Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (21 μέλη και 228 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
ευγε ρε φαρκελι , :thumbsup: εισαι παντα αριστα μπουρδελοενημερωμενος  ;)
παντως την κλεοπατρα του μεταξουργειου εχω καιρο να την πετυχω, αλλα τοτε που την "πετυχαινα" ηταν επιπλο ,δεν ξερω τωρα αν αλλαξε...
καθε απογευμα ειναι στο ισογειο απεναντι απο το 19 :sunglasses:

Επισκέπτης
Μονο ενθουσιασμενος?Το κοντο μαστορι εδωσε ρεσιταλ!!
Καρμεν εκ Πολωνιας λοιπον με θητεια σε Συγγρου 144,Κροκεων 6 κ Θησεως 35 τελευταιως!
Μαυρισμενη κοντοπουτανη εως πολυ κοντοπουτανη,κανονικων κιλων ανευ σωματικων ατελειων..μοναδικο ισως μειον το οτι δεν εχει μεση,η φτιαξια της ειναι μονοκομματη!
Βυζακι μικρο αλλα θεοστητο..αραγε σιλικονη?...και πατουρι πεταχτο κ ζουμερο που σου ερχεται να το δαγκασεις!! :grin:
Φατσουλα σεξυ παυλα εκφυλη με πολυ ωραια ματια-βλεμμα..απο κοντα κερδιζει ακομα περισσοτερο!
Κρεβατι για οσκαρ..φουλ προκαταρκτικα για ωρα, μονο με τα @@ δεν ασχοληθηκε αλλα ποσως με πειραξε!
Για ποτε μου εβαλε την καποτα κ για ποτε μου τον καπακωσε κ τον εξαφανισε στο στοματακι της ουτε που που το καταλαβα!!Πιπα στην αρχη με ελαχιστο χερι κ υστερα deepthroath ανευ χεριων ενω ενδιαμεσα χτυπουσε το καυλι στην γλωσσα κ στα φουσκωτα μαγουλακια της!
Εγω να εχω μεινει αφωνος κ να λεω απο μεσα μου...ατσα της βαθυ λαρυγγι η κοντη! :cheesy:
Ιππασια κ ανεβοκατεβασμα σε γρηγορους ρυθμους ενω μου πιπιλαγε τα δαχτυλα,,ρε το πουτανι ειχε κλεισει τοσο ωραια τα ματια της κ εβγαζε τοσο ωραιες κραυγουλες που σε καποια στιγμη πηγα να την πιστεψω..
Τουμπαλιν για ιεραποστολικο οπου με εσπρωχνε μεσα της κ εδινε ρυθμο!Αψογο στησιμο δεν το φοβαται το μυστρι!Το ιεραποστολικο ποτε δεν ηταν η αγαπημενη μου σταση οποτε την γυριζω στα 4..
Τουρλωσε κωλο,εσπασε μεση... τα εκανε ολα αψογα!!
Λιγο πριν το τελος..κανα τεταρτο αντεξα με τον κοντο τυφωνα κ αν...¨βγηκα¨ κ η ανακουφιση ηρθε αβιαστα στο υπεροχο στοματακι της ουφφφ!!
Εξτρα προγραμματα δεν αναφερθηκαν..δεν ειμαι φαν ετσι κι αλλιως..αλλα αυτο το σερβις που πηρα σημερα ελαχιστα στουντιοκοριτσα μου το εχουν προσφερει!
Εξαιρετικο value for money αν συνεχισει ετσι
:2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Πρωινή επίσκεψη, στο δρόμο της ακολασίας και κατάθεση σε Αλεξία (Φυ92νε) και Λάουρα (Φω25κα
Πεζικάριε η Πατρίδα σε χρειάζεται...Κράτα απόθεμα δυνάμεων.

65 πανω η  μελαχροινη μαρια.
αδυνατη,μετριο προσωπο,μεγαλο τατου στη δεξια κοιλιακη χωρα.
μετρια εμφανιση...χειροτερο γαμησι.
Η Άννα-Μαρία η γυρολόγος με το ελεύθερο στοματικό;

59 πανω η σαντρα.παλια μαριλενα-ρανια απο 84 κατω.
την εχω παρει 4 φορες και ειχε παντοτε αριστες υπηρεσιες.
μια φορα ομως η καθαριοτητα της ηταν φαουλ.
Σου κάνει ελεύθερο στοματικό;

Λιγο πριν το τελος..κανα τεταρτο αντεξα με τον κοντο τυφωνα κ αν...¨βγηκα¨ κ η ανακουφιση ηρθε αβιαστα στο υπεροχο στοματακι της ουφφφ!!
Μπράβο στην Κάρμεν που τις προάλλες η υπηρέτρια την ανακοίνωσε ως Μαρία.Τελείωσες στο στόμα της με καπότα;

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Και φυσικά:
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω-Μακρυά από το αγενές ξίπασμα-τσατσόνι Εύα.[/size]

Παρασκευή βράδυ (τρίτη βραδυνή)στο 71 κάτω στο υπόγειο ήταν ενα κοντοπούτανο πολύ αδύνατο και με έντονα βαμένο πρόσωπο ονόματι Ρωξάνη . Επειδή μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες μπήκα ....αλλά πιο ξενέρωτη γλόμενα και πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναπετύχει.... Καταρχήν δεν σε άφηνε να πιάσεισ τα ανύπαρκτα βυζιά της....δεν σε άφηνε να χαϊδέψεις πρόσωπο ή να διαχειριστείς ερωτικά οποιοδήποτε σημείο του σώματός τησ....και επιπλέον όταν μετα από ολιγόλεπτο σεξ από την αντιερωτική τησ συμπεριφερά κατέρευσε ο Γιακουμής ζητώντας της να μου πάρει τουλάχιστον πίπα αυτή αρνήθηκε μετ επιτάσεως ισχυριζόμενη πως ότι μπαίνει στο μουνί της δεν μπορεί να πει στο στόμα της .....και προσπαθούσε με χειρομαλάξεις να με τελειώσει προφανώς αποτυχημένα μετά το όλο ξενέρωμα....
  Από τα πιο χαμένα 20άρικα που έχω σπαταλήσει.....κρίμα

Επιβεβαιώνω πλήρως όλα όσα έχει γράψει ο συναγωνιστής!!! Μακριά!!!

Επισκέπτης
Χθες το πρωί στο Δροσοπούλου 97 ήταν η Αλίνα.Καστανόξανθη μικροκαμωμένη νεαρά με κότσο τα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Μάλλον πρόκειται για την κοπέλα που είχε γράψει ο Απόλυτος οτι την τίμησε στο Δροσοπούλου 98.
Απόλυτε, γράψε δυο λόγια για την συνεύρεσή σου με την Αλίνα.

Κατά τα άλλα χθες το πρωί είχαμε επιστροφή της Αλίνας της σπασαρχίδως στο Πιπίνου 65.
Στο Φυλής 134υπ ήταν η γνωστή πιπινοειδής Πάολα.
Στο ισόγειο μία καινούργια μελαγχροινή με σπαστό μαλλί κανονικού πάχους με αξιοπρόσεχτες αναλογίες σώματος.Πρόσφατα δούλευε στο 134 1ος.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109 άνω ήταν μία ξανθιά παχουλή.
Στο Διδύμου 16, μία ξανθιά παχουλή μεσήλικη, η Μαρίνα.Όπως πάντα ευγενέστατη η χαριτωμένη αλλοδαπή κυρία της υπηρεσίας.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Έγινε και αυτό. Για όποιους δεν το άκουσαν, γιατί πρέπει να προσέχουμε. Για να έχουμε..

Μαχαίρωσαν 44χρονο στο κέντρο της Αθήνας

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας...
την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
κατι λιγα απο το μεσημερι στη φυλης

71 κατω η anna from moldava.τρελος μουναρος ως μελαχροινη.
και να τα ξυρισει παλι μουναρα ειναι.καλο γαμησι,οχι κοορυφαιο,δεν το κλαις το 20αρικο.

Αυτή είναι κάθε πρωί στο πόστο της εκτός απ΄ το Σαββατό που πήγα να την πάρω :headbang: ... η πόρνη   

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
προσφατα με αφορμη την επιθεση και ληστεια στον φιλο φαρκελι ειχαμε συζητησει για καποια θεματα ασφαλειας κ εγκληματικοτητας  στις πιατσες και περιξ.

συγκλονιστικο περιστατικο,ασχετου ανθρωπου με το σπορ μας βεβαια, ενα δρομο πανω απο τη φυλης

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Για αλλη μια φορα γινομαστε μαρτυρες ενος τραγικου γεγονοτος...που σιγουρα δε θα ειναι το τελευταιο...ισως να ειναι και απο τα λιγοτερα αγρια σε σχεση με αυτα που θα ακολουθησουν.

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Καθε μερα και απο μια δολοφονια για τη πιο ασημαντη αφορμη....Καλαζνικοφ βγηκανε στη κορινθο για ποδοσφαιρικες διαφορες... :helpplea: :headbang:

Ιδεες προτασεις σε μηδενικο επιπεδο με δεξιους και αριστερους να αναλωνονται σε συζητησεις ποδοσφαιρικου γηπεδου.

Ανικανοι κυβερνηση,πολιτικοι,δικαστες,εκπαιδευτικοι.

Διεφθαρμενη αστυνομια που ξυπναει μονο για ζητηματα τιμης,,,πισω απο το τμημα της ομονοιας στη σωκρατους υπαρχουν καθε μερα αναριθμητοι παρανομοι καθε λογης.

Δε βγηκε εστω και ενας σημερα και εδω μεσα και στη τηλεοραση να πει ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτη τη γυναικα που μεσα σε λιγες ωρες απο τη δολοφονια του συζηγου της εφερε στο κοσμο ενα παιδι....αιωνια συνταξη θα επρεπε να λαμβανει αυτη η μητερα το λιγοτερο...οπως και οι ντοπε ολυμπιονικες.

Μπορειτε εστω για λιγο να σκεφτειτε την εναλαγη των συναισθηματων....Ταινια του Ιναριτου θα μπορουσε να γινει...ΔΡΑΜΑ.

Επισκέπτης
Για αλλη μια φορα γινομαστε μαρτυρες ενος τραγικου γεγονοτος...που σιγουρα δε θα ειναι το τελευταιο...ισως να ειναι και απο τα λιγοτερα αγρια σε σχεση με αυτα που θα ακολουθησουν.

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Δε βγηκε εστω και ενας σημερα και εδω μεσα και στη τηλεοραση να πει ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτη τη γυναικα που μεσα σε λιγες ωρες απο τη δολοφονια του συζηγου της εφερε στο κοσμο ενα παιδι....αιωνια συνταξη θα επρεπε να λαμβανει αυτη η μητερα το λιγοτερο...οπως και οι ντοπε ολυμπιονικες.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT  στον spiderdom..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χθες το πρωί στο Δροσοπούλου 97 ήταν η Αλίνα.Καστανόξανθη μικροκαμωμένη νεαρά με κότσο τα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Μάλλον πρόκειται για την κοπέλα που είχε γράψει ο Απόλυτος οτι την τίμησε στο Δροσοπούλου 98.
Απόλυτε, γράψε δυο λόγια για την συνεύρεσή σου με την Αλίνα.
εχει πολυ ωραιο σωμα,φατσα κλασσικη σλαβα,νεαρη σε ηλικια
η πιπα της ηταν πολυ ερασιτεχνικη,θελει δουλεια εκει
το καλο ηταν οτι δεχοταν παρατηρησεις,δεν στραβομουτσουνιαζε,ηταν καυλιαρα στο γαμησι,δεν ελεγε οχι σε οτι σταση και να της ελεγες
και συμπεριφορα ηταν αρκετα φιλικη
βεβαια σε αυτο επαιξε και ρολο οτι ειμαι ομορφοπαιδο :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
[size=16pt]Και φυσικά ΜΑΚΡΥΑ από το Φυλής 71 κάτω:Εύα η ξιπασμένη τσατσομούμια![/size]

Ρε φίλε, μήπως έχεις πια κάτι προσωπικό μ'αυτόν τον οίκο ανοχής? Οκ, εγώ μία φορά μόνο έχω πάει εκεί, κι ήταν ικανοποιητικά.Πόσο χάλια να'ναι για να λες μακρυα σε κάθε σου αναφορά? Ξεκόλλα λίγο! Εξάλλου, ενας φυσιολογικός πελάτης πόση κουβέντα θα κάνει με μια τσατσά για να τσακωθεί κιόλας? πας, αν σου αρέσει μπαίνεις, αν είναι μούφα δεν ξαναπας, το γράφεις κι εδώ και τελείωσε.Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η όλη στάση σου

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Επισκεψη στη Φυλης πριν απο λιγο.Αλλη μια φορα που ειχε αρκετους αλλοδαπους απο Ασια,περασα να δω αυτη τη Καρμεν(διδυμου 8),ηταν ντουετακι για πρωτη φορα σε αυτο το μαγαζι με αλλη μια γεματουλα κοπελα..Η Καρμεν,τιποτα το ιδιαιτερο αλλα γουστα ειναι,παντως φαινεται εκφυλη.Τιμη 25 ευρω και δεν καταλαβα γιατι.Καποια στιγμη βρεθηκα στο 134 πανω και ειδα ενα ταμπελακι που διαφημιζε το νεο μαγαζι στην Αχαρνων 85,φευγω και παω να δω τι παιζει..Μπαινω μεσα,χωρος επιπεδου στουντιο,πολυ καθαρος,η τσατσα μου λεει τα προγραμματα,οπου για Ισπανικο συν 10,για 69,συν 10,απλο προγραμμα 20 ευρω.Εκεινη τη στιγμη βγαινει η κοπελα,γεματουλα με καλο βυζι,ξανθια εκ ρουμανιας,λεω καλα ειναι,ωραιο περιβαλλον και διαθεση ετσι και αλλιος να καταθεσω σε νταρντανα...Τι το ηθελα,πρωτη φορα σιχαθηκα και αηδιασα τοσο σε οικο ανοχης,μπαινει μεσα η κοπελα και ηταν πολυ πιο γεματη απο κοντα (στο σαλονι ειχε χαμηλο φωτισμο)αλλα το κυριοτερο, ειχε ολη η πλατη της κατι αποκρουστικα σπυρακια..Απο υπηρεσια φιλοτιμη αλλα τι να το κανω ακομα μου εχει μεινει αυτος ο εφιαλτης..

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ρε φίλε, μήπως έχεις πια κάτι προσωπικό μ'αυτόν τον οίκο ανοχής? Οκ, εγώ μία φορά μόνο έχω πάει εκεί, κι ήταν ικανοποιητικά.Πόσο χάλια να'ναι για να λες μακρυα σε κάθε σου αναφορά? Ξεκόλλα λίγο! Εξάλλου, ενας φυσιολογικός πελάτης πόση κουβέντα θα κάνει με μια τσατσά για να τσακωθεί κιόλας? πας, αν σου αρέσει μπαίνεις, αν είναι μούφα δεν ξαναπας, το γράφεις κι εδώ και τελείωσε.Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η όλη στάση σου
μηπως σε κουρασαμε με το να λεμε μακρια απο το συγκεκριμενο... :cool2:?για να το λεει και να το ξαναλεει καποιο λογο θα εχει.και οπως λεει και το nick σου Koita Douleia σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την εχει αχτι τυπε
δεν νομιζω οτι ενοχλει κανεναν που το υπενθυμιζει

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Συμφωνω κι επαυξάνω PIATSAS για την Κάρμεν στο Διδύμου 8Α το πρωί.Εγραψα και κριτική.Μπορει ναχουμε διάδοχο της τρελοκοτσιδούς (λεμε τώρα,ειμαι και αισιοδοξος γενικά)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom