Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 325 άτομα (24 μέλη και 301 επισκέπτες)

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
466
Πόντοι
21

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
466
Πόντοι
21
Μικρή τσάρκα, στο φτερό, σήμερα 1η βάρδια με δύο καταθέσεις !!!

Φυλής 71 ισόγειο Άντζελα λατίνα μέτρια με νορμάλ πρόγραμμα και Νικόλ λάτιν μοσχαράκι:turkydance: με αυστηρό ύφος:afro:. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και ανακοινώνεται ότι με έξτρα δίνει και κώλο.
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα. Δεν μου κάνει κλικ.
Φυλής 72 υπόγειο με τη σκάλα σκοτώστρα. Η υπηρεσία την είπε Σαμπίνα/Τατιάνα/Τάνια:jerking2: Κάτω του μετρίου οπτικά με κόκκινα μπουκλέ μαλλιά. Πρόγραμμα νορμάλ.

Πρόσεξα ότι έχει ανοίξει το Φ54 όροφος στη 1η βάρδια και πήγα να δω...
Κοπέλα η Ξένια. Καστανόξανθη ομορφούλα 30άρα σοβιετική.
Η κοπέλα είχε δουλέψει προ δεκαετίας στην τότε αλυσίδα Φυλής 54,56,66, Διδύμου7α, 8ορ, Χωματιανού 11ισόγειο. Μου ήρθε φλασιά και τη θυμήθηκα :kneel:
Πέρασα μαζί της με καλές εντυπώσεις. Το θέμα είναι πως ενώ ανακοινώνει ελ. στοματικό και 69, η κοπέλα κάνει απλό. Τον τρώει σε όλες τις στάσεις και δεν βιάζεται, αλλά πρόγραμμα απλό.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Αυτη ειναι η Ξενια?

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.062
Πόντοι
1.010
Για ποια Ελένη αναφέρεσαι συναγωνιστή εδώ λάτρης των gilf επίσης η Σάντρα τι ώρες δουλεύει και αν υπάρχει πουθενά η Λίλιαν ευχαριστώ πολύ
Η Λίλιαν δουλεύει τώρα ως Λόλα στο Ι32 στο βάθος 1η βάρδια

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.447
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα μυστες μου έπειτα απο τσαρκα χθες και έχοντας κανει περιπολια ολα τα σπιτακια μπορώ να πω πως ηταν τραγική η κατάσταση ολες τουλάχιστον στα δικα μου ματιά ηταν μπαζολες δυστυχως εχει πέσει πολυ ο πηχης στην φυλής!

Μονο στην Λιοσίων που πηγα ειχε ενα καλο κομμάτι μια ρωσιδα πιτσιρικά ονοματι Κιρα η οποία δεν ήθελε να περασει μαζί μου και δεν ξέρω τον λόγο πρώτη φορα μου συμβαίνει κατι τετοιο σε δελο και εφυγα αχυστος δεν δούλευε και η Σαμπινα ολα ανάποδα αυτά απο εμενα καλα γαμησια και καλες γιορτες σας εύχομαι!
Συνήθως η κιρα δεν τα λέει αυτά του τύπου δεν περνάω στο δώμα με αυτόν,δεν είναι τέτοια κορασίδα.
Μήπως είχες ποιεί κάνα ποτηράκι παραπάνω...μας αντιλαμβάνονται από χιλιόμετρα τι ρόλο βαράμε...
Οπως κ να έχει έπρεπε να την ρωτήσεις τον λόγο, γιατί δεν περνάς νεαρά μαζί μου, θα σου έλεγε τα δικά της δεν κάθεσαι να τσακωθείς λες ευχαριστώ φεύγεις κ αναφέρεις εδώ τον λόγω κ άστο να πάρει τον δρόμο του, ας πράξουν τα παιδιά ανάλογος, αν θα φάει σουτ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Η Λίλιαν δουλεύει τώρα ως Λόλα στο Ι32 στο βάθος 1η βάρδια
Όχι τώρα, εδώ και μήνες, δούλεψε λίγο στο Ι32 διάδρομο δεξιά ως Ελένη, και εδώ κ μήνες δουλεύει στο Ι32 διάδρομος ευθεία ως Λορα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Συνήθως η κιρα δεν τα λέει αυτά του τύπου δεν περνάω στο δώμα με αυτόν,δεν είναι τέτοια κορασίδα.
Μήπως είχες ποιεί κάνα ποτηράκι παραπάνω...μας αντιλαμβάνονται από χιλιόμετρα τι ρόλο βαράμε...
Οπως κ να έχει έπρεπε να την ρωτήσεις τον λόγο, γιατί δεν περνάς νεαρά μαζί μου, θα σου έλεγε τα δικά της δεν κάθεσαι να τσακωθείς λες ευχαριστώ φεύγεις κ αναφέρεις εδώ τον λόγω κ άστο να πάρει τον δρόμο του, ας πράξουν τα παιδιά ανάλογος, αν θα φάει σουτ.
Η Κίρα έχει ρίξει άκυρα κ σε άλλους, σε ένα από τα σκηνικά που βρεθηκα μπροστά, βγαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισε έναν τύπο γύρω στα 25 και με το που τον βλέπει κούναγε τα χέρια της στην υπηρεσία ότι με αυτόν δε περνάει και πήγε τρέχοντας πίσω στο κουζινακι, η υπηρεσία ευγενικά είπε στο νεαρό ότι δεν θέλει να περάσει,στη συνέχεια η υπηρεσία πήγε και μίλησε με τη Κίρα, όταν επέστρεψε γιατί περίμενα για να περάσω μου είπε (δε μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια)ότι τη προηγούμενη φορά που πέρασε μαζί του προσπαθούσε να τη γαμησει χωρίς καποτα και την βαρουσε μετά στο σεξ.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
782
Πόντοι
81
Η Κίρα έχει ρίξει άκυρα κ σε άλλους, σε ένα από τα σκηνικά που βρεθηκα μπροστά, βγαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισε έναν τύπο γύρω στα 25 και με το που τον βλέπει κούναγε τα χέρια της στην υπηρεσία ότι με αυτόν δε περνάει και πήγε τρέχοντας πίσω στο κουζινακι, η υπηρεσία ευγενικά είπε στο νεαρό ότι δεν θέλει να περάσει,στη συνέχεια η υπηρεσία πήγε και μίλησε με τη Κίρα, όταν επέστρεψε γιατί περίμενα για να περάσω μου είπε (δε μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια)ότι τη προηγούμενη φορά που πέρασε μαζί του προσπαθούσε να τη γαμησει χωρίς καποτα και την βαρουσε μετά στο σεξ.
Είναι μη μου άπτου πιστεύω...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
Περγάμου 1 εννοείς και δεν κόπηκαν μόνο οι ταυλανδέζες, κόπηκε το μαγαζί γενικά, έχει κλείσει εδώ και κανά χρόνο.
Κάποια στιγμή πήγε να ξαναδουλέψει με την απαράδεκτη Ντάρια - δυστυχώς δεν θυμάμαι πότε ακριβώς - αλλά είναι ζήτημα αν κράτησε 2-3 βδομάδες. Κρίμα γιατί είναι καλός χώρος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom