου απόλαυσα ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι, το οποίο ακολούθησε ένα δυνατό χύσιμο στο στόμα της. Έφυγα ξαλαφρωμένος και πήγα και άραξα στο Mikel, στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου ήπια ένα διπλό καπουτσίνο και έγραψα την παρούσα ενημέρωση. Πηγαίνοντας προς το μπουρδέλο, έκανα μία στάση στο Διδύμου 11Α και ρώτησα για την Σοφία, την milf που δούλευε πρωινή βάρδια. Η τσατσά δεν γνώριζε που βρισκόταν. Αυτά ήταν τα νέα μου, σήμερα. Καλό απόγευμα, σε όλους τους συναγωνιστές και τους αναγνώστες του forum. Όσον αφορά τους αβανταδόρους του συστήματος: Επανάσταση θα κάνω όταν θελήσω ΕΓΩ!

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
Απεργιακή ακινητοποίηση, σήμερα και αποφάσισα να δώσω και εγώ το στίγμα μου, στον "αγώνα", κατεβαίνοντας στην πιάτσα. Παραμέρισα, όλα αυτά τα σαπάκια, τα οποία συστήνονται ως συνδικαλιστές και διαχρονικά διαδηλώνουν και απεργούν για εμάς, αλλά χωρίς εμάς. Κάπου πήρε το μάτι μου, τις προάλλες, στην τηλεόραση, τον Λυμπέρη. Αν είναι δυνατόν, ο συγκεκριμένος είναι πρόεδρος των ταξιτζήδων, από τότε που ήμουν μαθητής Δημοτικού. Ο Παναγόπουλος είναι πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το 2006. Ο Βασιλακόπουλος, της ΕΟΚ, μόλις πριν από κάνα δύο χρόνια παρέδωσε την καρέκλα του, αγγίζοντας ρεκόρ μούμιας, τύπου Μαμ Ρα. Ο δε Μαυροειδάκος, συνεχίζει να είναι πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, από το 2000, όταν και συστάθηκε το Σώμα. Μα καλά, δεν υπάρχουν άλλοι να διεκδικήσουν την θέση τους και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους; Γίνονται εκλογές, στα σωματεία; Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή, όταν δεν αλλάζουν τα πρόσωπα και η θητεία, του κάθε είδους προέδρου, αγγίζει, χρονικά, τα όρια τύπου Πινοσέτ. Κατέβηκα στην Ομόνοια και διέσχισα την οδό Ζήνωνος, η οποία είναι πλέον παράρτημα του Ισλαμαμπάντ. Παντού Πάκια και Μπάγκλα, άντε και κάνας Αλβανιάρης-λαμόγιο.

Ιάσωνος 44Β: Σοφία, πρώην Σοβιετικό milf, πολύ μέτριας εμφάνισης. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 46: Κατερίνα, ένα μπάζο και μισό. Ψηλή, με οβάλ πρόσωπο, σαλονάρισε φορώντας ένα κόκκινο mini φουστάνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Μία αρκετά εμφανίσιμη νεαρή. Μελαχρινή, αδύνατη, με νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες, Σανέλ αρκετά εμφανίσιμη, ξανθιά, milf, σε νορμάλ πρόγραμμα και Ελένη, 75χρονη μεσόκοπη γραία, σε φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Τσάτσος, η γνωστή αλοίθωρη, gay, πρώην τηλεπερσόνα.

Ιάσωνος 30Α: Μία εμφανίσιμη, ψηλή, με τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32(ευθεία): Η πρώην Λίλιαν, του Ιάσωνος 1Γ. Μελαχρινή πατσαβούρα gilf, η οποία μοιάζει πλέον με πρεζόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28(υπόγειο): Μία ΤΡΑΓΙΚΗ milf, με πολλά κιλά και τεράστια βυζιά. Έφυγα τρέχοντας και δεν άκουσα το πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Μία πατσαβούρα milf. Ενώ ήταν μπάζο, το πρόσωπο της με καύλωσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Λεωνίδου 28: Δύο γυναίκες, η Ελένη, ένα τετράμπαζο με φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Μαζί της η Ουκρανή Χριστίνα, ένα ξανθό εμφανίσιμο milf, σε απλό πρόγραμμα. Ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, ήταν κάτω στο δρόμο και εκτελούσε χρέη κράχτη. Από θέμα στυλιστικής άποψης, το είχε τερματίσει. Φορούσε καπέλο, τζιν σωλήνα, παντόφλες με κάλτσα και ένα μπλουζάκι, το οποίο είχε στάμπα δυο παντόφλες, με κορδόνια τα οποία κρέμονταν. Μεταξουργείο ή αλλιώς welcome to the jungle!

Πήρα το Μετρό και κατευθύνθηκα στο Αλκιβιάδου 16Γ, όπου δούλευε η Ειρήνη, ένα αξιόλογο milf, Ρωσικής προέλευσης. Ψηλή, νόστιμο πρόσωπο, μεσαίο βυζί και κώλος με πιασίματα. Πέρασα μαζί της, όπου απόλαυσα ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι, το οποίο ακολούθησε ένα δυνατό χύσιμο στο στόμα της. Έφυγα ξαλαφρωμένος και πήγα και άραξα στο Mikel, στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου ήπια ένα διπλό καπουτσίνο και έγραψα την παρούσα ενημέρωση. Πηγαίνοντας προς το μπουρδέλο, έκανα μία στάση στο Διδύμου 11Α και ρώτησα για την Σοφία, την milf που δούλευε πρωινή βάρδια. Η τσατσά δεν γνώριζε που βρισκόταν. Αυτά ήταν τα νέα μου, σήμερα. Καλό απόγευμα, σε όλους τους συναγωνιστές και τους αναγνώστες του forum. Όσον αφορά τους αβανταδόρους του συστήματος: Επανάσταση θα κάνω όταν θελήσω ΕΓΩ!
Διδυμου 11 Α δεν υπάρχει. Καποιο άλλο ενοεις

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Αλκιβιάδου 16Γ: Ειρήνη, εμφανίσιμη milf, με συμπαθητικό πρόσωπο και κωλάρα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα και Τάνια, Ρωσόφωνες milf. Η Ιβάνα είναι αρκετά εμφανίσιμη, ενώ η Τάνια είναι ένα μπάζο και μισό. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Διδύμου 18Β: Το ΑΜΕΑ Κατερίνα, χωρίς λόγια!
Διδύμου 8Β: Ελένη και Βερόνικα, άλλες δύο Ρωσόφωνες milf. Αρκετά καλές, από εμφανίσιμη, με την Ελένη να υπερτερεί. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φωκαίας 27Α: Ντάρια, εμφανίσιμη Ρουμάνα. Περίεργος χαρακτήρας. Αράξε πάνω μου και τα είπαμε, για λίγο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 19: Καρίνα, μία καχεκτική, νεαρή, Ρουμάνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 17Β: Ρίτα, μπαμπατσικη Ρωσίδα. Μου φάνηκε ευχάριστος χαρακτήρας, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 17Α: Κλεοπάτρα, γνωστή τύπισσα από το Διδύμου 22. Έχει πατσαβουριάσει και άλλο, από τότε που την είχα πιπώσει. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φωκαίας 13: Η Μογγόλα τσατσά μου παρουσίασε ένα τρίμπαζο. Άσχημη τύπισσα, με αλλόκοτο σώμα, το οποίο δεν ταίριαζε με το κεφάλι. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία, να ρωτήσω πρόγραμμα.
Φωκαίας 7Α: Στέλλα, ένα μπάζο-milf με γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 9: Κατερίνα, αλβανικό milf, με γυαλιά. Φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό. Με ρώτησε, που χάθηκαν οι άνδρες, καθώς το μαγαζί βαρούσε μύγες. Της απάντησα, ότι οι μισοί είναι αδερφές και οι άλλοι μισοί είναι άφραγκοι. Μου είπε, ότι εάν περνούσα, θα μου έκανε και τελειωτικό, στο στόμα.
Φυλής 71Α: Χλόη και Κλάρα, δύο νόστιμες Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Βικτώρια και Πάμελα, άλλες δύο νόστιμες Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Μέσα στο σαλόνι ήταν μια παρέα από νεαρούς Αιγύπτιους. Ρωτούσαν συνεχώς την τιμή και προσπαθούσαν να κάνουν παζάρι, για να γαμήσουν μισοτιμής. Μίλησα λίγο, με τον έναν, ο οποίος μιλούσε λίγο αγγλικά. Του είπα ότι ήμουν στην Αίγυπτο, πριν από λίγα χρόνια και του εξήγησα, ότι με 10€ μόνο στο Μεταξουργείο μπορεί να γαμήσει. Τους πέτυχα και στο διπλανό σπίτι, όπου έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Από τα άλλα σπίτια έφαγαν πόρτα, λόγω καταγωγής.
Φυλής 69Β: Λάνα και Βίκυ, Ρωσίδες. Η Λάνα πολύ μέτρια, σε εμφάνιση, έχει πάρει κιλάκια. Η δε Βίκυ, έχει πάρει τον κατήφορο και ο δρόμος φαίνεται να είναι χωρίς επιστροφή. Την είδα και την λυπήθηκα. Πρησμένο πρόσωπο και αλλοιωμένο σώμα, με αρρωστημένη μπάκα. Σαλονάρισε με ένα ολόσωμο μαύρο δικτυωτό, για να κρύβει τις ατέλειες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 69Α: Μύρα, ζόρικο milf. Ψηλή, πιπώφατσα, με μόνη παραφωνία τον μέτριο κώλο. Σαλονάρισε φορώντας ένα εσώρουχο, από το οποίο ξεχύλιζαν οι βυζάρες της. Την είδα, αργότερα, στο δρόμο και την χαίρετησα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Φυλής 84Α: Κάτια, ψηλή Ρουμάνα με μέτριο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Χριστίνα, η αυτοαποκαλούμενη "Τσέχα". Είναι αρκετά εμφανίσιμη και καυλιάρα, αλλά εγώ δεν είχα μείνει ικανοποιημένος, όταν είχα περάσει μαζί της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 74 (δεξιά): Άννα, ψηλή και άχαρη, με περίεργη οδοντοστοιχία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 61: Καρολίνα και Ρούμπι, δύο πατσαβούρες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 59: Καμέλια και Τζουλιάνα, άλλες δύο αδιάφορες Φολό-Λατίνες. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 72 (αριστερά): Έρρικα, μπαμπάτσικη νεαρή Μολδαβή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Έν τω μεταξύ, η σκάλα του συγκεκριμένου μπουρδέλου είναι τόσο κάθετη, που νομίζεις ότι κατεβαίνεις στον Άδη! Αλλοίμονο σου, εάν στραβοπατήσεις και σε πάρει κουτρουβάλα.
Φυλής 72 (δεξιά): Σάρα και άλλη μία που δεν θυμάμαι το όνομά της. Νεαρές μπαμπάτσικες, αλλά αδιάφορες. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φιλιππίδου 11Α: Βαλέρια και Σοφία, πρώην Σοβιετικά milf. Η Βαλέρια είναι αδύνατη, εμφανίσιμη, με κοντό μαλλί και εκπέμπει πολύ καύλα. Η Σοφία είναι μία παχιά, με αδιάφορο πρόσωπο και κάνει πολύ επιθετικό σαλονάρισμα. Η τσατσά, με τα γυαλιά και το κοντό μαλλί, με έπρηξε για να περάσω μέσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Αγκύρας 12Α: Αναστασία και Μυρσίνη, πρώην Σοβιετικά milf. Η Αναστασία είναι μία ξανθιά πατσαβούρα και η Μυρσίνη μία κακάσχημη καχεκτική. Της λείπουν, μάλιστα και κάποια δόντια, τα οποία την κάνουν πιο άσχημη, από ότι ήδη είναι.
Αγκύρας 9: Ντάρια και Ρόζα, πολύ καλά Ρωσικά milf. Η Ντάρια είναι ο κράχτης του οίκου, ενώ η Ρόζα είναι ένα εμφανίσιμο ξανθό milf, με γυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ντάρια κάνει και τελειωτικό, στο στόμα.
Δεν τόλμησα να μπω στο Αγκύρας 12Β. Αφενός γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το οπτικό μου πεδίο, αφετέρου γιατί φοβήθηκα μήπως με συλλάβει η Αστυνομία, για Τυμβωρύχο. Φεύγοντας, πέρασα από την Πλατεία Βικτωρίας. Είδα να κάθεται, σε ένα παγκάκι, η παρέα των Αιγυπτίων. Τελικά δεν κατάφεραν να γαμήσουν, λόγω έλλειψης χρημάτων, συνειδητοποιώντας με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι σε αυτή την άδικη ζωή επικρατεί το "No money, no honey!
Τσάρκα από σπόντα, η χθεσινοβραδινή, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προηγουμένως ήμουν στο τσοντοσινεμά Downtown, όπου υπήρξα μάρτυρας ενός οργίου. Ήρθαν στο σινεμά, συνολικά, τρία ζευγάρια και το ένα, από αυτά, έπαιξε με αρκετό κόσμο. Milfόνι μέτριας εμφάνισης, αλλά με πολύ καύλα, στήθηκε δίπλα από τον άντρα της και την γαμούσε ο κάθε πικραμένος. Στο τέλος ξάπλωσε και την έλουσαν με σπέρμα, σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Εγώ αρκέστηκα σε ρόλο παρατηρητή και μόλις ήρθε η ώρα της εξόδου, αποφάσισα να τσαρκάρω, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς:
Χωματιανού 11Α: Αλίσα, μία αδιάφορη ξανθιά τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Συνέχισα να περπατάω στην βροχή, προσπαθώντας να καλυφθώ. Όταν έκοψε λίγο, η ένταση της βροχής, συνέχισα τον ποδαρόδρομο σε ανοικτό πεδίο. Αυτό το έκανα, καθώς είχα διαβάσει σε εγχειρίδια μαγείας, ότι το βρόχινο νερό βοηθάει, στο να διώχνει την αρνητική ενέργεια.
Μ. Αλεξάνδρου 22Α: Δύο κοπέλες. Εμφανίστηκε η πρώτη, αμίλητη και άνοιξε την ρόμπα της, για να δω το σώμα της. Μία πατσαβούρα ήταν, με σώμα μπακαλιάρου. Πήγα να φύγω και μου είπε ότι υπήρχε και δεύτερη εργαζόμενη. Σηκώθηκα να βγω έξω, αλλά κάτι με τράβηξε και κάθισα πάλι. Άκουγα τα βογγητά της και τον θόρυβο που έκανε το κρεβάτι, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής και φτιαχνόμουν. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο την αναγνώρισα. Ήταν η Αλεξάνδρα, μία άσχημη γυρολόγος. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28Β: Αλίνα. Δεν την είδα, γιατί αργούσε να βγει από το δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Δύο άσχημες γυναίκες, η Ρεγγίνα και μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Η περίεργη μούρη της τσατσάς έφερνε σε Muppet Show. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 46: Αναστασία, ψηλό και τροφαντό (όχι χοντρό) milf, με προστυχόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 44: Δύο κοπέλες. Μία αδιάφορη Φολό-Λατίνα και μία κακάσχημη μαυριδερή, με μπάκα και γαμψή μύτη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Η Ελένη, η γνωστή 75χρονη, σε φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Τα πάντα με προφυλακτικό, καθώς η συγκεκριμένη γαμιόταν ακάποτα. Η άλλη κοπέλα ήταν η Στέλλα, μια τύπισσα με πολύ περίεργη φυσιογνωμία και συμπαθητικό, γεμάτο σώμα. Αυτή έκανε νορμάλ πρόγραμμα και έπαιρνε 15€. Υπηρεσία ήταν ένας νεαρός τύπος, ο οποίος ήταν γνωστή τηλεπερσόνα, πριν από αρκετά χρόνια. Εμφανιζόταν ως διαγωνιζόμενος, σε τηλεοπτικά show και εκπομπές.
Οι δρόμοι, έξω από τα μπουρδέλα, ήταν γεμάτοι από αλλοδαπές κάρα πολλούς ανήλικους Γύφτους, Άραβες, Αλβανούς και Έλληνες. Βγαίνοντας από ένα μπουρδέλο, είδα έναν πιτσιρικά, που παακαλούσε τους φίλους του, να του σημπληρώσουν 2€, για να γα

