Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (19 μέλη και 271 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μια Μαρίνα του Φωκ. 19 πρωινά, κορμί γυμνασμένο, μαυρισμένο, μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, τούμπανο βυζί, μάλλον Πολωνέζα.
Αυτη τυπε εχει καιρο να δουλεψει,που τη θυμηθηκες :huh:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μια Μαρίνα του Φωκ. 19 πρωινά, κορμί γυμνασμένο, μαυρισμένο, μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, τούμπανο βυζί, μάλλον Πολωνέζα.
σορρυ αλλα πρωινα δεν παταω :rolleyes:
ειμαι νυχτοβατης :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Φωκαίας 22 όροφος
ήταν τις προάλλες μια μελαχρινή Κλεοπατρίζουσα στο βάψιμο χωρίς το καπέλο  :cheesy:  που αυτο-βαπτίσθηκε Κλεοπάτρα. Παίζει συνήθως πρίμο-σεγόντο με την μελαχρινή Κάρμεν από Μονής Προδρόμου (βαπόρι) και στο Φυλής 74 (στο δεξιά όπως μπαίνουμε). Περίπου ίδιος σωματότυπος : Κάπως ψηλή, λεπτή με κανονικά βυζιά, ψιλο-αδιάφορο ψιλο-πουτανιζέ ύφος και ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους

Τύπε, την Κάρμεν ή την Μαρίνα τις έχεις πετύχει τελευταία;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
επαιζε παλια στην ιασωνος με το ονομα Ελενη?
Όχι

Η Ελένη η Κλεοπάτρα του Μεταξουργείου ονομάζεται Ελένη και της έδωσα το ψευδώνυμο "Κλεοπάτρα" γιατί έχει φράντζα στα μαλλιά όπως η Κλεοπάτρα. Η Ελένη η Κλεοπάτρα του Μεταξουργείου είναι σταθερή αξία για την περιοχή και συνεχίζει σταθερά να δουλεύει στο Μεταξουργείο.

Η Κλεοπάτρα της Φυλής αυτο-βαπτίσθηκε "Κλεοπάτρα" και παρουσιάζεται ως "Κλεοπάτρα" βάψιμο-χτένισμα (μόνο το καπέλο της λείπει --- ελπίζω να μην το βάλλει γιατί θα πέσει πολύ γέλιο)  από Φυλής 74, Φωκαίας 22 όροφος και ενίοτε Μονής Προδρόμου (βαπόρι) δεν έχει δουλέψει ποτέ στο Μεταξουργείο (τουλάχιστον έως τώρα που γράφονται αυτές οι σειρές)

Πρόκειται για δυο διαφορετικές κοπέλες ...

Επισκέπτης
Μπάχαλο με τα ονόματα...
Πολλές συνωνυμίες...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τύπε, την Κάρμεν ή την Μαρίνα τις έχεις πετύχει τελευταία;
Την Κάρμεν "πέτυχα". Δούλευε στο Φυλής 74 δεξιά όπως μπαίνουμε πριν 10 ημέρες (περίπου)  μαζί με την Κλεοπάτρα και φόραγαν το ίδιο (περίπου) σετ εσώρουχα, μαύρο κορμάκι και μαύρες διχτυωτές κάλτσες

LC-17005_normal.jpg

Επισκέπτης
Κατάθεση πρώτη: Αλεξία.
Κατάθεση δεύτερη: Λάουρα,
Κατάθεση; τρίτη: Μιχαέλα, ι
Κατάθεση; τέταρτη: Πεταμένα λεφτά, διότι πλέον είχα ξεζουμιστεί, ωστόσο η Τατιάνα..
[size=14pt]Στην μπάντα, στην μπάντα, περνάνε τα κομμάντα![/size]

Κυριακάτικη απογευματινή:
Φυλής 200-Μαρία.Κανούργια καστανή συμπαθής κοπέλα κανονικού πάχους με αρχοντικό κώλο.Τα βασικά.

Πιπίνου 65-Χριστίνα.Σχετικά καινούργια στην αλυσίδα.Ξανθιά με σπαστό μαλλί, αλβανίζουσα οικοκυρά κανονικού πάχους.Τα βασικά.

Φυλής 136-κλειστό
Φυλής 134υπ-Μαριάννα σταθερά.Η λεπτή κοκκινομάλλα πλέον Ρουμάνα.Έχει κριτικές.
Φυλής 134ισ-Κατερίνα σταθερά.Η μικροκαμωμένη.Γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η λεπτή Βουλγάρα.Διοπτροφόρος γραμματέας εδώ και λίγο καιρό.Έχει κριτικές.

Φυλής 109 άνω-Μαρία.Ξανθιά λεπτή προσεγμένη μεσήλικη.Τα βασικά.Με 10 ευρώ επιπλέον κάνει ελεύθερο στοματικό και 69.Πρέπει να είναι η Εβελίνα από Βέργας 6.

Φυλής 67-Αλεξάνδρα η ΑΠΑΤΗ.Ακάποτο και κώλος.Περιφερόμενη των κεντρικών.Μες την τρελλή χαρά στο σαλόνι αυτοδιαφημίζεται σαν τσουνάμι.Μην ξεγελαστείτε.
Φυλής 65 άνω-Ρωξάνη η αθιγγανοειδής με τους κρεμαστούς βύζους.
Φυλής 80-Μαρία με πρωκτικό.

Φώκαιας 27υπ-Αλέξια με  την αφάνα.

[size=16pt]Και φυσικά ΜΑΚΡΥΑ από το Φυλής 71 κάτω:Εύα η ξιπασμένη τσατσομούμια![/size]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή επίσκεψη, στο δρόμο της ακολασίας και κατάθεση σε Αλεξία (Φυ92νε) και Λάουρα (Φω25κα).
Τίποτα το ιδιαίτερο στα υπόλοιπα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής, επιστροφή στον δρόμο της ακολασίας.
Τα συστήματα έχουν σκουριάσει βέβαια και θέλουν ξαναζέσταμα.

Κατάθεση πρώτη: Αλεξία.

Κατάθεση δεύτερη: Λάουρα, 

Κατάθεση; τρίτη: Μιχαέλα,

Κατάθεση; τέταρτη: Τατιάνα

Πρωινή επίσκεψη, στο δρόμο της ακολασίας και κατάθεση σε Αλεξία (Φυ92νε) και Λάουρα (Φω25κα).
Τίποτα το ιδιαίτερο στα υπόλοιπα.

Καυλιάρη, όταν τα συστήματά σου "ζεσταθούν", να μας προειδοποιήσεις, εντάξει ? ?
Για να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο . .  . . . ..  . . .
Ο π.....ς σου θα έχει γίνει σαν σκασμένο πούρο, όπως στα κινούμενα σχέδια ! ! !

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση φυλης σημερα μεσημερι
διδυμου
8α καρμεν μελαγχροινο κοντοπουτανο στα 25 ευρω,θα μιλησει εκτενεστερα ο piatsas που την πηρε, δηλωσε ενθουσιασμενος,την ειχα δει και το σαββατο απογευμα εκει
8β κατερινα απο αγ μελετιου
φυλης 54α ντιανα,ξανθια καπως αχρωμη φυρω στο 1,70
φωκαιας
27α η χριστινα απο αγαθουπολεως,ωραιο ξανθο μωρο αλλα..
27β η ελιζα,γνωστη κοπελιτσα με κοντο καρε μαλι ,γλυκο χαμογελο και ωραιο οπισθιο συστημα
Για φωκαιας 25α ο που εγραψα τις προαλες ως μιχαελα προκειται για την αντριανα,τη γλυκια μελαγχροινη κοπελα με το πρωκτικο,ορθως το επισημανε ο jocker
Υ.Γ Ο steetwalker ειναι φανερο οτι εχει πιασει αγωνιστικο ρυθμο...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
επιστροφη πριν λιγο απο κολωνου 30,στο σπιτι της κατερινας,δουλευε μια αννα μελαχροινη 40αρα περιπου με κοντο καρε και σκυλοφατσα τυπου τραγουδιστριας σε σκυλαδικο δ διαλογης,με το που μπηκα μεσα στον οικο ορμησε πανω μου και χωρις δευτερη κουβεντα με επιασε απο το χερι και με πηγε στο δωματιο,ειχα καυλωσει τρελα,σε 2 λεπτα ηρθε και αρχισε ενα καραμελωμα στα μπεγλερια μου ανευ προηγουμενου!!!μετα με μια ζογκλερικη κινηση μου περασε το καποτιδιο χωρις να παρω χαμπαρι,αφου νομιζα οτι μου τον ρουφαγε αφιλτρο,την γυρισα στα 4 γιατι ειχε τελεια κολαρα και αρχισα να χοροπηδαω σαν μαιμου,το καλο ηταν οτι της εριξα και μερικες φαπες στα κολομερια γιατι ειχα τα νευρα μου που με εχει κλεισει ενας ταριφας πριν λιγο με το μηχανακι, χωρις να μου πει κουβεντα,σε 3 λεπτα τα εριξα τα μπετα,παιδες μια χαρα ξαλαφρωσα με 15 ευρω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
κατι λιγα απο το μεσημερι στη φυλης

71 κατω η anna from moldava.τρελος μουναρος ως μελαχροινη.
και να τα ξυρισει παλι μουναρα ειναι.καλο γαμησι,οχι κοορυφαιο,δεν το κλαις το 20αρικο.

71 πανω η βικυ η πολωνεζα.

69 κατω η αλινα γνωστ και ως παπακι.
κορμι αγαλματενιο,αψεγαδιαστο.
γαμησι μαλακια.

65 πανω η  μελαχροινη μαρια.
αδυνατη,μετριο προσωπο,μεγαλο τατου στη δεξια κοιλιακη χωρα.
μετρια εμφανιση...χειροτερο γαμησι.

80 η ξανθια μονικα.καλο λεπτο κορμι,κατι χαλαει στο στηθος.

59 κατω μελαχροινο στεγνο πιπινι.
ομορφη.

59 πανω η σαντρα.παλια μαριλενα-ρανια απο 84 κατω.
πιπινι με καστανοξανθο καρε μαλλι.ομορφο προσωπο.
λεπτο κορμι πετιτ με 2,5αρια τελεια σχηματισμενα φυσικα βυζια αριστουργημα.

την εχω παρει 4 φορες και ειχε παντοτε αριστες υπηρεσιες.
μια φορα ομως η καθαριοτητα της ηταν φαουλ.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παιδια η σακιρα πως ειναι στις υπηρεσιες της αυτο τον καιρο?ε τις μερες τις ως συβηθως η το παρατησε το αθλημα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μινι ενημερωση φυλης σημερα μεσημερι
διδυμου
8α καρμεν μελαγχροινο κοντοπουτανο στα 25 ευρω,θα μιλησει εκτενεστερα ο piatsas που την πηρε, δηλωσε ενθουσιασμενος,την ειχα δει και το σαββατο απογευμα εκει
Μονο ενθουσιασμενος?Το κοντο μαστορι εδωσε ρεσιταλ!!
Καρμεν εκ Πολωνιας λοιπον με θητεια σε Συγγρου 144,Κροκεων 6 κ Θησεως 35 τελευταιως!
Μαυρισμενη κοντοπουτανη εως πολυ κοντοπουτανη,κανονικων κιλων ανευ σωματικων ατελειων..μοναδικο ισως μειον το οτι δεν εχει μεση,η φτιαξια της ειναι μονοκομματη!
Βυζακι μικρο αλλα θεοστητο..αραγε σιλικονη?...και πατουρι πεταχτο κ ζουμερο που σου ερχεται να το δαγκασεις!! :grin:
Φατσουλα σεξυ παυλα εκφυλη με πολυ ωραια ματια-βλεμμα..απο κοντα κερδιζει ακομα περισσοτερο!
Κρεβατι για οσκαρ..φουλ προκαταρκτικα για ωρα, μονο με τα @@ δεν ασχοληθηκε αλλα ποσως με πειραξε!
Για ποτε μου εβαλε την καποτα κ για ποτε μου τον καπακωσε κ τον εξαφανισε στο στοματακι της ουτε που που το καταλαβα!!Πιπα στην αρχη με ελαχιστο χερι κ υστερα deepthroath ανευ χεριων ενω ενδιαμεσα χτυπουσε το καυλι στην γλωσσα κ στα φουσκωτα μαγουλακια της!
Εγω να εχω μεινει αφωνος κ να λεω απο μεσα μου...ατσα της βαθυ λαρυγγι η κοντη! :cheesy:
Ιππασια κ ανεβοκατεβασμα σε γρηγορους ρυθμους ενω μου πιπιλαγε τα δαχτυλα,,ρε το πουτανι ειχε κλεισει τοσο ωραια τα ματια της κ εβγαζε τοσο ωραιες κραυγουλες που σε καποια στιγμη πηγα να την πιστεψω..
Τουμπαλιν για ιεραποστολικο οπου με εσπρωχνε μεσα της κ εδινε ρυθμο!Αψογο στησιμο δεν το φοβαται το μυστρι!Το ιεραποστολικο ποτε δεν ηταν η αγαπημενη μου σταση οποτε την γυριζω στα 4..
Τουρλωσε κωλο,εσπασε μεση... τα εκανε ολα αψογα!!
Λιγο πριν το τελος..κανα τεταρτο αντεξα με τον κοντο τυφωνα κ αν...¨βγηκα¨ κ η ανακουφιση ηρθε αβιαστα στο υπεροχο στοματακι της ουφφφ!!
Εξτρα προγραμματα δεν αναφερθηκαν..δεν ειμαι φαν ετσι κι αλλιως..αλλα αυτο το σερβις που πηρα σημερα ελαχιστα στουντιοκοριτσα μου το εχουν προσφερει!
Εξαιρετικο value for money αν συνεχισει ετσι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι

Η Ελένη η Κλεοπάτρα του Μεταξουργείου ονομάζεται Ελένη και της έδωσα το ψευδώνυμο "Κλεοπάτρα" γιατί έχει φράντζα στα μαλλιά όπως η Κλεοπάτρα. Η Ελένη η Κλεοπάτρα του Μεταξουργείου είναι σταθερή αξία για την περιοχή και συνεχίζει σταθερά να δουλεύει στο Μεταξουργείο.

Η Κλεοπάτρα της Φυλής αυτο-βαπτίσθηκε "Κλεοπάτρα" και παρουσιάζεται ως "Κλεοπάτρα" βάψιμο-χτένισμα (μόνο το καπέλο της λείπει --- ελπίζω να μην το βάλλει γιατί θα πέσει πολύ γέλιο)  από Φυλής 74, Φωκαίας 22 όροφος και ενίοτε Μονής Προδρόμου (βαπόρι) δεν έχει δουλέψει ποτέ στο Μεταξουργείο (τουλάχιστον έως τώρα που γράφονται αυτές οι σειρές)

Πρόκειται για δυο διαφορετικές κοπέλες ...
ευγε ρε φαρκελι , :thumbsup: εισαι παντα αριστα μπουρδελοενημερωμενος  ;)
παντως την κλεοπατρα του μεταξουργειου εχω καιρο να την πετυχω, αλλα τοτε που την "πετυχαινα" ηταν επιπλο ,δεν ξερω τωρα αν αλλαξε...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μονο ενθουσιασμενος?Το κοντο μαστορι εδωσε ρεσιταλ!!

Μαυρισμενη κοντοπουτανη εως πολυ κοντοπουτανη,

Εγω να εχω μεινει αφωνος κ να λεω απο μεσα μου...ατσα της βαθυ λαρυγγι η κοντη! :cheesy:

Λιγο πριν το τελος..κανα τεταρτο αντεξα με τον κοντο τυφωνα κ αν...¨βγηκα¨ κ η ανακουφιση ηρθε αβιαστα στο υπεροχο στοματακι της ουφφφ!!

Εξαιρετικο value for money

:2funny: :2funny: :2funny:

Εμπνευσάρα το κοντοπούτανο !!! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom