Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (28 μέλη και 280 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.298
Πόντοι
2.036
Πήρα και την κοντή/πετίτ Λούσι στο Κ45 , ότι ποιο μικρόσωμο παίζει , δεν είναι όμορφη αλλά είναιν πολύ πετίτ , ποιο κάτω θα ήταν νάνος , φιλότιμη για Λατίνα, δεκτική , αλλά ατσούμπαλη.
Το όνομα της τελικά είναι Λάουρα, κάποιος πήγε και την ζήταγε Λούσι και η τσατσά σήμερα με δούλευε, χαχαχαχ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.234
Πόντοι
19.236
Live Μετάξι , βολτάρει ο πορνομετανάστης , τούμπανο Λατινι εμφανισιακά στο 10ρικο , δεν σας λέω που βρείτε το , μάλλον φόλα μέσα αλλά αλογάκι.
Άχου το μωρέ μωρέ...
:grouphug:
Αφού δεν θέλεις να το πεις γιατί μας πρήζεις?

Δεν πειράζει επειδή είσαι καλό παιδί θα το πω εγώ.

Κολωνού 32 είναι το άλογο και το πέρασα ένα χέρι ντούκο της Χρωτέξ!!! :knockinb:

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
771
Πόντοι
81
H Ειρηνη η βουλγαρα στο Φυλής 72 ισογειο ειναι αποψε;
Ο΄τι χειρότερο σε συμπεριφορά η κοπέλα, την έχεις πάρει και πέρασες καλά ? γιατί αν πας απλά για δοκιμή, μην ...

Συμφωνω οτι ειναι χαλια η συμπεριφορά της. Μακρυα απο την καριολα.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.666
Πόντοι
1.046
Και Τανια και Βικτωρία και Ελένη.... σε λίγες μέρες θα αρχίσουν μια μια λόγω απραγιας να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.....!!
Δεν νομίζω φίλε μου, η Τάνια και η Βικτώρια έχουν στάνταρ πελάτες. Η Ελένη μπορεί και να την κάνει.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.298
Πόντοι
2.036
Άχου το μωρέ μωρέ...
:grouphug:
Αφού δεν θέλεις να το πεις γιατί μας πρήζεις?

Δεν πειράζει επειδή είσαι καλό παιδί θα το πω εγώ.

Κολωνού 32 είναι το άλογο και το πέρασα ένα χέρι ντούκο της Χρωτέξ!!! :knockinb:

Την Καρολίνα λές ? Ή την άλλη την χοντροκώλα με τα 7 κιλά makeup, αυτές είναι 20 .
Ι44 είναι μαζί με την Στέλλα η Πάολα , δεν το είπα μέχρι να δοκιμάσω , θα πλακωνανε σαν τα όρνια, φολίτσα ήταν αλλά κορμί δυνατό.
Η Λίζα πουθενά την καταγαμήσατε και έφυγε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.131
Πόντοι
46.232
Το όνομα της τελικά είναι Λάουρα, κάποιος πήγε και την ζήταγε Λούσι και η τσατσά σήμερα με δούλευε, χαχαχαχ.
Screenshot_20241220_211244.jpg

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Μάγκες Φώκαιας 19 Άννα. Πάτε τωρσ κάντε μου like μετά. Αποστειρωμενο πρόγραμμα άπειρη κοπέλα μιλάμε petite θεομουνο. Δηλώνει ρωσιδα. Την πήγα ήρεμα και ήδη πονάει. Κανονίστε να την ξεμουνιασετε. Είπε τώρα ξεκίνησε. Δν ξέρω αν ισχυει ας με διαφωτίσει καποιος

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
771
Πόντοι
81
Μάγκες Φώκαιας 19 Άννα. Πάτε τωρσ κάντε μου like μετά. Αποστειρωμενο πρόγραμμα άπειρη κοπέλα μιλάμε petite θεομουνο. Δηλώνει ρωσιδα. Την πήγα ήρεμα και ήδη πονάει. Κανονίστε να την ξεμουνιασετε. Είπε τώρα ξεκίνησε. Δν ξέρω αν ισχυει ας με διαφωτίσει καποιος
Περιεργο. Τις καινουργιες τις λενε Ιρινα. Εγω εκανα το πρωτο like

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Περιμένω να περάσει μισή ώρα και ξαναπαω. Δν είμαι προμοτορας. Κάποιος μύστης ας πει τι παίζει με αυτη
Περιεργο. Τις καινουργιες τις λενε Ιρινα. Εγω εκανα το πρωτο like

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Σαν τα κοράκια πεσατε πάω σπίτι έριξα δύο χάλασα ένα μεροκάματο και φευγω

BigggSam

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που θα βρούμε την Πάμελα από κολωνου 27; Έπαιζε και με το όνομα αμπερ σε στούντιο βριλησου κασσανδρας

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Με είπατε προμοτορας και όλο like κάνετε. Όντως είναι καινούρια; είναι καιρό και τν ανακάλυψα τώρα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.757
Πόντοι
41.129
Περασμα απο μερικα μαγαζια στο μεταξι στη δευτερη βαρδια.

Ιασωνος 44 ευθεια διαδρομος νεο, Παολα λατινα με δυνατο κορμι αβυζι δοκιμαστηκε ψιλοφολιτσα.
Μαζι της η γυφτοαλβανεζα με το γλυκο μουτρακι η Στελλα.

Ιασωνος 44 ευθεια διαδρομος παλιο, Ρεα ελληνιδα κοντη μπουταρου και μια αλλη ακυρη.

Ιασωνος 44 σκαλακια Μπιανκα μελαχρινη μπουταρου Ρωσσιδα ,ειρωνικη και αυτη και η τσατσα που δεν περασα.

Ιασωνος 20α Βαλερια κοντη κατω του μετριου λατινα.

Ιασωνος 20γ ανελκυστηρ, Μπαρμπορα με ισο μαλλι.

Ιασωνος 32 δεξι Μπελλα, μικρη ιταλιδα με κωλο ποιημα, φολα μεσα ουτε στα τεσσερα δεν καθεται να γαμηθει. Κατι καυλωμενοι πιτσιρικαδες εμπαιναν δωματιο χωρις να ακουσουν καν προγραμμα.
Στα 15 με απλο η μικρη.

Κολωνου 30 οροφος ΡΙτα η μουναρα με απλο στα 20ε.

Κολωνου 32 οροφος Καρολινα, φοραδα που θελει και 20ρικο για απλο η μουρακλα της.

Κολωνου 45 πρωτο δεξια, Αλινα μιλφ ρωσσιδα και Εσμεραλδα κοντοπουτανο ψευδη λατινα.

Κολωνου 53 ανοιξε στις 7 το απογευμα με την αγενεστατη τσατσα του Ιασωνος 39δεξι υπογειο το οποιο σημερα ηταν κλειστο.
Δυο καινουριες κοπελες λατινες, Μία, το ονομα της μιάς της αλλης δεν θυμαμαι, απλα προγραμματα στα 10ε.

Μ.Α 22 ισογειο και οροφος ανοιχτα αλλα δεν μπηκα, Στο ισογειο τστσα ηταν η Αλβανιδα Αλεξανδρα απο το Ιασωνος 31, αυτη που μου ειχε σπασει η καποτα επειδη το μουνι της ηταν στεγνο και τα ειχα χυσει ολα μεσα. Ευτυχως ολα καλα.

Μαραθωνος 59 δεξι Βικυ χοντρουλα.

Υ.Γ 1 : H Γιαννα,η σεξυ πιτσιρικα απο Μαραθωνος 59 και Βεργας 3 εφυγε για την πατριδα της.
Η Αλινα του Μ.Α 21 ισογειου εφυγε για την πατριδα της γυριζει τελος Γεναρη.
Η Μαντυ του Ιασωνος 20γ ειναι στο Μεδεγιν.

Υ.Γ 2 : Στην Ιασωνος πετυχα και την διεμφυλικη τσατσα του Κολωνου 53 μαζι με ενα ψηλο στυλιαρι γυφτορουμανα, σεξυ με ραστα μαλλι. Τις παρακολουθησα αλλα μπηκαν στο σμαρτ της λεσβιας και την εκαναν.

Υ.Γ 3: Σε γνωστο οικο με γνωστη κορασιδα ο τσατσος εβγαλε απο το δωματιο ενα κουτακι fanta μπλε που ειχε χυθει στο πατωμα και σφουγγαριζε. Ο μυστης που γαμησε ΑΚΑ και επλυνε την πουτσα του με την fanta να εμφανιστει να το πει.

Αυτα τα ολιγα, καλο βραδι.

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.283
Πόντοι
7.095
Μετά από πληροφορίες εδώ μέσα του @n.smirni76 και την βόλτα που πήγα ξεχώρισαν οι κοπέλες,

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξι Γκαμπριέλα, το παλτό όπου και δοκιμάστηκε χθές και ανέβηκε και κριτική

Ιάσωνος 46α Άννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μελαμψη,ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3 Λια η μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, μικρό βυζι,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Ιάσωνος 20γ Μπάρμπαρα μελαχρινή λατίνα με λεπτό πολύ ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ κυρίως στα χέρια, σε απλό πρόγραμμα

Τις επόμενες καταδρομικές θα τιμηθούν με την σειρά που αναγράφονται εάν έχει κάποιος εμπειρία από Άννα, Λία και Μπάρμπαρα, είναι ευπρόσδεκτη

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
845
Πόντοι
81
Σαν τα κοράκια πεσατε πάω σπίτι έριξα δύο χάλασα ένα μεροκάματο και φευγω

Με είπατε προμοτορας και όλο like κάνετε. Όντως είναι καινούρια; είναι καιρό και τν ανακάλυψα τώρα;

Στις 22:30 που πέρασα δούλευε η Κάρλα στο Φωκαίας 19.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom