You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Pε παιδια εχει ακοθσει κανεις τιποτα για μια Καρλα η Καβλα οπως ελεγε που κυκλοφορουσε στη Φυλης
Φυλής 84 ή 86 πάνω την είχα πετύχει, προχθές. Απόγευμα.
μακαρι να ηταν σε στουντιο η βανεσσαρα κι ας ποναγε η τσεπη...το καλυτερο σεξ που εχω κανει στα χρονια της εκφυλης ζωης μου...Ειδικα μετα τη 2η-3η φορα που αρχιζει και σε θυμαται ηταν ΑΠΙΘΑΝΗ...Θυμαμαι ενα βραδυ μπαινω μεσα και βγαινει απο το δωματιο με πολλα νευρα...αμαν λεω την πατησαμε...Ειναι και κυκλοθυμικη..παει το 20αρικο...κι ερχεται μετα απο 5 λεπτα..μ ενα χαμογελο..ενα ναζι...η καλυτερη φορα εβερ...να ταν η μονη...
μαρια,
μαριαννα
σοφια,
και αλλες
οι οποιες δυστηχως φιλε μαντσεστερ ειναι στουντιο γκερλ πλεον
εναντια στην τσεπη μας πανε ολα
Κι εγω νομιζω ετσι ηταν..ειχα και λεφτα τοτε..μερα παραμερα πηγαινα...τελευταια φορα που την ειδα στην αδεια σκ απο τον στρατο περσυ ον δεκεμβρη...Οταν εμφανιστηκε φ59 ημουνα παραμεθωριο και μεχρι να παρω αδεια ειχε χαθει...Κριμα..Τυπε μη μου θυμιζεις το κορυφαιο πορνιδιο,25+ καταθεσεις ειχα κανει...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Pε παιδια εχει ακοθσει κανεις τιποτα για μια Καρλα η Καβλα οπως ελεγε που κυκλοφορουσε στη Φυλης
Φυλής 84 ή 86 πάνω την είχα πετύχει, προχθές. Απόγευμα.
Και εγώ τη γουστάρω.
Στο 86 είναι (πάνω) αλλά νομίζω νύχτα, streetwalker, όχι απόγευμα. Μετά τις 12, μέχρι 4 το πρωϊ.
Είσαι σίγουρος ότι την είδες απόγευμα?
Έχουν βάλει και σωλήνα στη μέση του σαλονιού στο 86 άνω, και κάνουν κόλπα οι γκόμενες γύρω-γύρω...
Πληροφοριες λενε οτι ειναι ακομη Θεσσαλονικη, εγκυος και ετοιμη για γαμο...Τυπε μη μου θυμιζεις το κορυφαιο πορνιδιο,25+ καταθεσεις ειχα κανει...
Οποτε καλυτερα να την ξεχασουμε...
Τελικα ισχυει οτι ηταν θεσσαλονικη?Οταν λεω εγω οτι ειναιη κορυφαια πολη εβερ?...Πληροφοριες λενε οτι ειναι ακομη Θεσσαλονικη, εγκυος και ετοιμη για γαμο...
Οποτε καλυτερα να την ξεχασουμε...
εγκυος και για γαμο?βολευτηκε το βανεσακι..αραγε ο μελων μπαμπας και γαμπρος ξερει ποια παντρευεται?λες να ταν πελατης?
Δεν εχω ιδεα... πηρε φιλο που ψιλο-γουσταρανε παλια μεταξυ τους για χρονια πολλα και του τα ειπε...Τελικα ισχυει οτι ηταν θεσσαλονικη?Οταν λεω εγω οτι ειναιη κορυφαια πολη εβερ?...
εγκυος και για γαμο?βολευτηκε το βανεσακι..αραγε ο μελων μπαμπας και γαμπρος ξερει ποια παντρευεται?λες να ταν πελατης?
Να ειναι καλα το κοριτσακι, περασαμε σουπερ...
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Στο 86 είναι (πάνω) αλλά νομίζω νύχτα, streetwalker, όχι απόγευμα. Μετά τις 12, μέχρι 4 το πρωϊ.
Είσαι σίγουρος ότι την είδες απόγευμα?
Ναι, έχω πολύ καιρό να κατέβω βραδινή βάρδια.
Και εγω ρε πουστη μου και εγω...Αυτή είναι κάθε πρωί στο πόστο της εκτός απ΄ το Σαββατό που πήγα να την πάρω ... η πόρνη
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
τι θα γινει ρε πουστη μου με αυτη την κωλοαθηνα???? ποτε τα μπουρδελα θα αλλαξουν μερος να μπορουμε να πηγαινουμε σαν κανονικοι ανθρωποι χωρις να φοβομαστε???
Τι φοβασαι ακριβως...????
Επισκέπτης
Κύριὲ μου... πορνεῖα εἶναι, δὲν εἶναι τὸ Λύκειον τῶν Ἑλληνίδων. Ἀνέκαθεν συνυφασμένα μετὰ τοῦ ὑποκόσμου.τι θα γινει ρε πουστη μου με αυτη την κωλοαθηνα???? ποτε τα μπουρδελα θα αλλαξουν μερος να μπορουμε να πηγαινουμε σαν κανονικοι ανθρωποι χωρις να φοβομαστε???
Επισκέπτης
τι θα γινει ρε πουστη μου με αυτη την κωλοαθηνα???? ποτε τα μπουρδελα θα αλλαξουν μερος να μπορουμε να πηγαινουμε σαν κανονικοι ανθρωποι χωρις να φοβομαστε???
Tα μπουρδέλα είναι από τις πιο σταθερές πιάτσες. Για χιλιετίες δουλεύουν και θα δουλεύουν εκεί, με το ίδιο τρόπο.
Μπουρδέλα και γύφτοι είναι τα σταθερότερα και μακροβιότερα concept της αγοράς.
Στο Μεταξουργείο, για παράδειγμα, σε επίπεδο δεκαετιών έχουν γίνει πολλές αλλαγές στα καταστήματα και γενικά στις επεγγελματικές χρήσεις των οικημάτων. Στα μπουρδέλα ελάχιστες.
Επισκέπτης
Κύριὲ μου... πορνεῖα εἶναι, δὲν εἶναι τὸ Λύκειον τῶν Ἑλληνίδων. Ἀνέκαθεν συνυφασμένα μετὰ τοῦ ὑποκόσμου.
Δεν θα με χάλαγε μια «βόλτα» από το λύκειο ελληνίδων...
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Κύριὲ μου... πορνεῖα εἶναι, δὲν εἶναι τὸ Λύκειον τῶν Ἑλληνίδων. Ἀνέκαθεν συνυφασμένα μετὰ τοῦ ὑποκόσμου.
!!! Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ !!!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Φυλής - Φωκαίας 11/5/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 22.30’
ΦΥΛΗΣ 74 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ
Αλέξια με πολύ κοντά ξανθά (πλέον) μαλλιά, ενώ παλαιότερα είχε πολύ μακριά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λοτρυπίδας, αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά προσώπου, περιποιημένο μακιγιάζ, μάλλον μέτρια προς κοντή, μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτη τσουλωτή ρόγα, λεπτή με καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 74 ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ
Τάνια από Φυλής 71 υπόγειο, ξανθά πολύ κοντά μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και υπερ-τονισμένη περιφέρεια κώ(ο)λου σε τοποθέτηση εξωτερικού τόξου
ΦΥΛΗΣ 61
Αλεξάνδρα από διάφορα πορνοκαταστήματα της περιοχής Διδύμου 8 ισόγειο, Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο και τελευταία από Φυλής 80, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά με περίεργα ρουθούνια, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο
Πάχυνε σε σχέση με παλιά
ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαπρίνα από Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Ιάσωνος 44, 46 κλπ καστανά σπαστά μαλλιά (εκτός και αν τα ισιώνει), συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά σαν να έχει παρεξηγηθεί, μέτρια στο ύψος, μάλλον καλοσχηματισμένο κορμί, λεπτή με μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο τσαχπίνικο κώ(ο)λο
Ερικα από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά όπως βλέπουμε τις δυο πορνο-πορτες (καλοκαίρι του 2010), Τουρκάλα (κατά δήλωση της) μελαχρινά μαλλιά κάτω από το κατώτατο άκρο του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως γεματούλα με χορταστικά κρεμαστά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο.
Έχει μάθει πλέον αρκετά Ελληνικά και λύσαμε αρκετές απορίες
Ανταποδοτική πίπα
Συμμετοχική συμπεριφορά και καλή απόδοση στις διάφορες στάσεις
Κάνει και ακάπωτο (αλλά δεν το κάνουμε ποτέ, ούτε και το συνιστούμε)
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ
Αντριάννα καχιασβίλι από Μονής Προδρόμου και Φυλής γωνία βαπόρι, Φωκαίας 27 ισόγειο (ενίοτε) καστανά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, βουκολικό προφίλ με λαίμαργο ύφος, μέτρια στο ύψος, γεματούλα, υπέρμετρα βυζιά, πλάτες και φουσκωμένο κώ(ο)λο
ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Μόνικα με ποστίς αγορασμένο από τα περίχωρα του Βουκουρεστίου, γαλαζοπράσινα μάτια (ή κάτι τέτοιο) με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου και πρόθεση να ανταποκριθεί στις πορνο-απαιτήσεις των καιρών και των χρόνων, μάλλον μέτρια στο ύψος, λεπτή, με αδιευκρίνιστα βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος της
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
2ο Γυμνάσιο Αρρένων 1860Κύριὲ μου... πορνεῖα εἶναι, δὲν εἶναι τὸ Λύκειον τῶν Ἑλληνίδων. Ἀνέκαθεν συνυφασμένα μετὰ τοῦ ὑποκόσμου.
Στο δρόμο Φυλής και στους κάθετους δρόμους, οι άρρενες, όλο και κάτι μάθαιναν κατα καιρούς από το 1860
φωτογράφιση με τον Hardcoras τον Αύγουστο του 2010 σε "τυχαία" μπουρδελότσαρκα ...
Συνημμένα
φ66 στο καινούργιο, Τατιανα: 23 ετών, μελαχρινό 'ρωσιδάκι' βυζάκια μικρά, ποπός στητός, μάτια αγγέλου, σχετικά πετίτ, συμμετοχή πολύ καλή. Ωραία πέρασα αλλά να μην σας πέρνω και στον λαιμό μου, γιατι τις προάλλες τα ίδια εγραφα και για Λαουρα 92κατ και φιλος ο Λαρσον πήγε και έφαγε φόλα. Τι να κάνουμε έτσι είναι και γιαυτό άνθρωπο που τον βάζουνε κάτω και τον πηδάνε δεν τον εμπιστευόμαστε ποτέ.
καλές χυσοβολιές
καλές χυσοβολιές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις