Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (20 μέλη και 183 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.348
Πόντοι
3.246
Ραντεβού θανάτου :buck2:
απορώ με ορισμένους πως επιβιώνουν στην καθημερινότητα τους με τοση βλακεια που τους δέρνει
εγώ πίστευα οτι παρακάτω θα διαβάσω για μπλεξίματα με όπλα και μαχαίρια στο μετάξι :grin::confused:

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Όχι ότι μου πέφτει λόγος, αλλά πιστεύω πως επιτέλους ήρθε η ώρα να διαβάσουμε για ραντεβού θανάτου
Σε άλλα νέα μέσα στην εβδομάδα πήρα Πάολα από φ73. Απλό πρόγραμμα, κοντοπουτανο με χαλιά πρόσωπο για τα γούστα μου αλλά κορμάκι ότι καλύτερο για τα γούστα μου. Αδύνατη με 1,5αρι βυζάκι μυτερό.
Επίσης προηγούμενη Δευτέρα πήρα μια Μάργκο κοντή ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, πολύ δυνατό και τσαχπίνικο καυλοράπανο.. Μου είπε είναι σε στούντιο και ήταν μόνο για αυτό το βράδυ, Γνωρίζει κανείς που την βρίσκω ?
Αν είναι ξανθιά ψηλή, παίζει να είναι αυτή στο στούντιο 12.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
575
Πόντοι
81
  • Χαχα
Αντιδράσεις: oKsa

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.489
Πόντοι
2.546
Ανοιξε ξανα καποιο στη Λιοσιων η ειναι ιδεα μου?Σα να ειδα αλλο ενα φωτακι

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.348
Πόντοι
3.246

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.895
Πόντοι
2.536

Εδω στα 150!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την ειχα παρει πριν καποιους μηνες, παραμενει εξαιρετικα καλη!
Αν μου δώσει 150 πάω μαζί της

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.754
Πόντοι
1.936
Πέρασμα με Κατερίνα λατίνα από φωκ27 όροφος, πολύ πρόσχαρη αλλά τίποτα το τρέλο θα ξεχαστεί αμέσως. Βόλτα Νάταλι ακριβώς από κάτω μύστης είχε κλείσει για μια ωρα. Οπότε πήγα ιβανα διδύμου που έχω διαβάσει τρελα πράγματα. Δεν έχω ξανά δει πουτανα να βαριέται τόσο. Ακραία αδιάφορη. Χαμένη στο σύμπαν. Σταματούσε τη πίπα κ έψαχνε πράγματα στο ταβάνι. Το μόνο ίσως θετικό ότι στήθηκε αμέσως στα 4 για να μπω κώλο ΑΛΛΑ μόλις πήγα να μπω κ είδε ότι ζοριζει τον έβγαλε αμέσως ξ τιν έβαλε μουνι. Συμπερασματικά θα πω φόλα
Οπως την πετυχεις αυτη.Προχτες που την πηρα δεν εδινε κωλο.Ειναι με τις μερες της και το χρωμα τα χαπια που παιρνει.Αν την πετυχεις ομως στα καλα της ,κανεις πορνοσταρικο γαμησι.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
:offtopic: Αμάντα-Για κωλομερακληδες
amanta.jpg
Μάγκες πήγα νά την πάρω γιατί μου αρέσουν αυτές οι κωλάρες αλλά δεν είναι αυτή που δείχνει η φωτογραφία. Είναι πολύ πιο αδύνατη. Μακάρι νά ήταν όπως στη φωτογραφία. Εκτός αν μου δείξανε άλλη. Πάντως εγώ τη βρήκα Λ.Αθηνων

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.264
Πόντοι
19.236
Όχι ότι μου πέφτει λόγος, αλλά πιστεύω πως επιτέλους ήρθε η ώρα να διαβάσουμε για ραντεβού θανάτου
Δυστυχώς φίλε στο τέλος αρχίζουν την κλάψα και δεν έρχονται...

Όχι φίλε κοντοπουτανο
Είπε ότι δούλευε και παλιότερα στο φ19
Φωκαίας 13 υπόγειο έχει δουλέψει.
Στα στούντιο Κηφισού δουλεύει με το όνομα Άσια, αυτές τις μέρες λείπει πάντως.
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.796
Πόντοι
10.686
Πέρασμα με Κατερίνα λατίνα από φωκ27 όροφος, πολύ πρόσχαρη αλλά τίποτα το τρέλο θα ξεχαστεί αμέσως. Βόλτα Νάταλι ακριβώς από κάτω μύστης είχε κλείσει για μια ωρα. Οπότε πήγα ιβανα διδύμου που έχω διαβάσει τρελα πράγματα. Δεν έχω ξανά δει πουτανα να βαριέται τόσο. Ακραία αδιάφορη. Χαμένη στο σύμπαν. Σταματούσε τη πίπα κ έψαχνε πράγματα στο ταβάνι. Το μόνο ίσως θετικό ότι στήθηκε αμέσως στα 4 για να μπω κώλο ΑΛΛΑ μόλις πήγα να μπω κ είδε ότι ζοριζει τον έβγαλε αμέσως ξ τιν έβαλε μουνι. Συμπερασματικά θα πω φόλα
Την ίδια ώρα βολτάραμε, όταν μπήκα για τη Νάταλι η υπηρεσία μού είπε ότι μόλις είχε μπει σε πρόγραμμα μίας ώρας!
Είδα και λίγα ακόμα:
Φωκαίας 25 η Σάρα,η Τζανίνα διακοπές.
Φωκαίας 19 η ψηλή Ελίζα με καλό στητό κορμί.
Φυλής 65 πάνω η Γκανέζα Μπέτυ.
Φυλής 69 κάτω η Λάνα στο δωμάτιο.
Φυλής 84 στου κυρ-Βασίλη η Ράνια που είδα για πρώτη φορά, ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Φυλής 67 η Έλις ή Άλις, νόστιμη μελαχρινή κοπέλα με καλούτσικο κορμί,η υπηρεσία υπόσχεται άνεση χρόνου που όντως ίσχυσε όσο περίμενα να βγει στο σαλόνι από πελάτη, είχε αρκετή ζήτηση και έφυγα.
Καλό βράδυ και καλές γιορτές!

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
833
Πόντοι
81
Ναι την είδα πριν λίγο, έχω γράψει ενημέρωση,ρώτησα γιατί πιο παλιά δουλευε εκεί και στο 18γ η Χριστίνα/Μαρίνα η θεσσαλονικια με 3.5αρια συν βυζια τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος αλλά ήταν κ μελαχρινή.
Τελικά δεν είναι η Χριστίνα η Θεσαλλονικιά ε;

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
211
Πόντοι
11
Λόγο ρεπό πήγα στο κέντρο για κάποιες δουλειές και αφού τις τελείωσα είπα να κάνω μια βόλτα στον τσιμπουκοδρομο της Διδύμου. Η βόλτα ξεκίνησε από το 27 και εκεί τελείωσε. Ήταν τέσσερις κοπέλες. Η Τάνια, η Μιλένα, η Ελένη και η Βικτώρια. Πήρα την Μιλένα που ήταν ντυμένη άγιο Βασιλίτσα και με καύλωσε πολύ,πολύ καλες υπηρεσίες, βαθύ τσιμπούκι, σάλια, φαπες στην κωλαρα της και δε συμμαζευετε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που την είχα γαμησει.
Το μόνο αρνητικό η καριολα η τσατσά χτύπησε δύο φορές την πόρτα πριν καν το δεκάλεπτο αλλά ευτυχώς η Μιλένα δεν με άφησε αχυστο. Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε και καλά γαμησια!
IMG_20241216_155318.jpg

Προσοχή σκύλος δαγκώνει!
Και Τανια και Βικτωρία και Ελένη.... σε λίγες μέρες θα αρχίσουν μια μια λόγω απραγιας να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.....!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom