You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.704
- Πόντοι
- 4.646
Λάιβ ενημέρωση από ακριτικά, κατόπιν παραγγελίας του @Pa Luki Luk

Το Αλκαμένους 113 είναι κλειστό...

Αλλαγή του ρόστερ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, πήρα την Αλίνα, μελαχρινή ζουμεεή καυλιάρα,(σαν μπουζουξού που ανεβαίνει να πάρει το μικρόφωνο κατά τον Μήτσο!
), φεύγοντας ήταν η λεπτή μιλφ Ντιάνα.
Καλά Χριστούγεννα! ,το ορθόν.

Καλά Χριστούγεννα! ,το ορθόν.

luposolitario1261
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 751
- Πόντοι
- 361
Αλίνα τίμια επιλογή. Δυστυχώς η αγαπημένη μου Αλεξάνδρα είναι απούσα.Αλλαγή του ρόστερ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, πήρα την Αλίνα, μελαχρινή ζουμεεή καυλιάρα,(σαν μπουζουξού που ανεβαίνει να πάρει το μικρόφωνο κατά τον Μήτσο!), φεύγοντας ήταν η λεπτή μιλφ Ντιάνα.
Καλά Χριστούγεννα! ,το ορθόν.![]()
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.704
- Πόντοι
- 4.646
Για πες μας περισσότερα για αυτές τις ρομαντικές γιατί πέφτω από τα σύννεφα!Εκεί που είχαμε 2--3 στανταρακια ρομαντικές πάνε εξαφανίστηκαν και αυτές.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.036
Live Μετάξι , βολτάρει ο πορνομετανάστης , τούμπανο Λατινι εμφανισιακά στο 10ρικο , δεν σας λέω που βρείτε το , μάλλον φόλα μέσα αλλά αλογάκι.
παλιόπαιδο...Live Μετάξι , βολτάρει ο πορνομετανάστης , τούμπανο Λατινι εμφανισιακά στο 10ρικο , δεν σας λέω που βρείτε το , μάλλον φόλα μέσα αλλά αλογάκι.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.036
Το όνομα της τελικά είναι Λάουρα, κάποιος πήγε και την ζήταγε Λούσι και η τσατσά σήμερα με δούλευε, χαχαχαχ.Πήρα και την κοντή/πετίτ Λούσι στο Κ45 , ότι ποιο μικρόσωμο παίζει , δεν είναι όμορφη αλλά είναιν πολύ πετίτ , ποιο κάτω θα ήταν νάνος , φιλότιμη για Λατίνα, δεκτική , αλλά ατσούμπαλη.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.205
- Πόντοι
- 19.236
Άχου το μωρέ μωρέ...Live Μετάξι , βολτάρει ο πορνομετανάστης , τούμπανο Λατινι εμφανισιακά στο 10ρικο , δεν σας λέω που βρείτε το , μάλλον φόλα μέσα αλλά αλογάκι.

Αφού δεν θέλεις να το πεις γιατί μας πρήζεις?
Δεν πειράζει επειδή είσαι καλό παιδί θα το πω εγώ.
Κολωνού 32 είναι το άλογο και το πέρασα ένα χέρι ντούκο της Χρωτέξ!!!

Ο΄τι χειρότερο σε συμπεριφορά η κοπέλα, την έχεις πάρει και πέρασες καλά ? γιατί αν πας απλά για δοκιμή, μην ...H Ειρηνη η βουλγαρα στο Φυλής 72 ισογειο ειναι αποψε;
Συμφωνω οτι ειναι χαλια η συμπεριφορά της. Μακρυα απο την καριολα.
Μετά της τρείς τό απόγευμαΗ φωτεινή από Ιάσωνος τι ώρες δουλεύει?
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.026
- Πόντοι
- 1.046
Δεν νομίζω φίλε μου, η Τάνια και η Βικτώρια έχουν στάνταρ πελάτες. Η Ελένη μπορεί και να την κάνει.Και Τανια και Βικτωρία και Ελένη.... σε λίγες μέρες θα αρχίσουν μια μια λόγω απραγιας να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.....!!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.036
Άχου το μωρέ μωρέ...
Αφού δεν θέλεις να το πεις γιατί μας πρήζεις?
Δεν πειράζει επειδή είσαι καλό παιδί θα το πω εγώ.
Κολωνού 32 είναι το άλογο και το πέρασα ένα χέρι ντούκο της Χρωτέξ!!!![]()
Την Καρολίνα λές ? Ή την άλλη την χοντροκώλα με τα 7 κιλά makeup, αυτές είναι 20 .
Ι44 είναι μαζί με την Στέλλα η Πάολα , δεν το είπα μέχρι να δοκιμάσω , θα πλακωνανε σαν τα όρνια, φολίτσα ήταν αλλά κορμί δυνατό.
Η Λίζα πουθενά την καταγαμήσατε και έφυγε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.399
- Πόντοι
- 46.232
Το όνομα της τελικά είναι Λάουρα, κάποιος πήγε και την ζήταγε Λούσι και η τσατσά σήμερα με δούλευε, χαχαχαχ.
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Μάγκες Φώκαιας 19 Άννα. Πάτε τωρσ κάντε μου like μετά. Αποστειρωμενο πρόγραμμα άπειρη κοπέλα μιλάμε petite θεομουνο. Δηλώνει ρωσιδα. Την πήγα ήρεμα και ήδη πονάει. Κανονίστε να την ξεμουνιασετε. Είπε τώρα ξεκίνησε. Δν ξέρω αν ισχυει ας με διαφωτίσει καποιος
Περιεργο. Τις καινουργιες τις λενε Ιρινα. Εγω εκανα το πρωτο likeΜάγκες Φώκαιας 19 Άννα. Πάτε τωρσ κάντε μου like μετά. Αποστειρωμενο πρόγραμμα άπειρη κοπέλα μιλάμε petite θεομουνο. Δηλώνει ρωσιδα. Την πήγα ήρεμα και ήδη πονάει. Κανονίστε να την ξεμουνιασετε. Είπε τώρα ξεκίνησε. Δν ξέρω αν ισχυει ας με διαφωτίσει καποιος
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Περιμένω να περάσει μισή ώρα και ξαναπαω. Δν είμαι προμοτορας. Κάποιος μύστης ας πει τι παίζει με αυτη
Περιεργο. Τις καινουργιες τις λενε Ιρινα. Εγω εκανα το πρωτο like
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Σαν τα κοράκια πεσατε πάω σπίτι έριξα δύο χάλασα ένα μεροκάματο και φευγω