Διδυμου 11 Α δεν υπάρχει. Καποιο άλλο ενοεις
Μάλλον χωματιανου εννοεί

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.790
Πόντοι
13.636
Εβελινα/Ειρήνη και η Άννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Φωκαίας 27Β πάνω Τατιάνα η ξανθιά πετίτ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το cult σκηνικό της ημερας, την ώρα που από τα ηχεία ακουγόταν το Έδιωξα κι εγώ μια γάτα(Έδιωξα κι εγώ μια γάτα που 'χε γαλανά τα μάτια)η γάτα του οίκου έκοβε βόλτες στο σαλόνι ανάμεσα στα πόδια μας..
Πάλι καλά. Προχθές είχε Κλαρίνα!!!! :tooth::tooth:

(και η Τατιάνα έχει πολύ ωραίο στενό μουνάκι)
:hi:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Πήγα μία βόλτα στην β βάρδια στην Φίλης και πέριξ.
Ποτέ δεν έχω ξανά δεί τέτοια παρακμή.
Στα περισσότερα σπιτάκια κυκλοφορούσαν κάτι χόμπιτ Λατίνες πάνω σε ψηλά τακούνια που έκανε το περπάτημα τους τελείως αντισεξουαλικο.
Καβάλησα το σκούτερ μου και επέστρεψα απογοητευμένος στο σπίτι.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.744
Πόντοι
486
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom