Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (2 μέλη και 118 επισκέπτες)

Επισκέπτης
25α μιχαελα με πρωκτικο και ντιανα το ξανθο κοντοπουτανο
H Αντριάννα μετονομάστηκε σε Μιχαέλα;
Χθες το απόγευμα ήταν η καστανή Αντριάννα από Φυλής 59κάτω με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Και η Ντιάνα από Φυλής 86 κάτω και Φυλής 74 δεξιά.
27β αλμπινα,ξανθια γκομεναρα,και εδω καταθεση,τ-ε-λ-ε-ι-α
Μπράβο Αλμπίνα....

ΔΙΔΥΜΟΥ 16α.  ΜΑΡΙΝΑ
Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GRANNY κυκλοφορει.η πιο ομορφη  GRANNY που εχω δει σε ολη μου την μπουρδελοκαριερα.μοιαζει λιγο με θεια ολγα στο προσωπο αλλα στο παρα πολυ πιο ομορφο και με τελειες αναλογιες σωμα.ξανθια πλατινε μαλλι κομμωτηριου.βυζι 2.5 φυσικο λιγο πεσμενο,λεπτη μεση για την ηλικια της,με μεγαλο πεταχτο κωλο.ΕΛευ8ερο στοματικο
Κανονικού πάχους και φορούσε μπότες;

Φωκαιας:27 υπογειο. Μελαχρινη με αφανε μαλλι, παραπαταγε, υποψια οτι ειναι ζακι.
Αλέξια με την αφάνα και το κενό του εκλιπόντος κόφτη.Από Αγαθουπόλεως 54.

22 υπογειο. Μπαζακι
Νατάσα.Ξανθιά ανοιχτόχρωμη κανονικού  πάχους.Ελεύθερο στοματικό.
22 οροφος. Κλαουντια, μελαχρινη αδυματη, μπαζακι.
Η Κλαούντια με το μακρόστενο πρόσωπο και πρωκτικό.Και μία μαούνα μεγάλου εκτοπίσματος από Μ.Προδρόμου 16άνω και Φυλής 92νέο.

Επίσης χθες το βράδυ στο Φυλής 65 άνω η Άννα-Μαρία η γυρολόγος με καλά σχόλια.
Στο Αχαρνών 85 ένα μπάζο, 20 ευρώ πλέον εκεί.

Και φυσικά:
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω-Μακρυά από το αγενές ξίπασμα-τσατσόνι Εύα.[/size]

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και φυσικά:

[/quote]

Παρασκευή βράδυ (τρίτη βραδυνή)στο 71 κάτω στο υπόγειο ήταν ενα κοντοπούτανο πολύ αδύνατο και με έντονα βαμένο πρόσωπο ονόματι Ρωξάνη . Επειδή μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες μπήκα ....αλλά πιο ξενέρωτη γλόμενα και πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναπετύχει.... Καταρχήν δεν σε άφηνε να πιάσεισ τα ανύπαρκτα βυζιά της....δεν σε άφηνε να χαϊδέψεις πρόσωπο ή να διαχειριστείς ερωτικά οποιοδήποτε σημείο του σώματός τησ....και επιπλέον όταν μετα από ολιγόλεπτο σεξ από την αντιερωτική τησ συμπεριφερά κατέρευσε ο Γιακουμής ζητώντας της να μου πάρει τουλάχιστον πίπα αυτή αρνήθηκε μετ επιτάσεως ισχυριζόμενη πως ότι μπαίνει στο μουνί της δεν μπορεί να πει στο στόμα της .....και προσπαθούσε με χειρομαλάξεις να με τελειώσει προφανώς αποτυχημένα μετά το όλο ξενέρωμα....
  Από τα πιο χαμένα 20άρικα που έχω σπαταλήσει.....κρίμα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Και φυσικά:

Παρασκευή βράδυ (τρίτη βραδυνή)στο 71 κάτω στο υπόγειο ήταν ενα κοντοπούτανο πολύ αδύνατο και με έντονα βαμένο πρόσωπο ονόματι Ρωξάνη . Επειδή μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες μπήκα ....αλλά πιο ξενέρωτη γλόμενα και πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναπετύχει.... Καταρχήν δεν σε άφηνε να πιάσεισ τα ανύπαρκτα βυζιά της....δεν σε άφηνε να χαϊδέψεις πρόσωπο ή να διαχειριστείς ερωτικά οποιοδήποτε σημείο του σώματός τησ....και επιπλέον όταν μετα από ολιγόλεπτο σεξ από την αντιερωτική τησ συμπεριφερά κατέρευσε ο Γιακουμής ζητώντας της να μου πάρει τουλάχιστον πίπα αυτή αρνήθηκε μετ επιτάσεως ισχυριζόμενη πως ότι μπαίνει στο μουνί της δεν μπορεί να πει στο στόμα της .....και προσπαθούσε με χειρομαλάξεις να με τελειώσει προφανώς αποτυχημένα μετά το όλο ξενέρωμα....
  Από τα πιο χαμένα 20άρικα που έχω σπαταλήσει.....κρίμα
οντως φίλε επειδή μου αρέσουν και εμένα τα αδύνατα η συγκεκριμένη αμα δεν νιώθεις πως έχεις την χυσοβολιά στο τσεπάκι η καυλίτσα δεν είναι για να περνάς. Εχει έντονες διακυμάνσεις η συμπεριφορά της και προσωπικά μια φορά που μου τα έσπαγε την τάιζα δεκάευρα για να το βουλώνει  ;)
βέβαια αυτό ίσως δεν είναι η σωστότερη  λύση, αλλά λύση είναι σίγουρα.

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η Ρωξανη απο φυλης:71Γ,92Β(την εχω πετυχει και στο 74) ειναι απο τις χειροτερες της Φυλης,petite μελαχροινη με μια ψευτομαγκια και χαζογελακια στο σαλονι.
Στο δωματιο δε εκτος οτι ξεχειλιζει απο κρεμα το μουνι της δεν θελει και να την αγγιζεις μιας και σιχαινεται...
Η πλακα ειναι οτι οταν την ειχα ρωτησει απο που ειναι μου ειπε  Ρωσια!
Σιγουρα παιρνει κατι ή πινει μιας και ειναι κυκλοθυμικη.
ΜΑΚΡΙΑ.

Επισκέπτης
Παρασκευή βράδυ [size=14pt](τρίτη βραδυνή)στο 71 κάτω στο υπόγειο ήταν ενα κοντοπούτανο πολύ αδύνατο και με έντονα βαμένο πρόσωπο ονόματι Ρωξάνη [/size]. Επειδή μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες μπήκα ....αλλά πιο ξενέρωτη γλόμενα και πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναπετύχει.
Οι τελευταίοι συναγωνιστές περιγράφετε μία κοντή ισχνή καστανή ξινομούρα που η τσατσά αποκαλούσε "Ιταλίδα".Βραδυνή βάρδια πριν από 15 ημέρες περίπου.
Φιλαράκι που αρέσκεται να μπαίνει σε καινούργιες διέπραξε το ατόπημα.20 ευρώ.
Η κοπέλα δεν έκανε τίποτα στο δωμάτιο.Της έλεγε να κάνει πίπα -τίποτα αυτή.Ανοίγει την πόρτα, φωνάζει την τσατσά και της ζητάει τα λεφτά.
"Μην ανησυχείς, θα σου κάνει" του λέει.Και κάτι είπε στην κοπέλα στην γλώσσα τους.

Του έκανε μία ψευτόπιπα και την στήνει στα 4 για να τελειώνει.Τραβιόταν μπροστά συνέχεια για να μην μπαίνει ο πούτσος στο μουνί.Ξαναφωνάζει την τσατσά, της εξηγεί ευγενικά και ζητάει τα λεφτά οριστικά.
[size=14pt]Η τσατσά τηλεφωνεί αμέσως στον φύλακα.[/size]
Έρχονται δύο Αλβανοί.Ο φίλος τους εξηγεί και αυτοί του λένε "μην ανησυχείς, θα της πούμε εμείς και θα κάτσει καλά για να τελειώσεις".
Πελάτης:Καλά, τι είμαι;...ρομπότ είμαι η μηχανήμα για να λειτουργώ ανά πάσα στιγμή και μετά από τέτοιο σπάσιμο;.Πες στην τσατσά να μου δώσει τα λεφτά.
Φύλακας:Θα σου τα δώσουμε εμείς τα λεφτά έξω από το μαγαζί.
[size=14pt]Έτσι κι έγινε.Του επέστρεψαν 20 ευρώ.[/size]

Πάγια τακτική για να μην βλέπουν οι θαμώνες του σαλονιού οτι γίνεται επιστροφή χρημάτων.

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστές η απογευματινή (2η) βάρδια στα ντέλλα από πότε μέχρι πότε είναι?..thanx

Επισκέπτης
17:00 - 23:00 περίπου και επεκτείνεται σε μερικά αναλόγως.

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η ευα που δουλευε διδυμου 16 και στο αλκαμενους 113 που εχει χαθεί?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής, επιστροφή στον δρόμο της ακολασίας.
Τα συστήματα έχουν σκουριάσει βέβαια και θέλουν ξαναζέσταμα.

Παρατήρηση: μέτρια πράγματα, ξεχώριζαν εμφανισιακά Αντριάννα (Φω19) και Μιχαέλα (Φυ84πα).
Παρατήρηση: η επίσκεψη έγινε γύρω στις 17.00 οπότε η βάρδια είναι κατά βάση απογευματινή.

