Απεργιακή ακινητοποίηση, σήμερα και αποφάσισα να δώσω και εγώ το στίγμα μου, στον "αγώνα", κατεβαίνοντας στην πιάτσα. Παραμέρισα, όλα αυτά τα σαπάκια, τα οποία συστήνονται ως συνδικαλιστές και διαχρονικά διαδηλώνουν και απεργούν για εμάς, αλλά χωρίς εμάς. Κάπου πήρε το μάτι μου, τις προάλλες, στην τηλεόραση, τον Λυμπέρη. Αν είναι δυνατόν, ο συγκεκριμένος είναι πρόεδρος των ταξιτζήδων, από τότε που ήμουν μαθητής Δημοτικού. Ο Παναγόπουλος είναι πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το 2006. Ο Βασιλακόπουλος, της ΕΟΚ, μόλις πριν από κάνα δύο χρόνια παρέδωσε την καρέκλα του, αγγίζοντας ρεκόρ μούμιας, τύπου Μαμ Ρα. Ο δε Μαυροειδάκος, συνεχίζει να είναι πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, από το 2000, όταν και συστάθηκε το Σώμα. Μα καλά, δεν υπάρχουν άλλοι να διεκδικήσουν την θέση τους και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους; Γίνονται εκλογές, στα σωματεία; Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή, όταν δεν αλλάζουν τα πρόσωπα και η θητεία, του κάθε είδους προέδρου, αγγίζει, χρονικά, τα όρια τύπου Πινοσέτ. Κατέβηκα στην Ομόνοια και διέσχισα την οδό Ζήνωνος, η οποία είναι πλέον παράρτημα του Ισλαμαμπάντ. Παντού Πάκια και Μπάγκλα, άντε και κάνας Αλβανιάρης-λαμόγιο.
Ιάσωνος 44Β: Σοφία, πρώην Σοβιετικό milf, πολύ μέτριας εμφάνισης. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Ιάσωνος 46: Κατερίνα, ένα μπάζο και μισό. Ψηλή, με οβάλ πρόσωπο, σαλονάρισε φορώντας ένα κόκκινο mini φουστάνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 44Β ή 46Β: Μία αρκετά εμφανίσιμη νεαρή. Μελαχρινή, αδύνατη, με νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες, Σανέλ αρκετά εμφανίσιμη, ξανθιά, milf, σε νορμάλ πρόγραμμα και Ελένη, 75χρονη μεσόκοπη γραία, σε φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Τσάτσος, η γνωστή αλοίθωρη, gay, πρώην τηλεπερσόνα.
Ιάσωνος 30Α: Μία εμφανίσιμη, ψηλή, με τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα.
Ιάσωνος 32(ευθεία): Η πρώην Λίλιαν, του Ιάσωνος 1Γ. Μελαχρινή πατσαβούρα gilf, η οποία μοιάζει πλέον με πρεζόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 28(υπόγειο): Μία ΤΡΑΓΙΚΗ milf, με πολλά κιλά και τεράστια βυζιά. Έφυγα τρέχοντας και δεν άκουσα το πρόγραμμα.
Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Μία πατσαβούρα milf. Ενώ ήταν μπάζο, το πρόσωπο της με καύλωσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Λεωνίδου 28: Δύο γυναίκες, η Ελένη, ένα τετράμπαζο με φουλ πρόγραμμα, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Μαζί της η Ουκρανή Χριστίνα, ένα ξανθό εμφανίσιμο milf, σε απλό πρόγραμμα. Ο γνωστός πουστρό-τσάτσος, ήταν κάτω στο δρόμο και εκτελούσε χρέη κράχτη. Από θέμα στυλιστικής άποψης, το είχε τερματίσει. Φορούσε καπέλο, τζιν σωλήνα, παντόφλες με κάλτσα και ένα μπλουζάκι, το οποίο είχε στάμπα δυο παντόφλες, με κορδόνια τα οποία κρέμονταν.
Μεταξουργείο ή αλλιώς welcome to the jungle!
Πήρα το Μετρό και κατευθύνθηκα στο Αλκιβιάδου 16Γ, όπου δούλευε η Ειρήνη, ένα αξιόλογο milf, Ρωσικής προέλευσης. Ψηλή, νόστιμο πρόσωπο, μεσαίο βυζί και κώλος με πιασίματα. Πέρασα μαζί της, όπου απόλαυσα ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι, το οποίο ακολούθησε ένα δυνατό χύσιμο στο στόμα της. Έφυγα ξαλαφρωμένος και πήγα και άραξα στο Mikel, στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου ήπια ένα διπλό καπουτσίνο και έγραψα την παρούσα ενημέρωση. Πηγαίνοντας προς το μπουρδέλο, έκανα μία στάση στο Διδύμου 11Α και ρώτησα για την Σοφία, την milf που δούλευε πρωινή βάρδια. Η τσατσά δεν γνώριζε που βρισκόταν. Αυτά ήταν τα νέα μου, σήμερα. Καλό απόγευμα, σε όλους τους συναγωνιστές και τους αναγνώστες του forum. Όσον αφορά τους αβανταδόρους του συστήματος: Επανάσταση θα κάνω όταν θελήσω ΕΓΩ!