Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (27 μέλη και 273 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε φίλε, μήπως έχεις πια κάτι προσωπικό μ'αυτόν τον οίκο ανοχής? Οκ, εγώ μία φορά μόνο έχω πάει εκεί, κι ήταν ικανοποιητικά.Πόσο χάλια να'ναι για να λες μακρυα σε κάθε σου αναφορά? Ξεκόλλα λίγο! Εξάλλου, ενας φυσιολογικός πελάτης πόση κουβέντα θα κάνει με μια τσατσά για να τσακωθεί κιόλας? πας, αν σου αρέσει μπαίνεις, αν είναι μούφα δεν ξαναπας, το γράφεις κι εδώ και τελείωσε.Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η όλη στάση σου
Πήγες μόνο μία φορά.Άσε τις υποδείξεις λοιπόν.
Φυλής 71 κάτω:
filis71b.jpg

Πριν από καιρό είχα πάει στο Φυλής 71 κάτω, μήπως πετύχω την Πολωνέζα Αντζελίνα για δεύτερη κατάθεση.
Είχε την Λούνα.H γνωστή τσατσά Έυα με θυμήθηκε οτι δεν περνάω με την Λούνα, ήρθε αμέσως στο μέρος μου και άρχισε με δυνατή νευρική φωνή να λέει:
"Έρχεστε οι ίδιοι και οι ίδιοι και δεν περνάτε,μπούρου-μπούρου-μπούρου-μπούρου, μην κάνετε μόνο μάτι, κάντε και σεξ"
Και φεύγοντας ενώ όλος ο κόσμος έβγαινε, συμπλήρωσε με την ίδια δυνατή ένταση φωνής που ακουγόταν μέχρι έξω:
"Να ξέρετε οτι κάθε μέρα θα έχω την Λούνα, μην έρχεστε οι ίδιοι και οι ίδιοι"

Τόσο σου κόβει Έυα, που μόλις άρχισες να φωνάζεις, 15 άτομα βγήκαμε αμέσως έξω, λες και ήμασταν συννενοημένοι και έμεινες μόνη σου με την Λούνα.

Και επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει -η έχεις έμφυτο το μέτρο της ευγένειας η δεν τό'χεις- η γνωστή αγενής τσατσά Εύα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο....

Nα κάνω μία μόνο αναφορά σχετικά με τη [size=16pt]μούμια ΕΥΑ.[/size] Εχθές  βράδυ, στην βάρδια της Άννας/ρουμάνας το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο. Περιμέναμε ώρα. Κάποια στιγμή από το δωμάτιο βγήκε νέγρος πελάτης από Τανγκανίκα ή Ουγκάντα ή κάτι τέτοιο. Μαζί βγήκε και η Εύα η οποία επαινούσε τους νέγρους για πολύ καθαρούς, τους οποίους κατά τα λεγόμενα της είναι και καλοδεχούμενοι στο 71Β, ενώ οι λεχρίτες είναι τα πάκια. Επίσης εκείνη τη στιγμή  στο μαγαζί παρευρίσκονταν κατά 95% αρκετοί σχιστομάτιδες, αλμπάνια ή ρουμάνοι, και πακοειδή. Στη συνέχεια βγήκε και η Αννούλα στο σαλόνι,  την οποία έχω τιμήσει δύο φορές πρόσφατα και που είχε άψογη συμπεριφορά προς εμένα, και άρχισε να χουφτώνει όλα αυτά τα λεχριτόκορμα που περίμεναν σαν πειναλέες ύαινες εκεί μέσα. [size=16pt]Μετά από αυτήν την εικόνα που είδα χθες βράδυ δεν πιστεύω ότι θα ξαναπατήσω στο 71Β και ας λέει η Ευα ότι το κοριτσάκι της θα μας απογειώσει και ότι έχει πιστοποιητικό γιατρού. [/size]Με νέγρο πελάτη που θα της έχει κάνει κανένα γλυφομούνι και θα την έχει χύσει στα βυζόμπαλα, μη περιμένετε ασφάλεια περί καθαριότητας εκεί.

[size=16pt]ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην σκατοκαριολα τσατσα και το βρωμομπουρδελο της![/size]
αν και πιστευω οτι σε μερικα χρόνια ή μηνες ακομα, αυτη θα ειναι η εικονα ΟΛΩΝ των μπουρδελων σε Φυλης-Μεταξουργιο με την αναδουλεια που εχει πεσει...θα γαμαμε πλεον μονο σε στουντιο...

ΦΥΛΗΣ 71 ΣΟΓΕΙΟ
[size=16pt]Τελικά αυτή η Εύα σου σπάει τα @@ και δεν είναι και για πολλά ...[/size]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν της ανοιγεις και ενα θρεντακι ρε φιλε , να μην παει χαμενος και ο κοπος?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μα καλά δεν ντρέπεστε ; Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γράψει ότι το Κατερινάκι στο Φυλής 134 (στο μεσαίο) είναι η ίδια του Ιάσωνος 1Β ; Τόσο καιρό την έψαχνα (μήνες) αλλά τίποτα  :headbang:  Η θεά τύχη με βοήθησε σήμερα και τη βρήκα. Σύνοτμα θα ακολουθήσει κριτική.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Eχει δίκιο ο άνθρωπας η τύπισα είναι εντελώς ψυχαναγκαστική  :uglystupid:
Μια φορά έκανε το ίδιο και σε εμένα και όταν της ζήτησα τον λόγο μου είπε πως τα έχωνε σε κάποιον που καθόταν από πίσω μου  :jerking: :jerking:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πήγες μόνο μία φορά.Άσε τις υποδείξεις λοιπόν.
Φυλής 71 κάτω:
filis71b.jpg

Πριν από καιρό είχα πάει στο Φυλής 71 κάτω, μήπως πετύχω την Πολωνέζα Αντζελίνα για δεύτερη κατάθεση.
Είχε την Λούνα.H γνωστή τσατσά Έυα με θυμήθηκε οτι δεν περνάω με την Λούνα, ήρθε αμέσως στο μέρος μου και άρχισε με δυνατή νευρική φωνή να λέει:
"Έρχεστε οι ίδιοι και οι ίδιοι και δεν περνάτε,μπούρου-μπούρου-μπούρου-μπούρου, μην κάνετε μόνο μάτι, κάντε και σεξ"
Και φεύγοντας ενώ όλος ο κόσμος έβγαινε, συμπλήρωσε με την ίδια δυνατή ένταση φωνής που ακουγόταν μέχρι έξω:
"Να ξέρετε οτι κάθε μέρα θα έχω την Λούνα, μην έρχεστε οι ίδιοι και οι ίδιοι"

Τόσο σου κόβει Έυα, που μόλις άρχισες να φωνάζεις, 15 άτομα βγήκαμε αμέσως έξω, λες και ήμασταν συννενοημένοι και έμεινες μόνη σου με την Λούνα.

Και επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει -η έχεις έμφυτο το μέτρο της ευγένειας η δεν τό'χεις- η γνωστή αγενής τσατσά Εύα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο....

οκ,δεν σου λέω ότι πρέπει κάθε τσατσά να φέρεται άσχημα, αλλά έχω πάει και σε πολύ χειρότερες περιπτώσεις.Πχ πολλές λένε για κώλο, και τελικά δεν τον δίνουν με διάφορα ηλίθια κολπάκια.Αυτό το θεωρώ χειρότερο από το να πει μια βλακεία η τσατσά.Όταν είχα πάει εγώ ήταν ευγενική πάντως ακόμα και με αυτούς που έφευγαν.Τελοσπάντων,πολύ έκταση δώσαμε.Αν φέρεται χάλια αυτή θα χάσει τους πελάτες στο τέλος.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μα καλά δεν ντρέπεστε ; Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γράψει ότι το Κατερινάκι στο Φυλής 134 (στο μεσαίο) είναι η ίδια του Ιάσωνος 1Β ; Τόσο καιρό την έψαχνα (μήνες) αλλά τίποτα  :headbang:  Η θεά τύχη με βοήθησε σήμερα και τη βρήκα. Σύνοτμα θα ακολουθήσει κριτική.

αν διαβαζες προσεχτικα τις ενημερωσεις θα διαπιστωνες οτι και ο προφεσορας αλλα και εγω το εχουμε αναφερει αλλα και καποιοι ακομη
Κατερινακι...αλβανακι,αδυνατο πετιτ με αλλοπροσαλη συμπεριφορα....τη μια φορα ηταν για 10 και την αλλη για 0....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γενικα φυλης τελευταια

βασικα απο φεβρουαριο και μετα που την εκανε το ρουμανακι καψουρακι  :grin: :grin: :grin:

δεν εχει τιποτα ενδιαφερον  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
την εχει αχτι τυπε
δεν νομιζω οτι ενοχλει κανεναν που το υπενθυμιζει

ολοι την εχουμε αχτι τυπε...
ξερεις ποσες φορες μου την εχει πει?
και επειδη θελω να κανω την βολτα μου χωρις
να μου τα ζαλιζουν "μπες και μπες και εχεις ερθει 500 φορες "
θα ρθω και 100000 αν δεν γουσταρεις βαζε εισοδο στην πορτα 5 ευρω
ετσι λειτουργω εγω και αν σ αρεσει. Εχω κοψει λοιπον να τσαρκαρω απο το μαγαζι της
αλλα και 1 στις 10 τσαρκες να παω και να εχει να με δει 5-6 μηνες παλι θα μου την πει
και πρωτη φορα να πηγαινεις θα στην πει -γενικα σε ολους την λεει- εχει αυταρχικο στυλακι
σε στυλ "εμενα δεν με πιανεις κοροιδο ή μπαινεις ή δεν μπαινεις" , ετσι ειναι το στυλ της
την αποφευγω και εγω και δεν παταω για να μην με αγχωνει.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ετσι λειτουργω εγω και αν σ αρεσει. Εχω κοψει λοιπον να τσαρκαρω απο το μαγαζι της
αλλα και 1 στις 10 τσαρκες να παω και να εχει να με δει 5-6 μηνες παλι θα μου την πει
και πρωτη φορα να πηγαινεις θα στην πει -γενικα σε ολους την λεει- εχει αυταρχικο στυλακι
σε στυλ "εμενα δεν με πιανεις κοροιδο ή μπαινεις ή δεν μπαινεις" , ετσι ειναι το στυλ της
Τυπε,τις προαλλες μπαινω στης Ευας και με βλεπει να περιμενω,βγαινει η Αννα πληρωνω την Ευα και μου λεει πως το επαθες και μπηκες με τη μια (χαμογελαστα)..Αλλα οποτε παω και δεν μπαινω ,με θυμαται και μου την λεει..

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η φυλης εχει χασει πολυ μεγαλο απο το ενδιαφερον της απο τη μερα που χαθηκε η πριγκηπισσα βανεσσα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η φυλης εχει χασει πολυ μεγαλο απο το ενδιαφερον της απο τη μερα που χαθηκε η πριγκηπισσα βανεσσα
να ταν η μονη...

μαρια,
μαριαννα
σοφια,

και αλλες

οι οποιες δυστηχως φιλε μαντσεστερ ειναι στουντιο γκερλ πλεον

εναντια στην τσεπη μας πανε ολα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

βαλτος εισαι τυπε?
:2funny: :2funny: :2funny:
ΑΓαθουπολεως 54 + Βανεσσα ηταν ενας απο τους
καλυτερους συνδυασμους σε μπουρδελο κτυπουσε και στουντιο  :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυπε μη μου θυμιζεις το κορυφαιο πορνιδιο,25+ καταθεσεις ειχα κανει...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πρεπει να την εχω παρει και εγω την βαννεσα

αλλα μια υπενθυμηση που δουλευε στην φυλης  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν της ανοιγεις και ενα θρεντακι ρε φιλε , να μην παει χαμενος και ο κοπος?
:2funny:
Δεν το αξίζει.Υπάρχει διάχυση πληροφοριών.

Μα καλά δεν ντρέπεστε ; Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γράψει ότι το Κατερινάκι στο Φυλής 134 (στο μεσαίο) είναι η ίδια του Ιάσωνος 1Β;
Γράφτηκε με σαφήνεια από τον προφέσορα, τον σπάϊντερ και εμένα.

gingery

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Μετά από αρκετές τσάρκες,στην φυλής,  διαπίστωσα ότι τα ωραία στενά προσφερόμενα κολαριάκα είναι δυσεύρετα. Κάνω λάθος?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μετα την λιοσιων το γυρισες σε φυλης?υποβαθμιση δικε μου :2funny:
ξερω ρε εχω πετυχει και εγω διαφορες τετοιες
η πιο εξτριμ ηταν μια καμμενη μαυριδερη ξανθια με κοντα μαλλια,επαιζε καποτε λιοσιων 91,καλεργη33 και γενικα στο μεταξι
με το που εμπαινες σε αρχιζε στις γλυκες,οταν εβλεπες την κοπελα και πηγαινες να φυγεις αρχιζε και σε εβριζε
μιλαμε χοντρα ομως
τρομερη μουτσουνα :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
τυπε μετα την λιοσιων το γυρισες σε φυλης?υποβαθμιση δικε μου :2funny:
ξερω ρε εχω πετυχει και εγω διαφορες τετοιες
η πιο εξτριμ ηταν μια καμμενη μαυριδερη ξανθια με κοντα μαλλια,επαιζε καποτε λιοσιων 91,καλεργη33 και γενικα στο μεταξι
με το που εμπαινες σε αρχιζε στις γλυκες,οταν εβλεπες την κοπελα και πηγαινες να φυγεις αρχιζε και σε εβριζε
μιλαμε χοντρα ομως
τρομερη μουτσουνα :2funny:

Τύπε έχεις δει την τσατσά στην απογευματινή βάρδια στο Χωματιανού το πάνω??? Μία με κοντό άσπρο μαλλί. Λες και είναι βγαλμένη από θρίλερ. Την φοβάμαι πολύ. Είναι και τσαντίλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom