Μονο ενθουσιασμενος?Το κοντο μαστορι εδωσε ρεσιταλ!!
Καρμεν εκ Πολωνιας λοιπον με θητεια σε Συγγρου 144,Κροκεων 6 κ Θησεως 35 τελευταιως!
Μαυρισμενη κοντοπουτανη εως πολυ κοντοπουτανη,κανονικων κιλων ανευ σωματικων ατελειων..μοναδικο ισως μειον το οτι δεν εχει μεση,η φτιαξια της ειναι μονοκομματη!
Βυζακι μικρο αλλα θεοστητο..αραγε σιλικονη?...και πατουρι πεταχτο κ ζουμερο που σου ερχεται να το δαγκασεις!!
Φατσουλα σεξυ παυλα εκφυλη με πολυ ωραια ματια-βλεμμα..απο κοντα κερδιζει ακομα περισσοτερο!
Κρεβατι για οσκαρ..φουλ προκαταρκτικα για ωρα, μονο με τα @@ δεν ασχοληθηκε αλλα ποσως με πειραξε!
Για ποτε μου εβαλε την καποτα κ για ποτε μου τον καπακωσε κ τον εξαφανισε στο στοματακι της ουτε που που το καταλαβα!!Πιπα στην αρχη με ελαχιστο χερι κ υστερα deepthroath ανευ χεριων ενω ενδιαμεσα χτυπουσε το καυλι στην γλωσσα κ στα φουσκωτα μαγουλακια της!
Εγω να εχω μεινει αφωνος κ να λεω απο μεσα μου...ατσα της βαθυ λαρυγγι η κοντη!
Ιππασια κ ανεβοκατεβασμα σε γρηγορους ρυθμους ενω μου πιπιλαγε τα δαχτυλα,,ρε το πουτανι ειχε κλεισει τοσο ωραια τα ματια της κ εβγαζε τοσο ωραιες κραυγουλες που σε καποια στιγμη πηγα να την πιστεψω..
Τουμπαλιν για ιεραποστολικο οπου με εσπρωχνε μεσα της κ εδινε ρυθμο!Αψογο στησιμο δεν το φοβαται το μυστρι!Το ιεραποστολικο ποτε δεν ηταν η αγαπημενη μου σταση οποτε την γυριζω στα 4..
Τουρλωσε κωλο,εσπασε μεση... τα εκανε ολα αψογα!!
Λιγο πριν το τελος..κανα τεταρτο αντεξα
με τον κοντο τυφωνα κ αν...¨βγηκα¨ κ η ανακουφιση ηρθε αβιαστα στο υπεροχο στοματακι της ουφφφ!!
Εξτρα προγραμματα δεν αναφερθηκαν..δεν ειμαι φαν ετσι κι αλλιως..αλλα αυτο το σερβις που πηρα σημερα ελαχιστα στουντιοκοριτσα μου το εχουν προσφερει!
Εξαιρετικο value for money αν συνεχισει ετσι