Στόχος: το κουλούρι της Τζένης, το οποίο δυστυχώς δεν ευρέθη

Φυ92νε: Αλεξία από την αλυσίδα. Έχει κουρέψει και βάψει το μαλλί και μοιάζει λίγο με εξωγήινη. Κατάθεση πρώτη.
Φυ92κα: Λάουρα το μελαχροινο τουμπανάκι. Κατάθεση δεύτερη.
Φυ71κα: ξανθό μπαζομίλφ
Φυ71ισ: Η τσατσά Εύα (προσωπικά γουστάρω βγάζει πολύ γέλιο) και η Άννα η ρουμάνα από Φυ92κα
Φυ&ΜΠ: κλειστό

Φυ67: τίγκα το μαγαζί, βαριόμουν να περιμένω
Φυ69 και τα δύο και Φυ65κα: δεν είχαν επανδρωθεί όσο ήμουν εκεί
Φυ86κα: μελαχροινό μπάζο
Φυ86πα: ξανθιά μέτρια, νομίζω η Κάρλα η (κατά δήλωση της) καύλα
Φυ84πα: Μιχαέλα και άλλη μελαχροινή επίσης φάκαμπλ. Κατάθεση τρίτη στην Μιχαέλα.
Φυ84κα: δεν πέρασα, είδα την Ζωή να περπατάει στον δρόμο άρα μάλλον αυτή
Φυ65πα: δεν πήγα, βαριόμουν να ανεβώ τα σκαλιά.

Φυ61(αν δεν κάνω λάθος): συναγωνιστές έφυγαν τρέχοντας, άρα μάλλον μπαζοθύελλα
Φυ80: δεν πήγα
Φυ74: το αριστερό είχε καστανό μπάζο, το δεξί κλειστό
Φω19: η Αντριάννα, δεν πέρασα γιατί είναι περίεργη στο δωμάτιο και θέλει προσοχή
Φω25πα: αλλαγή βάρδιας, βαριόμουν να περιμένω
Φω25κα: ξανθιά που κατέβηκε από το το πάνω, φάκαμπλ και Μόνικα μελαχροινό βλαχογκομενάκι
Φω22πα: μελαχροινό μπάζο που ανέβηκε από το κάτω
Φω22κα: ξανθό σλαβομπάζο
Φω27κα: καστανό μπαζάκι δεν ξέρω αν άλλαξε μετά
Φω27πα: ξανθό σκυλί, όχι η Αλμπίνα, το οποίο θα τιμήσω στο μέλλον

Φυ66αρ: μελαχροινή, με αναγνώρισε μες τα σκοτάδια, εγώ όχι και την έκανα
Φυ66δε: δύο σλαβογκόμενες, Άννα και Τατιάνα. Πήρα την Τατιάνα για κατάθεση.

----

Κατάθεση πρώτη: Αλεξία. Έλειπε καιρό στην Ρουμανία, και γύρισε ανανεωμένη. Νομίζω. Γενικά είναι με τις ώρες της, κάνει ωστόσο καλό κρεββάτι. Όλες τις στάσεις, βασικό πρόγραμμα. Τελείωμα ιεραποστολικά.

Κατάθεση δεύτερη: Λάουρα, ρουμανικό πιπίνι, με άπαιχτο σώμα και μέτριο προς καλό πρόσωπο. Την Λάουρα την έχω τιμήσει πλειστάκις στο ξεκίνημα της στο Φυ65πα τα πρωινά. Υπάρχουν διάφορες κριτικές, προσωπικά την θεωρώ οκ. Πίπα καλή, υγρή και με ντιπθρόουτ (ή τέσπα προσπάθεια). Πάνω, 4 και ιεραποστολικό, τελείωμα με τα πόδια στους ώμους.

Κατάθεση; τρίτη: Μιχαέλα, ιταλίδα (κατά δήλωση της) που ξεχωρίζει γενικά. Γκόμενα τσολιάς, καλό πρόσωπο, μικρά βυζάκια (δεν με ενοχλεί) και πολύ λίγα κιλάκια στην περιφέρεια (ίσως γιατί έχει μέση δαχτυλίδι). Μέσα στο δωμάτιο πολύ καλή, δεν δυσανασχετεί σε τίποτα. Κανονικό πρόγραμμα. Πίπα με γλώσσα και όχι μπουκωτή, κάτι που σπανίζει στην Φυλής. Τρεις στάσεις, τελείωμα στο χειροκίνητο ωστόσο γιατί ο στρητάκος είχε στραγγίξει (τρίτη φορά σε λιγότερο από μια ώρα). Φεύγοντας μου έδωσε και σταυρωτό φιλί στο μάγουλο, επίσης έχει κόψει τις πολλές φωνές στο κρεββάτι που έκανε παλιά (ίσως βέβαια και εγώ δεν πιστονάρισα σήμερα). Αγαπάμε Μιχαέλα.

Κατάθεση; τέταρτη: Πεταμένα λεφτά, διότι πλέον είχα ξεζουμιστεί, ωστόσο η Τατιάνα μου έκανε κλικ και πέρασα μέσα. Στο σκοτάδι, έμοιαζε λίγο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στο φως καμία σχέση. Μέτριο πρόσωπο, μέτριο σώμα, λεπτό, μικρό και με μικρομεσαία αλλά πεσμένα βυζάκια. Πίπα καλή, μετά ανέβηκε πάνω όπου ο στρητάκος σημείωσε πτωτική πορεία, πισοκωλητό (με έντονη συμμετοχή) και ιεραποστολικό όπου τα τεζάρισα. Για να μην την παιδεύω της έκανα νόημα να φύγει, φεύγοντας με κύτταξε με οίκτο. Θα έπρεπε να την πάρω πιο γεμάτος, ωστόσο υπέπεσε σε δύο φάουλ: δεν έβγαλε στρινγκ απλά το έκανε πέρα και βέβαια μόλις έκανα νόημα εξαφανίστηκε. Μπορεί να την ξαναδοκιμάσω, αν και αμφιβάλλω.

Σχόλια:

1. Αρκετά νέα πρόσωπα, ίσως γιατί έχω καιρό να κάνω τσάρκα. Καλύτερα, πριν οι τσατσάδες και οι κοπέλες με ήξεραν με το μικρό μου όνομα.

2. Επίσης έχουν πέσει περικοπές στα εξτρά, παραδόξως πολύ λίγοι προσφερόμενοι κώλοι και ακάποτα τσιμπούκια. Καλύτερα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής, επιστροφή στον δρόμο της ακολασίας.
...
:rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.nea-epohi.gr/main/sites/default/files/neaepohi/2010/october/11.10.10.kleopatra.xoroxronos.jpg[/img[/URL]]

[color=red]Φωκαίας 22 όροφος [/color]
ήταν τις προάλλες μια μελαχρινή Κλεοπατρίζουσα στο βάψιμο χωρίς το καπέλο  :D  που αυτο-βαπτίσθηκε [color=green]Κλεοπάτρα[/color]. Παίζει συνήθως πρίμο-σεγόντο με την μελαχρινή Κάρμεν από Μονής Προδρόμου (βαπόρι) και στο Φυλής 74 (στο δεξιά όπως μπαίνουμε). Περίπου ίδιος σωματότυπος : Κάπως ψηλή, λεπτή με κανονικά βυζιά, ψιλο-αδιάφορο ψιλο-πουτανιζέ ύφος και ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι η ευα ρε παιδιαααααααααααααα?
:helpplea:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.nea-epohi.gr/main/sites/default/files/neaepohi/2010/october/11.10.10.kleopatra.xoroxronos.jpg[/img[/URL]]

[color=red]Φωκαίας 22 όροφος [/color]
ήταν τις προάλλες μια μελαχρινή Κλεοπατρίζουσα στο βάψιμο χωρίς το καπέλο  :D  που αυτο-βαπτίσθηκε [color=green]Κλεοπάτρα[/color]. Παίζει συνήθως πρίμο-σεγόντο με την μελαχρινή Κάρμεν από Μονής Προδρόμου (βαπόρι) και στο Φυλής 74 (στο δεξιά όπως μπαίνουμε). Περίπου ίδιος σωματότυπος : Κάπως ψηλή, λεπτή με κανονικά βυζιά, ψιλο-αδιάφορο ψιλο-πουτανιζέ ύφος και ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους
[/quote]
επαιζε παλια στην ιασωνος με το ονομα Ελενη?

Επισκέπτης
καταθεση πρωινη στο 71 της ευας σημερα.ρενατα το κοριτσι,καινουργια ελεγε ο γεροτσατσος.πωσσιδα οντως,φοβερο σωμα στριπερ,ευγενικοτατη και προθυμη στο δωματιο.κανονικο προγραμμα χωρις μα και μου.επιτυχης η καταθεση την προτινω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
επαιζε παλια στην ιασωνος με το ονομα Ελενη?
οχι προφανως λεει για τη νεα κλεοπατρα
που παιζει στο 71γ και στο νεο πολυμπουρδελο υπογειο
και προκειται για τη μαριανναμαρινα
απο φωκαιας

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
οχι προφανως λεει για τη νεα κλεοπατρα
που παιζει στο 71γ και στο νεο πολυμπουρδελο υπογειο
και προκειται για τη μαριανναμαρινα
απο φωκαιας

19?
Με τους σιλικονάτους βύζους ??  :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom