You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Την ξεσκίσατε ρε σεις και βγήκε διαλλειμμα. Δεν δουλεύει σήμερα. Δύο μέρες τον ετοίμαζα για την κατάθεση. Μόνο Κάρλα στο Φώκαιας 19Καλημέρα, για ποιο μαγαζί?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.385
- Πόντοι
- 3.246
η συγκεκριμένη τσατσά έλεγε από τον Αύγουστο οτι η Ιρίνα θα επιστρέψει τέλη ΣεπτεμβρίουΚαλησπέρα μυστες μου μόλις έμαθα απο τσατσά οτι η Irina από Φωκαίας εκεί που δουλεύει η Νάταλι τωρα που ανεβαινεις κάτι σκαλακια θα γυρισει να δουλέψει μετα τις γιορτες μεσα Ιανουαρίου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.571
- Πόντοι
- 46.232
Η Ιρινα βρίσκεται στην Ελλάδα από αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά είναι στα μέλια με τον γκομενο (ίσως και να παντρευτούν)και τούς έχει στο περίμενε συνέχεια για το πότε κ αν θα δουλέψειη συγκεκριμένη τσατσά έλεγε από τον Αύγουστο οτι η Ιρίνα θα επιστρέψει τέλη Σεπτεμβρίου
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.571
- Πόντοι
- 46.232
Δεν είναι λατινοσπιτο το 84β ,3 κοπέλες βαλκανιες δουλεύουν άσχετα αν τις πρωινές τις παρουσιάζουν από "Ιταλια" και "Γερμανία"....Φίλε μου η καινούρια Βανέσσα στο Φυλής 84 όροφο είναι λατίνα?
Θυμάσαι πρόγραμμα?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 4.646
Ναι, τους έχω δει χέρι χέρι σε βόλτα! Επιβεβαιώνω!Η Ιρινα βρίσκεται στην Ελλάδα από αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά είναι στα μέλια με τον γκομενο (ίσως και να παντρευτούν)και τούς έχει στο περίμενε συνέχεια για το πότε κ αν θα δουλέψει
Μπορεί να πήγε απόγευμα.Την ξεσκίσατε ρε σεις και βγήκε διαλλειμμα. Δεν δουλεύει σήμερα. Δύο μέρες τον ετοίμαζα για την κατάθεση. Μόνο Κάρλα στο Φώκαιας 19
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
η συγκεκριμένη τσατσά έλεγε από τον Αύγουστο οτι η Ιρίνα θα επιστρέψει τέλη Σεπτεμβρίου το επάγγελμα τους
Ασ πάει κάποιος απόγευμα να πει. Πάντως η φωνακλου τσατσά είπε off σημεραΜπορεί να πήγε απόγευμα.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.219
- Πόντοι
- 1.960
Καρινα Μεγ Αλεξ κ Περδικας γωνια, εισοδος απο πεζοδρομο 3βαρδ Σαββατου
Κακοκεφη νταρντανα λευκοδερμη νεαρη με ατσουμπαλο σωμα και 3αρια βυζια...τελικα
Κακοκεφη νταρντανα λευκοδερμη νεαρη με ατσουμπαλο σωμα και 3αρια βυζια...τελικα
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 843
- Πόντοι
- 81
Διάβασε λίγο παραπάνω ρε μάστοραΚαλημέρα και καλή Κυριακή κύριοι..κανα bbw καλό έχει κανείς να προτείνει;; Ευχαριστώ καλές γιορτές με υγεία και πάντα σηκωμένη
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες
Σήμερα Μεταξουργείο 16.30++ που να πάω στα 10€???αν είναι κάποιος ας Μ πει.. ευχαριστώ μύστες μου.....
Σήμερα Μεταξουργείο 16.30++ που να πάω στα 10€???αν είναι κάποιος ας Μ πει.. ευχαριστώ μύστες μου.....
Kαι πως τη βγαζουν. Ο γκομενος δε νομιζω να ειναι και πολυ της εργασιας. Αμα το μουνι της Ιρινας δε βγαλει λεφτά?Η Ιρινα βρίσκεται στην Ελλάδα από αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά είναι στα μέλια με τον γκομενο (ίσως και να παντρευτούν)και τούς έχει στο περίμενε συνέχεια για το πότε κ αν θα δουλέψει
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.139
- Πόντοι
- 7.095
Σσσστ...Kαι πως τη βγαζουν. Ο γκομενος δε νομιζω να ειναι και πολυ της εργασιας. Αμα το μουνι της Ιρινας δε βγαλει λεφτά?
Σε ακούνε.
Αληθεια λέω!Σσσστ...
Σε ακούνε.
Johny-come-lately
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Τίποτα καλό μέχρι 20€ αυτές τις μέρες;
Mηπως βιζιταρει σε στενο κυκλο?Σσσστ...
Σε ακούνε.
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 590
- Πόντοι
- 81
Εχω πολυ καιρο να παω μεταξυ απο τοτε που ηταν στα πραιμ του και 1-2 φορες που εχω παει τα τελευταια χρονια 1 στις 10 ηταν καλες αλλα το προβλημα ειναι μην μας φερμαρει κανεις απεξω, τι ωρες θεωρειτε ειναι πιο ασφαλες να πας και ποτε πιστευετε δουλευουν τα πιο ωραια μουνια τυπου λινας;
Ποιες μας λειπουν ακομα απο τα φυλης 54,56,66 κ.λ.π. να εμφανιστουν, που εχουν χαθει δυο τρια χρονια?Μικρή τσάρκα, στο φτερό, σήμερα 1η βάρδια με δύο καταθέσεις !!!
Φυλής 71 ισόγειο Άντζελα λατίνα μέτρια με νορμάλ πρόγραμμα και Νικόλ λάτιν μοσχαράκι με αυστηρό ύφος. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και ανακοινώνεται ότι με έξτρα δίνει και κώλο.
Φυλής 71 όροφος Βερόνικα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα. Δεν μου κάνει κλικ.
Φυλής 72 υπόγειο με τη σκάλα σκοτώστρα. Η υπηρεσία την είπε Σαμπίνα/Τατιάνα/Τάνια Κάτω του μετρίου οπτικά με κόκκινα μπουκλέ μαλλιά. Πρόγραμμα νορμάλ.
Πρόσεξα ότι έχει ανοίξει το Φ54 όροφος στη 1η βάρδια και πήγα να δω...
Κοπέλα η Ξένια. Καστανόξανθη ομορφούλα 30άρα σοβιετική.
Η κοπέλα είχε δουλέψει προ δεκαετίας στην τότε αλυσίδα Φυλής 54,56,66, Διδύμου7α, 8ορ, Χωματιανού 11ισόγειο. Μου ήρθε φλασιά και τη θυμήθηκα
Πέρασα μαζί της με καλές εντυπώσεις. Το θέμα είναι πως ενώ ανακοινώνει ελ. στοματικό και 69, η κοπέλα κάνει απλό. Τον τρώει σε όλες τις στάσεις και δεν βιάζεται, αλλά πρόγραμμα απλό.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K